Как да се запозная с него? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да се запозная с него?
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 1081 пъти
Здравейте, ситуацията е следната, има едно момче, с което искам да се опознаем.. От един град сме, познавам братовчедка му, виждала съм го един път, имам го за приятел във фейсбук. Той изглежда симпатичен. Искам да се запознаем на лично, но не знам как. Леко съм срамежлива. Не мога да кажа на братовчедка му, защото не сме много близки и ме е срам, тя е по - голяма от мен с около 6 години, и за това. Мисля да му пиша по фейсбук, но ме е страх, ако не ми отговори? А какво изобщо да му пиша? Не ме е срам от себе си, не съм някаква грозна. Моля, за качествени коментари, как мога да започна разговор с него?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: b054240526
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не знам на колго години си, но предполагам, че все още си ученичка. Ох, преди години и аз бях в подобна ситуация. Да ти кажа честно, трудно е. Зависи колко си разговорлива и отворена към нови запознанства. Един лесен вариант е да попаднете в една компания - например да излезеш със съученичка, която е в негова компания или да ходиш на местата, които и той посещава-парк, кафене и тн. Ако в училището ти има стол или барче и той ходи там, и ти отиваш. Ако посещава някакви клубове от училище, отиди и ти. Успех :)

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9128c1dc0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Качествени коментари, девойче, се дават на качествени въпроси. Успех и умната!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 68d287da18
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Нещо което му харесва, въпроси за работа, училище, хоби, може да го питаш за братовчедка му нещо. Няма значение...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 2d1c944fbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Трябва да знаеш, че винаги ще си прецакана, ако просто ей така му пишеш, защото ние мъжете обичаме да владеем ситуацията и когато ти се натрапваш се получава точно това. Бих те посъветвал да намериш някакъв повод да го срещнеш където и да било стига да не е зает и да няма работа, и да се заговорите - първите пет минути са важни да оставиш впечатление. Не се натрапвай, това е само първата стъпка, след това му пиши, ако сте се разхождали някъде му кажи например “минахме покрай еди кое си завединие, искаш ли да отидем има стотоци начини, но както ти казах, важен е поводът и да не се натрапваш. А и няма смисъл да си срамежлева, срамът отблъсква, докато увереността дори и по-голяма, някаси остава в съзнанието на момчето. Дори да не си с толкова красива, покажи му че те е грижа за него, това е важното, това предизвиква чувствата между двама души. Моята приятелка не беше особено хубава, не се обличаше скъпо, нямаше скъп телефон, дори нямаше високо самочувствие, но това не я спря да ме заговори и да ме спечели с отношението си ;) давай смело напред

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ff9a0d133d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Пиши му, момчетата/мъжете толкова рядко получаваме съобщения от момичета/жени, които имат интерес към нас. Най-вероятно ще се зарадва, а в най-лошия случай ще те отхвърли, но поне няма да е на живо и никой няма да гледа.

От любопитство, какви са твоите инициали и тези на момчето, ако не е проблем да споделиш?

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: f96c34b03a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Използвай някакъв празник за да го поздравиш. Примерно Коледа. И го заговори - как я е прекарал ,какъв подарък е получил и тн. Няма страшно, ако не отговори, значи няма интерес. Другото - ако знаеш дали има хоби - примелрно ако се интересува от коли го попитай да ти даде съвет за някоя кола или пък да те научи на нещо.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 3f8bebe507
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Приеми малко акъл от мен. Ако не ти отговори, какво? Земетресение ли ще стане, наводнение, потоп?? Пиши му първа, разбира се. Щом не си някоя грозна, защо се притесняваш? Той най-вероятно ще ти отговори, или от любопитство, или от възпитание. Обаче да го знаеш - после идва трудното и опасното. Така да си балансираш и премериш поведението и реакциите, че нито да си му досадна, нито пък да си студено-важна, да не си прекалено отворена, но не и някоя застреляна. Трябва да се държиш естествено, с вкус, и общуването ви да става естествено и приятно за двамата. На мен най-неприятно ми е, когато момичета и жени прекалено са ме разпитвали, все едно искат да им кажа и майчиното си мляко, или съм в полицията. Една пък (рускиня) искаше да си пишем по цели нощи и само ми четеше стиховете си, които бяха много дълги... Не че е лошо, че пишеше стихове, ама защо като ме хвана за читател, и да ме мъчи нощем? И се учуди защо престанах да й отговарям. Сигурно се е обидила. Трябва да си въздържана по-скоро, не се отваряй веднага. Нека се чуди каква си, какво изпитваш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker