Разбра, че съм ученик и загуби интерес - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121186)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Разбра, че съм ученик и загуби интерес
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 1929 пъти
От известно време имаме нова продавачка в един от кварталните магазини. Тя е може би около 25-годишна и още от първото ми пазаруване усетих явен, но не евтин флирт от нейна страна. Държеше винаги тя да ме обслужва и искаше разрешение от другата продавачка, постоянно ме разпитваше лични неща, кикотеше се и т.н. Аз честно казано не проявих интерес към нея, защото някак не ме привлича, макар че физически не е никак зле, но просто не е мой тип. Тя обаче продължи въпреки явния ми неинтерес към нея. Даже по едно време се бях замислил да ѝ дам шанс. Но ми беше пределно ясно, че няма представа на колко съм, защото жена на 25 едва ли ще прояви интерес към абитуриент. Аз наистина съм ученик, но изглеждам доста по-възрастен и са ми го казвали доста пъти мои познати. Нарочно съм питал хора, с които тепърва се запознавам, и ме мислят за около 25 годишен, даже се е случвало да ми дадат и 30.

Веднъж ме попита:
- Женен ли си?
- Не.
Засмя се доволно и каза:
- Мъж като теб трябва да са го взели бързо-бързо. Защо така?
- Не знам. Да не би да е, защото съм още ученик?

Усмивката ѝ мигновено се изпари:
- Ама ти ученик ли си?
- Да, тази година завършвам.

Тя както се кефеше на разговора, изведнъж с конфузна физиономия ми събра покупките на бързо, сложи ги в чантата, взе парите и побърза да отиде при колежката си. От там нататък когато и да отида в магазина, все гледа да ме отбягваи да праща другата продавачка да ме обслужва и седи винаги на другия край на щанда и се прави, че нещо работи, гледа и т.н., само и само да не погледне към мен.

Хем ми е смешно, че имало цака как да се оттърва от нея за един миг, хем малко и аз започнах да я харесвам след толкова ухажване от нейна страна. Но като цяло се замислих какво толкова лошо има да съм ученик в крайна сметка и нима ако толкова ме е харесала, възрастта може да зачеркне всички за един миг.

Моля, обяснете ми как го виждате от женска гледна точка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: f69a482f29
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ми щото ако си на 17 години, ще има да я приказват тая ...

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 41ed109dac
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   На 24 съм и то скоро направени. Последните две-три години виждам как момчетата, които до вчера са били големи батковци за мен, днес вече са по-малки от мен и ми изглеждат просто момченца. На някои не им личат годините, нито визуално, нито ментално. Но просто е много странно. Дори тези само с година по-малки от мен, ми се струват просто...малки момченца, че да се занимавам с тях. Харесвали са ми по-малки момчета, но малко по малко започват да ми заприличват на невинни деца. Странно е, и трудно за обяснение. За това и не разбирам онея гнусни старчески твари от мъжки пол, с по 20,30 години по-дърти как ни се натискат нагло. Педофили и психопати да искаш в БълХария.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1f655abf22
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Прекалено млад си за нея. Та тя работи, ти още пишеш по тетрадки и учиш уроци. Тя има работа и собствени финанси, ти-не. Ти живееш явно при вашите, тя може и на квартира да е , и то отдавна. Нито пък в леглото ще си толкова опитен, даже може и никак. За теб е добре да е кака, че да те научи на нещо, но за нея е крачка назад да се занимава с хора, които още не нямат завършено средно. Тя трябва да си търси мъж за сериозни неща, а не с детската градина да се занимава.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 998039444f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Номер 4, тя щом е продавачка много и дреме дали има средно или не, вероято тя или е със средно, или някакво измислено висше като мното хора в България. А като продавачка сигурно си търси мъж с високи доходи, пък бил той и с основно образование.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1a9dfafb32
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Какво да очаква от теб? На нея и трябва МЪЖ, не момче. Ти може да изглеждаш външно като мъж, но не си изграден като такъв. А тя е жена и го съзнава. Не всяка иска да е опитно поле и "учителка" на момчетиите.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 321fcef7fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   4, една жена и на 18 пак може да работи, и тогава пак ли според теб щеше да е прекалено млад за нея само защото работи, нищо че тогава разликата между тях щеше да е само 1 година? ! Това дали работи или не един човек, изобщо няма значение за връзка. Важно е какъв човек е и какъв характер има, т. е, дали е добър, културен, цивилизован, и др. а не колко пари има в джоба, това е сметкаджийско мислене. Както и да е, отклоних се от темата.

Авторе, грешка е, че си ѝ казал, че си ученик щом не си искал да губи интерес към теб, но се опитай да я разбереш - тя просто се е уплашила, защото вероятно не иска да я осмиват хората на улицата, и най-вече да си има проблеми със закона, и затова така внезапно се е отдръпнала от теб и повече не те заговаря така приказливо и охотливо, а не че не те харесва. Сигурна съм, че тя все още таи чувства към теб, и някаква си разлика от 8 години, изобщо няма да я спре, да проявява интерес към теб. Просто изчакай да навършиш пълнолетие и ако тогава още изпитваш чувства към нея, я заговори и се усмели да я поканиш на среща, ако се получи-получи, ако не се получи - здраве да е, момичета много, имаш много време да си избереш подходящата. Успех!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 59244d6918
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Мен една магазинерка ме сваляше и беше много мила с мен, веднъж си купих презервативи от нея и от тогава ми е кисела, сигурно помисли че си имам приятелка. :D

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1f655abf22
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   6, 8 от 4
Жената в случая, независимо от професията и е на 25, какво ще го прави този ученик? ! Ще го учи на любов ли? Само не ми разправяйте как възрастта няма значение, важна е любовта и т. н. Изглеждал е по-голям и затова и е направил впечатление. Но никоя жена, освен ако няма фетиш някакъв, не би се занимавала с ученици. Та той нито е самостоятелен реално, нито работи, нито ще има толкова опит в леглото. Заради очите му ли ще е с него? Да я подиграват, че си е хванала гадже, което още има бележници и го изпитват, а тя наближава 30 години?
Може евентуално еднократен секс, но чак пък връзки и големи романси едва ли. Много филми гледате.
Жената правилно се е отдръпнала.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 5df59b2062
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Виж, когато си на 30, а тя е на 35, не е проблем, но никоя жена над 25 не би имала връзка с момче на 18.Та тя е жена, търси си мъж на нейните години или дори малко повече, а не момче, което да и е като малкото братче и на което трябва да му се обясняват куп неща за живота. Не, че не е забавно да обясняваш на 16 годишен кой е Елвис или кой е Зинедин Зидан, но е забавно когато гледаш на него като на приятел, без никакво, ама никакво, сексуално желание. Обаче когато си на 25, сама си, търсиш си гадже и накрая се оказва, че човекът на който си хвърлила око е на 18, е тогава ти действа като леден душ. А и помисли си какви общи интереси може да имате с тази жена? Та ти тепърва ще имаш бал, матури, евентуално ще учиш в университет... А нейният бал е бил когато си бил в началното училище. Просто няма начин. Дори и да не е подсъдно, все пак си пълнолетен, никоя мацка на 25 няма да се хване с 18 годишен, при това ученик. Добре де, Бриджит Макрон е изключение. :) Даже имаш повече шанс с жена на около 40, защото за нея е един вид вдигане на самочувствието, че е още млада и може да свали момче на 18, обаче кака на 25, при това търсеща си мъж за връзка, а не забавление за 1 път, забрави.
За това, ако ти е неудобно, спри да ходиш в този магазин за известно време.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 998039444f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Номер 4, кви филми гледам бе, да си прочел нещо в коментара ми за връзка, просто казвам, че причината да не иска да е с него не е нивото му на образование. Наистина българите са масово функционално неграмотни.
От номер 6.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 62e1534abf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Много ги разбира нещата номер 10.
Когато се запознах с жена ми(не сме женени, но... ), аз бях на 14, тя правеше скоро 19. Когато започнахме да имаме други, освен приятелски отношения, аз бях в края на 17-те, тя на 23. Когато ни се роди детето, което в момента е на 6, аз бях на 25, тя на 29.
Като тръгнахме, нито бях самостоятелен, нито работех, нито учех. Доста време ми беше тегаво и работа да намеря, понеже, абе много причини са. В момента не живеем лошо, макар да сме се доста отдръпнали с нея, не сме като преди, но исках просто да кажа, че е възможно. Не сме си изневерявали засега, поне за нея не знам, а аз не съм. Гледаме си детето и напред каквото стане. Това са около 14 години заедно. Ако всеки си гледаше интереса, примерно, тя тогава чичко с парички, а не ученик, а аз след това, някоя, която да е по-млада, нераждала(защото има промяна, всеки го знае), да сме се разделили. Никога не е късно, разбира се, но просто казвам как се случи при нас. Иначе, да, понякога трябва да има и любов, а не само да си гледаш интереса :)

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7830265e0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Помислила те е за неин набор мъж пък ти си се оказал момче още. Жената я е досрамяло от поведението си към теб. Евтин флирт с ученик. Влез и в положението малко.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f69a482f29
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Пак разни стереотипи, пак предрассудки ...

Хора отказват да приемат любова! Няма да харесш някого заради красотата му! Красотата на лицето, на тялото, на смеха, на душатам му! Все суловия, все требования.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 01857bd380
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Какво лошо имало в това да си ученик... Абе пич, ясно си на 17, ясно че нищо не те учат в училище, ама 2 2 явно те зори. Работа имаш ли, пари изкарваш ли, оправял ли се сам в живота до сега? Ам дете ако иска? Или вече има такова вкъщи? Да не смяташ, че си търси второ?

Просто си представям как и се е дръпнал сопола. Щото жените много разбирали от мъже... Нашта ученици тръгнала да сваля. Принципно много трудно да приземиш днешна жена от нереалистичната и представа за живота и нея самата... Така че поздравления, постигнал си нещо което едно 99% не успяват, пък дори да е било случайно.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1f655abf22
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   14 от 10
Вие сте били ученици и двамата, има разлика в нещата. Едно е двамата да сте на един етап в живота и като развитие и друго- той лапе с още жълто около устата, тя жена на 25, която вече е осъзната личност. Аз самата съм на 26 и аз бих се отдръпнала , ако разбера, че някой е ученик. Та за мен ще е като хлапе, което няма да ми е на нивото, даже ще е доста незрял. Той няма как да разбере какво е да работиш, да плащаш сметки, да се издържаш сам, мама и тати го правят вместо него.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f69a482f29
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   "Абе пич, ясно си на 17, ясно че нищо не те учат в училище, ама 2 2 явно те зори. Работа имаш ли, пари изкарваш ли, оправял ли се сам в живота до сега?"

Надежда за превеод на български има ли?

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f57bd90c04
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

20.   Принизявате момчето, все едно той настоятелно е свалял каката и иска да има нещо общо с нея, само че забравяте един факт, че каката му се е натискала.
Мисля, че авторът има повече акъл и разум от въпросната магазинерка.
Едва ли някоя сериозна и здравомислеща ще сваля мъже по време на работното си смяна, вместо да си върши съвестно работата.
След работно време може да прави каквото си пожелае, ако ще да оправя непълнолетни в тоалетните на някое заведение например.

Няма значение на колко приличаш, защото каката си търси някой лапнишаран да я глези и да ѝ ходи под полата, а ти си още вързан за мама и тати, за това тя не те намира за подходящ обект за евентуални отношения.
Наречете ме старомодна, но такива нахални жени ми идват в повече.
Едно е учтиво "Добър ден, как сте? ", друго е от нищото да те питат "Женен ли си? " :DD







~darkgirl~

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 0e07d8b7e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   №10, ами френският президент Макрон?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1f655abf22
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   21 от 10
Това са единични случаи. Като ви харесва, задявайте учителките си и живейте в порно фантазиите си.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f7f0a6a630
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   М36, Зависи от жената. Тая е била странна. Когато бях на 17г имахме съседи, двойка на 34г, без деца, мъжа доста пиеше, идваха на гости на родителите ми. С жената, Силвето си имахме симпатия. Винаги ми обръщаше внимание и завързваше разговор, когато си гостувахме. Една сутрин, преди училище, Силвето звънна на вратата да и помогна с шевната машина, че си падам техничар. Качих се у тях, помогнах, покани ме да пием кафе. Беше се преоблякла с лека рокля. Няма да забравя какво ми стана, като надниквах в широкото и деколте, и как си оголи бедрата. Пуснах музика, предложи танц, започна да ме целува, после малко свирукане и яздене и си ме оправи. После у тях пак, на хотел, на планина, в апартамента на нейна приятелка и така няколко месеца, но като започнах да се привързвам, прекрати срещите ни. Малко ми беше странно да се правя на безразличен на семейните гостита, но пък секса с тази жена няма да забравя.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d8a8f51708
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Младеж, абсолютно нормална работа - щом е продавачка, значи не е кой знае колко образована или с неперспективно образование...сега е на тия години да си търси сериозен мъж и да се жени и да ражда деца, че има само едната хубост, която с времето ще увехне. Та точно в момента ти не и трябваш...Ако беше на 40, подредила си живота и т.н., можеше и да изкарате един флирт, ама не и сега.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 63843b99e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Нарича се морал! Вижте в речника значението на думата

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b9a0bd47ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   До 25

Видях. И?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker