Да споделя моята история и мъка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да споделя моята история и мъка
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 3552 пъти
Значи разделяме се в момента, след като почти щяхме да направим 1 година след няколко седмици. В началото беше като приказка, а аз още тогава направих глупост, че си писах с бившата и търсех начини да си мъста щот ме нарани и ме изплю един вид. Намери си друг накратко като ми го спомена едва едва чрез смс и така. Чат пат сещаше да ме тормози и да ме притеснява, което ме дразнеше и писах там изкуствено като се обеснявах, че значи още за мен и най-различни, а после като ме помолеше за нещо й отказвах.

Лошото беше, че моята приятелка ги прочете тези работи в скайп и й се разби сърцето. Премълча го в началото и после го изкопчих трудно от нея, защото искаше да се разделяме, че нещата не са същите. Осъзнах що за глупак съм и си признах грешката и пак се събрахме.

Пооправихме за момент после имахме други проблеми във връзката и най-вече заради това в началото много й тежеше като ме обичаше и се опитваше да сме заедно та изкарахме така както казах почти година. Оттогава двамата се променихме доста, имахме доста хубави моменти. Като дойде сегашния момент, в който ми каза, че за нея вече е трудно и не може повече така. Каза, че не ме обича така както преди да прочете онова нещо. Каза, че не е щастлива така сега и по-добре да се разделим, а и двамата минахме през много. Да продължим напред и това да ни бъде за урок.

Казва, че няма какво повече да направим и също много гадно, че искам да бъдем заедно и да сме щастливи, но чувствата й не достатъчни за да се случи това. Също така аз съм й първия (т.е. с мен загуби девствеността си) - навършва сега 20, а аз съм 4 години по голям.

Това е накратко и в момента съм разбит, а аз много държа на нея и я обичам както никоя друга. Тя е прекрасен човек, мила и добра. Както бабите я наричат съкровище. Много ни куцаше, че не си споделяхме нещата по скоро тя си премълчаваше и не ми казваше какво е, как се чувства да поговорим и заедно да решим какво да правим.

Като ми го сервира блокирах, не знаех какво да й кажа. Премислям го няколко дни и не мога да си обесня и да го възприема. Как да постъпя? Както казах много я обичам, а същевременно искам да бъде щастлива и да се усмихва с чаровната си усмивка както преди като искам причината затова да съм аз. Но в момента тя ми каза да я пусна, а много ме боли и не искам да го правя, а трябва...

Та за момента не знам какво да правя и си мисля дали на по късен етап може да се съберем отново и да бъдем щастливи най накрая?
Това е благодаря на всички, че изчетохте й моята история. Поздрави и ценете хората си до себе и ги обичайте :)!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: 06730ac995
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ох, като те гледам как се изразяваш....
Еми да си мислил на време. Сама по себе си случката не е кой знае какъв проблем, но момичето се е засегнало. Апък щом се засяга от такива дреболии... Може би просто да си е търсела повод как да си прекратите отношенията.
Говори с нея!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: afbbbe1a8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен просто нямаш начин да си я върнеш, може и друго момче да си е намерила. Гледай само напред и пораствай. Голямо момченце си, въпреки годините!
Според мен е добре, че връзката ви сега е свършила, преди да сте си загубили времето. Няама ли доверие, няма бъдеще една връзка. И ти, и тя заслужавате повече - ти преди всичко момиче, което ти има доверие, с което можеш да си спокоен и ДА ПОРАСТНЕШ. Намери си точна мадама, не гледай да е бабино момиче, не бабите ще са с нея. Трябва ти точно момиче, което знае какво иска в живота!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 7ffefdffb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Автора. Не че е бабино момиче, но е добър и прекрасен човек. Всичко се стигна до тук заради нея и положи много усилия както тя така и аз. Голяма грешка беше, че не си споделяхме така такива работи и да ги обсъждаме. Сподели други опасения като това, че родителите ни се познаваха вече, поздравяха се и пиеха кафе заедно. И само набазик я питат кога ще се женим и че всичко било много обвързващо го каза, че едва ли не трябва да се женим. Минахме през много и доста различни моменти, но не можех да разбера защо така не се чувства щастлива, а правих всичко за да бъде? Най-вероято случката в началото развали всичко и много съжалявам, но няма как да го оправя. Признах си и се поправих, но това й тежеше. Имали сме малки периоди, в които сме се разделяли за седмица-две и после пак се събирахме, но сега е друго май правят ремонт в тях, предстои и на двамата изпит накрая на месеца та има неща на главата, които я разсейват. Не искам да се виждаме даже сега иска да ограничим и комуникацията смс-и, скайп и телефони на няколко дни. Просто много я обичам въпреки всичко и искам да си я върна това е.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 0846f11639
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Жалко е, че си мисли за теб лоши неща, залъгала се е, пропуска щастието си, но ако не се получат отново нещата между вас, просто й пожелай да срещне точния човек и да внимава много с кого се обвързва, че ето сега като заради такова малко нещо, а си й обеснил дори всичко как е, тя ти не повярвала и те зарязала, сега се съмняам да си открие такъв като теб в скоро време. Ще има да й се трупат ония с маските и т.н.

Поговори с нея, кажи й че наистина си я обичаш щом още я искаш. на 20 години е, тя кога ще открие точния за нея човек и кога ще изградат силна връзка? ще стане на 26-27 и е така заради това че те зарязала за такава малка глупост, ще има после да се ядосва и да страда, че не е с теб и че не е останала със теб

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 7ffefdffb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Автора : Говорихме затова доста пъти и го ровехме, но просто се вижда, че тя вече го е приела и казва, че няма какво да се направи и да се променят нещата. Казва, че ако направим пореден опит нещата няма да същите, няма да се усмихва както преди и ще тъпчем всичко отначало да се самозалъгваме и в крайна сметка да се отблъснем още повече един от друг и изстинем един към друг.

Казва, че нещата трябва да вървят от само себе си на тоя етап от връзката, а не да правим компроси и да се променяме. Чувствам, че просто не ми дава възможности и начин, с който да я накарам да променя нещата. Откакто почнаха с ремонта в тях повече се чувахме по телефона отколкото се виждахме, много я тормозят вкъщи и аз в крайна сметка й обирах негативната й енергия.

Казва, че предпочита да бъде сама и е много гадно, защото иска да сме заедно и щастливи, но явно нещо съвсем малко недостига и не разбирам какво е то? Дали времето отделени един от друг, дали като премислим нещата и осъзнаем грешките си напълно може да говорим отново? Незнам объркам съм и не мога да разбера какво ми куца, а се старая не съм коравосърдечен и да не ценя човека до себе си :).

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 39e81eef56
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Моята история е почти същата :) но сега момчето, с което искам да бъда се превърна в човек, на когото не му пука за никой и нищо, заради моите грешки. Според мен, когато човек е спрял да обича веднъж.. няма как да обикне пак същия човек, затова и го оставих да си тръгне. Когато сложиш лейкопласт на ръката си, отначало той е много силно прилепнал, трудно се маха, но след първия подобен случей, вече никога не стои стабилно.. така е и при връзките. Въпреки това, ако си решил, че има все още нещо и си готов да се бориш за нея, направи го :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 5d13289fbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Горкото девойче,веднъж загубили се доверието не можеш да го върнеш по никакъв начин.А номер едно-това никак не е дреболия-много боли когато си повярвал на красивите думи и си създал един прекрасен свят в съзнанието си,вярваш на човека до теб,че е искрен и изведнъж нещо толкова отвратително като линеене по бившата любов те убива всичко за секунди.Не драматизирам изобщо,трябва да изживееш нещо,за да усетиш как боли

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 7ffefdffb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Автора : Номер 7 съгласен съм с теб и много се разкайвам за постъпката си и съжалявам, че я нараних. Не исках да става така, но от глупост си развалих щастието по между ни. И си признах всичко, казах й, че съжалявам и исках да сме заедно. И ся към края ме обърква казва един път обичам те, но това по някога не е достатъчно, а и сме малко различни. След това, че не обича толкова колкото отново да бъдем заедно. После, че не чувства добре в тази връзка и не е щастлива. После тези предубеждения, че всичко е толкова обвързващо и едва ли не трябва да се женим, защото родителите ни се харесват и се поздравят. Толкова много неща и съм объркан, незнам как да ги асимилирам нещата. Така ги реши нещата без да попита мен, как се чувствам и да го обсъдим заедно. Дистанцира се и не ми позволя да ме допусне вътре в себе си, не ми дава начини, по които да я накарам да бъде усмихната и щастлива. Това й е най-дългата й връзка досега и си мисля, че се страхува да продължи още, дали иска да пробва други неща, защото както казах с мен загуби девственоста си или незнам вече и аз.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 5d13289fbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 7 съм пак-ами какво и да казваш сърцето и вече не те слуша, просто не знаеш какво се върти из главата на една жена след като е била жестоко наранена. По-добре не я притеснявай за малко, кажи и да те потърси когато когато се успокои, осмисли нещата и ако реши да ти даде втори шанс да се обади.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 7ffefdffb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Автора: От два дни не сме чували нито общували чрез мрежата щот е притеснявам като й пращам смс или й се обаждам. Гадно ми е и като не я чувам още повече, а като ми се обади става друг човек. Не знам просто какво е обзело, но мн нерви й се трупат вкъщи с тоя ремонт, предстои изпит и отделно цикъла й свърши наскоро та всичко това й оказва влияние. Трябвало й голям кураж за да ми го каже в очите и че й е много гадно, но така било най-добре.

Не знам какво е добре,но аз го чух като свършен факт и така, че го е приела вече й така трябва да бъде. Не ми сподели какви чувства и опасения има, какво й тежи и какво може да направим и как да постъпим като го решим заедно, защото можеше да кажа и аз какво чувствам и като видя, че нищо не може да се направи да остъпя и да я оставя да бъде щастлива!Не искам ни най малко да го правя, но май така трябва, а и искам да бъде щастлива. На мен ще остане голямата болка и това, че 2 ри път няма да мога да обичам така по този и начин.

Гледам скайпа й седи някъв цитат "Провалът е само една добра възможност да започнеш всичко отначало. По по-разумен начин. (Хенри Форд)" Та въобще се чудя какво става ...

И аз по тая логика ще се оставя на този цитат явно друго нищо не мога да направя засега в момента?

"Ако силно обичаш нещо, пусни го на свобода,върне ли се при теб винаги ще бъде твое, ако ли не - никога не е било... "

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: b6b15752bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Това което си направил би засегнало всяко едно влюбено същество. След като си с нея си само с нея , а не да си с нея и да дразниш бившата. Щом тя е бивша и вече си с друг човек до себе си значи трябва и да го уважаваш. Според мен ти си направил приятелката си за смях пред очите на бившата. И най- грозното е , че твърдиш колко много я обичаш. А защо я нараняваш? . И не това не е дреболия.... тисъщо би се засегнал нали? Според мен дори и да се оправите нищо няма да е добре. Тя ще се съмнява в теб адски много и в един момент теб ще те влуди това. Според мен трябва да опиташ да я спечелиш отново и да не я пускаш да си отиде ако наистина съжаляваш за постъпката си.... а ако тя не се върне при теб... това да ти е една обеца на ухото колко лесно можеш да загубиш някой, когото обичаш.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: eaa59f39f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Жените от всяка една възраст обичат мъжете за се борят за тях и да са настоятелни... значи жената да казва "на", но мъжът да настоява, да се бори да я спечели.

Не се самоупреквай - станал гаф, еми станал е... във всяка една връзка стават гафове, засечки... мноого важно! не се притеснявай толкова. освен това момичето явно е неопитно и то -- засегнало се е, ще му мине. не е станало и кой знае какво, в крайна сметка.
но от думите ти съдя, че много я обичаш и дано и тя го разбере това, защото не се случва всеки ден някой да ни обича така...
дано го разбере.

И не се упреквай чак толкова - във всяка връзка стават засечки и гафове, повярвай ми! а момичето като е неопитно, е добре лека полека да започне да става опитно,нали така?...
успех, мойто момче! пълен напред!!!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 7ffefdffb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Автора : Благодаря за мненията. Ами знам, че беше грешка и съжалявам казвал съм й го много пъти. Правил съм всичко за нея и съм го правил от сърце. Много искам да си я върна разбира се и ще се боря за нея, защото наистина я обичам!

В момента се чуваме рядко и в повечето случаи аз я търся като гледам да не я притеснявам и да й досаждам. Чудя се как да започна да се боря в момента и дали да изчакам да мине малко време ли? Предстои ся след няколко дни моя рожден ден, а 4 дена след моя и нейния? Чудя се какво да направя най-вече на нейния рожден ден? Да отида до тях да й занеса някакво подаръче, но от сърце с бутилка шампанско и картичка, в която да си излея душата? Цветя няма да иска и в момента размишлявам над тоя въпрос?

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 7ffefdffb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Автора : нещата се влошиха. Казва, че така като сме се чували не е било добра идея и иска да мине известно време, в което да не се чуваме или да си пишем. А толкова пъти ми е казвала, че въпреки всичко иска да ми остане най-добрата приятелка, да си споделям с нея и да бъде част от живота ми. А сега чувствам нещо ново като това, че иска да ме забрави и да продължи все едно не ме познава.

Странно обърквам се с всеки ден, а началото беше така влюбена и повтаряше, че това между нас да продължи вечно, а сега нещата са други най-вече заради моята издънка в началото продължих, което и аз го чувствах по същия начин и бях убеден, че това момиче е човека, с който да прекарам остатъка от живота си заедно ама на...

Много размишлявам напоследък и мисля да отида да поживея и поработа в друг град като ще има тази свобода да не ме вижда и чува евентуално ако тя не реши да се обади. Но просто не мога да седя тук и искам да ида другаде да хвана работа да се разсейвам.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: b33feec797
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Няма смисъл да ходиш в друг град, не може да избягаш от себе си. Това сега наистина трябва да го премислиш. Така се получава когато нараним човек, в когото сме влюбени. Предавайки него, предаваме себе си. Не знам на какво си разчитал, сигурно тя да не разбере или ако разбере да прости и да приеме... Не се получава така обаче. Не го е простила, няма да го приеме и те е зарязала. Не предаденият, а предателят в любовта страда повече. Разбил си и сърцето, а сега търсиш любовта и... няма смисъл. Трябва ти чудо. Срещни се с нея за последно, кажи и как се чувстваш и и поискай прошка, кажи и какво мислиш за вас и вашата връзка, кажи и че имаш чувства кум нея. Ако това не помогне, трябва да се примириш и да я забравиш. Късмет ти желая

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 7ffefdffb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Казвал съм неведнъж и тя доста пъти ми го е казвала, но аз й обеснявах, но тя в началото не ми вярваше последствие повярва малко и донякъде го прие ама явно не е. Защото казва не е както преди в началото й е било приказка впоследствие се постарахме и тя направи доста усилия и продължихме да сме заедно.

Имахме и други моменти, но в един момент явно нервите й дойдоха в повече и обстановката вкъщи е изнерви й реши да се разделим. Много я обичам и в момента няма да правя нищо, защото само ще влоша нещата, а ще се опитам за момента да се разсея като има работа вкъщи и отделно имам 4 изпита до дипломиране и ще се съсредоточа в тях. Малко ми е трудно, но криво ляво се държа и ако не са приятели съм загубен :).

Много ми се иска след време дори няколко годинки да минат да се съберем отново, защото я обичам както никоя друга може да звучи като клише, но така го чувствам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker