В търсене на правилния човек - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

В търсене на правилния човек
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 1904 пъти
Здравейте, хора!
Реших и аз да пиша тук. Таа, проблемът ми е такъв, че не мога да открия правилния човек за мен.
Преди година приключих една много тежка връзка, в която бях жертва на психически тормоз. Човекът, с който бях беше изкючително ревнив, извън рамките на нормалното. Не можех да излизам спокойно сама, да контактувам с лица от мъжки пол, всичко беше обект на съмнение, последвано от луд скандал. Вече знаех за всяко едно обикновено нещо какво ще му е съмнението (например, защо съм се забавила 5- 10 мин на работа), трябваше да се знае къде съм във всеки един момент, с кого, защо съм си погледнала телефона, кой чакам да ми пише и много други ужасяващи неща.
Намерих сили и прекратих, макар че едва се отървах.
Сега съм силна, самостоятелна и не искам да допускам отново такова нещо. Лошото е, че в много други мъже усешам някакви такива индикации. Приятели ми казват, че не излизам, трябвало да се срещам с повече мъже и т.н. Не че не искам, просто ги виждам тези, които имат интерес към мен, че или са някакви отчаяни, че нямат приятелка или са някакви комплексирани и усещам как сякаш ги е страх от мен. Започнах да излизам по срещи, но повече се натоварвам, защото не ги харесвам реално, не са мой тип и не ми харесва как мислят, много детински и ограничено. Аз имам амбиция за работа, за дом, дори семейство, а те изобщо не знаят какво правят с живота си. Изглеждам добре, поддържана съм и винаги усмихната. Не знам защо не мога да намеря един свестен мъж, с който да си живеем нормално, всеки да си има хобита, приятели и лично пространство. Любовта не е притежание според мен, а отдаденост.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: ee9eff413f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е, за да опознаваш и си правиш изводи дали си струва да пробваш все пак трябва да се срещаш с тях. Това и правиш и така е добре. Как иначе да стане, няма да дойде "точния" да ти почука на вратата.
Нямаш проблем никакъв, знаеш какво НЕ искаш поне и хубавото е, че бързо преценявам и не си губиш времето.
Ок си, няма за къде да бързаш толкова, ще се случи.
Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e02ba2f6aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

2.   Оо ама вие винаги сте толкова прекрасни, толкова красиви, самостоятелни, независими.
Мислите за семейство, за кариера, за деца, а ние видиш ли идиотите как изобщо имаме наглостта да излизаме с принцеса, като теб и да ти губиме времето.
Скъпа, само като ти чуя депресантските разсъждения и бягам с 200. Много ясно, че ше се държа детински, изобщо не бих си и показал истинската същност.
Толкова са ви завишени критерийте и толкова завишена самооценка имате, а реалността се оказа доста сурова.
Реалността е, че годинките за вас тиктакат. Не ти пука за мъжете, пука ти да родиш и да вържеш някой,защото минеш ли 30 и вече почваш да залязваш. Младостта ти изчезва, отчаянието настъпва. Жените скъпа, сте много, ама много по отчаяни от мъжете. Почнат ли да се въртят годините безз да си родила и да имаш мъж и вече за вас настъпва края на света. Затова и ти си толова сериозна и мислиш за деца, щото знаеш, че скоро хептен никой няма да иска.
Толкова сте прекрасни, ама защо видиш ли няма истински мъже? Ама иначе преди това била с най-големите боклуци, ама сега видиш ли няма нормални мъже.
Всички теми едни и съши. 20 реда как бившият бил пълен боклук и 3 изречения зашо няма мъже.
А защо не чуеме версията на биешия. Да не се окаже, че си флиртувала наляво и надясно и че всички приятели са ти били мъже, защото не си се разбирала с жените. Типичната класика на курвенското поведение.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c59c9de884
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   На колко си, авторке и от кой град? Търся си жена с такова мислене. Моето впечатление за жените (до към 25 год. възраст) е като твоето за мъжете - повечето са с много детинско мислене, целта в живота им за момента е да си шернат сторито в инстаграм.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 3197e94aaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Пак вината в мъжете, а ?

А ти цялата в бяло. Щом всички с които си излизала не стават, значи вината е в голяма доза и при теб. Или ти ги отблъскваш по някакъв начин, или просто излизаш с типаж а ла "назобен батка" или някакви подобни главочи. Така че не може ти да нямаш никаква вина за нищо. С такова мислене - няма как да стане.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 9e351b984b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   2 е доста груб и малко прекалява с това с децата, но за съжаление и аз мисля, че много често са ви завишени самооценката и оттам и критериите. В България малко е така със свободните момичета. Влизат малко в твоите коловози след малко. Определено се радвам, че си се махнала от миналата си връзка, но сега, съжалявам, че ти го казвам , ама бая ти се иска някой перфектен. Маскираш исканията, за да не звучи така, но важното си остава. Най-истинските хора са сами и леко комплексирани, но ако им покажеш нормално отношение са най-страхотните хора за връзка, а ти ги отхвърляш именно по тоя критерий. Искала някой осъзнат, вече да знае какво иска, на път към успеха. Проблема е , че те тия са обсебващите, контролиращите, които май са ти тип. Искаш всичко и не работи така. Трябва да има компромис, трябва да се даде шанс. На милион процента съм сигурен, че и на теб ти има 1-2 неща, които не са на списъка с желания на всеки и тия дето ги пишеш за себе си за една идея над реалното. Не казвам, че лъжеш, просто всяка жена се вижда като малко по-добре отколкото е. Защитен механизъм. Фразата е една и съща.."Изглеждам добре, поддържана съм..." Не спори с мен. Не те нападам. Съвет ти давам. Може да се озъбиш или да се замислиш. Избора е твой!

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d87a36f1ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   3 - И ти ли ще се хванеш на въдицата? 2 го описа много точно. Разведени, захвърлени, ограбени и изтощени емоционално, бити и поругавани, амбициозни, независими, очарователни, силни, тиктакащи като часовник работнички на висши позиции, с по 30 човека подчинени, развиващи се и с цели за още по-голяма кариера, семвейство, деца. Не миещи, не чистещи, не обслужващи, не готвещи, не перящи, не простиращи, не подреждащи, не отглеждащи деца, самички, отчаяни, депресирани и макар много умни и интелигенти, и пак не заят защо отново са сами!

Еми у секс шоповете продават надуваеми кукли, намери си мъжка компаньонка!

А ако искаш деца, може да го направиш като у 21 век - със спермодонор, избран от каталог!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 71354ed66e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Не е лесно. А колко много ви търсят и искат по социалните мрежи а? Хахаахах

Нали уж жените избирахте с кого да сте?!?! Нали имахте по 100 съобщения на ден? Не! Избират читавите мъже, дето имат мозък и се държат настрана от такива като вас.

Хахахахаахха

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 39bbbaea5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Е чакай, от 1-2 срещи как очакваш да прецениш човека? Освен това и ти звучиш отчаяно и комплексирано, защо се учудваш, че мъжете, с които се виждаш, са такива? Дай шанс на някого, може да се изненадаш приятно.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1cf9ab9b43
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това че някой е комплексиран от днешната обстановка България, не значи че има "детинско мислене". И това че не е "твой тип", не значи че не е свестен човек. Напротив, ти започваш с описанието кой е "твоя тип". Явно типичният мачо, който се прави на силен и голям мъжкар, а отвътре се оказва ревниво и несигурно дете...

Така че хайде не си прави на много "самостоятелна", и не очаквай мъже без проблеми, и комплекси в тоя живот. Защото тия които ти изглеждат такива... "перфектни", и са "твой тип", прикриват още по-големи слабости...

И да, натоварващо е да общуваш с друг човек, да се натовариш и с неговата ситуация в живота. Не е като фейсбука да слагаш фалшивите пози и праскаш "лайковете". Истинското бщуване натоварва. Да имаш приятели също натоварва, защото и те минават през личните си проблеми, и те си имат специфичните слабости. Не се събираш с хора, защото "те разсмивали". Събираш се с хора чийто живот искаш да съпреживееш.

Моят проблем със жените пък е, че сте изключително фалшиви, и че всяко второ нещо което казвате е обективна лъжа. Не приемате хората такива каквито са, не приемате дори себе си такива каквито сте. Както се "гримирате" физически, така го правите психологически, така го очаквате и от останалите. Винаги била усмихната... А ситуацията в която си, винаги ли поражда усмивка, за да го правиш? Да се усмихваш, просто ей така, е поза и говори за неестествен човек. Да избягваш хора които ти развалят кефа пък показва егоист.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: aa071d53d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Брей, колко много злоба изчетох.

Авторке, намери някакви групи за походи из природата и се запознавай там с разни хора. Помисли сама за други места на които можеш да се запознаеш с хора от среда различна, в която си понастоящем.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7781892f54
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   Интересни са ми хората които искат хем връзка хем лично пространство. Това са несъвместими понятия, поне що се отнася за истинска и дълбока връзка. Ако искаш лично пространство авторке е нормално да попадаш на несериозници, защото те искат същото и го усещат у теб.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1925832aa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Мъж съм и като гледам типажа с който излизаш е горе-долу като този който пише тук. Не че нямат попадения, но много комплекси пичове... не е на добре положението. Всеки има право на критерии и изисквания. И мъжете имат доста. 5-10 килца отгоре и девойчето вече не се класиира, искаш я стегната, натокана и красива, те също имат право да искат да не са с Бай Ганьовци.

Що се отнася до авторката, нищо хубаво не идва лесно. Търсиш докато не намериш или се примиряваш с някой и друг компромис, това е положението. И да се оплакваш тук файда няма. Реалността е,че този сайт не се обитава от успели и щастливи от живота си мъже, които да ти дадат съвет как да си намериш такъв. Обитава се от сърдити и недоволни от нещо хора, с проблеми и мъки (както сама виждаш в коментарите)

Бъди себе си, фокусирай се над кариерата си, поддържай се както до сега и обръшай една идея повече внимание на охажорите ако не си първа младост. Отчаяните и загорели мъже за съжаление са епидемия... под път и над път. За щастие лесно се филтрират, тъй като си личат от километър, но реалността ти е такава, че висок, богат, красив и сериозен мъж (такъв искате всички) ,който ще иска само теб едва ли ще намериш, за това по-полека с очакванията. Успех и късмет.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 91416b805d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   "хем връзка хем лично пространство. Това са несъвместими понятия" - напротив 12, точно обратното е, ако става въпрос за истинска и дълбока връзка :) :)

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: bc05035340
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Е ако намериш любовта в мъжа до теб защо ти е да говориш с други.. неговата ревност не е точно ревност, а несигорност в теб самата ако беше сигорен в теб нямаше да те ревнува или пък може пък да не е сигорен в троето обкражение и да се опитва да те предпазва.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7781892f54
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   №14 зависи от смисъла който се влага в 'лично пространство'. Ясно е че авторката и повечето имат предвид или разни тайни или задължително да имат време отделно от партньора си. Според мен ако имаш нужда да си почиваш от някого - не може да се говори за дълбока връзка. Пък ти си обяснявай каквото искаш наизуст.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 4a5c606b52
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   "усещам как сякаш ги е страх от мен" - нормално е да ги е страх, мен също ме хваща страх като чета историите тук и не само тук. Започвате да "опознавате сексуалността си" още 14-15 годишни, до 25 сте се така добре опознали, че телефонното ви тефтерче не побира всички номера на онези, с които сте се опознавали. Именно за това така ревностно пазите "личното си пространство", а това си личи и неминуемо извиква съмнения. В никакъв случай не оправдавам ревнивците (били те мъже или жени), но напълно разбирам хората, които са били провокирани от непрекъснащо "пинкащият" телефон на масата, от ежедневните срещи с приятелки, от регулярните закъснения поради "служебна" ангажираност. Просто си личи когато един човек иска да е с теб, търси начин, време, място да сте заедно, усеща се когато другият е постоянно на "стенд-бай" за нови контакти, за нови емоции, за следващи ангажименти.
Съвсем не отдавна се запознах с поредната на 45, която все още търсеше "правилния", която не беше спирала да търси Любовта - ти как се виждаш след някоя и друга година?

 
  ...
преди: 7 месеца, 29 дни
hash: c5af9ff72c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Ако искаш да излизаш сама без гаджето си и да говориш със други мъже да ги добавяш по фейса и инстата, ти си жена със липса на самочувствие жадна за внимание която си държи опциите отворени не иска да се обвърже и рано или късно ще изневериш тъй че ти си тази която не става за гадже. За влюбения човек без значение от пола останалите хора стават като храстите и дърветата по улицата не съществуват, защото мислиш и искаш само твоя си искаш да излизаш с него пост. Ти какво искаш да си със някой на сериозно и да си дрънкаш със други мъже постоянно навсякъде и да си излизаш сама пост и на мъжа ти да му дреме на уя??? Ебаси любовта. Ако искаш това просто не се обвързвай и си скитай!
За нещо сериозно мъжете искаме 100% интерес лоялност и подкрепа ако не просто не изискваш връзка обвързване и си ни боли фаро, няма как да биеш барабана със други мъже във сериозни отношения. Не гледай само твоята страна гледай и другата. Всички се оптивате да намерите правилния човек ама една не се опитва да БЪДЕ ПРАВИЛНИЯ ЧОВЕК.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker