Помощ, влюбих се. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121340)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Помощ, влюбих се.
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 1253 пъти
Здравейте, няма да овъртам и ще започна направо.
Може би преди месец започнах да си пиша с един младеж, той е доста умен, симпатичен, добър, мил, добре възпитан. Как да го кажа, той е просто уникален. Първоначално си писахме от скука, но с неговата компания, дори виртуално изобщо не може да е скучно-дава ми подкрепа и се опитва да ми дава доста добри решения на проблемите. Дава ми и кураж, когато трябва. Абе, просто е невероятен. Имаме много общи теми и се е случвало да си говорим (пишем) с часове. Но, аз имам проблем не умея да обичам и имам навика като усетя, че се влюбвам в някого, просто да си тръгвам, колкото и да ме боли и да ми е гадно. Моментът, когато усетих, че съм започнала да се привързвам към него и да имам чувства беше, когато започнах всяка вечер да го сънувам и дори сега да не мога да заспя само защото си мисля за него. След като се усетих, че имам чувства към него му казах и му казах, че е по-добре за известно време да не си пишем. Той се усети, защото по-рано бях говорила с него на тази тема и той знаеше всичко по въпроса. Знаеше причините, поради които не мога си позволя да се влюбя в някого. Разбира се, той не се отказа и продължи да ми пише като всеки път си измисля някакъв повод или оправдание. Признавам, че наистина ми е много приятно да си комуникираме. От няколко дни не сме си писали и ми е доста гадно, сърцето ми е свито на макс, понякога имам чувството, че тежестта в гърдите просто ме задушава. Тревожа се за него, не знам как е, добре ли е и това просто ме убива. Тревожа се за него, единственото, което искам е той да е добре. Само ще спомена, че с него на живо не сме се виждали, но се чувствам така все едно се познаваме от цял един живот. Неприятно е обаче, че позволих така да се влюбя в него, не знам какво да правя? И друг път съм си тръгвала от някого, но сърцето ми не е било толкова свито или поне съм забравила какво е. Моля ви дайде ми съвет как да го забравя, как по дяволите да спра тези ми чувства към него? (Моля без хейт коментари, просто понякога е по-лесно да си излееш мъката или това, което те тревожи пред непознати. )

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 8008c10fb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо "трябва" да спреш контакта с него и да го "забравиш"?
Ти не искаш това. Тогава защо срещу себе си вървиш?
Здравословен проблем?

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 160a4e10c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И как да ти помогнем? Оскар Уайлд е казал, че единственият начин да се справим с изкушението е да му се отдадем... Ами... Да.
Ще съм откровена с теб, дори Господ не може да ти помогне в момента. Човешкото сърце е като буря от емоции и точно тази стихия дава красота на живота. Без тези чувства, ние се превръщаме в кухи черупки.
Какво те спира? Била си напълно откровена с този човек, той е наясно с причините ти, но не спира да те търси. Има избори, които по право не принадлежат на теб, а на другия човек. Той знае в какво се забърква, съзнателно пристъпва към теб, а ти защо бягаш? Докъде ще стигнеш? До самота, депресия и 40 котки в хола? Защо? Защо го причиняваш както на себе си, така и на младежа? Помни, той е наясно с причините ти, но въпреки това те иска. Може просто да ви е писано. Може би просто той е твоят човек и нещо по-силно от вас вече е решило, че трябва да се отпуснете.
Какво? Наранили са те в миналото, все още преживяваш болка? Добре! Всички минаваме по този път, но истината е, че миналото не определя нищо, ако не му позволиш да влияе на настоящето ти! Ти си господар на собствения си живот, ти си капитан на кораба, шофьора зад волана и каквото още се сетиш. Ти всеки ден избираш дали да бъдеш затворена в себе си, или да се раздаваш, да чувстваш, да живееш на добри обороти и да обичаш. Злото вече ти се е случило, влюбила си се, сега избери какво ще правиш и имай предвид, че никой не може да го стори вместо теб. Носи си последствията гордо, без да плачеш и да се оплакваш дори сама на себе си.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 0c71d3c633
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Към 1:

Ами за жалост - да. И заради здравословното си състояние, а не мога или по-скоро не трябва.
Едно 60% от проблема да трябва да го забравя е относно здравето ми, а другите 40% са мой лични причини. Но, наистина е факт, че не искам да го правя и все пак ще е по-добре.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 49176ebcc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защо не искаш да си във връзка? Щом режеш наред, значи знаеш как да го забравиш. Но не ми е ясна целта ти. Та нали всеки човек търси своята половинка и иска да обича и да бъде обичан.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 844cf9d310
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Трябва да събереш кураж и да го поканиш на среща, най-добре у вас. Разните финтове, номера и превземки няма да имат друг ефект освен много отрицателен. Щом и двамата ви влече един към друг, да се правиш на героиня от роман е много глупаво и грешно, защото така измъчваш и него и себе си неизвестно за какво - явно, за да угаждаш на собственото си малодушие и страх.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e433ae0003
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Тотално сте се побъркала! Не го била виждала никога на живо и не били излизали??? Ако ти сложат един брилянтен робот да ти разбира проблемите и в него ли ще се влюбиш и него ли ще изчукаш?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 5d667b72da
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Вижте се на живо. Иначе всеки може да ти пише и да се прави на кой ли не. Вижте се и тогава ще го усетиш.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 0c71d3c633
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Към 6:
Извинявай, но къде прочете за секс в написаното или четете между редовете. И не е само до разбирането, както написах по-горе, той е човек с доста добро възпитание. Такова днешно време рядко се среща, а и това, че не съм го виждала на живо трябва ли да определя дали съм се побъркала или не?
Да, факт е, не сме се виждали, но с него имаме и много общи интереси, а това е достатъчна предпоставка за добро приятелство.
Просто причината е прекалено лична, затова не я споделям. И не е нещо от сорта някой ме зарязал и дайте сега да обърна живота на драма. Да, зарязвали са ме и аз също, нормални неща от живота.
И последно тази история, я пиша не да хленча и да се оплаквам. (съжалявам, ако така е прозвучало на някого като- хленчене, оплакване, детски каприз), все пак хора различни, идеали и опити различни. Ясно ми е, че всеки ще я прочете и анализира по свой начин, някои ще се надсмиват, други ще опитат да помогнат, трети ще си кажат, че е прекалено глупаво и дори няма смисъл да коментират.
Питах за начини да го забравя, понеже явно той ми е влезнал доста под кожата и опитах с придобите от опита ми (за сега) да го забравя и да продължа напред, но нито един не върши работа и именно за това писах, за да някой да ми даде и свой вариант за справяне с такъв тип ситуация от живота.
И все пак, благодаря на всички, които са отдели от своето време за нея. Интересно ми е да чуя и видя вашето мнение и опит.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker