Преструвам се пред всички - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Преструвам се пред всички
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2418 пъти
Здравейте! Знам, че историята ми наподобява отчасти останалите тук, но предпочитам да споделя тук, пред непознати, отколкото пред близки за мен хора.
Нормално ли е да се преструвам, че съм щастлива и безгрижна? Отвътре ми е някак празно, не знам как точно да се изразя, но сякаш всички около мен не забелязват, което е добре, защото няма как да кажа на приятелите си, че не са ми интересни и бих предпочела да бъда сама, отколкото в тяхната компания. Дори и пред семейството си се правя, че съм добре, което още повече ме натъжава, защото би трябвало да съм способна да им кажа, че нещо ми има. Не знам колко време мога да продължа по този начин. Живея ден за ден, а би трябвало на моята възраст(16г. ) да съм щастлива, усмихната....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 6f7c67d638
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еми и аз го правя... често.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3421985353
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За нормално, може и да е нормално, но не хубаво. Аз съм така от 10-тина години. Всички ме смятат за щастлив, безгрижен и пълен със живот, а никой не знае, че преди година бях на няколко минути от това да сложа край на живота си. Млада си още... не ти трябва да стигаш до там, където съм аз. Бих ти казал да потърсиш помощ при психоаналитик, но сигурно няма да го направиш (аз не го). Не разсъждавай много за света и живота, повярвай ми, тези мисли не водят до хубави изводи. Просто го живей и се радвай на хубавите моменти. Намери време за хобитата си и не се оставай никакво оправдание да те спре. Ако нямаш такива - намери си, колкото по обвързващи и ангажиращи са, толкова по-добре. Изгради си истински приятелства и стабилни връзки със семеството си. Набележи си цели в живота и ги преследвай безпощадно. Просто изгради колкото можеш повече положителни неща, които да те свързват с живота. Забележи, че говоря в множествено число - НИКОГА не разчитай само на един човек, мечта или цел. Това мога да ти кажа, дано на теб ти помогне... :)

П. С. Ако споделиш какво според теб те кара да се чувстваш по този начин може би някой ще може да ти помогне със съвет.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: a5a9b77d40
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Принципно си е съвсем нормално, защото ти си си избрала по какъв път да поемеш, дали да им споделяш и как да се чувстваш :)

Death_Blade ^

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 073bde50af
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А всъщност имаш ли грижи и какво те прави нещастна?

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: cc9b8376c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   О Боже абсолютно същата съм!! Пред моите приятели винаги съм с усмивка обаче вътрешно умирам и аз съм на 16 момиче..

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: e8924b1158
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Успокой се миличка... :) Всеки е минал и през по-трудни периоди! Та... ако имаш търпение... всичко ще бъде наред! ... ;) Чудесно е, така и трябва да бъдеш силна, да кажеш на тъгата да бъде далеч от теб! ... Обаче, би ли могла постоянно да живееш за пред всички с тази усмивка, ако вътре в теб, не е същото? Разбираш ли? Ще бъдеш за всички най-лъчезарната, а вътрешно ще се тормозиш! ... Не е хубаво, нали? Нямаш ли поне едно близко приятелче, на което да можеш да споделиш :) Да те изслуша, без да те упрекне, и да те подкрепи! Чуй ме, колкото и силен човек си, има дни в които се нуждаеш от прегръдката, подкрепата на друг. От успокоението което ще почувстваш, щом друг е близо до теб и разбира състоянието ти! :)

Хммм... правилният начин за справяне с трудност и проблем е споделянето :) Да, ... точно както тук си споделила, с разликата да го направиш пред реален човек, така се освобождаваш, и можеш да продължиш напред по-лесно :) Ха, според мен, проблема, от части е и в отношението на другите към теб! Че те имат за ненаранима, за непоклатима, за най-ведрата, и не откриват в теб че си една много деликатна и чувствителна натура. Че търсят утеха в теб, а не питат нито веднъж как си, или как се чувстваш? ! В действителност, тайната на щастието е да живееш ден за ден, да правиш всичко като за последно. Да обичаш, като за последно, за да живееш усещайки всичко около себе си. Просто да обичаш! ... :) И така, ще бъдеш щастлива, не само външно, но и вътрешно ;)


П. С. Който иска да ми зададе въпрос, или каже нещо. Може напълно АНОНИМНО да го направи на [НАРУШАВАНЕ НА ПРАВИЛАТА] :) Не е нужна регистрация. Гарантирам, ще има отговори.


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 15aa391736
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм все тъжна и на мен ми е празно, но.. хич не мога да се преструвам.. Защо не съм поне като теб..

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 00d20e05ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   И аз съм така, а съм на 39. Но ми се струва, че на 16 г. не трябва да се чувстваш така.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 313ec951b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   ~хах, а мислих че няма много хора с такъв случай ;D
от 14годишна съм така. сега съм на 15 и шоуто продължава!!
единствено майка ми знае за мен, а и не смятам да споделям на когото и да е било друг за “истинската“ ми същност. така де, ако ме опознаят наистина, ще им срина хубавите представи пък и толкова трудно изградения имидж! >. <
може би се надявам постепенно да се превърна в човека, на когото се преструвам... но в момента лично тази позиция ме устройва и не смятам да я променям. даже съм започнала да я слагам без усилия, естествено, и е част от истинската ми същност, мисля.
съвета ми - използвай тази своя маска, която поддържаш, и не я заключвай в себе си, а я използвай като предимство. тя е част от теб, твоя защитна реакция [съдя по себе си]. не я отричай, нито я смятай за нещо лошо. усъвършенствай я, и погледни през нейните очи, обедини я със себе си и извлечи само най-доброто.
стани истински щастлива, усмихната и т. н., можеш го! престани да мислиш за това, което вършиш, като за преструвка, а го.. почувствай.
успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker