Фейк съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Фейк съм
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 2020 пъти
Здравейте, ще го карам на право. Направих си регистрация в сайт за запознанство на шега. Беше ми скучно и нямах какво да правя. Не търсих нищо сериозно, използвах снимките на друга жена. Писах си с един мъж който е страхотен. Дадох номерът си и всичко се разви много бързо. От играчка стана плачка. Влюбихме се и се привързахме толкова много един към друг. Имахме връзка 10 месеца. Беше много важен за мен. Исках да спра с всичко защото не можех повече да лъжа. Той толкова много страда.. тъжна съм и ми липсва.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 93e9c455f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма как да ти липсва нещо, което никога не го е имало. Каква връзка 10 месеца, като дори не сте се виждали, откога на писаниците и емотиконките в интернет им се казва връзка? При това основани на лъжа и измама. Постъпила си нечестно и направилно и сега заслужаваш да ти е гадно като последствие. Преди години и аз станах жертва на нещо такова - друг мъж се представяше за момчето, в което бях влюбена отпреди това, твърдеше че е той на снимките и малко преди да отида до София да се видим ми призна и ми се показа. Да ти кажа ли на мен колко гадно ми беше дълго след това??? Спрете да се занимавате с глупости, има къде по-интересни и забавни неща в интернет за гледане и правене от чатене и интернет свалки!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 0c18cf0cd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   1, напълнихме се с такива налудни неща.
Между другото вече съвсем свободно си ги броят и си ги коментират помежду си тези чатове като за връзка.
Имам чувството, че ми е бедна фантазията за извращенията които ни чакат в бъдеще. Дано да греша и да съм един грешен и лош пророк.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7b19ee8d97
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

5.   Никога не сте имали връзка!
Привързани да, но обичане и любов е сериозно понятие, което при онлайн контакти е смехотворно да се използва.
Не е бил важен за теб, щеше да му признаеш истината ако е бил важен, но те е страх от отхвърляне.
Избрала си себе си пред него, ако обичаш някого си готов на всичко.
Имай предвид, че като лъжеш и се представяш за някоя друга е кофти за теб, това влияе на градивната самооценка и самочувствието ти.
Можеш да лъжеш мъжете цял живот, но никога няма да създадеш прекрасни моменти в реалния живот.
Нищо не може да замени реалното общуване!!!
Тези, които се връзват на подобни лъжи и измами не са имали истински чувства, не са имали истински връзки и не са имали спомени в реалния живот, за това компенсират във виртуала.










~darkgirl~

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 8317ea1703
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Заглавието на темата ти е изключително точно подбрано, поздравления.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 917c7487cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   1-во извършила си ИЗМАМА С ИДЕНТИЧНОСТ

Как ще ползваш снимките на някого и ще се представяш за него???

За това нещо може да те пратят в затвора. Как ще ползваш снимки на някого другиго!! Аз бих те пратил в затвора директно!! Егати човека!!

2-ро, няма второ.. егати човека

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: aec45ea11a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Позволете ми да не се съглася напълно с вас Н1,3,5. Връзка не означава непременно секс, приятелството също е връзка - отделен е въпросът до колко може да има приятелство между мъж и жена. Много бързо и с лека ръка съдите - снимката е само етикетчето върху пакетчето, но не тя, а съдържанието е задържало вниманието на мъжа от историята. Имал съм доста случаи, в които жените са били със собствени снимки, но отпреди години или пък изобщо не са имали снимки - трябваше с нито една да не разговарям ли? Да казвам ли колко жени, че и мъже са с по 2 профила - това изобщо не е лъжа, нали? Изобщо не е лъжа когато ти свалят звезди и луни, когато ти се представят за такива, каквито никога не са били - и тях ли да пратим в затвора Н7?
Не отричам, че е гадно Н1, ама има къде по-гадни неща - ти защо си грабна шапката да ходиш в София, само снимката ли те отблъсна, ами ако човекът си беше онзи от снимката, ако беше те из... и после да ти каже, че с провинциални к... не се занимава???

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: fa364e9f0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   8, четеш между редовете, никой не е написал секс в коментарът си. ;)
В онлайн запознанството винаги се започва с "приятелство" до мигът с външната красота.
Тук не става дума за приятелство, а за измамна "любов" продължила 10 месеца.
Всичко опира до външността, ако ти си солидарен и приемащ фалшивите снимки, то много мъже не ги приемат.
Ако бяха като теб нямаше да има жени крадящи снимки на други жени.

Знаеш ли какво направи със сегашния си коментар? !
Агитираш хората да се крият зад чужди снимки надявайки се, че каквото и да стане човекът ще ги приеме такива, каквито са.

Да останеш анонимен като нямаш снимка е едно, а да лъжеш хората със стари или чужди снимки е друго, изобщо няма място за сравнения.
Аз също съм оставала анонимна до когато реша да се разкрия пред някого, не защото ме е страх дали ще ме харесат, а защото всички мъже до преди да видят как изглеждам са приятелски настроени.
Всеки мъж като види хубава жена му минават какви ли не мисли, нормално е.







~darkgirl~

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: aec45ea11a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Тъй, тъй Н5, 10 - никой не говори в коментара си за секс, но запомни, че "каквото и да ти говорят, става дума за пари", а в случаите на запознанство между мъж и жена, за секс!
Оставам с впечатлението, че предпочиташ да пишеш, вместо да четеш - напомняш ми за една друга, която се подвизаваше тук с подписа black sabbath, беше много на ТИ с нещата, ама основно на теория. Ти къде видя авторката да говори за любов? А къде видя аз да толерирам използването на чужди снимки? Коментарът ми беше насочен основно към това, че повечето тук се хванаха за "Имахме връзка 10 месеца. ", ти самата започваш с "Никога не сте имали връзка! ", а връзка е имало, дори може да се каже доста по-дълбока от онези "връзки", в които някои са се запознали "на живо", сексувли са се 2 месеца и са се разделили. Мисля, че авторката доста коректно е описала ситуацията, започнала е на майтап, но се е оказала в капан, от една страна вече се е представила с чужда снимка, от друга е попаднала на човек, с когото са си допаднали емоционално. Ако ти се поставиш на нейното място, ако се опиташ да помислиш, в кой точно момент тя трябваше да каже "излъгах, снимката не е моя"? Приятните емоции не са нещо, което може да се реже с нож, чувствата не подлежат на дисекция, доста често човек се влюбва с ясното съзнание, че връзка е невъзможна - какво да правим тогава, да се оперираме от чувства ли??? Тогава можеш само да продължиш до където съвестта ти позволява. Напълно разбирам авторката, не е искала никого да наранява, най-вече себе си, но не е искала да загуби приятната емоция от контакта с този човек - искала е да го опознае колкото се може повече. Всички сме на ясно, че ако още на втората седмица беше си признала глупостта да използва чужда снимка, щеше да бъде отсвирена точно както тук беше оплюта. Не всеки е готов да се лиши с лека ръка от удоволствията си, някои не могат да се лишат от похапването на сладко, други от секса, трети от това да се чувстват харесвани и желани, ако ще и благодарение на подобна заблуда.
Изприказвах много приказки, които няма сега да проумееш, а може би и никога. Исках да кажа само, че връзка е имало, а това, че ти не го разбираш по този начин ми говори за качеството на твоите връзки!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7b19ee8d97
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   За разлика от Вас, аз препрочитам няколко пъти ако не съм разбрала, докато Вие се изказвате неподготвен, господинчо.

Много неща си написал, но все противоречащи си..
Много ме съмнява, че не си мъж, а точно авторката на темата, за това се чудя дали се обяснявам като "грешен дявол".

* Абзац от темата:"Влюбихме се и се привързахме толкова много един към друг. "
Отговор на въпросът ти "Ти къде видя авторката да говори за любов? " :)

*Цитирам от първия ти коментар: "снимката е само етикетчето върху пакетчето, но не тя, а съдържанието е задържало вниманието на мъжа от историята"
Още един абзац, в който толерираш ползването на фалшиви снимки : "трябваше с нито една да не разговарям ли? "Да казвам ли колко жени, че и мъже са с по 2 профила - това изобщо не е лъжа, нали? Изобщо не е лъжа когато ти свалят звезди и луни, когато ти се представят за такива, каквито никога не са били - и тях ли да пратим в затвора Н7? "

Отговор от въпросът ти: "А къде видя аз да толерирам използването на чужди снимки? " :)

Онлайн познанствата няма как да са по-дълбоки от едно реално такова, явно живеем в два различни свята.
Ти си живей в кибер пространството с кибер "любовните" връзки и остави нас трезвомислещите да си изживяваме истинските любови.

Заради фалшивото не умеете да разграничавате истинското, защото запознанството на авторката е довело до привързване, не до любов.
Всички сме се сблъсквали с тези интернет емоции, това на авторката не ми е чуждо, само че аз бях обвзета от подобни чувства като мъничка, сега е почти невъзможно да се случи.
Всички интернет меланхолии и привързвания отминават когато се видя и общувам с тези хора, защото в интернет е едно, а в реалния живот е друго.

Тезата, че си авторката ми се затвърждава още повече с тези изречения: "Ако ти се поставиш на нейното място, ако се опиташ да помислиш, в кой точно момент тя трябваше да каже "излъгах, снимката не е моя"? ", "Приятните емоции не са нещо, което може да се реже с нож, чувствата не подлежат на дисекция, доста често човек се влюбва с ясното съзнание, че връзка е невъзможна - какво да правим тогава, да се оперираме от чувства ли??? ", "Всички сме на ясно, че ако още на втората седмица беше си признала глупостта да използва чужда снимка, щеше да бъде отсвирена точно както тук беше оплюта. "

Ще Ви отговоря авторке, след като питате и се възмущавате от коментарите ни.

Ако аз се бях поставила на ваше място, чакайте да помисля... Ъъъъ... още след като осъзная на къде тръгват нещата бих си признала, или може би някъде по средата.

Какво значи "връзката е невъзможна"? :DDD
Трябва да си семеен/семейна, с дете/деца, физически проблем/и, делящи ви хил. км. да се оправдаеш с "връзката е невъзможна".

Споменах вече, че мъжете авторке те харесват външно и тогава се влюбват, не всички са така, но повечето...
Иначе защо ще се криеш под чужди снимки? !
Ако се намираш за грозна, с ниско самочувствие и никакви шансове за що годе хубави мъже как искаш да те харесат?
Ако си пълна можеш да отслабнеш, стига пълнеенето да не е от болест.
Ако си с ниско самочувствие винаги можеш да промениш начинът си на живот и възприятие.
Ако не харесваш нещо по тялото си винаги може да го коригираш.
Но представянето за чужда личност води до трайни психични отклонения, които може да се оправят само с реална връзка или психолог.
Сама си решаваш дали ще продължаваш да лъжеш мъжете и теб самата.








~darkgirl~

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: aec45ea11a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Момиченце под номер 12, нека да оставим на авторката да прецени дали тя или аз сме пуснали темата! Нека тя да прецени чии коментари са и полезни и кой е писал само за да се изкаже по въпроса.
Очевадно е, че нямаш опит, на всичкото отгоре и не можеш да четеш, камо ли да вденеш какво са ти казали. Много от рано си се научила на типично женските манипулации да вадиш нечии думи от контекста им - я пак погледни какво съм писал под Н8 "Имал съм доста случаи, в които жените са били със собствени снимки, но отпреди години или пък изобщо не са имали снимки - трябваше с нито една да не разговарям ли? ". Защо си цитирала само част от изказването ми, така ти отърва или просто не можеш да четеш или пък изобщо не зацепваш, че няма особена разлика дали ще си с чужда снимка или без снимка или със снимка отпреди 5 години? Просто е, но не за такива отворени като теб - има хора, които предпочитат да останат за известно време анонимни. Разбира се не изключвам варианта авторката да не се харесва, да има някакви комплекси и затова да се представя с чужда снимка, но това си е изцяло за нейна сметка, както се вижда и от темата и.
Ти, драга ми тъмна девойко защо не цитира и "а връзка е имало, дори може да се каже доста по-дълбока от онези "връзки", в които някои са се запознали "на живо", сексувли са се 2 месеца и са се разделили" - да не би да си от онези с многобройните "връзки" за по една нощ или два месеца щур секс?
Няма лошо, че си млада тъмна ми девойко, няма нищо необичайно, че ти липсва житейски опит, но ако не си научила, ще научиш, че влюбване и любов не са еквиваленти - авторката казва "Влюбихме се и се привързахме толкова много един към друг. ", не казва заобичахме се, не казва Любовта пламна, предполагам е на ясно защо, само не е на ясно, че другият може и да не се е влюбил, но защо пък да не помечтае, грозните, дебелите, недъгавите също искат да са обичани!
Понеже виждам, че трудно ти се отдава да четеш и още по-трудно да разбираш, поне прочети последното, което ще се опитам да ти кажа без да се налага да ти го доказвам с цитати.
Момиче, научи се да не режеш криле, да не съдиш, да не гледаш от високо!
Чичо ти

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 6e204985a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Даркче,не знам защо се занимаваш с лабилно психически същества.
Много харесвам как се изразяваш,но в някои случаи като този е безсмислено да вкарваш цялата си мисъл и внимание върху прост хомосапиенс.
Авторе,излагаш се,обърнаха ти малко внимание и реши да го играеш отбранително.
Влезнах в темата единствено да подкрепя и дам съвет на даркгирл,съвети на теб авторе може да ти даде единствено психотерапевт.

П.С. От Чичо ти,леля ти,стринка ти. Хаха

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: aec45ea11a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   14, принципно избягвам да се занимавам с неграмотни люде, но в случая си го просиш - ако беше много, в същност малко по-умен щеше да знаеш, че след препинателните знаци се оставя празно място, шпация, или както там го наричате новоизлюпените лайкаджии.
Очевидно е, че си се залюхал по тъмната, но тя надали се нуждае и търси твоята подкрепа, още по-малко съветите ти.
Ако имаш нещо да кажеш на авторката, казвай го тук и сега, ако просто се чудиш кого да захапеш, задръж си липсите!
И на теб съм ти Чичо.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker