Харесва по-не привлекателни жени от мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Харесва по-не привлекателни жени от мен
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 1115 пъти
Директно навлизам в нещата. Заедно сме от 4 години, аз по принцип съм ревнив човек, но от друга страна доста разчитам езика на тялото и мога да разбера, кога някой е привлечен от някого или от мен. Като цяло много добре преценява хората. Моят приятел обаче твърди, че аз съм лудата, а той е толкова безгрешен към мен. Според мен той е прикрит женкар, но няма как да го докажа. Доста пъти ми е правило впечатление, че се загкежда по жени, които наистина не са нищо повече от мен. Понякога по-възрастни, с отпуснати тела и т. Н. Последно бяхме в компания с едни приятели, които той не познаваш. Там беше и една моя Стара приятелка. Та той като че ли доста си я хареса. Базикаше се по едно време и говореше само на нея някакви неща, а тя наистина не е по-готина от мен, не е някаква секси мацка, всущъщност е супер обикновена каквато съм и аз. От тази случка насам не сме се събирали отново, за да наблюдавам още. Вярно бяхме пийнали, той като се напие малко става такъв разсеян и емоционален, но и друг път така един път пък жената беше може би на около 35 а ние сме на по 30,не знам и тя не е хубава според мен. Тъпо ми става така, и това са някакви хора с които се знаем. Едно е да загкежда красиви жени по улицата, което мен си ме дразни, но някак си такива неща не мога да ги преглътна. Толкова ли е повърхностен и първичен, с мен не му липсва нищо. Аз съм забавна, луда грижовна, сексуална съм, раздава се. Може би очаквам да ги цени тези неща, като ме извисява и за него искам да бъда единствена. Може ли според вас аз да си на бивам филмите, а той да е невинен. Хващала съм го и да харесва снимки на други, в началото на връзката ни. Вече гледам да не му правя проблем, но то ме изяжда отвътре. Какво е мнението ви по въпроса?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: d0dd51409a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Отново чета история как "перфектната" жена е пренебрегвана от мъжа си. Ей, посмях се доста на изключително малоумните ти разсъждение. Само жена може да напише такова нещо :)))))))

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 62698ca234
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Само ще кажа. Ме завиждам на мъжа ти. Осъзнай се и си овладей егото.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c3042defaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Привличането е в главата на човек, не във външния вид. Ако твоя приятел има прикрито влечение към по-големи дами, за него външния вид не е от такова значение, колкото тяхната възраст. Колкото и да спориш и да се опитваш да го промениш - нищо няма да стане. Остава да си зададеш въпроса - трябват ли ти физически доказателства, щом ти вече усещаш че нещо не е наред в тази връзка.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 5fd893bfe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ревнуваш излишно.
Ж

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6fc81d8e3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Виж сега, вече си голяма жена. Би трябвало да знаеш какво искаш от един мъж. Да, неприятно е да се заглежда по други жени в твое присъствие. Седни и поговори с него , кажи му, че неговото поведение те наранява и искаш той да спре. Ако той продължи, то започни да се държиш сдържано с него, флиртувай с други мъже пред него, спри да се раздаваш, закъснявай вечер. Ако и това не помогне се раздели с него. В една връзка трябва да си щастлива и спокойна, а не да се измъчваш непрекъснато.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c8bd548188
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Жена на 30 съм и около 10 години вярване и се чудех аз ли съм психо ама на края излезна че човекът е 100% лъжец!
Към тези които биха обвинили мен само мога да кажа, че аз вярвам в мъжката дума ако вече има такава изобщо дума с тежест и не съм си мислила да правя курвенски номера, явно само с тези номера успява човек днешно време.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: f80d9478d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Нищо ново под слънцето. Аз също съм се убедила, че ако един мъж има приятелка, заглежда и дори изневерява с по-грозни от нея. Досега лично аз не съм видяла мъж с любовница, която да е по-красива от жена му.
Никога няма да разбера мъжката логика.
Ж21

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c3042defaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   №8 логиката е същата като на жените изневеряващи заради пеперудки в стомаха, което си е на практика сексуално привличане. И в двата случая е кофти поведение, на хора които се оставят нагона да ги води, но предпочитат да лъжат някой който им е сигурен.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b91acc8822
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Нормално е малко да ревнуваш. Но чак да те яде отвътре... Вкарваш се във филми, които са изгодни за мъжа ти, защото му вдигат самочувствието. Е това не е лошо пък.
Ти обаче спомена, че се РАЗДАВАШ. Гледай да не е това причината. Опитай да го правиш с мярка, на приливи и отливи, за разнообразие, за да не навиква на хубавото. Сиреч, днес си дашна, а утре не дотам, накарай го една седмица да е на сухо и да си мисли за теб. Малко изигран игнор, поиграй си малко на топло-студено, на близко-далече... Може да му потекат лигите за теб, а не за мацка от корицата. С други думи, гледай да не преяжда от теб, от вниманието ти. Разгеле, ако те усети, че ревнуваш, съвсем ще се опери.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 8a896348a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Със съпруга ми имаме правилото никога в една компания да не сядаме един до друг. Той задължително сяда до друга жена, за да й кавалерства по време на вечерята, а аз до друг мъж - за да кавалерства той на мен. Все пак ние сме отишли, за да общуваме с другите хора, иначе можем да си остнем у дома да си приказваме двамата. Аз се гордея с галантното поведение на мъжа ми, той е истински джентълмени и всяка дама се чувства комфортно в негово присъствие. Това е качество, а не недостатък!
Авторке, признак на много ниска култура е да се залепиш до мъжа си и да не му позволяваш да разговаря с другите. Това че ти изцяло си обсебила вниманието му, от останалите се възприема като пренебрежение и наистина у хората спонтанно възниква въпросът: "Абе, тия двамата за какво изобщо дойдоха?"

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker