Вътрешно не мога да му простя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Вътрешно не мога да му простя
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 1533 пъти
Заряза мен и детето заради друга жена. Изживя с нея голям романс, много бързо им се роди детенце. След което се разделиха с гръм и трясък. Приех го пак, но сърцето ми е празно, вътрешно в мен не мога да му простя ! Не му говоря за другата, нито за детенцето им. Но той не чувства и грам вина, че ме заряза и за него друга жена и дете са цирирам "нищо работа". Няма покаяние в него за всичко, което извърши към мен, към нея, към децата. Понякога имам чувството, че се върна само за да не е сам, за да има кой да му слугува и секс. Очаквах да е осъзнал грешката си, но всичко беше само докато го приема.
Много ми тежи, изпитвам коктейл от емоции и съм вече празна.
А той често ме сравнява с нея, често ми прехвърля цялата вина върху мене, за неговите неща, за другото дете. Това ме яде.
Искам и нещата да са ясни, а не са. Купува му тайно от мен, пише си с нея тайно. Уж формално било, а само като го обижда тя тогава много бесен я реди пред мен. Натъквам се на поръчки. Няма лошо, така трябва, но той крие от мен. Сравнява децата и все заплашва нашето, че ще остави и обича повече другото. Това за мен е грешно и наранява и озлобява децата.
Чувствам се объркана, понякога и студена. Не мога да простя, права ли съм ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: 06254dbcf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Защо си го приела? Веднъж да те предадат не ти ли стига? Ако беше му потръгнал живота с другата, дали щеше изобщо да се сети за теб? Толкова ли малко обичаш себе си, че му слугуваш, не те ли е гнус да лягаш с такъв боклук?

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 84827ff7f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Докато беше с нея, грижеше ли се по някакъв начин за вашето дете? Сега гледа ли другото си дете? Ако отговорът на единия или и на двата въпроса е "Не!", разкарай го и положи усилия двете родни братчета/сестричета/брат и сестра да имат връзка помежду си! Успех!
Ж

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 16e6a846c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Единственото объркващо е защо си с него при положение че всичко ти е съвсем ясно ? Да не очакваш човек който се е доказал като пълен егоист изведнъж да те заобича или да стане нормален ?
Няма такива филми, раздели се окончателно и си намери читав мъж. С този си хабиш времето и нервите - все неща които не се връщат.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: c1508b1c25
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Какво правиш още с този мъж? Нещо друго освен да тетормози има ли. Хващай се в ръце,ще сесправиш,той да се опрвя,накрая ще е между два стола,на земята

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: ece19e8d2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Извини ме, никак не искам да те нападам в състоянието в което се намираш, но как можа да приемеш този мъж обратно? Да, всички сме правили компромиси в името на това да си запазим семейството, но това твоето не мога да го разбера. Естествено, че е върнал при теб като при безплатна слугиня, но защо ти го допускаш това? Има мъже кръшкат, но си треперят за семействата и децата. Дете направил на другата, не изпитва грам съжаление и угризение-повярвай ми, аз съм търпелива жена, но това не бих го изтърпяла. Върнал се е при теб защото другата го е преценила правилно и го е изгонила. Но ти с какъв акъл го прибра?

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 04469f4a01
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти си голяма Баламурница!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: c67291c131
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Скъсай с този идиот и не позволявай да унижава теб и детето ти. Теб да унижава - избора е твой, но детето - не. Има такива случаи, моето семейство е такъв случай - баща ми се разделя с бившата си, не казва на майка ми, че има друго семейство и се раждам аз. После той се връща, изкарват седем години и оттам се маха. Но баща ми при цялата му биография никога не ни е сравнявал така с брат ми, камо ли да каже кой обичал повече, кой не, кой щял да остави, кой не. Такива думи остават трайни следи в детската психика, а и по думите ти мъжа ти и с теб не се отнася много добре. Не го търпи изобщо! Бих му шута, ако не за твое добро, то за добро на детето ти!

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: d9656013a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Тоя е пълен боклук , за да казва на детето , че ще го остави и ще обича другото . Истината е , че не обича и двете , както и двете жени .Пълен егоист , който функционира на някакво мъгливо ниво . И той не знае какво иска . Не можеш да разчиташ на такъв партньор , не го причинявай на детето си . Оправяй се сама , ще бъде по-добре ,отколкото да посвещаваш тонове мисли на някакъв пълен психар .Нито ще го разбереш , нито ще го промениш .Ще става по-зле , ще забърква още по-големи каши , ще психясва по-вече , ще се карате по-често .

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: a2831e608c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това да сравнява децата и да се изказва по този начин е толкова противно и грешно, че нямам думи направо.. Един истински родител, който обича децата си никога не би постъпил така.. Надявам се в такива моменти да не си мълчиш.. Трябва да се уважаваш иначе той няма очевидно да го прави.. Ако не си щастлива с него покажи му вратата.. Но и хубаво му обясни всичко което чувстваш и да си осъзнае постъпките до колкото е възможно..

Вещица

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 32f7cb7d24
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ами ако утре ти сервира и любовница!

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 80bf286be3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ако останеш с този човек ще се съсипеш! Минала съм по този път, знам за какво говоря.Разкарай го, доказал се е като предател.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 2fb1c31a78
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Мила, хората тук искрено искат да ти помогнат, но в това си желание понякога са нетактични. Да приемеш мъжа си обратно, разбира се, е твое решение и не се съмнявам, че до него не си стигнала лесно. Въпросът е оттук насетне какво да се прави, нали? Моето мнение е, че нелоялните хора са си такива по принцип. Не може да очакваш друго отношение. Той пак ще те предаде! Това е сигурно, но сълзите и болката ти няма да нахранят детето ти, така че се погрижи да имаш ресурса да поемеш живота си в свои ръце. Не те съветвам веднага да изхвърлиш на мъжа ти вещите през терасата. Но си сложи червило, пръсни две капки парфюм в деколтето и се подготви да посрещнеш утрешния ден сама.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b07dfc8c74
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ако беше само спал с нея иди дойди. Обаче те имат дете. Това значи, че нещата между тях са били сериозни. С теб е приключил. Защо си го приела отново? Счупеното дори да се залепи пак си е счупено. Не можеш да залепиш вашите отношения. Раздели се с него, защото утре той пак ще те изостави. Остани сама с детето и ще срещнеш човек, който да те уважава и цени. А не да си втора резерва като при този.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: d213a359b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Разкарай го този.....щом не може да си държи х.я в гащите и прави деца налево-надесно..... а и дели децата.....това за мен не е мъж,не е баща, не е съпруг,нищо,нула.....а и ти щом не можеш да простиш,маха й го..... по добре сама,отколкото с това подобие на мъж..... Ж 56 г.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: d9753d748c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Казва се "изживях роман", а не романс... Това много хора го бъркат, дори много журналисти, дето аджеба трябва да са по-грамотни от останалите, ама не са... Романс - това е съвсем друго, това е музикален жанр, сходен с песента.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 781e1ac245
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   16, романс си е преведено и навлязло от английски, далеч не означава само музикален жанср и се ползва точно така, както е използвано в случая. А ти си изживявай, ако искаш романи, ако искаш филми.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d4fd7b03a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Един от известните сайтове за запознанства се нарича Романс.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d9753d748c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   № 17, да те светна, ако не ти е известно, че ние сме българи и живеем в България, а не англичани, живеещи в Англия. И че Михаил Кремен е написал едно страхотно произведение, което се нарича „Романът на Яворов“, а не „Романсът на Яворов“. Така че, си затвори невежите уста и не плямпай глупости. От такива неграмотници, като теб, сега езикът, на който масово се пише и говори, е в едно плачевно и отвратително състояние.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 74a35421ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Той трябва да моли Бог да ти върне душата ,след като той е сгрешил той да стои без душа ,а като ти върне твовта ще можеш да му простиш ,а и той ако те обища би предпочел той да живее без душа ,но ти да имаш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker