Защо мъжете се държат так? Искам мъжко мнение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо мъжете се държат так? Искам мъжко мнение
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 5099 пъти
Здравейте, опитвам се да си обясня какво става в главата на един мъж, с когото флиртуваме от известно време.
Той ми стана много добър приятел, на моменти ми казва, че ме обича, после се държи хладно. Целувал ме е по устата, после казва, че е било закачка. Праща ми сърца на сторитата във Фейсбук, държи се фриволно, аз му отвръщам.
Не иска да се обвърже, питала съм го. На живо много се радва да ме види, прегръща ме, радва ми се, по чата мълчи, отговаря с една дума.
Обещава да се обади, не се обажда. Кани ме на среща, аз отказвам. После съжалявам, че съм го отрязала, кана го аз, той приема, пише ми, че ще закъснее и така и не идва на срещата и измисля някакви тъпи оправдания.
Аз съм на 30, той на 40год.
Ей такива номера, ту ме гони - ту не иска да сме заедно и се държи все едно не го е грижа за мен, после пак ми пърха с мигли.

Що за поведение е ако някой мъж може да ми обясни?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 4dd30f4886
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е на ясно със себе си!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 66703a7d68
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Несериозен е, не се занимавай. Няма мъже, които не знаят какво искат . Просто не е сериозен спрямо теб, това е.
Не мисля, че на 40 има човек който не знае какво иска, това е присъщо на 13-14 годишно момче.
Но дори и 13-14 годишните какво искат.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 6764f257cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Вие карате втора детска градина, бе жена! То бива да сте 13-14 годишни и да правите такива неща, но това ваш'то на нищо не прилича, значи! Дай те го по смело, какво чакаш?
Мятай му се отгоре и го яхвай, ако толкова много го искаш...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2cd60e5929
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ако е необвързан сигурно се е наиграл с други жени и сега го е страх да се обвърже с теб. Тоя период може да трае и години . Аз например съм така . Със всяка следваща минава повече време в което да им се доверя. Докато сега дори изобщо не свалям никоя и изобщо не ми трябва жена. Стига толкова простотия.
Другия вариант е да е просто играч и да играе на няколко фронта.

Ако е обвързан с друга - то е ясно. Има пречка между вас.

М40

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c1b64c3b45
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не е сигурен дали иска връзка с теб, но явно не иска да те губи като приятел и... резерва.
Н а тази възраст досега да сте се ..... ако беше за едното бързо с теб. Одобрена си за "нещо сериозно" иначе, така изглежда, но не е любов, а резерва. Не си малка, предполагам и сама се сещаш.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 061c1fba39
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Като прочетох на колко сте години направо щях да падна. Първо, как мъж на 40 се държи като пубер, второ, ти като зряла жена наистина ли не си наясно, че те мотае? Не знам какво очакваш да чуеш. Че умира за теб ама е срамежлив или какво хаха. Ако един мъж те иска ще обърне света, за да е с теб и да те впечатли.
Ж, 26

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 67ea83401c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Ти луда ли си да му играеш по свирката? На такива прав им път. Не те заслужава. Един мъж не те ли носи на ръце не е мъжът за теб

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1bc860c037
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Явно е чел в някой пикъп форум, че трябва да даваш противоречиви сигнали, за да подлудяваш жените.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 9a5a0879f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Естествено че не го разбираш, защото жените не могат да анализират собственото си поведение. Неговите действия отразяват твоите. Ту го връщаш, ту го викаш... Той да не ти е пумпал? Как да ти се довери, като вижда, че не го цениш и не цениш времето му. Ти самата май не си наясно със себе си.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 61c4959663
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Или е педал или не е чукал още. Това на 40г да те целува по устата и да се прави на засрамен не на добре.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 950b3836b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Нещо подобно ми се случи и на мен с мъж на 44 - голям ентусиазъм в началото, че най-сетне е "намерил", много внимание, планове, всеки ден обаждания, и аз, дето след няколко неприятни връзки много трудно се доверявам, най-сетне допуснах, че може би все пак е искрен и наистина се интересува от мен, и реших да му дам шанс. А той... охладня за миг и изчезна. Сякаш потъна вдън земя. Промяната беше толкова драстична, че имам чувството, че съм имала халюцинации за предишното му отношение. Блъсках си известно време главата какво толкова може да съм сбъркала, но не намерих... Преди 10 години се сблъсках с друго такова "изчезване", което тогава доста сериозно подрони самооценката ми, защото съм свикнала да търся проблема първо в себе си, но този път отказвам да е така. За мен това не е адекватно поведение. Най-нормалното нещо е да кажеш "извинявай, но от моя страна няма да се получи", ако виждаш, че човекът не те устройва, но да изчезнеш безследно, за да избегнеш конфронтирането, трябва да си голям страхливец. Знам, че и на други жени се е случвало. Наистина ли мъжете до такава степен нямат топки, че да кажат открито какъв им е проблемът и да приключат нещата като зрели хора?! За какво да ги уважавам тогава.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a77182d0f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Пълен смотаняк и бъдещ стар ерген

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: fb7fb93cb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Като кажете зряла жена на 30 и направо падам от смях. Какви зрели жени, като масово дори и след 30 се държите, като тийнеджърки.
Уж привидно сте много наясно със себе си, обаче вечно сте недоволни, вечно искате това, което нямате.
Авторката е същата. Ако не беше казала, че е на 30 щях да реша, че е на 15 години.
Просто си обичате драмите. Драмите ви държат в напрежение и така животът ви не е скучен. И аз изобщо спрях да се занимавам повече с жените, то няма абсолютно никакъв смисъл. Чиста загуба на време.
Даже, като спряха да ме интересуват, 2 пъти повече интерес има към мен, отколкото когато се натягах нещата да се получават.
Много ясно, че ще си играе с тебе, само се виж как говориш.
И аз да съм и аз ще те изчукам и толкова. Драпате да родите 1-2 деца и после се започва - колко ви е трудно, колко е монотонен семейния живот. Е за кво ни е тая простотия.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: bb3b957fb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Виж... Всъщност няма никакво значение защо той се държи така. За теб важното е какво искаш! Ако искаш това - продължавай, но ако искаш стабилни отношения, потърси мъж, който се държи стабилно. А такива мъже има!
Ж

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d99c4a47f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Както каза номер 10, човекът е попрекалил с четенето на някои пикъп форум. Ако не знаеш какво е "пикъп" - това са форуми за мъже, в които се преподава изкуството за съжлазняване на жени.
Техниката, която се опитва да ти прилага, се нарича Топло/Студено. Нейната цел е да приведе женския мозък в "сладостно" любовно объркване чрез даване на противоречиви сигнали. Целта на това е никога жената да не е сигурна в истинските намерения на мъжа и така да мисли постоянно за него т.е да се индуцира влюбване. Счита се (не без сериоано основание), че ако още в самото начало на любовните отношения, мъжа си разкрие картите и покаже прекалено голям интерес към жената и й се обясни в любов, то тя бързо ще загуби интерес, защото ще се изгуби "интригата" и сексуалното напрежение.
От личен опит ти казвам, че ако се прилага както трябва, тази техника има силата на ядрен взрив в междуполовите отношения, особено с по-неопитни жени. В твоят случай, човекът много прекалява с използването на "студено" и почти не излозва "топло". Но все пак се справя сравително добре, щом си тръгнала да пишеш в анонимен форум в опит да го разбереш. Това означава, че е успял до голяма степен да ангажира мислите ти.
Освен това, явно този мъж е сравнително неопитен, щом толкова дълго продължава да те "мотае" и още не е предприел нищо в посока да правите секс. Тази техника е супер, но не трябва да се прекалява и да се използва твърде дълго...просто в един момент игричките трябва да престанат и отношенията да преминат на друго ниво.

М39

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 657fa73a56
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Според мен наистина те харесва като приятел и му е приятно да прекарва време с теб, но в момента, в който усети, че почваш да се присламчваш прекалено и да търсиш връзка и сигурност се отдръпва, за да ти напомни, че той пък не търси това.
И на мен ми се е случвало това с жена. Приятно ми е да се виждаме и много я харесвам. Казал съм и, че не искам връзка и да си прецени какво да прави. Тя уж е ОК, но знам, че ако предприема стъпка в посока секс, тя моментално ще си помисли, че искам нещо по сериозно, а не искам да я губя като приятел.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 8c1e7740f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   9. Ти луда ли си да му играеш по свирката? На такива прав им път. Не те заслужава. Един мъж не те ли носи на ръце не е мъжът за теб


Хахах, поредната чакаща принца-роб на бял кон, който да я дундурка докрая на света, докато тя по цял ден ходи по кафета, молове и козметични салони.

Скоро ще ходите да копате на нивата всички такива.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b6f21603ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Не знам кое е по-жалкото, че чичугата се държи като петолак или това, че ти му се връзваш.


Братан.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d2341bd6ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   А сигурна ли си, че е необвързан?

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 9a5a0879f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Имаше една песен: "Да знаеш да чакаш, да можеш да чакаш, това е любов..." Чудя се, защо толкова често забравяме тези простички истини, които ни помагат в личния живота? Може би защото времето на хубавите песни отмина, и дойде време на отвратителната чалга. И хората , разбира се, станаха и по-нещастни в личния си живот. Любовта е търпение. Най-отблъскващото и паниращото за един мъж, за мен конкретно, е било да усетиш, че жената иска още от самото начало някакви точни стъпки, без да изчака да ти дойде отвътре, ти предписва какво трябва да направиш... Защото ТЯ има нужда от точно това, иска веднага това, което си е наумила... Наистина е ужасно! Отнася се и са за другата страна - когато мъжът иска непременно да я вкара в леглото, или преди да са узрели чувствата у нея, да му се врече за цял живот... Наистина е глупаво да не можеш да усетиш другия човек и неговото състояние, ами да се ръководиш само от твоите намерения и нужди.
Остави нещата да вървят естествено, не поставяй отношенията в рамки, не форсирай ситуацията, никой не обича да го насилват. Не се съобразявай с редовните плиткоумни съвети тук - "остави го тоя, не знае какво иска"...- Той ако почне да те пришпорва, ти пък ще побегнеш. Търпение, това е любовта. Щом ви е приятно заедно, това добре. Ако на моменти не ти оказва внимание, също е добре, защото създава дефицит на внимание - всяко пресищане е гибелно за за отношенията. А защо ти самата не проявиш инициатива - така ще го убедиш в твоите намерения, той сигурно си е патил от жени, които просто си чешат егото с мъжко внимание, обичат да гледат как мъжът пълзи в краката им, и после нищо не дават. Е чудно ли е , че този човек не желае да е в подобна роля? Не чакай всичко наготово.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d5de1db312
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Не знам как по-ясно трябва да изглеждат нещата - иска секс, но за връзка не иска теб. Това е.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1d293101e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

25.   Авторке, вие жените се имате за господарки на мъжете и се мислите за "света вода не напита"! Правилно постъпва мъжът с теб. Ще флиртува, но няма да те докосва. От къде да знае дали няма да го съдиш за изнасилване? Просташките закони дават власт на жените, с която жена винаги може да осъди мъж за насилие или изнасилване, без мъжът дори да я е докоснал, и за нея няма никакви последици, когато се докаже, че лъже! За това убийствата на жени ще продължават и са основателни, както казват "сама си го е заслужила". Няма точна дефиниция за "изнасилване" и жените могат да си спекулират както и когато си искат, защото жената може да реши, че е изнасиена, ако не и изнася отношението на мъжа към нея. Асексуалните мъже се увеличават, педерастите също се увеличават, заради прословутото измислено изнасилване репродукцията на човешки фактор е с отрицателен прираст. За да прави секс мъжът в просташкия феминистки свят, ще трябва да има нотариално заверено разрешение от жената-манифест на феминистките. "Трай коньо за зелена трева"! Няма да е зле мъжете масово да накажат жените и да ги оставят без секс, като използват кукли и самозадоволяване. В женската природа е раждането на живот. Дано някой ден има закон с който мъжете да поискат писмено желание от жените за да ги направят майки заверено от нотариус, а след това да не ги заплождат и да прекъсват акта след бърза еякуляция. Това заслужават днешните жени, отровени от мръсния феминизъм. Да бъдат започнати и недовършени от мъжете и то с официално искане от тях за секс и деца!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d5de1db312
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

26.   №25, пич, срам си за човешкия род. Нищо от това което си написал не е вярно, ама карай. Нарцисистите като теб не умеят да виждат грешките си, камо ли да разберат друго човешко същество.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ac6d28a9a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   До авторката - има ли някакво развитие по темата, че в момента съм в такава ситуация?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 0946576a07
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   До 29
Кажи нещо поне малко по-подробно?
Зависи какъв е твоят случай - може да няма нищо общо с този на авторката и съветите да не са адекватни.
М над 40

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f5d936d3fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   26, 25 съм! За какви човешки същества говориш? Ти жените за човешки същества ли ги смяташ? Няма такова нещо, в повече от 3/5 от света не признават жената за човешко същество. Смятат я за незавършен мъж, грешка на природата, а след първия и цикъл вече я третират, като мръсно и гнусно същество, като не я допускат до свещените за общестгвото места, за да не ги омърси с присъствието си! И защо аз да съм срам за човешкия род, след обстойния ми анализ относно женската същност? Срам за човешкия род са всички, които величаят незаслужено незначителния женски пол, и го приравняват с всеможещия мъжки, който от зората на човечеството създава блага за обществото. Женският пол е паразит, който подяжда мъжкия и чрез гнусни феми-закони са стреми към гиноцентризъм и репресии за мъжете. С присъствието си в мъжки професии жените пречат на техническия прогрес и са много вредни за обществото. Ако не беше детеродната им способност бих казал, че са напълно излишни и напразно дишат кислорода на планетата. Вече има изкуствена утроба и произведени мъжки яйцеклетки, което може да доведе до изключването на жените от човешката репродукция. Тогава мъжете ще се самовъзпроизвеждат без женско участие, а производството на жени е възможно да бъде сведено до санитарен минимум, защото няма да има нужда от тях. Това заслужават жените, заради гнусния им феминизъм!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: bb98908b85
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Казал ти го е : Не иска връзка. Щом не отговаря по чатове, значи е несериозен. Повръща ми се от такива, дето само ти губят времето.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: df28a1a2d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Аз имах един обожател такъв... Една година се занимаваше с мен, аз бях влюбена в него още преди да се закача с мен, после си пролича, че и той е, странното е, че го сънувах преди да го срещна и всеки път преди той да направи нещо или преди да се засечем някъде без да искаме го сънувах! Мота ме цяла година, излезнахме един път и после изчезна за цял месец и ми се обажда от нищото и ме пита как съм и да излезем скоро, обаче аз вече се бях влюбила в друг, този ми писа и аз не го сийнах, а си продължих с момчето, което за разлика от онзи, действаше! Та да видиш ония като разбра, че вече си имам приятел направо имам чувството, че се побърка... кача стори с моя снимка и все го гледа първи... направо съм му толкова бясна, как си игра с мен, а ме харесваше много и си личеше, че беше влюбен в мен, обаче според мен му има нещо психически, нека сега да съжалява глупака, дразни се всеки път като кача снимка и винаги е първи да я гледа! Къде беше като го исках толкова много??? Някои мъже да си вземат поука... докато си играете с момичето, което харесвате, някой друг действа и ви измества! Скоро бях на заведение и се оказа, че този е седял на отсрещната маса и ме е гледал в продължение на час и половина и накрая като минаваше покрай мен се направих, че не го виждам, а ме гледал продължително, приятелката, която седеше до мен ми каза... Еми, да го д*ха! Странното, което се оказа е че се познавали с приятеля ми, та ревността му да е още по-голяма :D. Малко долно разсъждавам, но буквално не мога да разбера как искаш нещо, а нямаш топки да го направиш. P. S. този мъж е на 34, няма деца, живее с родителите му и брат му, имал е сериозна приятелка от друг град и не са се получили нещата. А откакто разбра, че съм тръгнала с приятеля ми не качваше абсолютно нищо в продължение на месеци, а попринцип беше много активен, та не знам, какво му е, много затворен беше по отношение на чувствата му, за да ми признае, че ме харесва му костваха 7 месеца... Мъж на 34, а да се държи толкова несериозно, направо си е странно!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: b504c627ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Пича прилага стандартните номера които е научил от жените. Хак да ви е. С вашите камъни по вашите глави.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ef564bbc4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   От 29 до 30.
Ситуацията е много сходна. Колеги сме, станахме приятели.
Той е малко особен. Сред непознати е по-скоро срамежлив, но свикне ли с някого... започва с едни нескопосани шеги. Повечето са на сексуална основа и това е едно от нещата, които ме отблъскват, защото ги прави пред хората без да сме реално във връзка. Питала съм го "защо го правиш? ". Той ми отговоря "харесва ми да те закачам". Работата е там, че поради несериозното му отношение не знам кога се шегува и кога не. Веднъж се държи отдръпнато и едва ли не е готов да ми търси мъж. Друг път изпитва затруднение да държи ръцете си към тялото, когато сме заедно, и не спира с "кога ще ми станеш жена", "кога ще дойдеш у нас". Канил ме е на срещи (отидохме два пъти, ама беше спонтанно след работа)... ама никога не е поставял точен ден и час, все едно ги прави, за да ми види реакцията. Веднъж му казах "щях да дойда с теб, ама като си помисля, че може да кажеш "майтап си правя" и се отказвам"... той ми отговори "хайде сега". Не знам, чудя се какво става. Веднъж си говорим с часове по телефона, на другия ден бърза да затваря. Веднъж си чатим с часове, после ми отговаря с по една дума. Не знам какво да си мисля.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker