Кой е правилният път? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121357)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18568)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кой е правилният път?
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 957 пъти
Добър ден! С приятелят ми сме заедно от 2 години. В началото всичко беше приказка(без караници, сърдене и други подобни неща ). Може би причината е изцяло в мен за следната история, която ще споделя с Вас. Аз съм жена на 25 години, нямам истински приятели и рядко, дане кажа почти никак не излизам с приятели и съм се вкопчила в моя приятел изцяло. Той има приятели, истински, с които не се вижда доста често, почти не се виждат поради напрегнатото ежедневие. Когато сме свободни и двамата почти винаги ходим някъде извън града, на разходки. Проблемът тук е, че аз постоянно съм сърдита за нещо. Примерно той е почивка и искам да излезем навън да се разходим, а той не иска, защото иска да си почива -аз се цупя. Примерно искам да правим секс, той не защото е изморен, а не и много по секса, пак се сърдя. Сърдя се за най-дребните неща и го осъзнавам после. Сърдя се, че иска на някой празник да е и със приятелите си, а не примерно с мен и моето семейство (осъзнавам колко е грешно това и детинско ), но може би е защото аз нямам приятели и съм се вкопчила в него. Искам да прекарва повече време с мен, а той примерно играе игри, когато се прибере от работа или е почивка (все едно ме няма ) -донякъде го разбирам, те го успокояват и е запален по тях, но и аз имам нужда от ласки.... (егоистично е може би ).... Осъзнавам, че имам голям проблем и всичко тръгва от мен и мога да го загубя заради това. Обича ме, не се съмнявам, той е доста искрен човек и дори в очите ми е казвал, че съм егоист. Един ден ми каза, че искам да спра да му се сърдя за простотии и да му се карам, защото чак нямал желание да се прибира в къщи вече заради това, мразел да му се карат. Живеем заедно по негова инициатива, доста е ревнив и той се е сърдил, основателно, но моето е...
Моля Ви дайте ми съвет, как да се променя, да не съм вкопчена в него и да нямам толкова големи очаквания като по филмите за любов! вече не знам в мен и моите очаквания ли е проблема или... Обичам го много и не искам да го изгубя!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: d14438a23d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, детинско е и ако продължиш ще го загубиш, когато му се надуе главата от мрънкане, мжът си запушва ушите и бяга надалеч. Намери хоби или нещо по голямо, което да те развива за де не си така вкопчена в него

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 4ab0e2dc39
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вечно нацупени жена, как да те иска този мъж? Това, че сте заедно, не означава, че трябва да сте постоянно заедно. Нямаш приятели, но колко неща можеш да правиш и сама. Разходи се сама, запиши се на спорт, учи нещо...език примерно, танци. Отиди сама при вашите а той да си излезе с приятели. Къде е проблемът? Наложи се да си нежна, да се усмихваш, да си любезна не само с него, но и с хората, като цяло. Ти ако с любимия си човек така, си представям каква киселана с тежък характер си на работа.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 4ab0e2dc39
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Вечно нацупени жена, как да те иска този мъж? Това, че сте заедно, не означава, че трябва да сте постоянно заедно. Нямаш приятели, но колко неща можеш да правиш и сама. Разходи се сама, запиши се на спорт, учи нещо...език примерно, танци. Отиди сама при вашите а той да си излезе с приятели. Къде е проблемът? Наложи се да си нежна, да се усмихваш, да си любезна не само с него, но и с хората, като цяло. Ти ако с любимия си човек така, си представям каква киселана с тежък характер си на работа.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 63cdb482c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Твоята порода са нааааай-неприятните жени на земята, заклевам се.

Не познавам мъж, който да не може да си е самодостатъчен. Защо подяволите има толкова много жени, които са едно нищо, ако не са гаджета, съпргуги, майки и роботи....

Радвай се, че те търпи и толкова. Аз ако бях да съм ти показал вратата мнооооого отдавна, сигурно на третия скандал за нещо детинско и си хвърчиш на гърба на имагинерното пони, което яздиш.


Братан.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 0d6b8dc5ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   За съжаление днешното ежедневие е изключително натоварено,стресиращо, пази боже да имаш по цял ден началник над главата си. Хората с право са много уморени, изнервени, без настроение. Съветвам те да проявиш разбиране и да не ограничаваш личното му пространство, защото така ще го отблъснеш. Намери си нещо, което ти е интересно, някакво хоби и се занимавай, когато той е изморен и не е на твоята вълна.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a35ac46a7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз пък виждам грешка и в него. Ти имаш нужда от повече внимание, а той не ти го дава. Много е лесно, когато той иска нещо от теб да го получав, а за теб нищо да не дава. Усещаш това и затова се ядосваш. Грешката в теб вече горните коментари са ти я казали. Намери си хоби, уплътнявай си времето сама. Не му досаждай повече. Жалкото е само, че когато започнеш да правиш нещата сама, той няма да се включи в заниманията ти. Не е нормално да не иска да прекара празниците с теб иили пък това, че не обича да правите секс, да седи пред играта вместо да си говорите. Съгласна съм, че всеки има нужда от лично пространство, но той се е отдалечил прекалено много от теб.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b3d911960d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И двамата трябва да имате лично пространство, ако искате връзката ви да върви. Ако нямате, ще се разделите. Намери си да правиш нещо сама или с други хора- тръгни на танци, на зумба, на езиков курс, на курс за фризьорки. Намери себе си. Защото сега личността ти се проявява само чрез него, както ти е казал правилно Братан. Иначе мъжът ти ще избяга и ще е прав.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker