Той ме удари - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той ме удари
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 2414 пъти
Ето, че дойде денят, в който неизбежно то се случи. Знаех си, че някой ден ще го преживея. Постоянните караници, неразбирателства та помежду ни толкова години. Няма къде да отида, няма на кого да разкажа, ето толкова съм самотна от доста време. Приятелите са само на маса и на приказки, далеч съм от семейството си, имах единствено и само него. Боли ме, предпочитам да ме няма, изтърпях много неща лъжи и обиди, някои бяха заслужи други не толкова, но той прекрати границите. Случи се на рождения ми ден, бяхме пили предната вечери си казахме, че точно н аденя ще излезем на разходка, тогава щеше да ми купи подарък. Мина вечерта легнах е и на следващия ден лежа цял ден. Аз чаках чаках и накрая не издържах, да развиках се питах го поне едно цвете няма ли да ми купиш и той се развил я. Какво съм искала, не можел ли да спи какво толкова е станало. Да не съм от най тихите, признавам си викам и крещя, това е жалкия ми опит да ме забележи, жалка картинка съм няма лъжа. Изпада в истерии и той не издържа и ме удари, това за мен беше като смърт, в този миг той уби в мен и последната надежда, че някой ден ще сме наистина щастливи и ще създадем семейство. Тогава изпадна в още по голяма истерия, никога не се бях чувствала така, молех за майка ми ридаех, треперех мислех че умирам. Тогава дойде и ме прегърна, явно се стрес а да не взема да хвърля топа не знам... Едва ли беше от съжаление и обич. Сега не знам какво да направя, не сме в България, не искам майка да разбира, защото не е добре с нервите не искам да я тревожа повече. Нямам истински приятели, само познати, сама съм като куче, а имам нужда някой да ми подаде ръка и да ми помогне. Цял живот сама и се мъча да постигна нещо, а все става по зле и вече не ми се живее. Сигурно, ако родителите ми не бяха живи щях да се самоубия, но не мога да им го причиня. И най жалко то е че още чакам да ми се извини и да ми се моли, ето толкова съм тъпа, едва ли има по глупава цена от мен. И за протокола аз съм на 30,той на 32. Просто исках да споделяне някого това е.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 9e75f3bcf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Знаеш ли.... Постоянни караници скандали. Струва ми се, че връзката ви е токсична. И аз бях попаднала в такава к така като тебе се надявах да е човекът за мен и да създадем семейство. Е... Не беше. Напрежението след поредната караница ескалира. Той не ме удари, но ме нарече "парцал". Да ти кажа честно в онзи момент предпочита да ме беше ударил. Няма по - унизително от обидата и в твоя случай от шамара. Е да ама раната минава, а казана та дума никога. Виж, след тази случка няма да си същия човек. Хората са такива каквито са и не се променят. Имал ли е желание до сега е щял да ту купи подарък или друго, което си искала. Сериозно се замисли дали да останеш с подо ен човек. Аз се ядосвам на себе си, че съм си губила времето с такъв.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 9cec595c8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не разбирам жените, които изпадат в истерии, защо мислят, че не само някой трябва да търпи, но и да няма ответна реакция. Не разбирам защо си мислят че скандала е най правилния начин да постигнат желанията си. Знам че скандалът работи и доста често бързо се изпълнява желанието, но крясъците са много опасно нещо и само един по висок тон или една изкрещяна дума в повече могат да постигнат обратен ефект и реакцията му да не е послушание а удар.
Въобще помисляш ли си, че след като сте пили предната вечер той е изпил повече от теб и цял ден го гони махмурлук. Теб глава не те ли е боляло някога, мислиш ли че точно в онзи момент е имал нужда от скандал?
Пък и повярвай с добро се постига по добър ефект, само тябва да намериш думите и начина.
Ако си искала да постигнеш разходка в даден ден е трябвало да помислиш от предния ден и да го възпреш да не пие толкова за да е в кондиция. Познаваш мъжа си и знаеш как му влияе алкохола.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 96c07c7fa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

3.   Е, какво толкова се е случило? Ударил те! Чудо голямо и сега вече за тебе свършва света....
Ти не си ли се била със съученички в училище и не сте ли си дърпали косите? НО един път в живота ти мъж ти посегнал и за теб това е краят на всичко.

Ми бъди си сама и никой няма да те пипа даже, а за подаръци само ще си мечтаеш!

Излиза, че си му пилила с часове на главата, докато на него му се е спяло и не се е чувствал добре. Викала си, кряскала си и започваш да обиждаш човека, задето те зашлевил!

Извинявай, но малко ти е било!

Изпадал съм в такива ситуации с жена и то доста пъти. Гневни изблици, викове, крясъци, мрънкане и обиди, и то с часове! Е, опитвал съм какво ли не, за да я вразумя, но когато не е давало резултат се е стигало и до единственото възможно нещо, с което съм въдворявал ред и тишина...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1cc357844e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И двамата не сте нормални.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 3c709b8763
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Каквото повикало такова се обадило.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 9e0a103be7
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

6.   На рождения ти ден той не ти подарява и едно цвете правилно ли разбрах? Ако е така, този човек реално не няма никакво специалани и романтични чувства към теб, а просто те използва за секс вероятно да му готвеш и чистиш също жалка картинка ако е така. От друга страна ти ставаш на рождения си ден, и още от сутринта почваш да му крещиш, че не е направил нещо, това също не е ок никой не обича да го будят с викове. Това, че те е ударил не е правилно при никакви обстоятелствата, това, че не се е извинил го прави още по виновен. Моя съвет е търси си някой, който умее да сдържа нервите си и е уравновесен. Такива мъже които си мислят, че могат да посягат за най дребните битоеизми веднага им показвай къде е вратата, не си длъжна да търпиш покойник ако ще и да си най истеричната жена на света.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 196dc0503b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Обикновенно ниско интелигентния човек прибягва до такива способи като крещене и удряне, когато стигне границите и не знае какво още да направи.

Той не те уважава, ти него също. Да сте двамата, само, за да сте двама, няма смисъл. Хората не случайно с казали: по-добре сам, отколкото зле придружен. Е, вие и двамата сте зле придружени. Извода можеш да направиш сама, надявам се!

Лола

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 0de6e80015
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   А жена ако удари мъжа е в реда на нещата, нали? Щото е мъж и всичко трябва да понася... понеже, видите ли, жените били слаби същества и съответно всичко им е позволено, те просто се опиват от собствената си безнаказаност, за да въдворят свой ред и да доминират и командорят във връзката, да се изживяват, като царици...Ай стига с тия двойни стандарти, моля. Защото всяко търпение си има граници и мъжете не са от камък и имат достойнство, самоуважение, което диктува, че всеки, който го е оскърбил, трябва да си понесе наказанието. Да не говорим, че някои женски приказки нараняват повече от удар, както ако почне да истерясва и да нарича мъжа "Мухльо, боклук..." и проч., то тя трябва да се приеме, че съвсем си е заслужила един хубав кютек.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 3ea8aee512
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

9.   Не съм го почвала с викове и истерии от сутринта, изчаках да стане вечер да видя дали ще предприеме нещо, да не съм права, че съм викала, но бях много огорчена. Както и да е виждам, че хората са станали отвратителни и никой не изпитва чувства на емпатия. Останете си със злобата щом така ви харесва да си живуркате.
Авторката

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 595afe3be7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

10.   Щом веднъж те е ударил,със сигурност ще повтори....после ще потрети.И всеки следващ път ще става по лошо.Помисли-устройва ли те такова бъдеще?

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 5173cb1e26
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Моят съвет е да си хванеш багажа и да се върнеш в България. Струва ми се, че имаш нужда да преосмислиш нещата. Ако се чувстваш объркана, може да посетиш и психолог. От опит - много помага да си подредиш мислите и да погледнеш по-трезво нещата.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 4fc7fa1d3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

12.   Курвенцааа!
Вече всеки се усети, или ще си знаете мястото или мяукайте у фейса и си пускайте селфита докато бабичасате!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 22123dd7f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Аз изпитвам емпатия към мъжа, който толкова дълго търпи комплексирана истеричка като тебе. Съжалявам го. А ти защо не си събрреш парцалките и обратно в Каспичан? Защото лошият мъж плаща всичко, нали?

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c33719534a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Като чета коментарите тук оставам с впечатлението,че боя между мъж и жена е едва ли не нещо нормално?!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1b95ec9809
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Измисли причина,примврно някой е болен и се върни в България. И повече не се връщай при него. Ако нямате деца всичко е наред. Млада си ще намериш друг. Иначе може да те убие. Явно ти не се чувстваш добре в чужбина. Не стой там.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a246f777f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   Добре ти е набил шамара. Като чета май е било много уместно. А ти продължавай да се лигавиш и да вадиш претенции.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 9cec595c8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   До 9
Авторке не мисля че съм злобна, по скоро изпитах емпатия към него от колкото към теб. Шамара физическото нараняване, по бързо се изживява и забравя, емоционалното нападение което си му приложила може и цял живот да му тежи.
А цялата случка накратко е "ти си го наранила той ти е отвърнал", за случката ти си си виновна, защото ти си я започнала.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a2627d60a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

19.   Вижда се от коментарите на злобните бай Ганьовци, колко са а назад с материала. Искат жените им да ги хранят, да ги перат, да ги задоволяват и освен това смятат, че имат право и на бой да налитат. Жена вземете си по едно куче, по малко ще яде, по малко ще чистите и няма да скача на бой а напротив ще ви защитава. Вижда се ясно, че в обществото все още я има тази необразована и комплексирана част от мъжете, които си мисля, че жената е тяхна собственост. Тук се изявяват на живо няма как да го кажат на жена, преди да се я уловили в капана си, защото знаят, че ще си свалят и без това ниския рейтинг сред дамите. Има елементарни неща за които трябва да следите, за да не попадате на такива индивиди
Ако си позволява да говори лошо и да псува други жени, значи е много вероятно това един ден да се случи и с вас. Ако казва, че не може да мие чинии или да измете, защото бил мъж бягайте този е мързел и половина. Ако си мисли, че в секса трябва да правите всичко което ви каже и не уважава вашите нужди бягайте. Те сами няма да се научат във вас е силата дами да им покажете. Жената не е нито животно за разплод, нито слугиня, нито лична готвачка. Такива които не могат да приемат това автоматично трябва да отпаднат от обкръжението на всяка себеуважаща се жена.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 4b567180bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   "неизбежно - ТО","жалко - ТО" - като гледам колко си неграмотна авторке,малко ти е било и това.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: dab397331a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   Авторке съгласен съм с едно, че си изключително тъпа и едва ли има по-глупава жена от тебе. Баш на рождения ти ден ти викаш и крещиш, той не издържа и ти удря един шамар. Ами жалка картинка си, щом не можеш поне на този ден да бъдеш усмихната и весела, а полудяваш. Ако аз бях на негово място щях да ти ударя не един шамар а няколко и с една пръчка щях да ти насиня задника, че дори и да не можеш да седиш на него. Сама си признаваш, че не си от най-тихите, викаш и крещиш и това наистина те прави много, ама много жалка. Ами ето каква си, наричаш и нас отвратителни и злобни защото ти показваме твоите големи отвратителни недостатаци. Не само си тъпа и глупава, но и отвратителна злобарка. Аз ти пожелавам и ти да си останеш с тъпотията, глупостта, отвратителността и злобата си.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: bcf874af5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Авторке - не мога да ти предложа съчувствие, защото не мисля, че ще ти помогне. Ясно е, че искаш да ти кажат - "горката ти, в какво ужасно положение си, какъв ужасен приятел имаш", а ако не го направим сме злобари.
Истината е, че ти сама си се набутала в неблагоприятна ситуация, а той усеща, че си зависима от него и явно му избиват чивиите. Разбери, че не е никак приятно някой да се е вкопчил в теб като пиявица, а на всичкото отгоре да прави скандали и да има изисквания.
Крясъците, с които си го заляла, са не по-малко насилие от шамара, надявам се да си даваш сметка.
Вземи се в ръце, напусни този човек и си оправи живота. Да се оплакваш по форуми няма да ти помогне.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 8fa5b5378d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   Борила си се сама, ама дедовия... само си мислиш, че си правила нещо сама.

Самите жени, ама тея дето да се борили, преборили и справили с живота са най-удовлетворените на Земята. Ти, драга, не си от тях, защото си зависима. Зависима от внимание, от мъж до себе си и от сто съпровождащи...

Човек трябва да може да се справя сам с всичко, преди да започне да гради живот с другиго.



Братан.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c8b449375e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

24.   Сигурно съм една от малкото, които са ги нападали по този начин в сайта. Благодаря ви все пак, вие си изляхте душите според ваши разбирания и ме поставихте на мястото ми. Обърнете внимание на жалките си животи, все едни и същи хора сте тук, и можете единствено и само да пишете лоши коментари на хора, които явно наистина са объркани и искат помощ и внимание. С една дума се разбира едно, че жените заслужават да ядат бой, ако не си мълчат и не изпълняват стриктно мъжките желания. И да на рождените ни дни не заслужаваме дори едно цвете, както и да е. Успяхте в интерес на истината да ми развалите още повече настроението, но от друга страна Проумях доста неща като едно от тях е, че хората наистина са отвратителни същества. Някой беше казал, че той ме гледал и печелел пари или нещо такова, не аз си се самоосигурявам и не съм се вкопчила в него като удавник за сламка. Обаче явно провинциалистите нещо леко ги изби злобата, че някои хора успяват да се реализират в чужбина или може би им замисриса на парички, а те бедните Ганьвци си чешат смръдливите т... И? Иска ви се все да сте над другите бе злобари долни някой ден и вашият час ще настъпи долни душички злобни

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c8b449375e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   Господин Братане, и ония които ме нарекоха курве защо не си го на биете в тъпите глави, че има и жени които като обичат обичат само един, и не ползват мъжа за каса. Писна ми от тесногръдството и на всяка тема да нападате автора. Явно изпитват някакъв душевен екстаз, докато нападате хората. Разбрахме, че боят е решението! А и тези, които викат са ниско интелигентни както каза Лола, а не че може би са прекалено емоционални и понякога нямат самоконтрол. Посланието към тази тема е бихте цените си! Яжте бой! Жените са виновни за всичко.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: aedf8c0a18
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Абе верно, че сега като се замисля, никога не съм виждал Братан да хвали някого, а винаги храни авторите в някакъв небрежно надменен стил. Виждал съм и да се хвали колко пари има, колко жени е имал и винаги изказванията му намекват, че той едва ли не е супер умен, а другите видите ли, не разбират, тъпи са и изобщо защо си правят труда въобще да се мъчат да си решат проблемите и всичко това без реални аргументи и без някакъв съвет в каква насока да се работи, а само констатации, изливане на помия и избиване на комплекси.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 73ea7f7ee6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Бягай! Прибирай се в България и сложи край на тази токсична връзка. Първо, това не са нормални отношения и второ, щом те е ударил веднъж, ще има и втори и трети и пореден път. И накрая ще свършиш като абонат на близкото спешно отделение, защото през ден през два ще си я с пъкнато ребро, я със сцепена вежда.
Махай се от там!!! Ако не можеш да се справиш сама в чужбина, прибери се при семейството си в България, но по никакъв повед не остава с този човек! Останеш ли, ще съжаляваш! Здравето и нервите ти са по-важни.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: fa81924280
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Авторке, аз те разбирам. Ти в случая правилен ход нямаш, особено според коментиращите. Остава ти да си преглътнеш горчилката, че на рождения си ден не си получила дори елементарно внимание, ако ще и най-дребен жест за това, че човекът до теб те цени. Еми гадно си е, случвало ми се е. Според коментиращите, траеш си, че да не си изядеш и боя, както в случая е станало. Нямам с какво да помогна, единствено да те подкрепя, не си тъпа и т. н. И на мен би ми било обидно в тази ситуация. Както и на много други жени, мъже, няма значение. Чисто неуважение си е. Както казах ми се е случвало, няма цвете, няма честито, нищо няма. Да ти кажа свикнах, спря да ми пука и нищо подобно не очаквам. Приех, че мъжът си е такъв. В смисъл за някои мъже това са лигавни и не отдават значение. Иначе пък шамар изядох по друг повод, не защото съм вдигала скандал, а защото той си беше крив и аз нещо го издразних. Не съм си тръгвала, просто с времето все повече мълчах и си мерех думите, да не взема да го издразня с нещо. И пак с времето се усетих как спрях да го чувствам близък, спрях да имам желание за секс с него. И изобщо... От шамара нататък нищо не беше същото вече. И няма връщане. Така че помисли си. Ти си го познаваш този човек, можеш да разсъдиш заслужава ли си, да поговорите примерно, агресивен ли е по принцип, показва ли ти по други начини, че държи на теб и т. Н. Със сигурност и двамата си имате трески за дялане, идеални няма. И къща без дим няма.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 013054a3ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   Авторке, прав е Братан! Винаги е бил прав. Ако на мен жена ми се разкрещи така дори и на рождения и ден, ще я пребия. Жените трябва да знаят, че жена на мъж не крещи и че мъжът е по-силен от жената, бие жените и ще продължава да ги бие, когато го предизвикат, защото може! Това е положението. Радвай се, че не те е изстрелял с 200 към България, защото освен мощен мъжки ритник, нищо друго не заслужаваш. Я я виж ти нея!? Не стига че е готованка, ами на мъж който я хрантути ще крещи, а после иска съчувствие???

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker