Всички в една стая - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Всички в една стая
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 1340 пъти
Здравейте, родители ми се разделиха от както бях на 4 години. След това майка ми си намери друг мъж, роди сестра ми от него сега е на 9 години. Всички сме в една стая за щастие не е всеки ден идва на седмицата 3 пъти но това ме влудява, 11 клас съм как ще спи някакъв мъж в стаята всички в една стая, като няма къде да се живее няма да живеят заедно. Постоянно се карам с майка ми а тя го има за нормално, публикувам тази тема защото искам да кажете колко е ненормално и да и го покажа, според нея не сме били само ние дето живеем така. Караме да пазя тишина още от 20:00 защото си лягал. Аз няма къде другаде да седя. Това е цял живот не се живее така. Нямам си никакви приятели и не мога да изляза да се отърва поне за момент. Много ме дразни когато се караме с майка ми и сестра ми и тя се намеси, много се дразня, винаги и отговарям ами ако извикам моя баща да живееш ти с него и тя млъква. И на всичко отгоре дори няма пари заплатата му е 500 лева и 240 лева кредити, и 100 лева му е сметката за телефон. Кредидат го е теглил за да бил да имал пари, даже шофьорска книжка няма. Въобще майка ми какво е видяла в него дори не е никакъв мъж.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 20b574665c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Като завършиш училище просто си намери каква да е работа и се изнеси на квартира, във всички случаи ще си по-добре. Мога да си представя колко е лошо млад човек да живее така.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7d6780ae8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На никого не му е лесно, ще премине този момент, още малко и ще си наясно,чеживотът извън училище и вкъщи е различен.Номер 1 е дала добър ,но не забравяй и образованието си,без него ще е още по-трудно.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2ec294509a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Съветът ми е веднага намирай работа и с първа заплата се изнасяй на квартира, за да е по евтино може и квартира с хазяи. Ако не се справяш с работа и посещаване на училище, можеш да запишеш така наречената „самостоятелна форма на обучение“.
Иначе за казуса съжалявам, но майка ти печели в караницата! Тя живее с мъжа си и двете си деца, което е нормално. Колкото можали толкова стаи осигурили, не е готино, но в случая фактите са такива, а човек трябва да се съобразява с фактите. И дори домът й да се състои от една стая тя е домакинята и тя определя правилата кога ще се пази тишина.Това че децата имат различни бащи е без значение, тя може ако иска и този мъж да изостави и трети съвсем различен да доведе в дома си, това са нейни права.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b112b49839
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Оф, и при мен беше нещо подобно, когато бях по-малка, а ти си 11-ти клас - време, в което имаш нужда от лично пространство, а не някакви чужди мъже да спят в една стая с теб?! Това в никакъв случай не е нормално, нито здравословно. И дори да оставим въпросния мъж, трима души, живеещи на толкова тясно, е напълно абсурдно. Да, тази стая е на майка ти и тя, ако иска, може да си доведе и 300 души, но къде остава отношението към децата ѝ, как ще се чувстват те и т.н.? Поредните възрастни, които са се провалили в това да осигурят елементарни условия за отрочетата си. Това, че имало и други хора, които живеят по подобен начин, не го прави нормално. Прави го мизерно, неадекватно и страшно изнервящо. Като толкова искат, да си ходят на хотел... Имаше един разказ на Мопасан, в който проститутка кани клиентите си в едно мизерно стайче и крие сина си в килера, докато траят "сеансите". Моята майка беше същата макар и с малко по-различа история - беше довлякла брат си да живее в апартамента. Алкохолик и хрантутник на 40 години, който отказваше да работи и само влачеше всякаква измет от квартала вкъщи да запиват. Имаше скандали, крясъци и побоища през вечер, влизаха навсякъде по всяко време, трябваше да се къпя в леген, който да пренасям в единствената стая, която се заключваше, за да не нахълта някой олигофрен в банята. Ама жената нямаше проблем с това, смяташе, че е нормално... Та така, вариантът е единствено да си намериш работа и да се изнесеш. А който не може да гледа адекватно деца и ги тъпче с непознати в едно помещение, да не ги прави!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a2d7b4df0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Здравей! Оф.....това е мноогооо гадно! Съчувствам ти най-искрено. Абсолютно не е нормално. Но в случаят само ти си ощетена. Сестра ти е много малка и неможе да те разбере. Търпение с мисълта, че няма да е вечно. В моментът когато се появи подходящ партньор за теб( но не бързай) може да се изнесеш. Ти си го знаеш, де. Внимавай, че хормоните и нагонът ти сега бушуват и лесно се допускат грешки. Късмет, мила и много щастие ти желая!
М 32

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 767607d119
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Майка ти не е наред... как ще допуска чужд мъж който не ти е баща да спи в една стая и с теб?! Баща ти наясно ли е със ситуацията? Не можеш ли да отидеш да живееш при него? Или да, ако е същият неудачник като този мъж, покани и го него в стаята докато ти можеш да се изнесеш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2678b09bb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това е абсолютно ненормално и ако майка ти смята това за ок, значи е напълно луда. Можеш да работиш почасово, поискай помощ от баща си и се изнасяй. Ако имаш баби дядовци - при тях. В момента живееш в лудницата.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 58c8b04469
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Щом е направил сестра ти, значи е мъж, но с какви качества е, ти си го знаеш. Като станеш на 18 се махай и си нареди живота по свой вкус. Не мъжът е виновен, а майка ти е глупава!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 28b81239e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Виж сега, да не мислиш, че за майка ти това положение е супер? И на нея и е тежко да няма как 5 мин. да останат насаме. Освен това не е твоя работа да казваш с кого ще има връзка майка ти. Като не ти харесва, имаш два варианта. Завършваш училище и се изнасяш или отиваш да живееш с баща си.
Всеки човек иска пространство и красива къща и т. н., но реално не винаги е възможно. Така, че като не ти харесва, мислиш как да подобри положението.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f9dc618f85
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Най-гадно е когато вашите не са читави... Един милион проблеми и усложнения следват от това...

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f932bc6599
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   От авторката

На всичко отгоре и спи чисто гол, днеска от 18:00 си позволи да изгаси и да си легне, и аз трябва да седя на тъмно заради него, представете си в 18:00 часа. Аз трябва да се съобразявам с тези неща. Попринцип е от село и не идва всеки ден но все пак не се издържа. Въобще не е нормално майка ми също така се оправдава че било заради сестра ми, трябвало да се вижда с баща си. Доколкото до моя баща да той е неудачник голям пияница, не знам дори къде живее, все си намира работа и след 1 месец напуска и изчезва отвсякъде. Когато ми се обажда се прави на много загрижен но не е. Поствам тези неща защото наистина имам нужда да споделя на някой, в никакъв случай няма как да споделя на някой който познавам ще си умра от срам.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 65698ad655
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мило момиче, не ти е лесно. Но вече си голяма. Като станеш пълнолетна си намери работа и отиди да учиш в голям град надалеч и започвай да се оправяш сама в живота. Това е.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7d9e1b11c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Авторке (11) щом и гил спи, тоя е абсолютен боклук и по- лошото е, че майка ти също... но за теб се улесняват нещата.
Снимай ги, снимай го като си ляга гол в твое и на сестра ти присъствие. Говори по време на видеото (Снимай тайно) кажи на майка си, че не е нормално да живеете в една стая, но да си ляга и гол на всичкото отгоре е сбъркано и снимай отговора и също.
После направи няколко копия на видеото. С едното директно в полицията, друго за социални служби. Запази си и да ги пуснеш из нета ако полицията не си свърши работата. Няма от какво да се срамуваш, майка ти е за бой и за затвор на първо място, а после и той за трошене на кокалите и много повече.
Ако не свършат работа от полиция и защита правата на децата, пускаш видеото наред- фейсбук, из новинарски сайтове в коментари, където се сетиш. Така ще бъдат принудени държавните органи да реагират, а "нереза" сдухан ще си спи гол в затвор!!!
Да, правилно предположих, че и баща ти ще е някакъв неудачник, никой мъж и баща не би допуснал подобно нещо.
Но ТИ не си виновна за кофтите родители които са ти се паднали! Ти ще си подредил живота както на ТЕБ ти харесва и далеч от ненормалната ти майка!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker