Търся женско мнение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121340)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Търся женско мнение
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 1741 пъти
Здравейте!
Без да се обиждат жените, но понякога сигналите ви наистина са непонятни и объркващи.
Ситуацията ми е следната: има една жена, с която се познаваме отдавна (от години). По принцип напоследък (бих казал в последните няколко месеца) се сближихме повече и започнахме малко по-истинско и по-задълбочено опознаване. Истината е, че съм привлечен от нея, но не само физически, но и на интелектуално ниво, както и чисто емоционално.
Но проблемът е, че не мога да разбера дали и тя ме харесва. Когато й пиша, не изглежда особено заинтересована, отговаря ми с по няколко думи, почти никога не пише първа. Когато се видим обаче се държи освободено и ми се струва, че флиртува - гледа ме в очите и се усмихва, докосва ме често уж "случайно" - най-често по раменете и по частта на ръката под лакътя, закача се, смее се на шегите ми, имитира ме. Също така, говорим си и на по-задълбочени теми и мисля, че за доста неща си пасваме, имаме едни и същи виждания.
Моля за женско мнение - какво трябва да означават тези нейни действия - има ли интерес към мен като мъж или просто се държи приятелски, заради общите ни теми на разговор и интереси?
За протокола - и двамата сме зрели хора, над 30, като тя е малко по-голяма от мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: ad176e70a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пич, ако една жена те харесва, повярвай ми, няма как да не разбереш. Започнеш ли да се чудиш харесва ли те или не, значи не те харесва или поне не иска да сте заедно.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: bb62c08573
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нямаш работа при по-дърти от теб. В случай че историята е истинската, ти си болен. Напоследък, обаче, последната година и нещо тук е пуснала корени една 50 годишна фантазьорка, която нон стоп бълва подобни измишльотини. Пак казвам, в случай че не е тя (което ме съмнява) не си добре. Лекувай се.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 4663c14090
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Естествено, че има интерес към теб, след като излиза на среща. А, защо не я попиташ лично, защо е резервирана като си пишете.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 056d51f01d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен не те харесва за нещо повече от приятел. Явно просто не умее да реже грубо и ти отговаря от любезност. Вместо да се чудиш защо не я попиташ директно или директно и хвани ръката докато сте заедно - ако не се отдръпне значи има нещо, ако се отдръпне - сори.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 0bccb45385
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Така се чувстваме и ние жените като получаваме противоречиви сигнали от мъжете и не знаем дали ни харесват или не

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 78034a0cf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не ти ли е минавало през ума, че просто може да я мързи да пише? Или да и се занимава с нещо друго? На мен, например, ми е много по-интересно да си чета книгата, вместо да пиша с часове с някой си в нета. Предпочитам лаконично да каже каквото има да съобщи, иначе е досадно. Едно е живо общуване, което много хора вече не умеят, друго е да ми се прави на писател и да иска цяла нощ да кореспондираме.
Също, жените харесват да им се оказва внимание, дори от мъже, с които не искат нито връзка, нито нищо. Просто самоутвърждаване и приятно чувство, че е забелязана. Флиртът е просто забавление, предизвикателство към мъжа, но не винаги води до любов и задълбочаване на отношенията.
Не го приемай за нещо сигурно. Както и "задълбочените" разговори понякога са просто чесане на езика и запълване на времето.
Щом е на 30 плюс, изборът се стеснява, мераклиите за нещо повече от неангажиращ секс намаляват, часовникът тиктака все по-бързо, но вече е получила доста уроци и шамари от живота и не бърза да скача в дълбокото. За разлика от теб е разчела сигналите ти безпогрешно.
На 30 и ти не си тийнейджър и не би трябвало да си чак толкова неопитен Излизай си, разхождай се с нея, направи и някой дребен подарък- цвете, сувенир, книга. Можеш да я поканиш на романтична вечеря у вас (ако не готвиш поръчай храна от ресторант), ако приеме, тактично обърни разговора натам и си изяснете отношенията.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7eefc4bff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Добре де, а защо не пробваш директно където трябва, а питаш непознати. Аз съм жена и за мен е нормално да се държа така с малкото хора които чувствам близки. Това съвсем не значи, че съм заинтересувана в романтичен/интимен план от тях.
Но знам, че има жени които действат именно така когато искат да покажат интерес и провокират мъжът към действие.
Ако те притеснява да не си развалите отношенията и кажи, че започваш да изпитваш и романтичен или сексуален интерес, както го чувстваш и тя ще ти по/каже дали и тя.
Не сте деца в крайна сметка, зрели хора сте.

Н 2 авторът казва, че е малко по- голяма от него, двамата са около 30- те.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b519478f6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Адекватните хора водят диалог. Питат, отговарят... А кукумицините, които са като изпълзяли от чалга песен и детска приказка, мислещи си за принцове, принцеси и мистични неща, седят и си играят на Иванчо и Марийка в детската градина. Щипят се, хапят се и ги е срам да си кажат, че се харесват. Ама нормално за Иванчо и Марийка, те са деца. А тук всеки втори ганьо и ганьовка са дърти, недоразвити индивиди, които си позволяват да създават нови животи и да ги осакатяват, при все че те не могат да се справят с елементарни човешки отношения като възрастни.
Ходи в някой дом за умствено изостанали да ги питаш как да кажеш на някоя, че имаш интерес към нея. Същото се отнася за всички безгръбначни мъчещи се да имат семейства и да се правят на възрастни и зрели.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a33ca6c355
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Ако интереса й към теб е сериозен ще те търси и ще ти пише често. Не знам отколко време излизате и дали като излизате сте само сами - това са важни фактори, които трябва да имаш предвид!
По това което чета ми се струва, че има симпатии към теб, но в момента те са на ниво флирт и закачки. Може да направиш някоя следваща стъпка, за да видиш дали ще има ефект - да върнеш жест с докосване, да пробваш с хващане на ръка или дори с целувка.
Ако ти се струват прекалени тези неща пробвай първо със среща, но истинска среща! Покани я официално така че да се разбере сериозността. А ако вече чувстваш някаква сигурност или просто чувстваш че е дошъл момента, опитай да я целунеш.
Каквото и да избереш да направиш само не я питай доректно имаш ли симпатии/чувства към мен. Ако не е диференциала емоциите си все още, това ще я бъгне доста. Пробвай с малки крачки свързани с жестовете на тялото!
Успех!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 401918229e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Aз жена не съм, ама и не ми трябва да съм, за да знам, че тя не вижда нищо друго в теб, освен партийка.

Както казаха по-горе, повярвай ми, щеше да разбереш ако има нещо към теб или пък има мераци.

Аз на такива им тегля една п* майна на втория опит.


Братан.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 06e78d5a46
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Според мен те харесва щом на живо флиртува с теб. Действай вместо да се чудиш.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c411014c7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   Никога не питай жени какво впечатление правиш, те само ще те объркат, защото те самите много бързо си менят мнението и настроението. Хич не се чуди и не се тръшкай, ако си чел темите тук, много често се повтаря един такъв мотив: "Аз отначало никак не го харесвах, обаче после някак се влюбих и го целунах..! И сега не мога без него, много ми липсва". Ти самият трябва да знаеш, че правиш хубаво впечатление. Трябва да си самоуверен, но не нахален, или дързък. Имаш цел и си я гониш. Ако тя се поотдръпне, изчакай спокойно, дори леко насмешливо, докато пак стане на кеф, и натискай греблата... То е както приливите и отливите - при отлив е трудно да потеглиш навътре.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7ac57373f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Истина е, че всички жени сме различни на някои им харесва едно на други друго. Трудно е от няколко редчета да си направиш представа от цялата ситуация.
Но аз също не съм особенно по писането. Обичам да усетя на живо искрата и да се отпусна на момента. А както казваш щом те докосва, според мен това е зелен светофар. Ами зрели сте, питай дали този флирт съществува само в твоята представа или и тя усеща искра. Или просто опитай в подходящ момент да я целунеш... и ще знаеш. Ако те отхвърли не губиш нищо, то и сега не я имаш. Поне ще имаш яснота.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: cbaf41becf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Покани я на вечеря, ако откаже - задраскваш от списъка. Ако приеме, като я изпащаш се опитай да я целунеш. Ако се отдръпне и увърта - драскай. Иначе от чудене полза няма. Може просто да чака първата крачка от теб. Ами направи я, нищо няма да ти стане, но ще си изясниш нещата.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: dca1a0fe44
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   14 това е абсолютна лъжа. Аз съм жена и никога не съм си променяла мнението, спрямо впечатлението което ми прави един мъж. Когато харесам някой това е от веднъж, заради външният му вид. В последствие ако характерите ни не съвпаднат може да не се получи. Но никога не е ставало обратното.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c411014c7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   №17, защо ли не ти вярвам? Не ми е нужно мнението ти за да поддържам своето. Още повлече, фактът, че си жена, не те прави представителна извадка за всички останали представителки на нежния пол, който напоследък не е толкова нежен. Още повече, както Пушкин казва, "Все меняются, одни дураки не меняются". Пък и аз не търся твоето одобрение, а се старая да помогна на човека че така, както е тръгнал да търси одобрение от разни жени, тотално ще му се срине балансът на ценността. В момента е на погрешен път.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker