Жени, кога решавате, че бихте излезли на среща с даден мъж? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жени, кога решавате, че бихте излезли на среща с даден мъж?
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 3636 пъти
Питам жените в сайта на какъв етап решавате, че бихте се съгласили на среща с даден мъж? Още преди изобщо да е направил каквато и да е крачка гледате на него като на потенциален партньор и евентуално му давате някакви сигнали? Или е възможно никога да не сте гледали на него по този начин, но ако започне да ви сваля да започнете да изпитвате и вие симпатии? Случвало ли ви се е да не го харесвате, но вследствие на неговите свалки и отношение да го захарасвате? Или просто откликвате на покана за среща с идеята да видите дали ще си допаднете?

Склонни ли сте да се съгласите на директно предложение за среща или предпочитате да познавате човека и да има период на ухажване? Или един мъж или го харесвате от самото начало, или не и ако не го харесате от прв поглед и на челна стойка да ви застане, няма шанс? И решаващо ли е да ви е харесал физически или ако не ви е харесал чак толкова, сте склонни да направите компромис в хода на опознаването, ако разберете, че ви допада като характер?

До колко директно предпочитате да е свалянето? Директно да ви покани на среща, да ви каже директно, че ви харесва, да го каже малко по-заобиколко чрез майтап и намеци, просто да ви прави комплименти, да направи някакъв жест за вас или как?

И последни въпроси - дразнят ли ви мъже, които са прекалено уверени? Знаете - такива, които са оперени, застават с разкрачени крака и разперени мъже, говорят наперено? Или изглеждат като позьори? И как разбирате дали мъжа е уверен - в ситуации, по езика на тялото, по думите му?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 54

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 758a1d41b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Излизам с мъж, който ми е интересен, който ме разсмива и знам, че ще прекарам приятно времето с него.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 8bdbc3e518
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Когато даде поне бегли признаци, че може да е нормален човек, а не кръгъл идиот.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ba7724c623
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Съгласна съм с номер едно и като жена на 30 мога да кажа, че е добре да се каже каквото има в прав текст не е време за игри на 20 бяха добре ама сега не...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 57f51c8835
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Ще ти кажа как е при мен. До сега никога не ми се е случвало мъж да ми грабне вниманието. Винаги чак когато някой почне да ме сваля му обръщам внимание. Харесвам директни мъже с директен подход. Такъв който ми казва “ харесвам те и искам да те видя” без заобикалки и тъпи шеги. Аз харесвам уверени мъже. Но увереността не означава високо самочувствие или демонстрации. Увереният мъж си личи. На първо място за мен трябва да е възпитан и да може да се изразява добре, това е първото нещо след външният вид, което ми прави впечатление. Също е много важно дали ви върви приказката. Това се усеща още в началото. За мен правилният подход е директност и искренност. Без тъпотии от сорта, кой ще пише пръв и след колко време, без да се правиш на недостъпен и на тарикат.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: de11edbb9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако освен да ми хареса външно трябва да е интелигентен и ненахален и досаден. Въобще да ме заинтригува с нещо.
Самоуверен може да е и глупакът и мутрата, особено пък ако ми се изхвърля много и стои насреща разкрачен като пикаеща крава, шансовете клонят към нула.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e4ef386991
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

8.   Интересува ме какво и колко е постигнал в живота, какво може да предложи (съжителство и семейство), как ще се държи и ще се грижи за мен. На първи етап изцяло материалната страна. Това обикновено си личи само по визията и обноските на въпросният. Ако идва от такъв човек - бих му дала шанс. Ако не - както и да ме сваля никога няма да се получи.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 5d23852ede
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

9.   8, поне си признаваш, че си меркантилна.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 5e212adaee
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   8 си призна че си е чиста к....а .... Никой не е длъжен да се грижи за тебе душа да не си станала бабичка... Нали искате равенство отивай да бачкал... Такава като тебе за кво ми е единствено имам ангажимент да си изгледам децата, а не да търалянкам такава като тебе... Твойта схема е ясна от мама и татко додуркането да си намериш баък да те дондурка пак нема да стане..
Благодаря

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 2e1b75af14
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Жени като номер 8 са срам за женското съсловие. То бива простотия и повърхностно мислене, но тук вече удари дъното. Позор.

Ж,23

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 1251c2f846
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Различните ситуации поне при мен предвещават и различни отговори.
На какъв етап? Ами, приемала съм покани за среща буквално минути след запознанството ни онлайн, например, както и съм отказвала такива на същата стъпка. Ако се съглася да се видя с някой много бързо, по-скоро не се е дължало на неговата особа, а на това, че да речем по някаква причина искам да отбия време, или пък защото не ми се губи време в излишни свалки, или пък защото звездите са ми го говорили... Не се сещам за случай, в който веднага съм си уговорила среща, защото мъжът е бил нещо УАУ за мен.
Аз предпочитам да имам някаква информация за човека. Ако сме се запознали на някакво приятелско събиране, например, бих предпочела пак да го срещна на такова и да говорим малко повече отколкото на първото. Така няколко пъти, за да придобия някаква представа преди да изляза насаме с мъжа. Връзките ми са били следствие на продължителна комуникация - една ученическа любов, една студентска и след това две от колегиалния кръг. В началото не съм приемала нито един от тях като любовен обект. Мисля че всичките са ме впечатлили първо с добро отношение, поведение, като личности и чак след това съм започнала да си подхвърлям в главата, че може да ми бъдат нещо повече от приятели.

Предпочитам директния подход, тъй като аз самата не умея да давам сигнали и ми се струва и че не умея да разчитам такива. На ученическата си любов аз му казах, че го харесвам като повече от приятел, оказа се, че и той мен. Следващите са разкривали първи те по-различния си интерес и така ми е било добре. Настоящият ми партньор твърди, че ме е свалял от самото начало, но аз не съм разбрала. С комплименти, покани да обядваме заедно и т.н. Но понеже бяхме колеги на мен ми се струва супер нормално да кажеш на свой колега, че днес изглежда чудесно или да хапнете заедно в обедната почивка, така че не съм схванала изобщо интереса му. От тази гледна точка при мен просто е необходимо да ми се каже "Харесвам те, искам да се срещаме не като приятели/колеги."

В средата, в която съм аз, няма наперени мъже от този тип. Срещала съм по заведения такива, но това поведение ме отблъсква. Харесвам уверени в себе си мъже - такива, които знаят колко струват, знаят какво могат да дадат и какво искат, които ценят себе си и близките си, които не се задоволяват с по-малко отколкото заслужават. Това си е личало в поведението им в средата, в която съм ги виждала аз и никога не е било показно. Тези, които показват увереността си от 5000км, по-скоро са комплексари и не им се радвам. Не искам да бъда в компанията им.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 3446221c5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Колко са прости жените не е истина тц тц тц

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 8bdbc3e518
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   8, само дето постигналите нещо в живота едва ли ще тръгнат да го споделят с мърли като тебе. По-вероятно е да си им поредната, заедно с останалите златотърсачки.
Виж, ако изградите нещо ЗАЕДНО, ще имаш по-голям шанс да се облажиш, както и основания за претенции...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 40d57a2909
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Никой не е отговорил на въпросите на автора... аз ще го направя. По принцип, ако една жена хареса даден мъж, то се разбира веднага. Но понякога, макар и рядко, е възможно на по-късен етап да се впечатли от него и поведението му. Но само в случаите, когато не го познава добре. Няма как да харесаш в даден момент, след четири години някой, който по принцип познаваш. Ако жената харесва мъжа е готова да излезне с него веднага, до дни след запознаването им, за секс вече може да се почака повече. Аз мисля, че две - три седмици след запознанството минимум, до месец. Харесва ми да е директно, но не твърде показно и настоятелно. Например да каже, че иска да ме заведе на вечеря или кино и да избера аз филма. Да не се натрапва много с комплименти и показване на това колко ме харесва, защото това отблъсква. Достатъчно е да си говори с мен, да се усмихва и да иска да чуе какво искам да кажа. Това е внимание. Не мисля за удачно да се срещнеш случайно с някой на улицата и той да каже "искам да те заведа на вечеря". Това не работи. Трябва първо няколко дори кратки случайни срещи за да свикне момичето с мисълта за присъствието на този човек. Така да те спре непознат и да те покани просто е плашещо. Ако работите заедно или често се засичате и усетиш, че момичето те гледа, значи има интерес и може да я поканиш. Ако една жена те хареса, тя ще те търси с поглед и ще се усмихва на всичко, което казваш. Ще мълчи и ще те гледа с чакащ поглед, за да види следващата ти реакция.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 3951c80edc
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

16.   Обявиха веднага н 8 за меркантилна... иначе че, си търсят работещи в и извън дома, не е използването и меркантилност от мъжка страна. "Веселяци" някои мъже..

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 25fa2daf72
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   Като гледам коментарите няма любов, всичко е външност и пари. Също така много жени харесват " уверени" мъже, ама в повечето случаи се хващат с " някой кръгъл идиот", който демонстрира огромно самочувствие и така. Тва, че масово се хващат с идиоти, за мен е загадка, най- вече защото твърдят, че този е подходящият, страхотна преценка имат:)

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 5d23852ede
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Благодаря на 12 и 15 за конкретните отговори. Разбира се, и на останалите.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: aa7cdb3568
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   Оявихте №8 за меркантилн, но нека №9 и №17 кажат защо им е въобще връзка със жена и биха ли те се оженили за грозна и необразована жена с много тъмна кожа? Нека обяснят защо не биха се оженили за нея.
Аз намирам за логично, че ако №8 е красива и образована и работи за голяма заплата, да си търси подобен на нея или малко повече от нея типаж, нима очаквате да вземе циганина, който бърка в кофите за да не бъде обвинена в меркантилност????? Ако е обикновенна средна по красота жена и работи на касата на магазинче за цигари, ще си търси някой мебелист, шлосер или заварчик!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 04d96451f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   8, a ти какво си постигнала в живота? За претенциите ти разбрахме, но какво покритие имат?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 1ee16db571
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Тя осем знае какво търси, не знам дали ще го намери. Много хора намират търсеното. Не е лошо човек да е изискващ. Аз не съм търсела, не съм намерила, но пък двама човека не трябва да са заедно, само защото единия има високи доходи. Всички жени го гледат това, но някои имат много високи критерии.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e3db2d98c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Аз решавам в първите 2 секунди дали има или няма шанс.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e3db2d98c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

23.   Аз вече си имам мъж, но как го избрах, как му дадох шанс? На първо място външен вид, финансово състояние, сериозна професия, интелект и добро възпитание. И много важно да говори правилно, без диалект. Като съм наясно с тези неща вече мога да му приема поканата за среща. По никакъв повод не излизам с някой без да знам поне това за него, да не говорим с такива дето се закачат на улицата да ми искат телефона или разни непознати, абсурд.
Не смятам, че е неморално да избереш мъж който има и пари наред с интелекта и позитивния характер. Защото ако няма пари, това озбачава, че е или мързелив или глупав или и двете. С какво този човек заслужава да бъде с мен, образована, красива, възпитана млада жена? С какво заслужава да има семейство? Семейството изисква много труд и пари. Нормално съвременните жени да не желаят да подлагат себе си и бъдещите си деца на мизерия и си търсят стабилен мъж. До колко този стабилен мъж ще ги хареса е отделен въпрос.
Вие мъжете си падате по външния вид на една жена, по русата й коса, по красивите й дрехи, но като разберете, че тя си търси нещо повече от вас и я обявявате за материалистка. А самите вие освен, че нищо не можете да й предложите, ами и като шарани се закачате на външния вид. Хванете си грозно момиче и тя може би ще има занижени критерии, въпреки, че ако е образована и успешна в работата си и тя няма да иска бедняк. Ще разочаровам и новобогаташчетата и вие нямате шанс, понеже освен пари, някои жени харесваме и интелекта, който ако го нямате, сори.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e3a56fea6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   до 19 от 9

Тя каза "На първи етап изцяло материалната страна. ... Ако не - както и да ме сваля никога няма да се получи."

Без коментар. Ако за теб това е достойно...

Да, гледам и красотата, но тя не е някаква фикс идея, важни са и други неща и аз съм склонен да направя компромис, стига жената да е вярна, отговорна и блага. Но не ми е фикс идея и единствен критерий за разлика от материалната страна за номер 8.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: cafbc33749
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Намиране на партньор не е по рецепта, няма указание какво точно би работило. Затова най-правилното нещо е да бъдеш себе си. Има хора, които , за да се харесат на отсрещния се преструват, но не можеш винаги да се преструваш, не можеш да избягаш от себе си. Партньор се търси, когато човек се чувства и сам добре, готино му е, няма празнота в живота си , а е една завършена личност. По този начин човек привлича партньор , с когото му е хубаво на душата, двамата споделят взаимна радост и са щастливи както заедно така и по отделно. Всичко друго води до токсични взаимоттношение, какво ще дам какво ще взема и др. Любовта и партньорството не е сметкаджийство, не е като финансов отчет и отдолу да излезе печалба или загуба. Моля се повечето хора това да го проумеят. Живейте през сърцето си, не чрез егото. В моите решения, дали да изляза с даден мъж се водя най-вече от това дали съм изпитала някаква топлина към него в периода на опознаване, дали има човечност, а това се разбира много много бързо.
Понеже аз съм хубава, са ми се лепяли и мъже с пари, коли и т.н., но не бих си причинила да споделям битието си с празни хора, без сърца, без искрица за живот в тях, без чисти емоции. Така, че мъже фокусирайте се вурху това да сте добри хора, да имате собствен характер, и да сте джентълмени с обноски. Оставете материалните характеристики настрана в началните фази на запознанството. Оставете на истинската ви същност и характер да изпъкне. Все пак и вие искате жена, която да оцени вас самите като хора, да се чувствате истински а нея и в крайна сметка да сте щастливи, нали?

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: bff65f81c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   №22, ти за две секунди дори не можеш да разбереш, дали даден мъж те е харесал и дали въобще има някакви намерения относно теб...)))) Хихихи, ега ти... Живей си с фантазиите си, така е по-лесно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e3a56fea6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

28.   Номер 23: "Защото ако няма пари, това озбачава, че е или мързелив или глупав или и двете."

Или че все още е млад и му трябва време. Много тъпа логика, но жените доста често я ползват като извинение за меркантилността си. Нима учените в БАН, които работят за 500 лв не са умни и работливи? Нима лекарите стажанти, бачкащи на по 12-24 ч н ден, но взимащи 800 лв не са умни и работливи? Нима някой богаташ е по-умен, само защото познава кмета и му дава обществени поръчки?

Ами ако искаш умен и работлив, вземи си учен от БАН, а не бизнесмен със съмнителна ценностна система. Защо непременно работливостта и акъла трябва да означават богаташ, а не учен или лекар стажжант примерно.

А ако има пари, в България много често означава, че:

а) е мутра
б) е корумпиран политик
в) е "Калинка"
в) родителите му са мутри/близки до властта/бивши партийци

Ако е някакво разглезено леке, но родителите му са богати, ОК ли е?

Изобщо не е задължително богатият да е умен и трудолюбив, еле пък в България. Не знам каква е тая тъпа женска логика да слагате равенство между акъл и пари. Може д аима хиляди причини да си беден или богат и далеч не се изчерпва с акъл и трудолюбие. Ама как иначе ще оправдаете прекомерното си влечение към парите?

И междувпрочем ти щом си толкова умна и работлива колко милиона направи?

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 4124f8093b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

29.   Четейки коментарите си давам сметка, само и единствено, че българските мъже са пълна трагедия...

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 3951c80edc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Еей, алоо, отговаря се на въпроса! Колкото и да не ви харесват някои отговори на "пропуснатите" кои сте вие че, да се опитвате да налагате своето мнение само защото на вас не ви изнася?!
Това си е ваш си проблем! Тръгнали анонимно да "превъзпоитават" и набиват каквото им изнася...хайде, бе!
С вас- без вас, все тая, мъже много и различни, жени също!
Тук обаче се отговаря на въпроса на автора!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e3a56fea6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   29, викаш жените са много хубави.

"Ако няма пари - както и да ме сваля никога няма да се получи."

Това е супер готина жена, направо ще се оженя за нея. Ей така кеф ми е цял живот да хрантутя готованка, а тя да мисли само и единствено за обгрижването ѝ от страна мъжа. Страшен късметлия ще е мъжа и. Ако някой се излъже де.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: adb63a4dee
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

32.   Номер 28 много си прав.Жена съм но номер 8 е доста т..о парче.Има толкова образовани, умни и трудолюбови мъже, които в нашата държава няма как да получават огромни заплати и не са богати.Това не ги прави мързеливи или глупави.Сигурно за нея умен човек е някой дето се е набутал в някаква далавера и е изкарал много пари.Да си хване Бойко дето блести с акъл, оттам е напълнил чекмеджето.Иначе тя ако беше изкарала милиони нямаше да си търси мъж с пари.Такива като нея работят нещо, колкото да се каже че сама изкарва някакви пари, иначе главната им цел е мъж с пари, ама уж не е меркантилна.Има толкова много хора с пари които нито са умни, нито работиливи но това е друга тема.
Иначе по темата - бих излязла с мъж , ако съм видяла нещо което ми е допаднало след като сме общували.И много важно поне за мен.Какво ми е усещането за този човек, защото интуицията рядко ме е лъгала.Случвало се е наглед уж приятен по държание човек, нещо да ме свие и накрая се оказва, че не си е струвал.Също и обратното -уж нищо особено, но накрая се оказва много качествен човек.При мен е много важно как ще усетя човека срещу мен така да се каже, естествено след като е имало и някаква комуникация между нас.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e3a56fea6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

33.   И Валери Божинов има пари, ама е толкова тъп, че целият му речников запас се изчерпва с "пак казвам", "малко коте, секс има ли" и "трепни, трепни". Но по вашата логика парите автоматично го правят умен.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: aa7cdb3568
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   Всички само повтарят беден-богат, двете крайности. Надали толкова обсъжданата №8 си търси Рокфелер? Тя търси мъж, който има сигурност, защото тя може да си осигури своята сигурност сама. Като чета май всички имате проблем с незнанието на нивата на финансово състояние, а те са:
Оцеляване
Бедност
Сигурност
Благосъстояние
Богатство

Може би трябва да обясня какво значат нивата.

Оцеляване-човек който има доходи колкото за храна и лекарства.

Бедност- човек който може да си осигури горното, както и покрив, и дрехи и обувки, интернет, но очаква всяка заплата с нетърпение и няма спестявания.

Сигурност- човек който си осигурява горното и малки почивки на къси разтояния до 500км, но има и заделени пари спестявания, ако се наложи 6 месеца напред да изкара с тях.

Благосъстояние - човек който има всичко горе, ходи по почивки на далечни разстояния и има пасивни доходи, вложения с които може да подържа начина си на живот 2 години без да работи.

Богатство - всичко над описаното благосъстояние.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 054a81e295
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

35.   Бедните мъже да си знаят мястото ТОЧКА

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 1ee16db571
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

36.   Да избираш мъж по благосъстоянието само е глупаво. Може да се изпуснат много качествени мъже. С един мъж трябва да ти е хубаво...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: aa7cdb3568
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   36 Всички сме слушали песента "циганин как обича, зная и още знам...", но защо ли свясна жена с циганин се не хваща.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ccfa4c6edd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

38.   Курвите да си знаят мястото и те ТОЧКА!

Те са за смяна, за фукане, за ползване и накрая за изхвърляне като боклук и за семейство не стават. Има толкова много меркантилни жени, които няма да ги огрее и това ме радва много. Много женски човекоподобни ще останат дърти с пръст в уста и злоба на главата. Ама толкова, така ви се пада..

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: de11edbb9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   №30 - аз на въпроса на автора отговорих, ама в твоята реплика към останалите коментатори не прочетох никакъв отговор?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 019f7d5554
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Ж48. имам си мъж вкъщи, а ако някой ме сваля, най-важното е дали му става без да пада. Жалко, че няма как да се разбере от пръв поглед. Трябва да се тества.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 3951c80edc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Н 39, отговорила съм по- нагоре и се нахвърлиха с опити да набиват техни си изисквания пропуснати разни. Към такива ми е коментара.
Отговаря се на въпрос, всеки със своето си мнение, и са длъжни да го уважават без значение дали са на същото.
Изля се злоба от нежеланите от никого, вместо да се чукнат по тиквите и да разсъждават какво може би им куца, те наскачаха да се опитват и чрез злобни плюнки да променят мнения на други защото тях никой не ги иска.
Не могат дори чуждо мнение да уважат някои, за какво си говорим изобщо... За това беше коментарът ми.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 3ff263b048
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

42.   Номер 8 съм.

Изчетох доста смешни коментари по свой адрес. Скъпи “мъже”, аз съм жена с Висше образование, стабилна работа, 3 езика, 2 собствени апартамента в София и кола за над 20 хиляди лева. Винаги изглеждам отлично. Никога не съм без маникюр или прическа, косата ми е подхранена и жизнена. Не съм си ползволила ден без кожата ми да е епилирана и гладка. Парфюмите, които използвам са винаги висок клас и подбрани спрямо сезона, деня, повода и т.н. Същото важи и за дрехи, обувки и аксесоари. Полагам грижи и съм инвестирала огромна сума пари в козметика и процедури, за да имам свежа и млада кожа дори след 10г. В момента съм на 24 години. Имам разнообразни интереси и хобита, по характер съм отворен и общителен човек. По произход съм от добро семейство с уважавана професия. Гордея се с това което съм външно и вътрешно и не бих го споделила със случаен. Бъдете здрави!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e3a56fea6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

43.   42, не схвана - самият фкт, че отдаваш толкова голямо значение на тези неща - пари, гримове и т.н. - те прави повърхностна и инфантилна. Не казвам, че не са важни, но чак да са ти на пиедестал. Звучиш като разглезена, повърхността и надменна. Да си го кажем направо - кифла. С такъв човек не можеш да имаш нормални дългосрочни отношения. И не, не казвам, че са без значение, но има някаква граница и някакъв баланс, отвъд който става грозно. Бягам далеч от жените, които на всяка ена искат да са най-най-най и постоянно споменават колко апартамента имат и колко са красиви и затова едва ли не трябва да пристават само на Макрон и Путин.

И да, пределно ми е ясно, че в твоите очи си си нормална, но нямаш представа колко грозно изглежда от страни, точно както алкохолика и лудия не осъзнават, че са такива. Това изглежда като някакъв компенсаторен механизъм. Дълбоко в себе си знаеш, че нещо не ти е наред и гледаш да компенсираш с навиране в лицето на разни достойнства, в които си се фиксирала.

Повярвай ми, земните жени са много много по-привлекателни и имат излъчване, макар и да нямат 5 апартамента и по 3 тона грим и да не са изваяли пластамсово тяло в допълнение със силикон и ботокс. Ти си изкуствена, натоварваща и меко казано дразнеща, затова ти се нахвърлиха тук.

Това е като да демонстрираш мускули и да заставаш разкрачен като пикаеща крава при мъжете в стремежа да демонстрираш на всяка цена колко си вървежен, уверен и т.н. Ти си нещо като женския вариант на Динко. Впуснах се в подробни описания с надеждата да успееш да се погледнеш как изглеждаш ти отстрани, но едва ли ще проумееш. Ти освен някой повърхностен фитнес батка със съмнителен "бизнес" няма да можеш да привлечеш никого.

Дано съм бил достатъчно описателен.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a6b61f7434
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   Трябва да му е голям ...

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c032a94f83
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

45.   Подкрепям номер 8 и следващите й коментари. Много малко от коментиращите вникнаха малко по-дълбоко в думите й, повечето се хванаха за козметичните процедури, лъскавия живот и материалното състояние. Мъже, разберете, че жена, която е постигнала нещо в този живот и има добър стандарт на живот винаги търси мъж на сходно или по-високо ниво. Ние не искаме да ви бъдем майки или по-големи сестри и вечно да ви подкрепяме! Живее лъскави живот, защото може да си го позволи явно, а не чака някой мъж да й го осигури. Ако мислите, че човек може да живее добре и да си позволява лукс и удобства само с измами, връзки и по наследство - много жалко за вас, явно нямате качества, въображение и последователност в действията. Както номер 8 казва - гледаме какво е постигнал мъжът, как мисли, как преодолява трудностите и дали става за стабилна връзка и семейство. Мъжете, които отговарят на тези критерии са и в повечето случаи добре материално и това си личи. Голата любов е до време, различията в стандартите и начина на мислене бързо започват да вредят. Затова жени като авторката, каквато съм и аз, търсим още от началото човек, които вече е напред с материала и може да е партньор, които иска нека го смята за меркантилност. Меркантилност би било, ако жената няма какво да предложи насреща, а явно в случая на номер 8 тя има какво да предложи.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e3a56fea6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   45, "На първи етап изцяло материалната страна. ... Ако не - както и да ме сваля никога няма да се получи." за теб не е меркантилно, така ли?

Значи човекът може да е супер пич, образован, умен, възпитан, но ако няма пари не върви и това не е меркантилност?

За теб меркантилност е сигурно да раздава пари срещу срещи, не знам.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6417d4b9db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   Стига ми да има за какво да си говорим, да е интелигентен и да усетя,че има химия между нас.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 3446221c5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

48.   На 24 години с 2 собствени апартамента. Добре скъпа, сама си си ги купила знаеме ги такива като тебе. 20 годишните меркантилни кухи лейки с коли над 20 хил. лв. Ама иначе кесиш в тоя сайт щото животът ти е супер нали.
Да знаете пичове. Като видите 20 годишна със скъпа кола дори не се и съмнявайте, че сама си я е купила. За апартаментите да не говориме.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e3a56fea6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

49.   48, Възможно е. Завършила е висшето на 23, сега е на 24 с два "собствени" апартамента и кола за 20 бона. Демек за една година е спестила има-няма 400 бона. Значи е почнала стартово на 40 бона заплата.

Много е грозно жена, която не е постигнала нищо сама и си е повярвала, само защото мама и тате са и купили апартамент и кола. Че и мъжа трябвало да е от нейната черга. Е, каква черга има тя с парите на родителите си? Това, че един мъж родителите му не са го дондуркали цял живот, не го прави по-ниска топка. Пази, Боже, сляпо да прогледа.

Демек до 24 родителите и да я дондуркат, след 24 да си намери богат мъж да я дондурка до 80. Ех че кеф - и аз искам някой цял живот да ме хрантути, а аз само да придирям за жени от хай лайфа и да се бия по гърдите из форумите колко успешен съм стана на петия месец от звършването си.

Най са ми противни ей такива нищо не постигнали хора, ама имащи претенции за най-най с чужди пари.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c032a94f83
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

50.   От 45 до 46, пак казвам, меркантилност би било, ако номер 8 изисква от мъжа да й покрива разходите за луксозен живот и глезотии. На мен ми изглежда, че тя търси мъж със сходен стандарт на живот, за да не й се налага да снижава своя стандарт. Дали номер 8 е материално добре поради получено наследство и заможни родители, тя ще каже, но даже и да е така, тя вече има добра основа, която ако е умна и способна, ще надгражда и развива.

На доста повече години съм от номер 8 и от опит мога да кажа, че ако жената е по-добре материално, по-образована и т.н. мъжът започва да се комплексира и да се чувства не достатъчно добър. Представи си дадена ситуация - жената харесва луксозни ресторанти, почивки, скъпи процедури и може да си го позволи често, като начин за разпускане от работата или бизнеса си. А мъжът до нея има различен стандарт и не може да си поеме неговата част от разходите. Тогава какво, жената ли трябва да му плаща за неговите разходи, за да могат да прекарват свободното си време заедно? Даже и с голяма любов, колко време би продължило това? А когато дойде време за деца и семейство? Затова, за да си спестим тази агония, а и агонията на мъжа, търсим мъж със сходен статус и стандарт, или по-висок. Горчиво и грозно може да звучи, но и живеем в такъв свят. Всеки трябва да си знае чергата.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e3a56fea6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

51.   50, за мен меркантилност е и да гледаш ИЗЦЯЛО (както тя каза) материалното положение на мъжа. Това е най-малкото повърхностно да не казвам други думи и не говори особено добре за човека. Ама никак.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 3951c80edc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

52.   Н 51, не манипулиран думите на н 8, казва на първо място и е права!
Защо да допуска нещо по- малко от това което тя самата предлага, а и с ясното съзнание че, това няма да излезе добре. Мъжете се комплексират. За какво и е някой от 8нези дето си търсят жени за разплод, да си гледат децата сами основно, да работят навън и у дома, пък те, мъжете след работа да вирнат краката защото "били уморени".
Така те сами признават че, можем много повече от тях. Но по-добре им изнася да пуснат скритото оръжие "меркантилаааа" просто защото толкова им е капацитета.
А най- жалкото което наблюдавам дори тук в сайта е, как се опитват да налагат своите си стандарти, изисквания т.н. дори да смъкват жени на тяхното си ниво само защото те не могат да стигнат нейното. И това поведение е основно сред мъже които още живеят с родителите си, още не са поели контрол върху собствените си животи, а искат жена която да го прави за тях, но и да изглежда че, те са "мачовци"
Други пък жена не виждали от години по подобни причини, не че, никоя не пада толкова, а са меркантилни.
Въобще...те ще си отпаднат натурално разбира се, но си е техен си проблем.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 90f9505bf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

53.   Това, че един мъж е заможен не го прави качествен, колкото пари да има.
Ами и аз съм с висше образование, работя си желаната работа, имам деца, красива съм, чувствам се добре..
Но за пари не мисля толкова, мъж с много не съм търсила, не съм намерила, разполагам с колкото имам.
То за хвалене, всеки може да се похвали.
То всяка жена се има за красавица...

 
  ...

1-50 от 54
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker