Дали това любов е ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121284)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6475)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали това любов е ?
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 1117 пъти
Здравейте! аз съм една объркана жена на 25 години. От 2 години съм във връзка с 35 годишен мъж. През тези 2 години имахме както хубави, така и доста лоши моменти (скандали ).... Къде по моя вина, къде по негова, повечето пъти аз ги създавах, защото съм доста емоционална и той е първият мъж в живота ми и наистина много го обичам, а той преди мен е имал и други връзки. Преди да тръгне с мен е бил 3 години с едно момиче, което е меко казано боклук. Изневерява, лъже, лека жена абе всичко лошо събрано в нея. Тя го е оставила и той чак тогава е разбрал що за човек е тя, след 1 година някъде се запознахме и се получиха нещата между нас. В началото ми споделяше колко лош човек е, какво му е причинила (всичко лошо ), това продължи докъм 3-тия ни месец някъде. Започнах да се съмнявам дали има чувства към нея, защото редовно ми говореше за нея, макар и лоши отрицателни неща. Към мен е добър, любящ, загрижен, показвал ми е че държи на мен, а и дори наскоро съвсем случайно открих, че мисли да ми предлага брак. Основно заради нея се карахме в началото, защото мислех че все още има чувства към нея, а той казваше че не е така. Казваше, че я е забравил отдавна, че е боклук, че аз съм много повече от нея и тя не може и на малкият пръст да ми стъпи. На 4-я месец по негова инициатива заживяхме заедно (при родители), а 2 месеца след това той намери квартира и се изнесохме отделно. Пак имаше моменти, в които я оплюва, но това е било, защото аз съм се интересувала за някой неща и съм питала. Постоянно мисли, че щюе го оставя или като се скараме и му кажа писна ми, той казва " ще ме оставиш ли ", или "сега какво "... Казва че нямало как да ме задържи насила, ако реша да си тръгна. не иска да го оставя, казвал ми е че е влюбен в мен, казва ми че съм красива. забравих да спомена, че е искрен човек и каквото мисли го казва, не се мазни. Мисля си, че щом ще ми предложи брак значи наистина ме обича, иска да е с мен, държи на мен.... Но това, че преди ми оплюваше бившата си редовно, не знам какво да си мисля.... Като се скараме и отида в другата стая, почти винаги идва при мен да ме успокои и гушне...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 62e5a75645
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ангелче си! :D

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b2f4231cf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Определено не е на добре да ти говори още отначало за бившата си. Та той е бил 3 години с тази жена, ако е била наистина толкова ужасна, какво говори това за него, че я е търпял?! Мъж едва ли ще ти каже добри неща за някоя бивша, ама да твърди, че за 3 години не я разбрал, ми се вижда фантастично. Просто го е било яд и я е обичал, щом месеци наред е била в устата му. А и това скоростно заживяване може да е било, за да я забрави по-лесно, един вид да продължи връзката си с нея, там откъдето са спрели, но с теб.
Явно го е страх да не бъде зарязан отново, затова така ти говори. Зарежеш ли го, и от неговите уста ще чуеш същите приказки, но по твой адрес. Тогава ти ще си лошата, защото не си го оценила. Такива хора никога не признават своята вина и са вечните жертви.
В една връзка място за трети няма, нито за призраци на бивши половинки. Не оставяй с някого от вина и от съжаление. Ако още се прокрадва тази бивша в разговори, не е на добре, явно ще да е била любовта на живота му. Но определено този човек страда от страх да не бъде изоставен, което не е много добре, защото такива се залепват и имат доста комплекси. Не знам дали е любов, но този мъж има доста комплекси и страхове и май се е хванал за теб като за спасителен пояс.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f75b5b2ffc
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Написа темата да се похвалиш ли? :)
Да любов е,не търси нищо негативно!!!

Колкото и да не ти се вярва любовта може да се превърне в омраза,просто е бил много наранен и е решил да изпусне парата.

До 2,много мъже не говорят лоши неща за бившите си.
Какво лошо има и да е била любовта на живота му?
Прочети БИЛА,тя някога е била единствената,но се е постарала да нарани и озлоби въпросния мъж.
Някои лесно превъзмогват предатателството,но хората като мен и явно въпросния мъж не го забравят.
Всъщност е лоша черта да изпитваш омраза към човек който те е наранил по някакъв начин,защото безразличието би било по-справедливото чувство.
Аз също в даден афектиран момент споменавам пред сегашния си за бивше гадже или някоя бивш/а приятел/ка,не слушайте клишето "Омразата е висша форма на любов". :DD

Човекът е решил,че с нова връзка ще забрави за лошите спомени от бившата,не е направил нищо лошо.






~darkgirl~

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 5a657b147f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Обсебен е от нея. Аз не бих търпяла мъж, който е с мен за да му замествам бившата и да ми говори месеци за нея, каквато и да е. Като е толкова наранен и депресиран, има психолози, а не в новата си връзка да носи товара на старата. Да съм му душеприказчик и да му лекувам егото. #2 е прав/а. Съмнително ми изглежда, че тя е била чак толкова зле във всякакво отношение, а той е бил "целият в бяло".
"Мисля си, че щом ще ми предложи брак значи наистина ме обича, иска да е с мен, държи на мен...." Не впрягай каруцата пред коня! Мислиш това, което ти се иска. И може да ти го предложи не от любов, а от страх да не бъде сам и изоставен пак.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a32376eea2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   В началото на връзката ви може и да е имал някакви остатъчни чувства към нея, но според мен сега едва ли има. Щом обмисля брак, това е срриоьно нещо, едва ли го прави защото обича нея.
Първият ми приятел така твърдеше за една жена, че е най голяма му обич и едва ли ще има друга. Но после, вярвам че и до ден днешен съм аз. Така че може и ти да си изместила нвговата.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b2f4231cf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   3 от 2
Лошото е, че ако дадената бивша е била любовта на живота му, едва ли ще заобича жена пак така. И аз имах отношения с човек, който още отначало приказваше лоши неща за предишната жена в живота си. Даже сходни като тези, които авторката е споделила- изневери, ужасен човек била, искала само пари, направо демон. Иначе бил с нея 2 години, даже били пред живеене заедно, както после разбрах. Чак и за дете мислили.
И аз отначало съчувствах, съжалявах го, чудих се как е бил с тази ужасна жена, а той е такъв добричък. Глезеше ме, беше страшно мил, направо прекалено добър, че да е истина. И той искаше още на третия месец от отношенията ни да живеем заедно, даже и за брак говореше и деца. И често ми казваше, че на малкия и пръст не мога да стъпя, както и чета тук в тази история. Все едно чета моята история, но от друг човек, страшно си приличат. Твърдеше, че я забравил, но имаше неини снимки на телефона, компютъра, пазеше подаръци. Все тя беше лошата в техните отношения, никога той. След време в наши караници се случваше същото- той все невинен, аз съм лошата. Даже и на няколко пъти ме е сравнявал с нея, че тя нямало да постъпи така, тя правила това и онова, а аз не. В началото ме е молил да не го напускам, не можел да живее без мене, после престана да му пука. Усещаше се един страх да не е сам, да е с някоя, защото приятелите му бяха с жени и деца, а той не. Явно и затова бързаше да заживее с някоя и да я убеди в това колко е сериозен и тя да хлътне бързо. Разделихме се и този човек не си мръдна пръстта да ме върне, даже след месец беше с друга. Но за времето, в което бяхме заедно, се убедих, че той е имал огромна вина за предишната си връзка, но както и за нашите конфликти, не пое никаква вина. Сто процента съм сигурна, че и аз съм била оплюта пред новата.
Просто четейки тази история, си спомних за тази връзка, защото думите чак са същите. Мъжът тогава бе на 31-32. След като сте заедно 2 години, може наистина да те обича, но го има и страха да не е пак сам и зарязан. Затова върви подире ти като се скарате, има страх да не е сам, защото вече е на 35 и свободните жени са малко. Затова изпитва и паника да не е зарязан, защото пак ще трябва да търси жена и да я омагьосва. Ти си познаваш човека, но си имай едно наум за някои неща. Ако някой се прави на идеален, знай, че не е, просто умее да играе роля. Може да е искрен, но може и да е манипулатор. Доверявай се на интуицията си, тя никога не лъже.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: da714c0cc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Наранено е егото му. При мъжете честолюбието е по-голямо. И тя го е наранила. Няма чувства към нея. Не си търси белята сама ами се радвай, че имаш свестен човек, който държи на теб. Ти се държиш малко детински.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker