Моля за съвет! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121347)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18565)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моля за съвет!
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 933 пъти
Моля за съвет дали винага е в мен или в него!

Историята е следната:
Аз съм на 30г. Имах сериозна връзка, която премина в годеж и сватба, но тъй като не бяхме щастливи решихме да се разделим през юни тази година. Малко по - рано и конкретно в началото на годината срещнах друг човек, които много се влюби в мен. Първоначално ми беше само като приятел, говорехме си много и ми беше приятно в компанията му. Той не спираше да ме кара да излизаме, досаждаше на моменти ужасно много. Аз все отказвах заради бившият си мъж, защото не исках да създавам излишни проблеми. Така през м. Март изпаднах в ситуацияга по какъв път да поема, да отвърна ли на новия човек, защото вече ми беше станал симпатичен. Да се опитам да възстановя предишната си връзка ли, просто се колебаех кое е по-добрият вариант за мен. И така отблъснах новото момче, спрях да му пиша да го търся и го нараних ужасно много.
Един месец по- късно вече бях сигурна в решението си и реших да потърся въпросното ново момче, за да му се извиня и да му кажа че е ценен за мен и ще приключа с отношенията си с предишният ми приятел/мъж. Моля имайте предвид, че въобще не се е стигало до секс! Всичко предприех на база държание, думи и действия.
Но когато исках да го потърся, установих че той е започнал връзка с 19/20год момиче. Каза ми че много съм го наранила и искал сега да бъде щастлив. Аз изревнувах, и исках да му се извиня, да поправя грешката. Той прие и каза че съм му липсвала, че му пука още за мен, но не иска да нараня това момиче, защото тя се влюбила много бързо в него. Така започнахме да излизаме тайно, когато той имаше време, пишехме си, като ми обеща че нещата ще се променят само да имам малко търпение. Раздели се с нея, аз бях много щастлива, но след два дни ми каза, че отново са се събрали. Аз бях наранена, помислих че ми го връща за това което аз направих. Но той пак продължи да ме търси, да се закача с мен, да иска да се виждаме, постоянно ми повтаряше, колко съм ценна за него. А аз не можех да разбера какво намира в нея и защо продължава да е с нея, след като говори така на мен. Разделиха се и втори път, при което ние вече официално се събрахме, аз бях свободна. Не се минаха и 3 седмици, когато започна да ме отблъсква, не искаше да се виждаме и усетих че има нещо. Исках да поговоря с него и да разбера какво е. Каза ми че съжалява, че обичал другото момиче , с нея не усещал кога минава времето и тн. Буквално бях много разбита. Претърпях скандали с близките си, той буквално се подигра за втори път и се чувствах ужасно. Реших че ще го игнорирам напълно, ще го забравя завинаги. Но за съжаление вече се бях влюбила. Един ден не издържа и ме потърси, защото не искал да го игнорирам, искал да бъдем приятели. За него аз вечно съм щяла да остана най- хубавото нещо което му се е случвало, и един ден съдбата щяла да ни събере. Но сега трябвало да довърши нещо друго. Започна отново да ми дава надежди, пишеше ми прекрасни неща и ми обеща че ще бъдем заедно, просто да не бързам. Аз глупачката се вързах отново. Пуста любов...
През цялото това време, другото момиче въобще не знаеше за мен, не знаеше какво се е случило и кога е започнало всичко. Докато през септември не се събрахме пак отново официално, като този път вече и беше казал и за мен и за всичко. Започнахме всичко отначало, имахме планове за бъдеще, бяхме готови да пробваме.
Но много често той си менеше настроенията и го питах какво му е. Установих че му било гизно че постъпил така с момичето, че я наранил. Казах му че всеки прави грешки, и ще му дам време да му мине. Той и ми обеща да му мине. Докато месец след това положението се влоши още повече, въобще не виждах желанието му към нищо. Сподели ми че е осъзнал че обича нея, не мен. Пукало му за мен, винаги ще му пука и ще съм останела най- хубавото нещо, но неможел да живее така. След това разбрах и причината поради ковто се чувства и гузно към нея. Направила е аборт, и той се чувства виновен, че е тръгнал с мен, а нея я е накарал да направи такова нещо. Искал да се върне при нея, поне малко да се опитал да поправи нещата, но според мен това го прави от страх и съжаление, а той ми отговори че не го разбирам. Съжалявал че ми дал надежди, и че скрил всичко това от мен за да не ме нарани. Правел всичко, за да не страдам. Но за мен това е лъжа и подигравка. Това е третия и последен път в които този човек ме нараня и срива живота ми. Знам че съм глупава, и не заслужава сълзи.
Разбирам че това е лошо, но не мога да разбера цялата логика на нещата. Моля ви дайте мнение, защо според вас е лъгал мен, бил е сигурен в решението си към нен, а накрая се подиграва с мен по този начин и ме зарязва?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: 48763ab424
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Историята ми звучи много познато както от личен опит, така и от написаното тук в сайта. Интересна си била докато си била омъжена, а в момента, в който е станало ясно, че вече си свободна и очакваш сериозна връзка са ти намазали ските. Да, прочетох внимателно цялата ти история, видях, че по време на брака не сте правили секс, видях, че ти си решила да не му пишеш, но пък после си решила, че ти липсва - сигналите ти са противоречиви, а това би стреснало всеки мъж. Естествено и новата ти дружка се е чувствал несигурен и разколебан по отношение на чувствата си към теб (малко повече от необходимото, но все пак Асан и той ора, всеки греши). Приказките за другата, за чувството за вина, за аборта и т.н. вероятно са само приказки, а ако са истина не виждам какво още се надяваш на такъв човек, че той утре ще поиска и ти да абортираш защото не е готов да бъде баща или пък е срещнал любовта на живота си. Малка си, а зад гърба си вече имаш един развод, как мислиш, дали това е добра атестация за един човек? Майната му на развода, аз също съм разведен, но мога да кажа защо, а не просто "но тъй като не бяхме щастливи решихме да се разделим през юни тази година" - звучи ми страшно, какво правихте по времето на дългата си връзка, тогава бяхте ли щастливи, какво се промени след сватбата, защо станахте нещастни, вие какво на чичо доктор ли си играете още, на ти си куклите, дай си ми парцалките или...? СУПЕР несериозно ми звучиш, със сигурност така звучиш и за "новото момче".
Какъв съвет да ти дам - уплътни си времето с нещо полезно, научи език, уший знаме, напиши песен, не се чуди чия пушка да излъскаш!

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 277ea4445e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Как си знаех, че има намесен друг човек като спомена раздяла със бившия ти съпруг още преди да го беше написала...Историята е винаги една и съща...Нов клон докато не си пуснала стария. И това новото момче е направило същото с тебе 3 пъти. Ей такива истории ме убеждават, че съдба има, карма има и Господ си знае работата. Ако това не е пример за "Каквото повикало, такова се обадило!", не знам кое е !

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: f34bad31d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Леле, това е все едно латино сериал! Този новия, уж идеалния, 2 пъти се е гаврил с тебе, но явно си искала и още един път да го стори, че да проумееш, че не е за теб. На нормалните хора им стига и един път, за да разкарат някой от живота си, ти явно си мазохист.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 160aabd9d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Истината е, че и ти и той трябва да останете сами. Съжалявам, но от два стола си паднала на земята и недей да виниш мъжа. Ти сама си си направила всичко. Тръпки, любови - ето ти резултата. Развела си се заради този човек, буквално си зарязала мъжа си. И о, изненада, палачинката се обръща. Каквото посееш, това ще пожънеш. Ако си мазохистка, дай му на тоя 394 шанс. Но недей да питаш нас защо не върви. Ами няма как да върви счупена машина.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: a14b749fd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Защото си се 'влюбила' в жена с пенис, не в мъж. Използвал е и двете ви, но се чувства виновен сега, вместо да вземе правилното решение овреме. Още когато си го отрязала е трябвало да загърби всичко възможно с теб и да не ти дава шансове.
Вземи се осъзнай че си обсебена и се лекувай, че няма да свършиш добре така.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker