Как станахте жената след като сте били любовница? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как станахте жената след като сте били любовница?
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 3663 пъти
Историята от ясна по-ясна - влюбена съм в ангажиран мъж. Той в мен също, но това не означава, че проявява някаква готовност да зареже половинката си, за да е с мен.
До сега правих какво ли не. Много дълго време (близо година) се опитвах да го махна от себе си, да махна себе си от него. Да се отървем от чувствата и всеки да продължи по пътя си. Преди време успявах да се разделя с него, макар и временно. Не беше лесно, не беше искано, но в крайна сметка той си е избрал нея, иска си нея, винаги е избирал нея, аз там работа нямам.
Проблемът е, че не се отказа от мен. Колкото и каквото и да направих, той просто остана. И с течение на времето моето влюбване прерасна в искрена, чиста обич. Обожавам го. Напълно осъзнавам минусите му, наясно съм с личността му, въпреки всичко желая точно него до себе си. Знам как се стигна до тук да се влюби в мен, докато имаше жена до себе си, и никога няма да забравя точно това. Защото е важно да знаеш как да не изгубиш обичта на любимия човек.
Вече не съм склонна да го пусна да си ходи, дори и да поиска. Не и преди да сме опитали да имаме открита връзка. Защото за времето, в което се познаваме, половин връзка поне изкарахме. Вече не съм склонна да му дам свободата да избира коя от нас двете желае, защото винаги избира нея, но остава с мен. Как да ви го обясня - просто живее за мен, дори в моменти, в които не поддържаме никакъв контакт. Това си личи по спомените, които след това ми подарява, като започнем пак да се виждаме. По това какво прави онлайн. По това как се променя тогава, когато не съм до него.
Знам че иска да е с мен. Знам че не е грешно да "изостави" приятелката си, защото все пак е винаги хубаво, когато намериш своя човек. И щом той не се чувства така към нея, значи навярно не е предопределения й мъж. Хубаво е момичето да има свободата да продължи напред и да има възможност да срещне този, който ще я обожава и желае.
Въпросът е как да постигна раздялата им? Той просто нищо не прави. Продължава да си поддържа ролята във връзката им, купува си й каквото иска, виждат се в установеното време, правят обичайните неща. Нищо не се е променило.
Тя знае за неговото влюбване в мен, но мисли че е минало.
Как станахте партньорка, когато преди това сте били любовница? Вие ли направихте нещо, за да се случат нещата или избраникът ви?

П.П. Под любовница в случая не се визира сексуален партньор, защото това е твърде далеч от моите разбирания за морал.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 4368a400b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Отиваш убиваш я и си оставате двамата. но си прекалено обсебваща и ще го загубиш. Пича само си те боцка и до там. Не иска да е с теб. Shirdor

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1e7cc9707f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Значи той няма абсолютно никакво намерение да си остави официалната приятелка, но ти си мислиш, че ще го направи някога си? Че ще стане една сутрин и ще си каже, че днес е деня и т.н? Мечти, мечти.
Кой мъж ще остави сериозната уж приятелка заради едно развлечение? Не го прави, не заради огромна любов към нея или теб, а защото така му харесва. Харесва му 2 жени да воюват за него, да си избира с коя да легне и коя да пренебрегне. Мечтата на всеки съвременен мъж- да се изживява като султан в харем. А вие двечките да му търчите подире.
Не разбирам такива жени и липсата им на самоуважение. Това е просто унизително. Толкова жени явно искат да живеят в латино сериал и се изживяват като героини от гръцка трагедия, че не осъзнават как не си струва. Някой ги прави на глупачки и те се кефят.
Тоя няма да я остави и след 20 години, но ти явно още ще си чакаш. Намери си свободен човек.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: cd7a079fdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Ако те вижда само като любвоница, и на челна стойка да му застанеш, пак няма да те вземе. Дори и да се раздели с жена си, пак няма да те вземе.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: ebb6093a7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не казваш дали имат деца? Ако да и се опиташ да ги разделиш, и успеш, тежко ти и горко!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 8a9f054673
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Аз съм съпруга, и не мога да проумея как така се става любовница.

Толкова ли сте отчаяни за любов и внимание някои жени като Авторката, че захвърляте достойнство и морал да спите с обвързани мъже? Толкова ли не сте човеци и нямате жал за другата жена на която и се изневерява?

И после питате, защо мъжа не ви възприема сериозно?? Ами защото сте жена, която първо не цени себе си като достоен и морален човек. Каквото почукало, такова се обадило.

Един мъж ако се ожени, обикновено е за цял живот, стига жената да не направи нещо наистина гадно като - изневяра, чест психичен тормоз например също и така нататък. Аз имах няколко предложения за брак и сме били само приятели като в обща компания имам предвид!

Каквото посеете, това ще ожънете! Себе си лъжете само по този начин, но живота си е ваш.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 5151543672
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Лесно, не се унижих да му застана в колонка след жена му. Бяхме се виждали точно 4 пъти на по кафе, като за пръв път се запознахме на работата ми. На 4- то виждане разбрах, че е женен, твърдеше, че заради дъщеря им само но, че са свободни по между си от над 3 години. Отрязах го на мига въпреки, че беше "разпознаване" от пръв поглед. Категорично му заявих, че даже и на сън няма да допусна да бъда нечия скришна любовница, да развежда семейства, да се унижавам да чакам някого си когато може т.н. абсурд! Пита ме дали ако се разведе ще бъда насреща, дали че го изчакам. Казах му, че и този въпрос е обиден за мен и си тръгнах.
За отрицателно време се разведе и дойде с документа за развод при мен. 16 г вече сме заедно и няма изгледи да се разделяме.
Нямам чувство за вина към бившата му, щом без дори да бяхме стигнали до истинска връзка, не сме имали дори интимности когато той взе решение категорично да се разведе и бъде с мен.
Нашето беше и още е любов.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 4c7ee46ef6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Заблудена си и познай кой те е заблудил. Честито, твоята голяма любов е просто един манипулатор. Иска ли да е с теб, ще бъде, всичко остало са оправдания. Той си има приятелка, а ти искаш да ги разделиш, за какъв морал говориш момиче.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 645f703b5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Никога няма да те иска. Теб просто те използва.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 8bdb06d5be
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Обожаваш го, защото е забранен и защото не ти е у къщата 24/7 да видиш как всичко се срива.

А пичагата викаш те обича, а? Ама не оставя приятелката си (дори не са женени и нямат деца)... явно нямаш НИКАКВА идея какво прави за една жена един наистина влюбен мъж.

Как ще те остави, като на него му е сладко да те чука и да се прибере вкъщи после.

Проблемацията ти е, че разбиранията ти за връзки и отношения са ти толкова промити, че едва ли някога ще можеш да прогледнеш за истината на нещата.


Братан.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d12254f37a
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

10.   Ще ти кажа как стоят нещата, защото те виждам колко си заблудена и предубедена в това което казваш.

- Не те обича!!!
- Не иска да е с теб емоционално, а само физически.
- Не обича и приятелката си.
- Така му е добре с две, без да губи една от "плячките си".
- Никога няма да вземе теб и да те избере пред някоя друга.
- Свикни с етикетчето "другата", не очаквай нищо в замяна, освен чук и бег.
- Никъде не си написала, че е женен и има дете, тоест не стои с нея по принуда, както ти е казвал хиляди пъти.
- Знам, че ти е казвал, че не правят секс... Хахах
- Ако има как би правил тройка с вас двете, но и двете сте прекалено ревниви и обичливи за да си го поделите.
- Не осъзнавате, че и двете сте му пионки.
- Ако се появи трета, то вие можете да изгорите...
- Влюбения мъж е най-глупав, просто вашия не е влюбен в никоя от вас, но пък поделя емоциите от живота с вас двете.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d002f421de
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Не зная дали моят опит ще ти помогне, защото историята ми е напълно различна. И двамата със съпруга ми живеехме в отдавна изчерпали се отношения. Не се бяхме развели по чисто организационни причини - смяна на месторабота, жителство и т.н. Но не бяхме щастливи. Така че нашата среща прерастна в голяма любов и това ни даде повода, не причината, да прекратим предишните си връзки и да започнем начисто. Към днешна дата всичко е наред. Бившите ни партньори си имат нови семейства, ние сме си заедно и така.
В твоя случай, авторке, обаче става дума за съвсем друго. Човекът не е в безизходица, не му се налага да се премести от Русе в София или от Каспичан във Варна, след като си зареже бизнеса. Не ви се налага да живеете по квартири. Не става дума и за деца, които ще реват за баща си. Много е жестоко това, което ще ти кажа, но той просто не иска да е с теб. Ние, момичетата, винаги търсим под вола теле, само и само да не осъзнаем реалността и да не бъдем наранени. Този човек не те обича! И няма значение как се държи, няма значение колко често ти звъни по телефона, няма значение с какви подаръци те затрупва, истината е тази. Той няма абсолютно никакво намерение да продължи живота си с теб. Отново се извинявам за жестокостта си, зная какво ти причинявам с думите си и никога не бих ги казала, ако имах и най-малкото съмнение, че съм права. Три пъти прочетох историята ти, преди да пиша.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e3e7e7a3c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мисля,че няма да можеш да ги разделиш,а и не бива да ги разделяш.Помисли-неговата приятелка дори няма деца с които да го държи.Но въпреки това той винаги избира нея.Това трябва да те накара сериозно да се замислиш.Влюбен мъж дори и за децата си не се замисля,какво остава за жена си.Лично познавам трима мои близки,които оставиха жените и децата си заради любовниците си.Много бързо изтрезняха, после правеха чудеса да се върнат при първите си жени.В коментарите на №-ра2,3,5,7,8,9,10 има много истина.А 6 и 11 са ти показали как се случват нещата,когато един мъж обича истински.Научете се първо вие да се уважавате,сами себе си да цените и да се държите като достойни хора.Тогава ще ви ценят и другите.Нищо достойно няма в това да си план Б и резервен вариант.А другото момиче защо трябва да продължава напред и да си търси някой,който да я обожава и желае-ами тя си го е намерила преди теб.Ти просто си губиш времето.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: ff1fe58f5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   Прочетох 5 реда и спрях. Пореден боклук. Дано вечно си носна кърпа. Всички като теб имате една и съща съдба.. винаги втори, винаги последна дупка на кавала, винаги като бездомни кучета всеки ви гали и си заминава, вечно сами по празниците.

П.С. Всички като теб кухи парчета си мислят, че като го разведат и печелят... ама не се сещат, че старата позиция вече е свободна. Ах, колко жалко е да си парцал.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d002f421de
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Чак сега прочетох Братан. Прав е. Номер 11 съм. Ще вкарам малко конткретика в подкрепа на неговата теза. За да бъде с мен, моят съпруг си смени работата, където беше от 16 години, премести се в друг град, смени си местожителството, остави си къщата на бившата жена, живяхме като кучета една зима на квартира, изтегли кредит, започна работа в съвсем нова област, беше го страх дали ще се справи, но така се справи, че в момента ръководи екипа, преместихме се за две години при майка ми в София, не е най-шик да живееш с тъща, но той и това изтърпя, отиваше веднъж седмично да си види детето, което слава Богу вече порасна и си има самостоятелна стая у нас и проблемът е никакъв. Освен това си продължи задочно образованието, за да има по-добри възможности да работи, всяка вечер след работа (по едно време се беше цанил и за коминочистач, не се шегувам) прилежно ходеше на курс по английски и в момента говори езика идеално. Започна и свой бизнес. Но в началото беше много трудно. Да започнеш на едно 35-40 години от нулата си е предизвикателство. Но ние знаехме ЗАЩО го правим.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 35e22fb447
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Н.11 и н. 15 спри с тия дитирамби на вторите бракове, бе, разбрахме колко си идеална, втория ти мъж, абе всички. Напълни сайта със сироп и захарен памук. Айде спри се. Май не нас, а себе си искаш да убедиш в нещо?

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 0474e36f7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Очаквах и напълно разбирам общоприетото мнение. Изчетох вече доста теми тук, така че се запознах с вида нападки в това положение. Имате право да си изкажете мнението, разбира се, но се надявам все пак да получа и желаното - истории как някой е прескочил това стъпало.

Нито аз отговарям на стереотипа за любовница, нито той на стереотипа за мъж с такава. Най-напред, ние може много да се любим, но това не означава, че действието се извършва в леглото. Не защото обичаме да го правим на други места, а защото и двамата имаме морал, чест и достойнство. Колкото и странно да ви звучи за описаната ситуация.
В интерес на истината това е нещото, което би смутило неговата приятелка - да сме правили секс. Но не я смути по никакъв начин това, че се е влюбил в мен. Интересно мислене, но отговаря май на мнозинството.

Не виждам нужда да отговарям на всеки по отделно. Но ще добавя две неща:
1. Не сме искали да се влюбим един в друг и, както вече споменах, много дълго време се опитвахме това между нас да приключи. Опитите не са били само и единствено от моя страна. Просто не става. Всяка раздяла просто засилва чувствата ни, независимо от това дали продължи ден или месец. Аз съм от хората, които умеят да пускат хората да си тръгват от живота им. Не задържам никого. Него обаче вече не мога да пусна, с него изпускам себе си. Както искате, така го разбирайте. И също така, сигурна съм в любовта му. Няма как да ме убедите в липсата й, той просто не си играе с мен и това го чувствам. Няма как да ви убедя, защото не сте на мое място и не виждате, чувате и изживявате същите неща.

2. Нито той, нито тя са лоши личности. Тя няма някакви безкрайни негативи в себе си по това, което знам от него. Просто не си съвпадат, хора! Не искам да навлизам в обяснения за отношенията им просто, но съм сигурна в това. Най-малкото ще ви дам тема за размисъл - ако вие искате да заживеете с някого и да градите семейство, то ще ви стига ли да се виждате веднъж седмично? Сами си помислете по чия инициатива се случва това.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 17c00ed201
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Ясна си ми. Щом пишеш че купува разни неща на приятелката си, значи това ти е основен движещ мотив - някой да ти купува и на теб нещо. Бих те посъветвал да ходиш в чужбина и да работиш, за да може сама да си купуваш некви неща

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: fab621cbdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Не съм я чел до края, ама истината е, че много хора си мислят, че изпитват " искрена и чиста обич", ама тва е реално е нещо, на което много малко са способни. Пък при такива дето ходят с обвързани си е комбинация между някакво кратковременно влюбване, нагон и накакъв вид облаги. Разбира се, при жените малоумните им и ограничени разсъждения и желания( как им функционира мозъка ще си остане загадка) също допринасят за илюзорното изпитване на тази уж чиста и искрена обич. Но иначе почти всеки твърди, че я изпитва( особено жените) нищо че на следващия ден може да те остави без никаква съвест и състрадание. При жените е най- вече така, мъжете са по- искресни и честни по отношение на любовта и какво изпитват.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 85ebebd0cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Мила, съжалявам ако ще те засегна, но живееш в голяма заблуда!
Ти го обожаваш, той теб-не. Може да ти сваля звезди, да говори всичко, но ако искаше да е с теб, щеше да намери начин да се разведе. А не го прави. Защо ли?
Така му е удобно! Жена му се грижи за конфорта му, готви му, пере го и т. н., а ти пък отговаряш за приятното прекарване. Че лошо ли му е? Две жени го обгрижват.
Така, че за какво му е да се развежда? С теб му е хубаво, а вечерта го чака топла вечеря.
Не си губи времето с този човек! Ако искаше да е с теб щеше да се разведе още в първите месеци, а от написаното от теб излиза, че имате връзка от години. За това време не разбра ли накъде отиват нещата? А именно, че ти винаги ще си "втората" и "другата". А някой ден и това няма да бъдеш.
Не си мисли, че твоят човек е уникален. Много мъже са така. Имат си любовница или даже няколко, но и през ум не им минава да се разведат. Да не говорим пък да превърнат любовницата в съпруга.
И накрая кой ще страда? Ти! Защото той ще се върне при жена си, а ти ще си стоиш да го чакаш... сама. И до кога така? Докато станеш на 50 и изгубиш шансове за семейство?
Я се стени! Заслужаваш нещо много повече!
Една мацка

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a1de39c1de
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Авторке, попаднала си на манипулатор. Той или е много добър играч, или просто не е наясно със себе си. И в двата случая, бягай,бягай, не е читав ни за връзка, ни за семейство. Сама виждаш, доскучало му е малко с приятелката му и хоп, нова мадама, т.е. ТИ. Направи си извода какво следва, когато започне да му доскучава с теб!

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 94034050e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Тъй като съм била в такава ситуация, напълно разбирам начина, по който се чувстваш и виждаш нещата. И аз си мислех, че при моя случай нещата са различни, че обстоятелствата биха могли да се променят и т.н. Връзката беше не чисто сексуална, а и дълбоко емоционална. Но в крайна сметка и това няма значение. Сигурна съм също, че е имало влюбване от негова страна, но осъзнах, че мъжете, дори когато са влюбени, не изпитват потребност да превърнат това влюбване в нов семеен живот. Те имат дом, жена, деца и определен начин на живот, с които са свикнали и се чувстват комфортно. Дори и да говори, че не е доволен нещо от жена си, то обикновено е, за да оправдае постъпката си, а и реално всеки партньор си има недостатък, но щом е с нея, значи не е нещо, което крайно го тормози.
Та, влюбването в друга жена и изживяването на красиви и романтични моменти с нея , точно като в нормална любовна връзка, за него е прекрасно - разбира се, че не би го прекратил. Но не би прекратил и спокойния си семеен живот с жена си.
Ще загубиш толкова години с него, колкото той пожелае, защото ти винаги ще намираш надежда, че ще бъде с теб официално.
Единственият начин да ти се избистрят нещата, които на мен така ми се избистриха, е жена му да разбере за вас. Тогава ще видиш неговата истинска нагласа и евентуално ще разбереш, че каквото и да стане, той ще избере нея по една или друга причина - не винаги изборът се прави на емоционална основа, така че няма значение колко е влюбен в теб.
Ако тя не му прости, имате шанс, но ако му прости и остане при нея, то тръгвай си, за да не губиш повече време.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 0474e36f7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Че съм романтичка, романтичка съм. Ама чак пък толкова да не се вярва в любовта...
Не може всички да са манипулатори! Не може да живеем в свят, пълен с използвачи, хора! Няма как на този свят да има само хора, които си гонят собствения интерес! Светът е разнообразен - не само откъм природа, а и от към хора.
Знам че е влюбен, затова го казвам така. Не се съмнявам в това. А в своята обич още по-малко бих изпитала съмнение. Нормално е да й купува неща, взима поне 4 пъти над нейната заплата. Взима обаче само с 30% над моята, излизала съм с малко по-добре уредени финансово мъже и не ми е целта да му взема заплатата. Ако целта ми беше финансова, то ми стига да му бъда любовница - ако сега му кажа, че ми трябват още 500лв ежемесечно, за да си покривам разходите, той ще намери начин да ми ги дава. Има неща, които искам от него, но това са времето му, вниманието му, любовта му, ласките му. Искам нощите му да са споделени с мен, искам ръцете му да държат само моите, искам да не го извинявам само за малко, за да говори с нея. Много неща искам навярно от него, със сигурност от личен интерес, но и малко от малко, защото това са неща, които правят и него щастлив. И те са част от изживяването на любовта.

Явно все пак ще тършувам из стари теми. :-D
Благодаря все пак за усърдието, което полагате, за да ме вразумите с що за човек си имам работа и да ме убедите, че съм мижитурка, щом съм посмяла да погледна обвързан мъж. :-)

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 645f703b5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Ами авторке защо тогава е още с нея а не с теб? Примири се че си втора цигулка и това е.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 64d28e9853
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   17, какво семейство ще градиш с някой , който тъче на два стана? Днес ти си втората жена, утре ще е друга. Не се заблуждавай, че леките мъже се променят, такива са си цял живот. Той е късметлия-спи с две жени, две му падат в краката-това напуска ли се? Кой би се отказал от хубавото?
Жените сами се убеждаваме в нечия любов, защото така ни се иска. Виждаме сърца и романтика, там където има само секс и игрички. Всеки може всичко да ти казва. Но реално да е направил нещо? Само реве и не те пуска. А да си е събрал багажа, да е скъсал с нея, да сте заедно всеки ден? Не, нали. Спи и с нея и с теб. Не е бебе, знае как се прави, но не иска.
Дано скоро да се отървеш от заблудата.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c6e131de4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Такива като теб никога не съм разбрала. Толкова ли ти липсва любов, внимание и т. н., че си вреш носа в чужди семейства. Аз съм точно от другата страна ейй такава като теб развали семейството ми и остави новороденото ми дете без баща. Не казвам, че само вие имате вина естествено, че и не знаещите какво искат от живота мъже имат голяма вина. Но това, което се опитваш да направиш е много грозно, долно и подло. Толкова ли няма мъже за теб, че се вреш в друго семейство. Не ти ли е малко жал, грах или както искаш го приемай за тази жена отсреща. Каквато и да е не го заслужава това разбери. Точна тази тема ми е позната до болка трети човек в една връзка, раздяла и т. н. Само се замисли и се постави на мястото на тази жена-лъганата, измамената наранената и се моли да не си на нейно място, защото само тогава ще разбереш какво е. А аз силно се надявам, че всичко се връща в този живот и точно тези хора ги поставя на това положение за да осъзнаят какво са направили.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 0a78c7c93a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Вариантите са няколко:
1) Ако не е спал с теб е много 'влюбен' докато не преспите.
2) Ако сте правили секс е 'влюбен' в това, но не и в теб
3) Най-малко вероятно е наистина да те обича, но никога да не бъде с теб защото за от мъжка гледна точка не може да се има доверие жена която си е позволила да стане любовница.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 0474e36f7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Номер 26, ако имаха или очакваха дете, не бих се занимавала с него. Може би щях да го обичам, но много отдалеч и в никакъв случай не бих го подтиквала да се раздели с госпожицата. Ако имаха брак между другото, също не бих, защото аз приемам особено дълбоко обетите и смятам че веднъж дадени не трябва да се развалят.
Оттам насетне, не мисля за третата страна от гледна точка на това какво ще изгуби, защото според мен ще спечели. Защото с него се открихме, но някъде там има някой, който ще бъде за нея това, което е той за мен. Някой, който ще я обожава и който тя ще обожава. Който тя ще прави щастлив, но и ще се чувства неземно щастлива. Някъде там има любов за нея. Не казвам, че в началото би се чувствала добре, но в последствие съм сигурна, че няма да съжалява, че са се разделили. Не защото той е някакъв идиот, а защото ще намери точния за себе си човек.
А аз си вра носа като трето лице просто защото мисля че намерих точния човек за себе си.

22, разбра и, силно казано, му прости. По-скоро си затвори очите и продължи напред.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 3753d1931b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

29.   Отчаяна си, авторке и ти личи. Хванала си се като удавник за сламка, застопорила си се като жаба на бързей и който каквото да ти каже, ти си пееш твоя рефрен " обичам го, обича ме, искам да е с мен, искам да ми държи ръката" и т.н., няма да ти изреждам всичките искам...Искай си ти, ама само с твоето искане не се прекрачва прага от #2 до най-важната и единствената. Нали това питаш как става , това е и заглавието? Става само ако поиска той, обожаваният, ако от двете избере да е с теб. За сега не е поискал и това те тревожи. Въпреки изхвърлянията ти, с които се мъчиш да убедиш повече себе си, отколкото коментаторите, че той е дълбоко и съдбоносно влюбен в теб,само чака да го направиш щастлив и пр. алабализми, фактите (изложени от теб) говорят друго.
Последният ти коментар под #28 пък е направо смешен. Ти се изкара освен много морална и голяма алтруистка, едва ли не правиш услуга на другото момиче, като се усукваш около приятеля и и се чудиш как да и го отнемеш. Въпреки НЕГОВОТО НЕжелание да е само твой. По-добре е за самата теб да направиш услуга първо на себе си, като поизтрезнееш и се опиташ да видиш реалното състояние на нещата. Тоест, че топката е в полето на ромеото (нарочно с малка буква), но той си я топка на място и не бърза да я отиграе. Сещаш ли се защо? Аз мисля, че да и отговорът съвсем не ти харесва.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a1de39c1de
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Абе момиче, ти недей да мислиш кого щяла да намери приятелката му, ти мисли ако се събереш с мъж който кръшка без да му мигне окото, какво ще правиш? Можеш ли да си сигурна в него?

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e3e7e7a3c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   №27, дори сам/а не знаеш колко си прав-никой мъж няма доверие на жена, която си е позволила да стане любовница. Гласувах с две ръце твоя коментар. А ти, авторке, стига праща другото момиче да си търси мъж-тя си го е намерила, простила е и продължават напред. Не тя-ти си излишна в картинката. Жалко е, че ще загубиш много време докато го осъзнаеш.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 8a9f054673
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Хора, Авторката се надява, че там някъде има мъж за жената на мъжа в който тя, Авторката е влюбена. Осъзнавате ли колко нелепа причина е това да базирате надеждите си за връзка с този изневеряваш мъж, Авторке?

Сега остава да намерите нов мъж за нещастната жена на която и се изневерява, и воала... вие ще бъдете във връзка с мъжа и! Това е толкова нелепо!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1e7cc9707f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   Авторке, предполагам, че този мъж е поне на 30 години, следователно не е бебе. Много добре знае как се прекратяват отношения с жена, защото едва ли за пръв път ще го прави. Едва ли за пръв път ще има раздяла с някоя. Казва край и толкова. Събира си багажчето и идва при тебе. Ама това не става, нали? Само реве и се прави на жертва. Само те размотава, защото така му е кеф. Спи с две жени, две му искат вниманието, две го боготворят. Та този е направо за завиждане, живее си мечтания живот. Даже и приятелката не е пречка , просто тоя не иска да си остави сигурното. Едва ли го е вързала за себе си и държи под ключ,нали?
Нея познават родителите му, приятелите, с нея празнува и с нея се весели. Тя и той като двойка са канени на гости и техни общи снимки има в профила му. Ти просто не фигурираш никъде.
Имаше една песен, която реално описва цялата тази идилия. Щом смяташ ,че точния човек за теб е коцкар, който изпитва удоволствие да манипулира хората, значи имаш ниско самочувствие. Ако наистина изпитваше изпепеляваща любов към тебе, отдавна щяхте да сте заедно, а не да те ползва, когато си иска и да се връща при официалната половинка, която светът познава.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d9200778fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

34.   23, авторке, не е въпросът дали си мижитурка или не. Погледни на ситуацията от практична гледна точка: това положение не е от полза за теб, освен за краткосрочно удоволствие и тръпка от забранения плод, което очевидно не е твоята цел.
След като е минала година, а човекът не прави нищо, за да промени статуса ти, значи няма идея да го направи. Ти сама пишеш: "Той просто нищо не прави. Продължава да си поддържа ролята във връзката им, купува си й каквото иска, виждат се в установеното време, правят обичайните неща. Нищо не се е променило."
Ами той няма нужда да променя нещо, на него и така си му е добре. Една жена вкъщи и за пред хората, друга за тайни срещи, кой като него? Защо да си създава драми и проблеми? И не се засягай, но ако по някаква случайност се съберете, след година-2 ще е в същото положение с теб, ти ще си официалната приятелка, а ще има и друга в сянка, която ще си скубе косите как да стане официална.
Такива хора рядко се променят и не си въобразявай, че си супер специална :-) Ако беше такава за него, досега да е зарязал приятелката си и да е хукнал с 200 при теб. Не се заблуждавай, той явно те харесва, но не чак толкова, че да остави приятелката си заради теб. Остави хубавите думи, гледай делата на човека. Питаш: "Как да постигна раздялата им" :-) Отговорът е прост: не можеш :-) Не можеш да накараш някого да направи нещо. Айде сега някой друг да те накара да се влюбиш в него, дали ще успее? :-)
Съветът ми е да му дадеш известно време, разумен срок да остави гаджето и да се съберете. След това му изтриваш телефона и всички контакти и продължаваш начисто, като забравяш, че съществува. Иначе може и да си остарееш докато го чакаш да реши и събираш трохите от тяхната връзка.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1089ce2c50
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

35.   Авторке, не мислех повече да пиша тук, по- горе съм ти отговорила на въпроса, но попадам на твой коментар и... Ами няма по- мек начин да ти се каже, че си жалка в мислите и действията си.
Какви са тия глупости да си намерела ТЯ друг който да я обожава? !
Ами той очевидно си я "обожава" по негов си начин и на нея не и е направило кой знае какво впечатление, че е залитнал по друга.
Той е който не желае да се разделя с нея, ти сама го казваш. Той е направил своя избор. Друга тема е дали и доколко тя ще търпи залитанията му, може просто по между си да са се разбрали за отворена връзка. Има и такива двойки. Без значение обаче дали някога те двамата ще се разделят, ти никога няма да бъдеш първа.
Той не иска! Сама го казваш, но продължаваш да си измисляш някакви романтични обяснения...
Ти си знаеш, щом предпочиташ себе си да лъжеш, продължавай си така докато може. Аз оставам с впечатлението, че на него просто му харесва вниманието ти, изглеждаш обсебена и почти на "колене" може пък той да има такава нужда, някоя да си "умира" за него, в случая ти. Абсолютна липса на самоуважение от твоя страна, колкото и да му харесва твоето "боготворене" не е достатъчно луд, че да се обвърже с подобен тип човек.
Не те обича, а поддържа твоята зависимост.
"Вече не мога да го пусна, защото себе си ще изгубя" нещо такова завяваш... Звучи обсебващо, плашещо за нормален, здрав човек.
Ти също не го обичаш, това не е любов, само си обсебена от него и по- страшното е, че и от приятелката му, от нейната личност.
Мисля, че имаш спешна нужда от поне 2- 3 посещения при психолог за да се изясниш със себе си. Не с него, той поне е бил откровен с теб.
Успех и дано се научиш себе си да обичаш и уважаваш!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 85ebebd0cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

36.   Вече ти написах един коментар, но сега ще ти разкажа истинска история за една моя бивша колежка. Дано един ден не се познаеш в разказа ми.
Когато се запознах с нея беше към 50 и напълно сама. В началото не знаех, но с времето научих историята й.
На 20 и няколко срещнала страхотен мъж, чаровен, мил, по-зрял от нея, имало само един проблем... бил женен. Обаче както й казал "вече не обичал жена си и било само въпрос на време да се разделят".
И моята позната, нали била влюбена решила, че ще чака и ще направи всичко за да го привърже към себе си. Е, да, тя била влюбена, той уж също, но седмиците станали месеци, месеците години... И всеки път когато повдигала темата за неговия развод, получавала разни обяснения как сега моментът не е подходящ (детето е малко, майка ми е тежко болна... после пък нещо друго). Ясно било, че той НЕ искал развод. И за да не я изостави моята позната за пореден път си замълчавала. Обаче вече не била на 20, искала семейство и деца, а той ясно и дал да разбере, че ако забременее ще я напусне. И тя се отказала да става майка. Накрая връзката им от страстна и изпепеляваща се превърнала в навик и той започнал все по-често да отменя срещите им. А накрая просто и заявил, че слага край. Бил вече зрял човек, синът му имал нужда от баща си и дрън дрън дрън... И моята позната се оказала сама на 40.
Е, това ли ти е мечтата? Приятелките ти да имат семейство и деца, а ти да си гледаш телефона и да се самонасиваш, че ей сега ще ти се обади, че закъснява, защото са го задържали на работа (да, бе да)...А на празниците ще си сама, защото той е с нея. Супер!

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2d3cd53433
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

37.   Авторке, съчувствам ти, но истината е точно, както го е казал номер 35. Към тоя коментар само ще допълня, че при твоя приятел дори ги няма плоските извинения “много те искам, обаче стоя при нея заради детето” или “ако се разведем, ще ми вземе къщата, вилата, колата”, защото няма нито има дете, нито брак. С две думи, нищо не го задържа там освен собственото му желание да бъде с нея.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 11ed74fa3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   "А аз си вра носа като трето лице просто защото мисля че намерих точния човек за себе си. ''
Не, не си. Този човек не е влюбен в теб. Просто търси секс. Ако ти се се окажеш на мястото на приятелката му той ще го направи същото, но потърпевшата ще си ти. Просто има хора, които не са моногамни. От друга страна, ако не си ти ще е някоя друга. Това няма да го спре.
След развода си преди около 3 години се запознах с един доста симпатичен мъж, също разведен. Имахме известно време връзка и след това той я приключи. По късно разбрах, че човека е Дон Жуан. Вероятно развода му е бил по тази причина. Сега е намерил жена- около 30 годишна " заблудена овца", с над 15 години по-млада от него "влюнена до уши". за която ми е много мъчно, че не си е отворила очите на време. Определено не искам да съм на нейно място. Същия този човек ме потърси преди 2 седмици, че иска неангажираща връска с мен, защото цитирам "правя страхотен секс". Аз разбира се никога не бих го направила, защото съм била от другата страна. Такива хора тип "пчелички" нигога не се променят. Съвета ми е - Не се набърквай в чужди връзки, защото бумеранга ще се върне в твоето поле. Бъди внимателна в избора си!
Желая ти успех!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 8208a7a000
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Хора, авторката сигурно е на 35 и е страшно отчаяна, няма да ни чуе, не се хабете...

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 64582d1757
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

40.   Миличка, наскоро научих една покъртителна история. Възрастната леля на моя приятелка почина. Старицата си беше на преклонна възраст, никога не се е омъжвала, свои деца няма, всичко остави на племенницата си и затова моята приятелка я гледаше. Не споменавам колко трудно й беше толкова години да поддържа човек на легло, защото тя е лекар и все пак се справяше поне по тази линия. И какво се случва? Бабата накрая си отива. Моята приятелка организира погребението и след като роднините се разотиват забелязва един непознат старец, който стои отстрани и плаче. Решила, че е просяк и отишла да му занесе от питката, житото и малко вино за Бог да прости. Да, ама старецът се оказва не клошар, а любовникът, който нейната леля е имала през целия си живот. Запознали се били преди 70 години, бабата почина на 90. Тя била шармантна дама, обградена от обожатели, той столичен коцкар, обаче женен. И тази жена цял живот - без дори да сподели със сестра си, с никой - остава сама и пази тайната, за да е щастлив нейният любим с жена си и децата си. Кълна се, че историята е самата истина. Бих ви казала и името на приятелката ми, тя е известен лекар, но сайтът е анонимен. Та, ти това ли искаш?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 79579d90b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   не исках да пиша в тази тема, защоти е очевидно за какво става на въпрос. Но авторке, ти като си чела вече толкова теми тук и аз като един сравнително редовен читател от години, ще ти кажа едно - колко често си попадала на история от мъж който казва че обича друга, но стои при жена, която не обича (освен ако не е женен, с дете или друго подобно обстоятелство). Аз почти нямам спомен за такава.
Този мъж дори и да има нещо към теб, той:
1. изневерява
2. загубил ти е ценно време
3. не напуска приятелката си, дори и когато тя разбира за теб, той очевидно решава да спаси положението с нея
4. спи с нея
5. крие от света теб
следователно той е отрепка и не те заслужавс, имай своето себеуважение, като жена и човек. Едва тогава ще си нечуя жена, не любовница.
Той на подсъзнателно ниво вижда, че щом търпиш това ти не се цениш, няма как да те цени той. Хората искаме това, което нямаме и е трудно достижимо. Елементарна психология.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: fa462f6d70
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Човекът има приятелка, а не жена и деца. И не разбирам защо винаги обвинявате любовниците. Виновният е винаги и единствено изневеряващият. Авторката е сама и може да бъде с който си пожелае. Не подкрепям изневярата, но разберете, че никой на тая земя не е застрахован от изневери и влюбвания. А аз самата бях зарязана от мъжа с когото прекарах 10 вълшебни години и то заради много по-възрастна (свободна) жена от мен. И до ден днешен нямам обяснение как беше възможно да бъда оставена заради въпросната жена, но никога не я обвиних. Обвинявах (в мислите си) само и единствено него.
Авторке, бъди егоист и мисли предимно за себе си и твоето щастие. Не чакай дълго обаче.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 0a78c7c93a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   №42 изневеряващият че е боклук, боклук е. Обаче тези които се хващат с такъв, очакващи нещо повече за себе си, не изостават много в тоя параграф. Я помисли, ти дали би се занимавала с обвързан мъж, и защо. Отговорите ще дойдат от самосебе си.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e05f00a3d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   До номер 40- покъртителна история. Не само за това, че тя е била любовница а за жертвата на една жена и за това как в името на това любимия да е щастлив е останала сянка с непълно щастие.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b4d9be62f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   Всички пишете няма да остави приятелката си а като толкова я обича тая негова приятелка тогава защо търси авторката значи не държи толкова на приятелката си?Мила авторке аз ти пожелавам късмет и дано нещата се развият във твоя полза и да бъдеш със любимия си човек!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 0a78c7c93a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   №46 не обича нито една от двете, какво не става ясно ? Той е от типа хора които използват другите както му е удобно. Едната да му върти къщата, другата за секс. Защото ако любовницата стане приятелка и се стигне до битовизми, набързо ще му омръзне и тя. Така че авторке сигурна ли си че искаш да станеш жената и ти да бъдеш лъганата ? С този мъж така ще бъде.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker