Не искам да ме остави - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не искам да ме остави
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 1312 пъти
С него сме заедно от 5 години. Всичко беше чудесно до преди година, когато смених работата, аз съм и студентка, и нямах възможност да се виждаме колкото през първите години. Живеем все още отделно по негово желание! Но както и да е, той явно го прие тежко и си намери друга. Разбрах за тях скоро след началото, поиска да не се разделяме. Спряха да се виждат и чуват. Аз му имах доверие и му имам такова. Вярвам, че всичко свърши в рамките на месец от уговорката ни. Не е от най-бързите, никога не е рязал жена, но мисля че се е справил с нея.
И човек ще си помисли, че оттам насетне всичко ще се оправи. Аз давам всичко от себе си да се виждаме повече, да е както преди. Обичам го и искам да бъдем заедно, да се развиваме и продължаваме да градим живота си заедно.
Той избра да бъде с мен! Очаквах всичко да е както преди или по-добре.
Но не е и не знам дали вече всичко не е свършило всъщност. Без да разбера. Не знам.
Например, снощи му се обадих да остана в тях след работа, защото трябваше да стана рано днес и това не мога да го постигна без него. Прие ме ама още по телефона беше един вид "Не те искам ама айде от мен да мине" и всъщност така се и държа нощес.
Миналата седмица едната вечер го помолих да ме вземе след работа, защото беше станало твърде студено. Не спря да мрънка защо сме ми взели кола като пак щял той да ме вози. А знае че още не съм уверена в шофирането с нея...
Лятото ходихме на почивка. Той бе купил билети за какви ли не щуротии, които знае, че мен не биха ме изкефили! И се сърдеше супер много на отказите ми. Сякаш не ме познава.
Сърди се за това, че съм искала да излезе с мен да пуши. За това че не съм готвела. За всякакви неща, които преди не са го дразнели и не сме спорили за тях. Преди не беше толкова сприхав, а сега не се търпи. Наблюдавах дали не е просто изнервен от работата, но със семейството и роднините си се държи както преди. Мисля че само към мен се е променил така.
Когато го попитам какво става с него, има ли някакъв проблем, не ми обяснява. Или се скарваме за нещо конкретно, или ми казва, че съм мнителна или нещо друго. Но няма и грам от милото отношение от преди.
Има ли шанс да е период, който ще отмине, или просто любовта му я няма и си губим времето?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9ea8b999a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке, какви отношения точно са имали с тази другата и ти сигурна ли си, че той по никакъв начин не комуникира с нея?
Според мен той се държи така с теб, защото вече не изпитва същото влечение и по-скоро отношенията ви са му в тежест. Изпитва обич и уважение, защото много време сте заедно, свикнал е с теб и вече те познава достатъчно добре, но явно иска разнообразие. Някои двойки колкото и дълго да са заедно и колкото и да са се разбирали помежду си, случва се в даден момент да разберат, че не са един за друг и да решат да прекратят връзката си, за да са щастливи поотделно. Съветът ми е да продължиш живота си с друг човек. Този мъж, ако веднъж е тръгнал след друга, докато все още сте имали връзка, значи пак ще го направи когато му доскучае. Още повече, че ако един ден стане така, че имате дете заедно, то как ще расте в среда, в която двама души не са щастливи и не се разбират? Ти си го питала дали има проблем. Ако имаше просто проблем, който той знае, че можете да разрешите, щеше да сподели с теб. Но явно нещата са по-сериозни и той не би искал да те наранява. Прекратете връзката с добро, преди да сте се изпокарали и всичко да приключи със скандал.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c022ed1d6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сама си знаеш отговора, губите си времето.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 5d04adf454
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Извинявай, не искам да ти става още по-тъпо, но той не държи на теб. Щом дори за 5 години не се е навил да живее с теб, не знам не мисля, че можеш да разчиташ на него. Омръзнало му е от теб, едва ли ще си намери друга, която да го обича както ти го обичаш, ама не мисля че го заслужава. Ти изглеждаш много свястна и много добре те разбирам, моля ти се ти си млада остави го и си гледай живота нямаш нужда от този.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 7b82f5157b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не мога да разбера жените защо се унижавате в такива грандиозни пропорции, когато е ясно че бивате използвани и човека отсреща няма чувства към вас. Колкото и да се натискате, няма да промените отношението и чувствата към вас, само ще ги влошите. Това е.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6d747b5c88
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Де факто е приключил с теб. Не ти го казва, но ти го показва повече от ясно. Не се унижавай и не го търси повече.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 05938a7c2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Според мен се разделете. Той не иска да живеете заедно, но и не те е изчакал, когато си заминала да работиш по-надалеч. Той всъщност знае ли какво иска? Ако държеше на теб щеше да те покани да живеете заедно. Спроед мен още когато ти е изневерил връзката ви е приключила. Но ако искаш го питай как вижда бъдещето си с теб.. То ти трябва да си сприхава, че той ти е езневерил, а не обратното.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 182b9aaa91
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Може би прекалено му налагаш какво да прави, налагаш му модел на поведение, и той се чувства потиснат и лишен от независимост. Помисли върху това. опасно е. Във връзката мъжът трябва да е доминиращият, без никакви уговорки.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e771cd1107
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ходиш с човек - егоист. Това е. Прочети всичко, което си написала и се замисли, без да намесваш чувствата си за момент.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 182b9aaa91
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Научѝ се да готвиш. Трябва да го правиш с удоволствие, с мисълта за любимия човек. Ако постоянно му правиш контра, а пък искаш само той да се съобразява с теб, а ти с него не, естествено, че ще се дразни. Колко сте глупави някои жени.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9ea8b999a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Към номер 12: Не смятам за редно да обиждаш момичето така. Не си в нейните обувки и не знаеш какъв живот води тя, какви са им отношенията с човека до нея. Обикновено когато човек се влюби, за известно време губи реална преценка за случващото се около него и това е напълно нормално. В случая на авторката не й е нужна обида, а адекватен съвет.

Това, което аз искам да разбера, авторке, е на каква възраст сте и дали с другата жена са имали само някакви закачки, писане или излизания за по кафе или са били в по-задълбочени отношения, в които е имало сексуален контакт. Защото втория случай аз наричам изневяра и ако се е стигнало до нея, ти можеш само да опиташ да подобриш обстоятелствата, така че да не оставате с лоши чувства един към друг. Но това със сигурност не значи да си бъдете заедно и всичко да е както преди. Целта на връзката между двама души е те да гледат в една посока и да им бъде хубаво заедно, без да се стремят да се променят един друг. Седнете и поговорете като зрели хора за нещата между вас. Ако той вече е тръгнал след друга, ти няма как да му имаш пълно доверие. Възможно е връзката ви просто да се е изчерпала от негова страна, но за да разбереш какво става, трябва да говорите. Ако не иска да говори и не опитва да оправите нещата, се раздели с него. Така ще си дадеш възможност да намериш себе си и да изградиш пълноценна връзка с човек, който те цени.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker