Двама мъже - една трудна дилема - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Двама мъже - една трудна дилема
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 8058 пъти
Здравейте! Изправена съм пред много трудна дилема. Имам приятел от 2 години и той страшно много ме обича. Връзката ни обаче е в застой. Излизаме много рядко, много е ревнив, държи ми сметка за почти всичко и сякаш е обсебен от мен. В началото бях луда по него, но сега вече нещата станаха по-сложни.

Скоро се запознах с друго момче и много ми допадна. Той заяви, че ме харесва и иска да се получи нещо между нас. Не спирам да мисля за него, сякаш изведнъж живота ми се преобърна и не знам как да постъпя.

Много съм объркана. Имам чувства към приятеля си и не искам да страда, но явно за да пожелая друг чувствата ми не са достатъчно силни.

Ако го оставя, може би изпускам голямата си любов (въпреки сегашните трудности). Но ако не тръгна с другия, може би също изпускам шанс за една голяма любов.

Не знам какво да правя, не спирам да мисля за това. Моля ви, ако някой е бил в подобна ситуация или може да ме посъветва нека пише.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: c21686782b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Когато се колебаеш между двама винаги ще бъде по-добре ако избереш втория.... щом се е стигнало до появата му значи първия е излишен вече...

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 74125efbeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Сега е момента да покажеш точно колко го обичаш. Ти какво си мислиш, че след 2 години и с вторият няма да е същото ли? Хората свикват, никога една връзка след години не е като в началото...
Просто прецени дали си струва риска да загубиш момчето, което те обича...

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 782a240d7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Първият не е голямата любов, нямаше да има втори, ако беше така. Рискувай! Много е лесно да избереш сигурното и да изгубиш. Действай! Любовта обича смелите! Може да срещнеш идеалният за теб човек и да го загубиш, защото те е страх да рискуваш.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 67c18686d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хората са прави, време е за нещо ново

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 072a0f4f3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Провокирай ги и двамата и ги изпробвай! още преди да си взела окончателно решение.
провокирай ги интелигентно, хитро - да не се усетят... разбираш!

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 91102e16a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Аз съм в същото положение и ги провокирах, сега очаквам реакцията им и така ще разбера кой е за мен.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 507ee60ccc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Номер 5 съм. освен провокирането, да ти кажа, има и друг начин да разбереш...
мъжете харесват харсваните жени. т. е. - може вторият да се е появил, за да види какво толкова харесва първият в теб... блъфирай и му кажи, че си скъсала уж с първия - или че смяташ да го направиш и виж реакциите му... поискай му и пари - това е страхотен индикатор доколко те обича един мъж! той, който те "обича" само на думи... не казвам да му ВЗЕМЕШ пари - просто поискай, отвори такава приказка...
и ще видиш сама каква е истината.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: ac7284a136
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Бих искала и моя приятел да е ревнив, да ме обича адски много и да дава всичко за мен. Само, че моя само на думи го умее това.... Недей да бързаш с другия , защото това е временно , новия няма да е по- добър от стария. И ако сега избереш да оставиш приятеля си и да бъдеш с другия, накрая пак ще искаш да се върнеш при стария си приятел , но не се знае какво той ще мисли и дали отново ще даде всичко за теб. Помисли си много добре. Имаш два стола , но гледай да не паднеш накрая на земята.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 06d2a04725
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Няма дилема - оставаш с единия, късаш с другия. Ако и другия не става продължаваш да търсиш.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: d314a5b90a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз съм в същото положение, само че не комуникирам с друг, просто знам, че ако се разделя със сегашния има един, който само ме чака. Приятелят ми също е ревнив и ме ограничава. Не знам това неговото любов ли е? Трябва ли да останеш с човек, който те обвинява постоянно, виждате се рядко и ревнува и от въздуха, дори да няма друг, а само заради себе си? Страх ме е да се разделим, защото мисля, че ще изгубя най-голямата ми и истинска любов, но в същото време съм погубила себе си заради него.

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: cd9a2e179a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Подкрепям Номер 1. Това е правилото и точно тези думи щях да напиша.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 4d68f3a7b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Преди време се запознах с едно много мило и приятно момче на една кратка почивка. Харесах го в момента, в който го видях. Прекрасни дълбоки сини очи, очарователна усмивка, небрежно рошави коси, спортно облекло, а когато коментираше дадена ситуация можех да го гледам с часове как сладко се обяснява. Говорихме си, гледахме се, после романса свърши - аз се прибрах, той също. По-някаква случайност той ми прати покана за приятелство във фейсбук, започнахме да си пишем, после излизахме по моя инициатива.
И тогава видях случайно, че той си има приятелка. Той имаше една камара снимки и постове с нея, ама кой да отвори страницата му във фейсбук.. Излязохме още няколко пъти, говорихме си и за неговата приятелка.
Реших и се отдръпнах, спрях да отговарям на съобщенията му, а той не досаждаше изобщо, само тук там харесваше снимките ми от 2010. В началото ми беше неприятно, отварях си фейсбука само за да видя съобщение от него, на което нямаше и да отговоря. Знаех, че той просто не може или не иска да реши да предприеме някакво развитие. В последствие открих, че се е разделил с приятелката си, нещата между тях не вървяли изобщо последните месеци. Може би, ако след това го бях срещнала щях да изживея много сладникава връзка, ама съдба!
Та, разказах това с цел да кажа, че тогава разбрах, че най-лесно се самонараняваме, когато сме с хора, които хем не искаме да държим до себе си, хем се надяваме, че нещата ще се оравят. Моят човек беше точно със същата нагласа.
А, относно втория, ако съдя по собствените си разсъждения, щеше да се е отдъпнал до сега. Може би от уважение към твоя избор или просто уважение към себе си.
Също имай предвид, че хората не обичат да са втора цигулка и разпъването на локуми, съчетано с една тенджера неувереност дълго време се явява точно като израза: "От два стола на земята"!

Merriyah

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 784a0b3908
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Мми направете си тройка бахти обичам ги и двамата бахти повечето от вас женските сте големи... сещаш се нали ти си го знаеш що пък аз да ти казвам каква... си... гадна...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker