Отрязах я и ме боли за нея - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Отрязах я и ме боли за нея
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 2803 пъти
2 през нощта е и нямам мира.. Историята ми е невероятна просто. Аз съм момче на 20 години, което е нямало приятелка до момента (може би само една, но не бяхме точно гаджета). Не съм имал връзка. Винаги са ме отрязвали момичетата, правили са ми се на недостъпни, давали са ми празни надежди, и винаги са ме подминавали и аз винаги съм страдал от този факт.

Имам регистрация в един сайт за запознанства, за да се запозная с нови хора. Запознах се с едно момиче 3 години по-малка от мен. Прилична на визия (не някоя секс бомба), много мила, писахме си, после в скайп и така 4-5 месеца без да се виждаме само си писахме. Най-накрая решихме да се видим (вчера). Аз бях хлътнал по нея, заради самия факт че тя не е имала много гаджета, толкова е мила, че всичко и беше характер и черти на момиче, което бих харесал без никакви проблеми. Нямах никакво съмнение че ще я харесам даже се притеснявах дали тя мен ще хареса (макар че сме се виждали на снимки). Купих й цвете като за първа среща, и като тя дойде, й го дадох и потеглихме. Не знам дали беше от визията но очаквах да усетя нещо като я видя за пръв път имайки предвид 5те месеца само чат. Седнахме да си говорим ии както й очквах на характер си е такава каквато харесвам. На външен вид също. Но защо тогава не почувствах, че я харесвам? Имах чувството, че просто си говорех с някакво си момиче.

Мислех си, че просто не сме в тази фаза още да има нещо. И за да скася историята малко, ще ви кажа че се целунахме 2 или 3 пъти в тази среща. Главната причина беше, че аз исках да разбера дали ще почувствам нещо към нея след целувка. Абсолютно нищо не почувствах подяволите. Никаква тръпка нямаше в стомаха ми, в сърцето ми.. където искате. Тръгнахме си и аз цял ден съм мислил какво да правя. Като се прибрах тя ми писа вечерта в скайп колко била доволна как имала добро предчувствие за нас. Леле казвам ви съсипах се като го прочетох това, как да й кажа, че аз не я харесах? Едвам събрах смелост, но го обясних по-възможно най-правилния начин, че аз съм виновен и че няма да се получи... Тя ми благодари, че съм бил толкова искрен, но много се разтрой :(. Казах й, че това, че сме се целунали не ми е повляло на решението, в смисъл такъв, че не съм ги смятал за прибързани или нещо такова.

Както й да е тя се разтрой и аз бях съсипан от факта, че причинявам такава болка на някой, защото тя каза "няма проблем свикнала съм". АЗ ПОдяволите!!! Аз, човек който не е имал гадже до сега и който са го рязали поне 10 пъти и винаги е бил разочарован, да отрежа момиче което бях 100% сигурен че ще ми е почти сродна душа? Това даже аз си го обяснявам трудно. Но какво да направя като няма тръпка? Ми просто няма бе.. няма я. Все пак не мога да се насиля да харесам някого.

A ако бяхме тръгнали то щеше да е единствено от моето НЕискане да я разочаровам и в един момент щях да прекратя тази измислена за мен връзка. Тогава щеше да е по-лошо... Правилното нещо ли направих? Моля ви дайте някакви съвети или нещо напишете, защото ми е адски гадно за нея ;( съвсем сериозно. Какво мога да направя за да й се реванширам, нещо ;(((

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: bbb746a10d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Изтървал си късмета момче, аз ако бях на твоето място, щях да изчакам известно време дали между нас ще се появи някаква тръпка... Аз също съм момче, но само че на 24 години, и аз също никога не съм имал приятелка.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 908aed7c1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тиямработи не са за по нета, поне аз така мисля "влюбваш" се в човек когото не си виждал и ти става тъпо когато не се получава както в нета.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: bd1254bded
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Из аз мисля като номер 2 ( не е за по нета). Но все пак моят съвет е в бъдеще да не съдиш само по една единствена среща-дай си малко повече време да опознаеш човека. Аз правя така-максимум 3 срещи, ако и след трите пъти не се получат нещата, значи няма да стане нищо. Но все пак си дал шанс и си опитал:). И не е било нужно да се целувате и тн., а после да я зарежеш. Целувката не е за проверка на чувства, тя е жестът доказващ, че ги има:)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 469ba76e24
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мога да си представя колко и е гадно. Случвало ми се е същото. Но за съжаление момчето, което аз харесвах не беше толкова скромен, колкото теб и нямаше смелостта да ми каже, че не може да се получи и просто ме изтри.

Моят съвет е да ? се извиниш, да кажеш това, което сподели с нас и да поискаш да останете приятели. Ако е съгласна няма проблем. Може да откаже първият път заради гордост и ти трябва да настояваш.
А иначе за запознанствата в интернет след това, което ми се случи - мисля, че са грешка и загуба на време. Това е моето мнение.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f71139f26f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Здравей! Пиши и отново, това, че не си усетил нищо на момента не означава, че за в бъдеще не можете да сте приятели и да продъжите да общувате, било то и само по Интернет. Единственото нещо, което мисля, че би я успокоило за момента е точно това- да й покажеш, че държиш на нея, въпреки обстоятелствата. Ти сам казваш, че тя се е почувствала гадно, това е нормално, може би и двамата сте имали свръх-очакванния, а самите вие не сте готови за тази крачка, след толкова пъти, в който човек е нараняван е много трудно да допусне до себе си някой друг, нормално е в началото да ти е трудно и да не можеш да си обясниш, защо не чувстваш тръпка, когато си я целунал.

Просто си дайте шанс, продължете да общувате, така и двамата ще се чувствате добре, не пришпорвай нещата, всичко с времето си, най-хубавите неща се случват, когато най-малко ги очакваш :). Конкетният ми съвет е да й предложиш да продължите да се виждате, без да си обещавате нищо, кой знае за в бъдеще може и нещо да излезе, ако ли пък не, какво по-хубаво от това да имаш за приятел - сродна душа, както сам я описваш ти. Успех!:)

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 335b8d49bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ее много лошо.. но според мен си останете поне приятели..

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: b40c733f5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Поговори с нея, не се блокирвайте от никаде.
Предложи и да станете приятели и излизайте така от време на време. Все пак нищо не губиш, защото вариянтите са 2. 1-Започваш да се чусваш приятно докато си снея и тя започва да ти харесва. 2- оставате си много добри приятели и може да расчитате един на друк. Винаги бъди себе си.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d4f1dde705
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Автор: Ами да, предложих и да си пишем пак и тя ми каза "Пиши ми ако искаш, но няма да си пишем както преди" после го обърна на "Е за какво да си пишем, за какво да се виждаме".... Казах й също, че в последствие може да се харесаме кой знае, тя отвърна, че няма начин това да стане, защото от първия път нещата отиват или на добре или на зле.
Надявам се поне оценява факта, че няма да я използвам за секс или тем подобни неща, ами си казах всичко веднага...

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2bc6c84aca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Виж кво, такова понятие като ''любов от пръв поглед'' няма. С времето тръпката щеше да се появи, но ти си си изтървал късмета, както се изрази №1.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 75ad06beef
гласове:
1 2 3 4 5
  (40 гласа)

10.   Номер 9 ЛЮБОВ ОТ ПРЪВ ПОГЛЕД ИМААА!! това че ти не си го усетил/а не означава че го нямаа.. аз съм се влюбвала от пръв поглед и знам кво е ;П

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker