Има ли някакъв смисъл в съня ми? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли някакъв смисъл в съня ми?
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 1017 пъти
Здравейте читатели,


Ще се постарая да бъда максимално кратка. Жена съм, на 25. Обвързана съм. Връзката ми е доста стресираща, изпълнена с хубави моменти, но прекалено много напрежение и караници.Не знам дали това е от значение.

От известно време сънувам един мъж. Не обърнах внимание, но съня ми се повтори и потрети. Въпросният мъж се появява в съня ми,след като в съня ми се е случил някакъв проблем,сяда до мен, говори ми, целува ме с топлина и нежност по бузата, а в последния сън по ръката или крака, не съм сигурна. След като това се случва, в съня си ставам спокойна и уравновесена, сякаш усещам някаква платонична любов или подкрепа.

Мъжът в реалния живот е мой приятел-познат, движим в една компания и с приятеля ми, и с него ,но не се виждаме често. В действителност е страхотна личност - спокоен е, доста хуманен, ерудиран, умее да се забавлява. Възхищавам се на личността му, приятен човек за разговор е, помагал ми е в определени моменти, но до там. Не ме привлича, а и спрямо тази ситуация, в която сме се запознали, не бих могла да допусна и през ум да ми мине подобно нещо, дори и да приключа връзката си. Според мен той също. Двустранно е абсурдно да се случи каквото и да е между нас.

Вярвам,че има някакъв смисъл в сънищата.Като цяло, сънувам много,с ярки сънища, които в по-честия случай помня на сутринта.
Сънувала съм и неща, които се сбъдват. И все пак, гледам да не обръщам много внимание на сънищата, да не им придавам прекалена важност. Но този сън се повтаря и започва да ме човърка.
Има ли някаква определеност този сън според вас? Подсказва ли ми нещо, трябва ли да търся логика, или просто да не обръщам внимание?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: dbd70aeeea
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В сънят ти има смисъл На подсъзнателно ниво виждаш образа на мъжа,които ти дава подкрепа и упора.Такъв човек трябва да имаш до себе си.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e23dbe5201
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Намали порното

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 9eb61efa47
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Че те клати!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 789709085a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не съм психолог, това е важно да се знае, защото предположението ми не почива на професионални знания. Но, авторке, да започнем оттук:

"В действителност е страхотна личност - спокоен е, доста хуманен, ерудиран, умее да се забавлява. Възхищавам се на личността му, приятен човек за разговор е, помагал ми е в определени моменти".

И продължаваме нататък. В сънищата ни ние най-често разговаряме със себе си, т.е. в образите, които ни се появяват, виждаме самите нас. В свободен превод твоят сън означава:"Искам да се успокоя, да съм по-весела, по-ерудирана и да се превърна в една приятна личност, чието приятелство търсят всички и на чиято помощ разчитат. Но, за жалост, в момента съм изнервена, не ми е до забави, не успявам да се сближа с всички и всъщност нямам сили да помагам на който и да било". Т.е. имаш някакъв реален житейски проблем, може би просто преумора, или прекалени грижи за другите, или непосилен ангажимент. И трябва да целунеш сама себе си така, както се целуваш в съня си. Образът на твоя приятел е просто метафора за твоето състояние.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a352b1ba66
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   2 И 3, няма да коментирам..
1 и 4, благодаря за коментарите. Мисля че сте прави, явно така олицетворявам състоянието на духа, което искам да постигна или чертите, които трябва да притежава човека до мен.
Не се бях сещала, че може да е от стрес, а явно е така.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 6b3c57f64e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Обикновено сънищата имат смисъл. Понякога сънувам, че съм си изгубил чантичката с портфейла с парите, търся, търся, и все не мога да я намеря, да се сетя къде съм я оставил, а когато се събудя, идвам на себе си - било е сън, ето си ми я... Париците ми са си в нея...)))
Но твоят сън определено е с подтекст. Редовната ти връзка е станала токсична, и колкото и да се обичате, но, дали повече заради теб, или повече заради приятеля ти, но тези токсини трудно могат да се изчистят от душата - те оставят утайка, която се натрупва и се натрупва с времето, докато най-после не достигнат критичната точка и връзката се разпадне... Дано не съм лошият пророк, обаче поне съм откровен, какво аз мисля по въпроса. Съдба! Не знам, трябва ли да пришпорваш събитията, по-скоро не, каквото е писано, ще стане. Тъй като половината не зависи от теб, а от другия човек, от посетителя в съня ти. Не се знае, той дали те сънува. Обаче очевидно на подсъзнателно ниво си влюбена в този човек.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker