Отново за тиндър - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отново за тиндър
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 2050 пъти
Добре нека да започна,че съм мъж на 32 години и преди 4 месеца приключих една дълга 8-годишна връзка.
от 1 месец насам съм готов да търся нов партньор, приятелка, гадже .. нещо за да почна да се социализирам и да се виждам с хора, даже не ми е като цел. основно съм си поставил да намеря човек с който да си прекарам добре и да ми е приятно пък ако има да става то ще си покаже. Така поне си мисля.

Допълнително да кажа, че се смятам и то съвсем обективно гледам да се оценявам, за нормално изглеждащ мъж с добра работа, без някакви тежки пороци или зависимости

И за този 1 месец получих няколко ''мача'' може би 6-7
от които разговор се получи с 3, от които 2 изчезнаха и остана 1 човек
където разговора тече по-трудно и от разговор с държавен служител 10 минути преди края на работния ден...

Е хубаво де то бива да не се получава ама чак пък толкова..
с кой говорят всички тия жени...за какво го ползват това приложение. ( а си направих и регистрация в още 2 сайта за уж по сериозни намерения там не е по различно) . наистина ми е странно.

Също така не съм заложил някакви невероятни критерии (единственото, което е да не ме превъзхождат по килограми )

Малко ми действа потискащо това, защото не мога да повярвам, че не предизвиквам интерес.( даже са ми казвали, че ги въртя сигурно жените....и имаше и тежка ревност от бившата ми, че и изневерявам... пък аз никога)
А също съм интроверт. имал съм 2 сериозни връзки и не съм от хората които могат да отиват да се запознават току така на улицата, магазина, парка и тн. затова когато сега ''открих''' този сайт си помислих, че това ще е супер за такива пò домошари и интроверти.

Не знам какво бих могъл да направя, но това ме изтощава... работа по лесно бих си намерил от това да стигна до среща с някоя...

не е някакъв сериозен проблем но почвам да се притеснявам честно казано от перспективата ...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: d1682cc67f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В Тиндър е по-добре за женските. И най-противната дебелана ще намери някой що годе приличен, който да се прежали за един път. На 32-години не ти е там мястото, ако не можеш да се похвалиш с джип или имот на морето.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c3736e3ff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сериозен проблем е и за мъжете и за жените,това да имат сериозни отношения. В такива сайтове, всеки трети те пита за секс без ангажиимент. как во да очакваш?

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 59907c18b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Съвет - лайквай повече, защото не всички с хубави снимки са крсавици, а може би и обратнпто, някои не съвсем сексапилни жени в действителност да са съкровища! Също така се обяви за свободен мъж пред колежки, приятели, местата, където прекарваш свободното си време. Интерсно, че жените като че ли повече се оплакват от липсата на мъже, а и обратнптп важи. Явно всички търсят нещо, кпето го няма, я богаташи с ферарота, я девствени силиконови сексбомби :) Успех! Който търси, намира!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f611074a45
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз не мога да разбера кво си губите времето с тиндър и подобните платформи когато всеки един средно интелигентен мъж би трябвало да зацепи, че в подобни места съотношението мъже-жени е в пъти в полза на мъжете. Съответно жените са обградени с внимание и изкуствено им се повишава самочувствие, самооценка, очаквания и тн. Още едно поле за изява на която им се внушава, че са принцеси. Че всички са длъжни да ги посипват с внимание, жестове и прочие. Отделно средностатистическата жена в такива приложения и сайтове, е със доста съмнителен морал и достойнства. Сега, ако целта ти е да е боднеш нещо и да го заметнеш и бегом към следващото парче мръвка, подозирам, че там ще се чувстваш като у дома си. Лично аз не разбирам психологията и като цяло смисъла на подобен тип поведение. Айде, разбирам да сме на тинейджъри и да ни пере хормона ама за хора над 30 години....

Направи си една проста сметка жените къв "километраж" правят там за една година. Лично аз имам един познат който е доста вървежен във тиндър и той ми е споделял, че в нормална седмица опуква по 2 парчета, средно. И тези жени колкото и да ти обесняват после, че искат "сериозна връзка, дом и семейство", таа така са я наклатили и така се е "наживяла", че да, много ясно че ще си търси вече някой да покрива "мъжките задължения в един дом и една стойностна жена". Чак ми става смешно като ги гледам. А още по смешно ми става като ги видя какъв див поглед с намек за истерия, почват да вадят когато изведнъж осъзнаят, че са на 35 и всеки нормален мъж ги преценява доста бързичко що за стока са. А вече пък не са толкова вървежни... И изведнъж осъзнават ще бъдещето им нема да е толкова лесно и безметежно както са си го представяли.

За мъжете също не го разбирам това поведение - опукваш разни кифли и пръскаш семе наляво и надясно. И кво. Много си вървежен, готин, голем ловец. Да бе, щото там предизвикателствата са много големи. Като се върнеш назад във времето, с коя от тея би си спомнил и да ти стане приятно, ама не там долу, спомняйки си кво ти е правила на лостчето? Рано или късно един зрял мъж трябва да спре да си ходи след онаа работа...

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: dd1774fb10
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Жените са заляти от матчове и предложения в Тиндър. Просто не могат да стигнат до теб. Бях писал миналата седмица в една тема за едно момиче, което за 2 дни в Тиндър имаше над 2500 харесвания. За 2 дни. Това значи, че тя почти всеки път като суайпне и има матч и има немалка вероятност да започне чат. Просто няма кога да стигне до тебе и мене.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2895c87bec
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   С мен говорят, мойка. За последния месец съм бил на 4 срещи от Тиндър и утре отивам на друга.

Аз имам около 200-300 и кой знае колко махнати вече match-а, като съм излизал на срещи в Истанбул, Сан Франциско, Лондон и Стокхолм, докато съм бил на почивка за по няколко дена.

Ама аз съм много стереотипизиран типаж... тренирам страшно много, татуировки, брада, хубава усмивка.
Често дори сами ми пишат. Хващат се за интересно био също някои.



Братан.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 5c15f6c55b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мъж на 31 със същия проблем. Ползвам приложението вече от близо 3 месеца и положението е направо плачевно.
За тези 3 месеца събрах може би към 30 match-а (което на теория не звучи толкова зле), но реално нещата стигнаха до среща само с 2 жени. Повечето девойки в приложението са пълни кифли, които може би са там само за да си рекламират instagram-а. Супер трудно е да се завърже някакъв смислен разговор, понеже дори и да са те match-нали се държат супер незаинтересовано. Може би друг тип мъже (фитнес маниаци снимани до някоя скъпа кола) имат повече успехи сред тази аудитория, но както и да е.

Отначало търсех причината в себе си докато не се регистрирах в един сайт, където има много по-малко жени, но за моя изненада всички бяха много по-разговорливи и готови да излязат на среща и следователно дори започнах кратка връзка с една от тях.

Общо взето ни е такъв манталитета... Голяма част от жените в tinder или са там просто за да си почешат егото или са залети от неприлични предложения и съобщения и просто в даден момент се отказват.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1325ab3b8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Жена на 36 г. Ползвам Тиндър от няколко месеца и не са ме "изклатили" много хора все още, както някой написа, въпреки че не търся сериозна връзка на всяка цена. :) От женска гледна точка, имам много мачове, но не започва никакъв разговор. Тоест мъжете не пишат, и аз не пиша първа и така, нищо. Моят съвет към мъжете е да давате поне малко информация за себе си в описанието с лек намек какви са ви търсенията в този апп. Това ще ви спести доста кухи и ненужни чатове. Даже и да търсите секс, може да се напише по-тарикатски. Разголените снимки на мускули, снимана кола, снимки от партита присъстват в 90% от профилите, но тези въобще не ги лайквам. Това ли е единственото с което можеш да се предложиш, даже и да е за секс? В интерес на истината, има доста мъже и жени, които наистина искат да се запознаят и търсят отношения. Просто трябва търпение, лайкване и чат без да натоварвате нещата с предишния си лош опит от Тиндър. И не е истина, че само пропадняци мъже и жени го ползват. Има доста с добри професии, които са по-свити, няма къде да срещнат нови хора, или търсят промяна в личния живот. Просто търпение трябва в писането и в един момент започваш да ги разпознаваш кой какъв
и дали има смисъл да си пишете. Довечера имам среща с един мъж, но не мога да го разконспирирам още какво иска хаха. Супер галантен в чата, добра професия, не намеква за секс. Да видим :)

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 8e15df4a84
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   В Tinder не съм се регистрирал, но имам поглед върху други подобни...
Усещането ми е, че навсякъде положението е едно и също "кокошката си мислела дали не бяга много бързо докато я гони петела". В общия случай контингентът на всички сайтове е един и същ, много от хората регистрирани на едно място са регистрирани или са имали регистрация и на друго, но намеренията им са едни и същи. Пак в общия случай жените са "залети" от предложения и тези с по-малки дупки... на ситото не успяват да отсеят зърното от плявата, а тези с големите дупки я карат на принципа проба-грешка - вероятността да попаднеш на наистина свободна жена е минимална. Ако не ми вярваш си направи женски профил (правил съм го заради експеримента) - още преди да си сложиш снимка, преди да напишеш кой си и за какво се бориш и предложенията започват да валят. На фона на това не се учудвам, че голяма част от жените не отговарят наред, а само на онези, които с нещо са ги впечатлили - тук вече съм в пълно неведение какво впечатлява една жена, едно е сигурно, и те като нас разглеждат снимки. За съжаление в голяма част от случаите (поне при мен), благодарение на снимката ме "полазват" лелки с апетити към добре изглеждащи и по-млади мъже. Трудна работа е да се получи истински match (a person or thing that is equal to another in quality or strength), казано с прости думи куолитито е на много ниско ниво, сексът се е превърнал в разменна монета при жените и самоцел при мъжете.
Много ми е интересно какво е "разконспирирала" Н8 на поредната си среща, бас ловя, че галантните знаят как се пукат пуканки.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 746f265d96
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За Италия и Франция съм сигурен, че излизат да се чукатза една вечер от Тиндър, ама в България не съм сигурен, че и стереотипизираните имат реализиран секс от това тъпо приложение. Братан звучи нелепо. Убеден съм, че си комплексиран трабант на лоша ръчна. На мъже с визията на Роки не връзват, па на тебе...

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 59e800788c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Тиндър е за смотаняци! Съжалявам свестните мъже и жени, които са попаднали там, просто.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 59e800788c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До 6 и като ти си толкова готин, вървежен и прочие.... Защо висиш сам, още и пишеш по всички възможни форуми? ! Всмисъл, явно не намираш това, което търсиш, обаче давай го малко по- скромно, че релността говори друго.


Дарина

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f4ed65deb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   От номер 6 за който се интересува как е минала срещата с галантния господин от Тиндър, ще споделя. Извинявам се на автора, че му спамя темата, но и забравих предния път да напиша, че предишната ми връзка започна от Тиндър и продължи няколко години. Така че не губи надежда, че ще срещнеш момиче. Но и пробвай да се запознаеш с жени и на живо. В клуб по танци, спорт, групи за разходки в планината. В подобни групи често си организират уикенди насам-натам и се оформя като нова социална среда, където срещаш нови приятели и жени.

Та, относно срещата ми снощи от Тиндър. Мъж на 42 години, не се е женил, няма деца. Живял години в Германия и ръководил няколко ИТ компании там. Сега се връща за постоянно в България и търси приятелка, защото не искал да бъде сам, така каза. Заведе ме в някакъв скъпарски ресторант, подари ми шоколадови бонбони и плати сметката. Не знам колко е платил, но само едната порция от нещата, които поръчахме беше 60 лева. Изобщо не си направих устата да дам пари, защото той беше избрал толкова скъп ресторант. Нооо този човек не спря да говори за себе си и колко бизнес постижения има. Пълен контрол-маниак и нарцис ми се стори. Не намекна за секс, но според мен имаше интерес. Предложи да ме изпрати с такси до нас, аз отказах и се прибрах с метрото. Този тип предполагам е мечта за повечето златотърсачки и по-млади жени, но мен ме плаши. Която жена се хване с него ще е под пълен контрол, всичко ще се върти около неговите нужди. Сега ми пише дали искам да се видим пак, но ще откажа учтиво. Предпочитам да ми е широко около врата. Не си мислете, че търсим само мъже с пари и красавци. Тези екстри си имат цена.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 707d2ce0fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Номер 12- братане ти ли си Ма???!!!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 59e800788c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Вчера се регистрирах в Тиндър и вече съм разочарована. Това е приложение, предимно за секс и забавления.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 65f8abd47c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   15, ми то тиндър е за това. Само в бг си мислят, че е за сериозна връзка. Не че не е възможно, но не това е идеята му.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d576080245
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Тиндър е за неангажиращи връзки. Идеята на създателите е била такава. Има материал на английски за топ приложенията, които се използват за неангажиращи връзки в цял свят. У нас ситуацията е малко - Катрин от Норич го ползва за секс, а Катя от Левичево да търси химерни мъже.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 59e800788c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Здравейте,
преди няколко дни си направих профил в Тиндър. Исках да разгледам и да видя ,толкова ли е лошо положението, колкото повечето хора, го представят. Ами, получавам доста съвпадения, пишат ми, но в повечето случаи дирекнто се говори за секс и забавления. Не търся това. Търся сериозна връзка по принцип. Ако си допадна много с някой, защо не?! Един ме пита: Как стоят нещата с пачките и скъпите коли. Чак ми се догади! Казах, че тези неща не ме интересуват, просто. Има много хора близо до 40 - те си години, които не умеят да общуват нормално, негативни са, а са тръгнали връзки и секс да искат. Честно казано, мисля да си трия профила.
Авторе не мисля, че проблемът е в теб. Просто е масово това явление. Чудно ми е как някои хора са се открил иименно в този app.
Ж37

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 59e800788c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Има много отчаяни хора в Тиндър и като видят нещо свястно и различно се залепват буквално за него.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 59e800788c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Направих грешката да се регистрирам в Тиндър. Досаждаха ми, разпитваха ме, къде живея, с колко мъже мисля да излизам, хубава съм била, не били сигурни в мен и това все някакви комплекисрани мъже. Някакъв ми пише ама аз съм от птровинцията, може да не искаш да се занимаваш със селяндури. Изплаших се, честно казано, отвратих се от лиспсата на адекватност и се чупих с 200! Положението е много зле, наистина!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker