Красивите жени са най-самотни - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Красивите жени са най-самотни
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 3788 пъти
Свалих си Тиндър, и преди да си направя регицтрация там потърсих мнения за Тиндър в google и стигнах до тук. За първи път чета форум...
И за първи път пиша в такъв. Апликацията на тиндър я изтрих, от не сигурност или защото мисля, че мястото ми не е там.
Аз съм на 29 год, всички ми казват, че приличам на 20. Тренирам, храня се здравословно, смея да кажа, че изглеждам повече от добре и имам много последователи в соц мрежите.имам добър вкус за дрехи и възпитано и умерно държание. Сравнително интелигентна съм, говоря 4 езика. Всеки път когато излезна ме гледат от всякъде мъже, с онзи възхищаващ се поглед. Не съм надменна, но не се и озъртам. Не смятам, че това ми отива. Не искам да звуча надменна казвайки “аз съм красива”. Но го виждам, казва ми се постоянно от близки и приятели и от мъже с които нямам отношения. А в редките случаи, когато се виждам с мъж, виждам как му текът лигите и се напъва да направи добро впечатление.
И никога никой не ме заговаря, никога никой не ми пише в фейсбук или в инстаграм. Проверих си дори настройките, да не би да съм сложила огрничения.
Забавното е, дори не търся сериозна връзка. Аз съм много заета. Иксам просто някой с който имам приятелство и секс без да сме задължени. Мислите, че на жените им е лесно да си намерят някой за секс, ми грешите. Няма как да си напиша на челото! Не съм правила секс сигурно от 5 месеца, вече се отказах и да си бръсна краката. Цял върколак :)
Защо никой не се пристрашава? Защо мъжете не смеете да заговорите и хубавото момиче? Имам приятелки, по пълнички или по незабелижими, пълни със съобщения, може ли някой да ми обясни защо се получава така?
И преди някой да критикува правописа ми, както съм забелязала всички много обичат, не съм учила в България, имам пропускиц, да.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 400b0b2eef
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Или не си чак толкова красива, или си прекалено надменна. Поработи над себе си, общувай повече и не се мисли за прекалено красива, интелигентна, велика или повече от другите, това отблъсква хората. Прекратих отношения с предишната си пшриятелка точно по тези причини. А докато бях с нея(само заради външният и вид), никой от приятелите ми не я понасяше. Та замисли се над тези неща.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b75516a42a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За жена е най-лесното да си намери секс, даже ако е грозна, дебела, дърта и космата. Излизала съм в пиянските си изпълнения с потник и дълги косми подмишниците, пълна, негримирана, без грим и намирам мъжка компания и шанс за секс ей така. И то с хубави момчета! Имала съм само една снимка във фейсбук - профилна, от паспортна снимка, детинска и без нищо съблазнително преди да я махна, и се убиваха да ми пишат и да ми предлагат срещи и то дори няк'ви бизнесмени. Дали си толкова красива и яка, колкото ти си мислиш???
Ж24

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 69b705ee10
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   4 езика... красавица... хелоу, джанъм, почему не потърсиш професионална помошт.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 434a6996c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   По мои наблюдения наистина красивите жени, дори да се държат като абсолютни пачи, получават страшно много внимание, чак става досадно. Има едно девойче, което движи в компанията на мой приятел. Трябва да е около 12-ти клас с пленителна красота, води се модел (като за нашата реалност), но я виждам из доста родни сайтове, фото изложби, някои списания и т.н. Тренира балет и е напълно естествена засега. Еми, избиват се за нея. При това мъже от 25 нагоре се държат като пълни ретарди в присъствието ѝ - подрипват, текат им слюнки, вадят най-глуповатите си погледи и нямат идея какво да правят само и само да им обърне внимание. Много е интересно да се наблюдава как се нареждат по 5-6 около нея в тотално унижение. Девойката това много добре го разбира и направо бърше пода с тях - ляга си с един няколко пъти, после отива при друг, а те се карат помежду си, зарязват приятелките си, развалят дългогодишни познанства само и само да се пъхнат в леглото ѝ. По-грозните момиченца седят и гледат в земята. Има и една друга, която пък е съвсем скандална - естествено червенокоса, порцеланова кожа, перфектно тяло. Една на милион сигурно и там е още по-тежко положението.
Така че абсолютно не вярвам, че една наистина красива жена, може да остане без внимание. Тия глупости как мъжете ги е страх, притеснявали се и прочее от красавиците са някакви много редки случаи. Дори поведението на жената отива на 2-ро или 3-то място по значение. Трябва да е наистина някаква ужасно гадна харпия по характер, за да успее да отврати или откаже някой мъж. И дори тогава ще се опитат да я минат поне един път. Та най-вероятно не си чак толкова хубава, мъжете са изключително нахални в по-голямата си част.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: fad548b79a
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

5.   Е такива много красиви, като дойдат в мойта работа и като не им обръщам грам внимание, като не ги гледам, не ги заговарям друго освен по работа, а им говоря с делови тон и направо им се срива цялото самочувствие.
Почват да се оправят коси, да ми задават въпроси, да се усмихват, а аз нарочно като дебил грам не реагирам.
Много обичам да гледам как се чудят защо не съм поредния, който им сваля звезди с тъпи клишета и точи лиги. И няма как да съм.
Щото може и 14 езика да говориш и пак лъхаш на посредственост. Не се обиждай, ама щом ти е толкова важно колко са ти последователите и искала нашата само секс и да са си приятелчета си ми ясна.
Поредната атеншън хор, която се храни от погледите на мъжете, ама иначе ти обяснява как не била такава.
Тея, които не сте такива, сте най такива. Не била си бръснала и краката вече. Е супер красивата си значи.
Жените имате едно уникално "качество". Да си правите грешна самооценка. Обикновено, когато рсзберете истинското мнение за вас сякаш ви удря товарен влак.
Нищо общо с реалността, в която си витаете.
Така че скъпа. Виж пак колко пъти споменаеаш външниостта си в тая тема и тогава обяснявай колко си различна и интелигентна. И да ти кажа на красивите им пишат нон стоп. Явно не си толко красива.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 93bab2f57e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   В самотата няма нищо страшно тя оформя малкото дете и го учи, само през самотата развиваш знание.



Ще ви приведа един пример на жертва. В дома на един млад княз, между многото слуги и слугини, имало една красива и благородна мома, в която князът се влюбил, макар че е бил годен за една княжеска дъщеря. Като знаела това, слугинята търсила начин, как да се махне от този дом, да не създава никакво безпокойствие или скръб на годеницата. Един ден тя решила да излезе от дома си и да отиде някъде, да се хвърли от някоя канара, да се убие. Годеницата на княза схванала взаимното разположение между годеника си и слугинята и следяла слугинята, да не замисли нещо срещу живота си. Княгинята почувствала борбата на слугинята и когато последната излязла от дома си с намерение да се убие, тя тръгнала след нея. В момента, когато слугинята искала да се хвърли от канапата, годеницата я хванала за ръка и я запитала: „Защо искаш да се хвърлиш? Кажи ми, обича ли те князът?“ – „Мисля, че ме обича.“ – „Тогава слез от канарата и ела с мене.“ Тръгнали двете заедно за княжеския дом. Годеницата хванала слугинята за ръка, въвела я при княза и казала: „Ти обичаш тази мома, и тя те обича. За да не се хвърли от канарата да се убие, ти трябва да се ожениш за нея, да я спасиш, а пък аз съм достатъчно силна да понеса своята съдба. Аз не се нуждая от твоята любов“. Казвам: княгинята представлява една от силните натури в живота. Питам: загуби ли тя нещо, като не се ожени за княза? Напротив, тя спечели повече, отколкото да загуби. И тъй, най-мъчното нещо в живота на човека е да пожертва онова, което той обича. Дойде ли до закона на жертвата, той трябва да обмисли добре как да направи жертвата, която се изисква от него. Какво губи богатият, който владее цялата земя, ако даде на всеки човек по сто декара? Той нищо не губи. За него ще остане половината земя, която по никой начин сам не може да обработи. Следователно, в силата на физическата невъзможност да обработи сам тази земя, той ще се принуди и нея да раздаде на хората. Той ще бъде последният, за когото ще задържи сто декара земя. Така трябва да постъпва идеалният човек. Дойде ли до женитба, ще чака всички хора да се оженят, а той последен ще се ожени. Щом се ожени той, след него да няма вече кандидати за женитба, той да бъде последен. Значи идеалният човек така разрешава въпросите за себе си, че за благата, които животът дава, той се явява последен кандидат. Който не е последен, нека се яви по реда си, да вземе стоте декара земя; след това нека се жени, нека се мъчи, нека страда, нека плаче и т.н. Когато всичко става по естествен път, то е в реда на нещата.

П. Д.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 5f7209ed41
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не мога да спра да се смея като го прочетох. :DDDDD
Красивите жени никога не остават самотни!!! :)

Научете ме да бъда и аз с такова огромно самочувствие? :DDDD

Мен пък навсякъде ме заговарят и свалят,наскоро ми казаха,че никога не са излизали с толкова красиво момиче.
Буквално някои са се побъркали по мен,за това доста често влизам във филми,нооо ей така да се похваля,че всичко ми е перфектно,да казвам колко съм красива,да се държа надменно и да подценявам мъже и жени - никога.
Колкото и комплименти да получавам от мъже аз винаги ще се имам за грозна,никога няма да вирна нос и да се фръцна,само защото за някои съм красива.
Забелязвам ниско самочувствие и при други красиви момичета,докато при не толкова красивите е обратното.

Не го казвам с цел да те обидя,а да ти дам съвет да не се имаш за нещо повече от другите,защото винаги ще има по-красиви,по-умни и по-поддържани от теб.
Не забелязваш грешката в себе си,а търсиш причината и проблемите в другите.

Мъжете не се страхуват да заговарят красива жена!
Мъжете с ниско самочувствие не смеят да заговорят красива жена,смятайки,че ще бъдат нападнати с обидни думи и директно отрязани.
Проблемът с ниското самочувствие го имат и красивите мъже,които,дори и да имат всяка жена която си пожелаят не са удовлетворени.

Може би средата в която израстваме ни смачква,не съм виждала богато и красиво мамино синче да се оплаква от липса на самочувствие.
Това важи и за момичетата като подрастващите пиклички Сузанита,Ивон Динева и Гери-Никол,те крещят "Аз съм богиня","Никой не може да ми стъпи на малкия пръст","Завиждайте". :DDD

По-сбит отговор на питането ти: Не се страхуват от красотата ти,а нещо в теб ги отблъсква,намери какво е.








~darkgirl~

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: decd135bec
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   В цял свят е така-мъжете се притесняват от хубавите жени и затова са по-смели с по-непривлекателните. Не е честно, но факт.
А с хубава жена са като глътнали бастун и тя си мисли че я отбягат.
А да ти припомня-хубавите ябълки ги ядат прасетата (защото прасетата са по-нахални и нямат задръжки).
Възпитаните повече се притесняват да заговорят хубаво момиче, а може и просто да нямат елементарни обноски. Който наистина те харесва ще намери начин да те заговори защото хормона ще го кара

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: af665a12de
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   "Забавното е, дори не търся сериозна връзка. Аз съм много заета. "
Мила, тук е ключът! Ти това излъчваш. Защо смяташ, ме мъжете мечтаят за секс за една нощ? Всички хора търсим и се надяваме да намерим любов, да открием щастието си във връзка с близък човек. А на теб на челото ти пише: "Нямам нужда от теб! Искам просто малко секс, иначе не ми трябваш".

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c499735a3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Добре, ще спестя излишна скромност, красива съм. И говоря повече езици от теб. При мен винаги е било точно обратното. Няма отръвка от мъже, включително няколко случая с обсебени...
Разликата може би е, че въпреки пълното съзнание за добрата ми генетика (нямам кой знае каква лична заслуга освен редовния спорт) никога не съм залагала на това, дори напротив, пречело ми е да създавам приятелства и ме е затруднявало да създам дълбока емоционална връзка. Настоящият ми е трета дълга връзка, към момента смятаме да сме си последни.
Съжалявам, но не ми се връзват твърденията ти...от личен опит знам какво е ежедневието и опциите във всички сфери на красивата жена. Знам и колко е трудно да избягваш "атаки" на мъже от всички посоки и още по-трудно е да отсяваш защото почти всички се опитват да играят роля, да изглеждат каквото си представят, че би ми харесало.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: befa27bd68
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

11.   Таман да кажа, че си перфектната жена и стигнах до

"Иксам просто някой с който имам приятелство и секс без да сме задължени."

И тук ме изгуби. Аман от курви.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f4fda3035a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Искала само секс, от 5 месеца не била правила, оле цяла вечност. Най- вероятно си навъртяла страхотен километраж, ама да знаеш, че тва се усеща. Всички жени сте интелигентни и красиви на приказки, ама голяма част от " модерните" спортуващи и полагащи грижи за себе си жени са просто едни ходещи разпоретити, провещи секс с цял полк преди да си хванат някой балък за " семейство". Ся не разбрах, търсиш съвет как да си намериш някой да ти го вкара в без тва използваната ти вероятно от бая мъже дупка. Като те чета си бая надута, курвенското излъчване вероятно си го има, мъжете искат да те чукат, ама тва , че си надута и надменна ги спира. На 29 години не би ли искала нещо сериозно или искаш само секс. Тва за жените е супер лесно бе, свали малко самочувствието и ще се престрашат хората, ама после ще мрънкаш как мъжете искат само секс , а пък ти искаш сериозна връзка.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: befa27bd68
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Зависи и какво разбираш под красива. Защото кифлите със снимки в огледалото с муцунки и 2 тона грим също са убедени, че са красиви.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 5f41a9ac9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   След като си оценена като красива, но няма внимание, значи не си секси и чаровна. Аз познавам една миска, която е красива, но която буквално няма излъчване, т.е. личен чар и харизма. Вглежда се в нея човек, уж не може да намери недостатък, а всъщност мъжете явно не са привлечени от нея. Нейната приятелка, с 10 см по-ниска, дребничка и финна, без някакви форми, но като се усмихне с едни сладки трапчинки и звънлив глас и обира вниманието. Не знам какво да те посъветвам, освен да заложиш на по-сърдечно и топло поведение и по-малко грим и поза.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f8373fd4b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Номер пет се изказа много точно. Право в десятката.


Black Sabbath

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 8739d37284
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   От Авторката
Ами Благодаря за мненията ви и за по грубичките, ще се замисля и над тях.
Не виждам лошо да се определя красива, не всички имаме еднакви представи за красиво, да. Но си знам цената, не се смятам за повече от други, никък, но знам какво съм и какво имам и какво мога. Няма нищо лошо в това, няма да се правя на грозна когато съм всъщност благодарна за това с което съм родена. и да получавам внимание от момченцата които пият всеки ден бира пред магазина, или от зяпачи в колите, тези примери не са ми мерило. Само защото сульо и пульо зяпа, няма да го нареча внимание, не се чувствам поласкана от това.
Не искам да ви доказвам дали съм красива и колко, или колко съм интелигентна. Може и наистина да съм повърхността, едни такива странични мнения ме карат да се замисля.
Но не съм курва, и то никак. Имала съм само сериозни връзки и семейство си имах, и се провали. И детенце си имам, и работя и уча и си гледам детенцето сам сама. Без татковци без баби и дядовци и лели и стринки. за това нямам време за сериозна връзка. Защото когато заобичаш някой, искаш да се грижиш за този човек, да си до него. А аз градя бъдеще за мен и детенцето ми, не искам да намеря толкова много време за друг, защото тогава губя време за крайната ми цел. Може би и за това вниманието което другите момичета коментирали тук получават, аз не го получавам. Защото аз не ходя по барове, ресторанти дори и кафета. Защото нямам време. В малкото ми свободно време, ще си остана с детето. И не мога да доведа на детето ми след 5 месеца “нов” татко. Но не смятах, че е нужно да се знаят толкова подробности.
Благодаря все пак, че всеки от вас отдели време да драсне някой ред, може би седейки на тоалетната. Въпреки това ще се замисля

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 8739d37284
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   И още нещо за момичетата който казаха, че не знаят как да се скрият от мъжки атаки.
Не казвам да залагате на мъжки атаки, и да не търсите емоционална връзка. но си знайте цената. Красива, умна, с езици и амбиций, трябва да знаете и да сте на яасно какво допринасяте в една връзка (без значение колко е сериозна)
Защото когато знаете какво допринасяте и се обичате сами. ще бъдете обичана по този начин, по начина по който искате от вашият бъдещ. Ако не сте наясно, ще бъдете смачкани от някой, който вижда какво Чудо сте, но иска да си храни само неговото самочувствие с вас.
Казвам го от личен опит. Защото като бях по-малка и аз бях скромна, да сладка съм, да умна съм и какво... и бях в връзка от онези приказните, любов и щастие и всичко ти се слага в краката. Къщи, коли и и и..... и цената на това нещо е много скъпа ако не знаете собствената си. Обиди и тормоз до край. Защото всичко си има цена.
И ако имате късмет, ще си вдигнете главата и ще си кажете. Аз съм красива, аз съм умна и достойнна за нещо по-добро.
И аз така се събудих, да красива съм и съм интелигентна и съм супер силна, защото избягах от материално изобилна връзка с дете в ръце и започнах от нищото на ново.
Аз съм прекрасна дори... и вие сте и трябва да го знаете, за да не се дадете за по-малко от колкото заслужавате.
И сега не ми остана нищо друго освен да имам нужда от някой един два пъти в месеца, вечерно време да изпие една чаша вино с мен и да ме накара да се чувствам желана. Защото това е всичко което мога да предложа, защото съм прекалено заета да излекувам себе си първо.
За това момичета, знайте си цената, знайте, че сте красиви и умни!
Още от авторката за последно

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d0aac7ebd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

18.   Сега ще те нападнат да се замислиш пак дали си толкова красива и тн. Не се филмирай, не си ти тази, която не е наред. На мен също ми повтарят колко красива жена съм и също съм сама, а и виждам същата липса на интерес или по скоро само зяпане и липса на смелост. Малкото, които се осмеляват започват да казват "аз бях скептичен да пиша, мисля, че имаш гадже или как може да си толкова хубава, а сама.". По-горе има мацки, които пишат, че не се отървава от внимание, но тези господа дали всичките са със сериозни намерения? Иначе за секс наистина не е толкова трудно, даже е толкова лесно, че дори не ми е интересно. Моят съвет е да не се задоволява само със секс. Ако ти е ок давай, но една жена има нужда от много повече.
Сега за господата, не мога да говоря от тяхно име, но това, което са ми казвали близки приятели, а дори и брат ми е че повечето са супер не уверен и биха се задоволила с нещо по-семпло.
Тези, които съветват авторката да поработи върху характера си... Пичове къде видяхте, че тя стига до среща и връзка с мъже, че проблемът да се свежда до характера й? Авторката пише, че едва ли не никой не я заговаря, а вие я съветват да промени себе си и защо? Тя може да е прекрасен човек, но мъжете виждат външния вид, лепват етикет и дори не се опитват да опознаят вътрешността на човека.
Авторке, не се притеснявай, ако ти си отразява зле тази ситуация, поговори с психолог или някоя позната, но гледай да е също хубава жена.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b75516a42a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Авторкее, намали малко егото. Имаш сериозни проблеми. Прекрасна била, Чудо била, амбициозна красива, с езици, това 100 пъти го повтори, сякаш на мъжа му пука колко езици говориш. Точно такова поведение, че едва ли не си богиня и много специална и заслужаваш много (нереалистични) неща е супер отблъскващо за мъжете, да знаеш! Ти си една самотна майка, която скоро ще удари трийсетака. Това си ти.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 13ec812f3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Спокойно дами, красотата с годините ще изчезне, и накрая ще остане само спомена за нея. Няма да те заглеждат дори, но ще бъдеш изпълнена с вътрешна радост, защото щастието не е дори в хубавия мъж които желаеш, а то е в делата към ближните хора.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2302185e5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   №15 Black Sabbath защо не влизаш по-често в историите с твои коментари. Отдавна ми е направило впечатление, че в коментарите ти има логика и проникновеност и усещаш къде има фалшивост в изказването на автора в историите. Не ти правя фалшиви комплименти, а усещам, че наистина си проницателна. Ето и сега правилно си разбрала, че номер 5 най-правилно е разшифровал историята на авторката, както ти казваш, право в десятката. Аз също съм съгласен с неговия коментар на историята. Още един път те моля да правиш по-често коментари в историите. Малко са хората, които виждат нещата в дълбочина. Бъди себе си. Желая ти всичко най-дообро.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a6d18f3035
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Да, може просто да избират по-грозничка и смята т, че това е за тях просто.. Ще ти се усмихнеш късмета няма страшно ..

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 6b21aebda6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Не мога да кажа дали си красива без да те видя, но мога да ти кажа едно: красивите жени никога не са сами. И те, като всички други хора, могат да бъдат тъжни, да се чувстват неразбрани и прочие душевни терзания, може да са самотни, но никога не са сами. Около тях винаги има мъже, много мъже, които се борят за вниманието им.
Ако се смяташ за красива, но си сама, нещо в сметките не е както трябва. Колкото и да си надменна, колкото и да ти е кофти характера, дори и да си глупава, ако си красива, няма да останеш сама.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e125c33eb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   18, я прочети добре какво пише авторката. Тя не търси сериозна връзка, търси просто секс, което и ти потвърждаваш, че е повече от лесно... Т.е. опитът ти да я "защитиш" не се получи, след като само потвърждаваш останалите

Моето мнение е:

1) Трудно ще намериш в днешно време жена която да не се има за "красавица" и да е с високо самочувствие. Това е пропагандата на "културата" в която живеем - всички жени са красиви, всички са перфектни, никоя не прави грешки... Само мъжете може да са грозни, бедни, без самочувствие и "токсични". Ще кажа един факт - погледнете как жените изглеждаха навремето, примерно Коканова, и се погледнете добре в огледалото. Откривате ли разлики?... Повечето днешни жени не знаят как да се обличат, гримимират, държат като дами. Изглеждат като евтини к... От време на време виждам снимки на жени които умеят да се представят и ми улавят окото. И какво се оказва? Туркини...

2) Когато жените говорят за "мъже", те винаги имат един доста дълъг спикък от изисквания, пък дори да е просто за секс. Такъв списък, че едно 90-95% от мъжете не отговарят на него. И ги подминават като малка гара, все едно не са мъже. Т.е. авторката и вярвам, че наистина не може да ги открие, защото тя вижда само 5-10% от мъжете... които явно не се оплакват от женско внимание, което вероятно е по-на ниво..

Така че авторке, обясних, но проблемът е, че вие не търсите наистина отговорите...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 124dc1b3b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

25.   Напълно съгласна съм с номер 18. Ако споделиш, че си красива или богат (ако си мъж), веднага ти се нахвърлят. По-скромните на вид момичета да не се обиждат, но при тях мъжете нямат притеснение да ходят, защото подсъзнателно си мислят, че имат по-голям шанс, отколкото с красавица. Така се получава, че реално хубавите жени стоят настрана и със сринато самочувствие пред средно изглеждащите. Колкото до Тиндър: имах за малко профил там - с реални снимки, дори необработени. Не можеш да си представиш колко обиди съм получавала, че профилът ми бил фалшив, на каква съм се правила и т.н. И това, защото изглеждам като модел. Само бъди спокойна. Нещата ще се наредят.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 687492f4d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   Сравнително интелигентна, говореща четири езика - разбирам. Да не те критикуваме за правописа, защото не си учила в България - да кажем, че що-годе разбирам и това. Защо обаче, аджеба, като сама знаеш, че си неграмотна на български език, не пишеш във форум/сайт, който е на езика, на който си грамотна? Това не разбирам...

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 850f6c1150
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

28.   Ами ако "мъжете" не бяха толкова жалки същества, които постоянно да се заглеждат по всяка жена дето мърда, щеше да е добре. А най-жалкото е когато "мъж" се опитва да впечатли жена, е тогава ми се повръща.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 71443da1d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

29.   Доста си неграмотна, и въобще никак не ми допада манталитетът ти. Първо на първо, погледни реално на себе си, и ще видиш, че няма с какво толкова да се гордееш. Слез на земята и започни работа върху себе си.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: ec150da957
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Интересна тема.
Интересни коментари например 10. и тези на авторката.

Аз съм мъж на 31 години. Мисля се за секси, заглеждат ме, усеща се и то не е малко. Просто си привличам погледи. Искам да кажа, че се чувствам някакси подобно на обясненията по-горе. Знам, че мъжа е прието да прави крачката и т. н. но първа крачка към коя? Имах една връзка преди години, тежка раздяла, разбито сърце, за*бах да се занимавам с жени изобщо години за възстановяване ми трябваше. Нито съм играч нито съм ебач, но виждам погледи и усещам някои жени как ме гледат: "леле този сигурно е ебаси играча" и толкова като че ли после все едно се отказват и да си помислят даже. Не знам как да го опиша, усеща се, вижда се, чете се по очите и лицата. Момичетата, които са по-ненатокани някакси по-спокойни и приели съществуването, те като че ли не ги е страх толкова. Както обясненията за мъже, които ги е страх от най-секси мацките. По-мацките виждам ги че искат да ме гледат, но се крият, правят се че си въртят косата или че се обличат или нещо друго, което е някакси отблъскващо като разбереш, че имат някакъв страх.

Истината, е че съм самотен и не знам как да си избера жена, няма да си кривя душата искам да е красива, но знам какво ми се е случвало в миналото и не приемам за топ идея да вида привлекателно момиче и да ходя да го заговоря. Това, за което се сетих като прочетох коментари например 10 и авторката беше, че ако някакси разпозная готино момиче, че ме харесва, но си казва "сигурно е надут" "сигурно е играч" "сигурно е обвързан" "сигурно си има много жени и си ги върти" ми се къса сърцето, но толкова съм се разочаровал от последната ми връзка, че ако някоя жена не ми направи някакво специално впечатление, нямам емоционалната сила да искам да я заговоря дори и да е топ генетика и дори и да ме е надървила от 5 секунди заглеждане.
Мисля, че разбирам какво е. Просто хората съдят другите хора по най-често срещани ситуации и ако те не знаят авторке, че имаш дете, че си наранена и се възстановяваш, те съдят по default като просто надута и прочие и не се занимават с теб. Мисля, че те разбирам. Също така от темата, коментарите, и милсите докато пиша моя коментар, научих, че не трябва да приемам осъждам без да познавам онази красива жена, дали е надута дали е такава дали е онакава. Радвам се, че споделяте тези неща.

31

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: df16965039
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Авторке, малко по-голяма съм от теб и имам две деца.Всички около мен ми казват колко съм хубава за годините си,комплименти както от жени, така и от мъже.Разведена съм от две години и от тогава няма мъж около мен.Не съм правила секс 2 години, просто защото мъж не ме е приближавал, нито дори заговарял. Отбягват ме като прокажена :) Нормален човек съм, не съм някаква надута пуйка, даже съм доста скромна като личност, но имам страхотно чувство за хумор, не съм скучна, с мен може да се говори на всякакви теми. Поради ангажиментите с децата не мога да излизам много по заведения и т.н. макар че си имам приятелски кръг от много приятни хора. Аз също не мога да си отговоря защо се получава така. Нещо грешно съм възпитана или излъчването ми отблъсква мъжете, и аз не знам. Не виждам как ще си намеря мъж за сериозна връзка,колкото и добре да изглеждам.
Лошото е, че имам и познати в моето положение, явно ще си стоим сами.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 5d4d4f4067
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Е, ама вие не разбрахте, че няма значение красив или грозен, тъп или умен, образован или неграмотен - всичко в този живот е въпрос на съдба и късмет. Да, има красиви жени сами, но някои така са избрали - по-грозничките не избират толкова, гледат някой тях да ги харесва и се уреждат. Красивите искат красиви мъже, пък последните са все заети или женкари... Абе сложно е. На 29 г. не си престаряла. Щом си в чужбина, може би там има повече шансове и друга среда, защото в България е много зле положението. Не се отчайвай, просто общувай с повече хора и все отнякъде ще изскочи и твоя човек. Тиндър и подобните са само за секс и не очаквай от тях чудеса. Не може да влезеш в аптеката и да искаш да си купиш хляб, разбираш ли?

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 04c4bcca5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

37.   Не знам дали красивите жени са най-самотни, едва ли има правило за тия неща. Парадокса, който ме е впечатлил и който искам да споделя тук е -най красивите ми приятелки не изневеряват, абсолютно порядъчни жени са, гледат си мъжа и семейството. Тия, за които със сигурност знам че кръшкат-повтарям, говоря за моите познати и приятелки-нито са красиви, нито интелигентни а въртят любовник след любовник. Самата аз нямам обяснение за това нещо.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: ec150da957
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Админите изобщо не им е какви коментари изтриват. Аз съм мъж и написах, че ми се случва много подобно нещо, защото не поемам инициатива толкова лесно без да опозная момичето поне малко. Приключих болезнена връзка и казах на авторката, че хората не виждат теб дали те боли или не, те виждат външността ти. Също написах и, че знам кога ме гледат с поглед "ела тук искам те" и кога с "добре изглеждаш ама сигурно си надут". Аз се смятам за сексапилен, доста ме заглеждат, дори се вижда, че някои си мислят, че съм играч, а аз съм самотен. Това е защото хората не виждат ти как криеш болката си, авторке.
Много неща бях написал в изтритият ми коментар, но както и да е. Дано разбереш накратко какво имам предвид. Получава се синдрома "аз мислех че си... а то изобщо не е така".

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 3fed6a34e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

39.   37 право в детската. И аз съм забелязала същото и нислех, че нещо не съм в час. Но да, по - семпличкитв ми познати се скъсват да изневеряват. Това е от липса на самочувствие.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: ab8ca145ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   Авторке, и аз съм красива жена. В момента имам точно такава връзка, всъщност са две. И много повече кандидати. Ако не ти се получава, не е заради външния вид. Може би изглеждаш дистанцирана и студена, може да си прекалено пасивна и скучна, може да нямаш подходяща среда. Помисли над тези неща. Примерно аз съм приветлива, имам закачливо чувство за хумор и умея да флиртувам. Когато си харесам някой, правя крачки да се случат нещата. Докато има жени, които могат да убият желанието и на най-големия мераклия. Иначе не ги слушай тези, които ти четат морал. Ти си човек, имаш си нужди. Мъже, които подскачат по този начин принципно не ти трябват в живота, така че няма какво да се притесняваш от мнението им.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b118f9c63a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Аз също се имам за красива жена. Но внимание не ми е липсвало от мъже и преди и сега и въпреки че никога не съм била активна в социалните мрежи. А за секс да не говорим... Но аз внимание търсех, когато бях на 15. Единствения ми проблем е, че има доста женска завист по мен. Но на мен ми е все тая, гледам си мъжа и семейството и никой друг не ми трябва.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1ea4feebda
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

42.   Всички българки се мислят за красавици. Аз ако трябва да съдя по коментарите значи и аз съм много красива, затова мъжете са ме избягали.... А приятелки, които съм мислила, че са супер красавици с много охажори край тях, са по-непривлекателнини ит мен. Нещо се обърках. Според мен авторке при теб проблемът не е дали си красива или грозна, мъжете ги е страх от жени с деца, затова си сама. Ти си отделила цялото си време за детето, нормално е така трябва да бъде, а най-вероятно бащата си развява оная работа с други. Излизай по-често навън или си търси разведен с дете не знам какво да кажа. Успех дано си намериш свестен мъж

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f419e29f98
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   Че то най-важното си спестила в началото на темата. Самотна майка си. Трудно ще намериш мъж, който да се навие на подобна връзка само за секс. Наистина красивите и секси самотни майки, които познавам не остават за дълго самотни. Винаги имат достатъчно мъже около тях, които ги желаят за сериозна връзка. Ако си скрила, че имаш дете и нямаш мачвания в Тиндър с почти всеки, който харесаш и не ти пишат, значи не привличаш мъжете.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 0fba7c6ac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Авторке, защо си противоречиш?
"Красива, УМНА, с езици и амбициЙ"!??

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 8f5c929a9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

45.   44, ти не разбираш. Амбиций е слабоизвестен римски император. Просто демонстрира обща култура жената.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b6bd408d18
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   Съвет към авторката.
Излез някоя сутрин разчорлени без да се оглеждаш в огледалото, след 2дена запой с тежък махмурлук. Вкарай си малко кал под ноктите.
Облечи си някоя вехта ватенка.
Мини под някой строеж и подсвирни на група стоителни работници.
Гарантирам ти че живота ти ще се промени коренно.
Ще имаш по-голямо самочувствие и няма да се оплакваш вече от липса на обожатели.
Айде успех дано съм бил полезен(((:

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: fecc11693c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

47.   Авторке, едно нещо трябва да ти е ясно! Няма грозни жени, има пияни мъже! Днес всяка жена се мисли за красива, че и за умна?!? Все оксиморони за женската същност. Женска красота няма, има мъжко възприятие моделирано от половия нагон. Природно женските екземпляри са много по-грозни от мъжките и това е очевадно при всички топлокръвни животни, включително и при хората. Така че, ти за каквато и да се мислиш, по-важно е мъжете да те харесат, а заради днешното женско високомерие и голямо мнение за стойност, която е без покритие, мъжете спряха да ухажват жените както някога, а и защо да го правят. Просто днешните жени не го заслужават. Жената като пол не струва и никога не е струвала колкото мъжа, както и да се изопъчават нещата. Мъж може без жена, и дори му е по добре, без излишни ядове и ангажименти. Каквото му попадне го изплющява и после жената да духа супата. Една жена без мъж е нищо, и колкото и да твърдиш, че си си самодостатъчна, от думите ти се усеща тъга и жал. Красотата е до време. Казваш, че си красива, а мъжете не те поглеждат. Представи си след 10-15 години като погрознееш (всички жени погрозняват) кой ли мъж ще те хареса, че и си с дете? Рядко има мъже, които искат да отгледат чужди деца. Е, казват "за всеки влак си има пътници", само че когато пътниците са повече, влаковете не могат да ги поберат, и по някога и товарният е препълнен. Кавалери вече няма, защото няма дами. Мъжете не искат да се женят, а и твоят те е зарязал, питаш ли се защо? Сърди се на равноправието м/у половете и на еманципацията. Сега си свободна, но самотна и разполагаш с живота си. Еманципацията освободи и мъжете от задължения и жените освен за секс за друго вече не им трябват. Колкото до децата, то по закон те са собственост на жената и мъжете не ги правят в семейство както преди, защото жената винаги може да им ги отнеме, когато и скимне. Ха дано някой мъж те пожелае поне за секс, ама надали. От къде да знае човекът дали няма да го осъдиш за изнасилване? Сега сексът ще е само с нотариална заверка, иначе мъжът отива в затвора. Така е станало в скандинавския феминистичен свят. Женската проклетия ви изяжда главите и такива като теб получавате това, което заслужавате!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6671d966f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

48.   Номер 47, спри да четеш какво става на Запад, промил си си мозъка, тук не сме Скандинавия. По-добре се стегни и направи нещо градивно по въпроса, нали се имаш за мъж, пребори се с комплексите си най-напред, защото наистина много си забил в литературата, която четеш, просто смени плочата, егото ти ще се разкърти, ала, повярвай ми, ще осъзнаеш, че живееш с много ограничен хоризонт на полезрение.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: fecc11693c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

49.   48, това че следя новините по света, не значи, че съм си промил мозъка. У нас с промити мозъци са повече от 50% от хората, след като приемат равенството м/у половете за нормалност и необходимост, при която животът им минава по съдилищата и умират по-рано заради психични разстройства причинени от споровете в семейството дето вече го няма, или на работното място, когато шефът е жена и командори мъжка бригада. В скандинавския свят извратенията е стигнала върха. Това да правиш секс при взаимно съгласие, и след това жената по закон да може да те осъди за изнасилване, щото и се сторило, че я изнасилват след акта си е повече от извратения. За това там са решили, че сексът в определено време и на определено място е разрешен само с нотариална заверка. Кой тук е ненормален и с промит мозък? Така става, когато мъжете дадат власт на жените и после освен сеира гледат и крахът на обществото в което живеят.
48, доста градивни години от живота си имам, сигурно ще ми завидиш ако го знаеш. Комплекси има всеки човек, но смятам моите за малко и без значение, а хоризонтът ми на полезрение е доста обширен и гледам на случващото се от моята си камбанария. Колкото до авторката то тя иска живот който освен че не може вече да има, не и се и полага. Щом мъжът и я е напуснал, значи е имало защо. Всяка жена плаща за високомерието си, особено еманципираните жени.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 74c055bd00
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

50.   Според мен 47 греши само в едно - че жените не са красиви, или поне една част!
Иначе останалото е написано като по учебник за социалните динамики.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: fecc11693c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   50, да речем че греша! Няма безгрешни хора, но ти можеш ли да дадеш дефиниция за красива жена? И за коя женска красота говорим? Физическата или менталната? Ако попиташ жените, всяка се мисли за красива, само че за различните мъже има различна женска красота, а след време с възрастта всяка жена погрознява.... факт неоспорим. Красотата е временно явление, а и жената има много по-къс срок на годност от мъжа, нищо че живее по-дълго от него! Т. е. женската стойност е много по-ниска от мъжката във всяко отношение.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 72b49cf2ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

52.   №47,не всичко в твоя коментар ми хареса,може би защото съм жена.Но макар и с неудоволствие ще призная,че за много неща си прав.Абсолютно прав.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ec150da957
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

53.   Да обърна касетата, ще кажа, че по-този начин (начина обяснен от 47 например) намирането на достойна жена, с висока цена те прави много по-щастлив.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 71443da1d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

54.   Вероятно защото сред по-красивите има повече егоистки, заради високото им самомнение.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a3fc357211
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

55.   Не прочетох всичко, защото мисля, че историята е партенка... само като видях как не били заговаряли авторката в нета-било фейсбук, било каквото и да е.
Жени на тази възраст, дори не чак толкова готини, а с прилична визия, са сваляни навсякъде-в работа, на улица, в заведение, във фейса, .... НАВСЯКЪДЕ. Какво остава за готина мадама. Този факт е потвърждаван ежедневно и хилядократно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker