Кога най-накрая периодът ми на самота ще свърши... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кога най-накрая периодът ми на самота ще свърши...
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 1425 пъти
Здравейте, пише ви момиче на 23 години. Ще кажете, че все още животът е пред нас, но да си кажем честно, никой не живее с желание след като се чувства самотен.

Вярвам, че животът е кръговрат и се редуват моменти на радост, на тъга, на контакти и на самота, но моят период без половинка вече стана много дълъг и вярвате ли, тежи ми.

Последната ми сериозна връзка завърши точно когато започнах университета, а вече завършвам и съм все така сама. Не съм затворена-напротив. Имам приятели, с които споделям и излизам. Работя, и където и да съм работила, съм завързвала познанства както с колеги, така и с клиенти. Но не знам защо пустата комуникация с момчетата спира да става по-сериозна още дори в първите стъпки към това.

Както казах съм контактна, не съм дебела, нямам видими белези. Може би не изглеждам като мис, но пък имам и доста познати момичета, които изобщо не бих казала, че са симпатични, а вече се омъжиха дори.

От началото на годината съм завързвала контакти с много момчета. Стигаме до там да излезем или те да ме търсят дори, всичко изглежда прекрасно, вярвайте ми, и ей така, изведнъж става нещо и всичко спира.

Говорила съм с приятели както момчета, така и момичета, и на всички мнението им е, че не е в мен вината, просто попадам аз на такива момчета. Сега може да кажете, че няма как да е единствено в мен, но те винаги са ми казвали когато съм грешала и знаят, че няма причина да скрият истината за да не ме обидят.

Аз съм много усмихнат човек, нямам проблеми с никого, хората ме уважават, раздавам се за приятелите си, няма някой, на когото да не съм помогнала. Единственият ми проблем е, че не чувствам смисъл да се боря вече. Работя и уча, но някак си няма я искрата, разбирате ли ме?

Искам и аз да имам живот като нормалните момичета- да имам приятел, с когото ей сега, карантината, да отидем на някоя виличка, да му сготвя нещо вкусно, да прекарваме цели дни в леглото и с разходки.. да отида на работа, после вечерите да седнем на по чаша вино... и ако щете да си се оплачем един на друг от кой ни е напрегнал днес или за някоя интрига от приятел... примерно ... хаха

Искам да си изживея любовта, но по детски, по време, в което все още имаме свобода да пътуваме, да обикаляме, да правим каквото ни хареса. Не си представям живота самотна, и след време с първият срещнат мъж веднага да създадем семейство с деца, и през целият ни живот да ми липсва младостта.

Гледам как приятелите ми пътуват с гаджетата си на море, ходят на барове, къде ли не, а аз съм само със семейството си както винаги и от време на време с някои приятели ако се организираме нещо.

Много ми тежи, може да ви се стори смешно, но имам чувството, че има някаква магия, която виси над мен. Просто не си обяснявам факта да съм толкова контактна и винаги усмихната, да имам приятели и толкова хора около себе си, но така и с никой да не се получи никога нещо сериозно.

Благодаря ви, че изчетохте мъката ми. Надявам се поне временно да ме облекчи това, че съм споделила тук и имате възможност да ми споделите мнението си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 46c01da46e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Само като чета начина ти на изразяване разбирам защо не можеш да си намериш приятел ! Ти си прекалено умна, възпитана и наивна за днешния свят в който младите мислят единственно и само за материалното и удоволствията ,кой 23 годишен вярва в любовта? Доста си надраснала връсницити си просто не си тип джуклеста кифла ! Според мен трябва да промениш средата , запиши се на спорт,кръжок, или ако имаш хоби .... За всеки влак си има пътник ,не се притеснявай !
П.с не ползвай сайтове за запознанства ! Само ще си загубиш времето.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 3c440b5502
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От каде си , ако не е тайна ?
Ако имаш желание драсни 2 реда и аз съм горе-долу същото положение.

Ако имаш интерес ще дам данни !

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 54aa205df5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Виж, нещата станаха много сложни заради ширещата се масово простотия, комплексарщина и феминизъм.
Виж никой вече не изка да купува къщи, апартаменти да се блъска в ремонти и слугинаж на една жена и на края да го гонят и обиждат.
Просто е.
Лично аз съм от тези купуващите и ремонтиращите, женен с 2 деца. Не мога да си обясня как непознати жени се обръщат към мен на площадката докато си гледам децата на нея, и ми казват как всички мъже били еднакви и били боклуци.
Какво мислиш по въпроса? Ти така ли правиш, мислиш ли така да правиш и защо?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 59954a4834
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами те, мъжете реват по и от кифли, момичета като теб не ги интересуват или най- много за секс, но продължават да се оглеждат за кифлите които толкова плюят от яд че, че не могат да ги имат.
Внимавай много в нещо: да не се хвърлиш на първия проявил интерес само за да не си сама! Има хора които не са ок в собствената си компания и за това най- вече търсят други, просто за да има къде да изливат недоволството си, някой да ги разтоварва от негативността им. И защото са емоционално зависими от друго присъствие, което също е толкова "отровно".
Кажи защо "все нещо се случва" и не се получава. Дай някакви примери за да можем по- добре да посъветваме ако има нещо неприемливо в твоето поведение. А явно има нещо. Само усмивка не е достатъчна. Все поне някой също толкова самотен щеше да се прикачи ако ще и временно ако нямаше проблем който да ги стряска и/или отблъсква.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 70a7fed82a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Първо, много грешно е да се мисли, че човек за да е във връзка трябва да е хубав или красив. Имало по-непривлекателни хора, които са във връзка. Ами разбира се, че има.

Второ, казваш че нямаш проблеми да излизаш с мъже, но после нещо умира. Сега ти казвам веднага... или ти си невпечатляваща, скучновата, емоционално фригидна или нещо такова, или не попадаш на "такива" мъже, а си привлечена само от мъже, които имат избор. Може да са хубави, може да са забавни и с това да печелят жени, а ти да не ги впечатляваш с нещо, че да искат да продължават.


Трето, като мъж, ще ти кажа, че една от най-отблъскващите черти е жена, които има нужда от мен. Ти искаш гадже ей така, защото искаш да си във връзка, а това е ужасно. Хората трябва ДА НЕ искат да са във връзка, но да срещат хора, които да ги накарат да забравят. Много по-привлечен се чувствам от Bad Ass Bitch, която няма нужда от мен, но в същото време ѝ е приятно, от колкото такава, която иска да ми пере чорапите от ден едно.


Та. аз мога да те посъветвам да не искаш да си във връзка, да ходиш по вилички и да си целуваш гадженцето по челото, защото това е хубаво, а да поработиш върху себе си. Ама истински. Виж какво ти куца, в общуването, в излъчването. Почни да тренираш ако не го правиш, направи гъз, който да кара хората да мечтаят за теб, обличай се хубаво, бъди сексапилна, провокативна, в същото време си спазвай дистанцията. Ако ли пък не и не искаш да се "превръщаш в нещо, което не си" тогава си носиш кръста, толкова просто е.



Хасан .

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ddf3228dc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Все едно себе си чета, много често подобни мисли са ми минавали и на мен, но седнах и сега особено през пандемията помислих над доста неща. Първо къде е грешката, която идва от мен самата, защото за да не се получи нещо, има вина не само този отсреща. Второ - човек трябва да се научи да прави сам себе си щастлив, а не да чака на някого друг. Наскоро ми казаха, че дори и с приятел, нещата не винаги ще бъдат розови, със сигурност и тогава човек се сблъсква с проблеми - просто това е животът, не е като по филмите.
Много пъти ми е било гадно като гледам как близки приятели са си хванали гаджета, а аз нямам човек до себе си и отстрани изглежда, че всичко е безпроблемно при тях, постигат го с лекота, но не е така. Там проблемите са други пък. Иначе ако се вторачиш само в социалните мрежи, да, всички са перфектни и са топ двойки отвсякъде, но доста неща са измамни там. Научих се да се радвам на моите приятели, на това, че са си намерили някого, хваля ги, поздравявам ги и гледам да съм им от помощ при нужда, дори това ме кара да се чувствам полезна и щастлива.
Седни, помисли какво може да направиш сама за да ти доставя удоволствие, радвай се дори на нещо малко, но не мисли, че щастието идва веднага като си намериш гадже, защото не всичко е цвята и рози, а и този отсреща също ще очаква да бъде щастлив.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 420914e911
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката- Имам доста хобита, които практикувам, в същото време ходя на фитнес от няколко години.

До номер 2- ще се радвам, ако имам възможност да се запознаем, но за съжаление тук не се позволява разкриването на лични данни.. за огромно съжаление.

До номер 4- Колкото и странно да звучи, но винаги те са били активните.
Пример: предлага ми да отидем на заведение. Говорим си за пътувания и развлечения-къде сме ходили, смеем се на забавните ни истории, всичко минава като по мед, поне не видимо да си мълчим или се чудим какво да кажем. По пътя до вкъщи той ме хваща за ръката, ходим полу-прегърнати. Изпраща ме до входа. Целува ме дори за чао. След това ми пише, че се е прибрал, разказва ми за филма, който ще гледа, и от следващият ден сякаш всичко тръгва назад.

Пример две: Излизаме на разходка, той, закачайки се, ме побутва, удря ме леко по ръката, играе си с косата ми. Прегръща се в мен. След като ме изпраща до вкъщи ме прегръща отново и ме целува такова небрежно. На следващата вечер ми пише той да ме види как съм и какво правя. По средата на разговора изчезва изведнъж, спира да отговаря на съобщения и тотална дистанция.


До номер 5 и 3- както казах не искам мъж да му пера единствено чорапите, а такъв, с който да пътуваме, да си наемаме вилички с вино и камина, точно партньор, с който можем да се забавляваме всякак, без да сме зависими и строго отговорни към нещо...

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 59954a4834
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ето ти едно момче което търси същото
http://spodeli.net/story.php?ID=155167&err=102&err1=0#errPos

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 2b4aeb8ffe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Виж и аз съм като теб и имам същите трудности, просто трябва да срещнеш твоя тип човек. Същото важи и за мен, и за всички останали като нас.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 502de277f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 5 го е написал много добре, същото се въртеше и в моята глава, докато четях. Излъчваш ужасна нужда да си във връзка, която да диктува щастието ти. Много хора с години висят в токсични взаимоотношение, само за да не са сами. Така се създава в един момент лоша семейна среда, предразполагаща отново да останеш сам един ден, научавайки урока по трудния начин.

Затова научи се да си си самодостатъчна още сега, отдай се на хобита и заниманията, развивай себе си, намери своето вдъхновение и вложи енергията си в него. Повярвай ми, когато най-малко очакваш, твоят човек ще се появи. Преди това ще са се навъртали и други, защото ще излъчваш самочувствието, което привлича останалите.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: d8c6f54172
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Много бих искал да се запозная с авторката. Аз съм момче на същите години като теб и се чувствам по същия начин. Приятелите ми казват, че единствения ми проблем е, че прекалено ги мисля нещата и съм много интелигентен. Защо това е проблем? Какво му е лошото да си умен? Ами много е просто. Жените не искат мъжете им да са особено интелигентни и умни, за да ги манипулират и използват. Много е тъжно това, но е истината. Ще ми се някой път да бях по-прост....

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 1bd4d73fda
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ако си вярваща, прочети в сп. 8 за Богородичната питка.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 0d041dbd75
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Виж, като искаш много връзка започваш да изглеждаш отчаяна,а мъжете не харесват това. Бъди си самодостатъчна, спазвай лека дистанция с всички мъже. Любовта ще дойде, когато не я очакваш.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 60706dd788
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Казват, че не трябва да имаш крещяща нужда да си във връзка, за да се случи.Че то, ако нямаш нужда такава нужда, за какво ти е връзка? Ще стоиш сам и ще си бъдеш самодостатъчен/а. Ако нямаш нужда да се спиш, защо да спиш, ако нямаш нужда от храна, защо да се храниш? Ако нямаш нужда от любов, защо да я търсиш.Всички, които са във връзки имат нужда от такава.Търси ли са човека и са го срещнали.Не е казано, че ежедневно трябва да висиш по интернет сайтове за запознаства или да се запознаваш с хора с цел връзка, но ако се отдадеш изцяло на себе си на егоизма, на работа на хобита, годинките ще излетят, и току виш целия ти живот е минал в самота.Никой няма да ти почука у вас на вратата и да ти каже ,,Искаш ли да сме заедно,, Аз съм мъж на 38. До сега не съм търсил връзка.И целият ми живот мина в самота.Много започна да ми тежи, вече нищо не ме радва.Човек в напреднала възраст е много по-трудно да намери подходящ партньор, от колкото на млада възраст.Защото повечето в напреднала възраст са вече обвързани с деца, и изборът ти е сведен до минимум. Дет са вика трябва да хванеш, когото и да било, защото часовника тиктака, и колкото по на години ставаш, става и по-трудно.Към авторката.Не спирай да търсиш, не го прави фикс идея, но не се отдавай на егоизма.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 49b33e127d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Трябва да се търси и да не се отказваш. Към авторката знаеш ли колко по-трудно е да си мъж при свалките въобще имаш ли представа? Направи си Тиндер с мъжки профил и се пробвай от другата страна на барикадата тогава мрънкай! Като бойно поле е с трудност ветеран!

Да не казвам, че жените само чакате наготово и се чудите 100000000 дена дали няма да се преебете ако изпиете едно кафе с някой. Такива момичета нямат късмет и са самотни ДА. Животът обича смелите.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 35fede0b2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Н 15 не си и в "класация" не заради напредналата ти възраст, а именно защото си "нуждаещ" се. Нямаш какво да предложиш, търсиш жена от която да дърпаш. Сам си го казваш, де. Имал бил нужди той...това да не е стока, и да беше, не можеш да си я позволиш. Баси, станали на по 40 г и изведнъж "искам, защото имам нужда" а не искам с някого да споделяме общ живот, с подобни възгледи и възможности, защото имам любов в себе си и искам да я споделям ... ще си стоиш сам. Жените не сме благотворителни дружества.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 7caa8c3156
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Авторке, аз не знам случай, за една дори не красива, а само прилично изглеждаща жена поне да не искат да правят секс с нея. То за секс те отсвирват, еле пък да си намериш някой по-сериозен. След като е имало срещи, целувки и повече не те търсят може да има нещо, което ги отблъсква, но ти не осъзнаваш. Това мъжко поведение не е нормално, особено ако се повтаря. На повечето мъже не им пречи нещо необвързващо, но и с тази цел дори не продължават да те търсят. Щом са стигнали до среща и да те целунат, значи е имало все пак интерес.
Сега... може да прозвучи грубо, но да нямаш лош дъх, за който не подозираш. Или пък да се потиш неприятно и също да не се усещаш. Аз така както го описваш, натам отивам като вариант, нямам друго обяснение. За да тръгна да целувам жена, най-малкото търся секс. И тя ако подаде, най-малкото ще искам пак да се видим, за да правя секс с нея. Но с теб не се стига до втора среща, а и не сте някакви деца.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 3497c83588
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Все едно чета описание за себе си!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 50074a7dde
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Не си мисли , че като си намериш приятел и ще е като по романтичните филми.Така е първите години , после всичко е постарому. Така че се радвай на свободата си и си съсредоточи мисленето към нещо друго.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 60706dd788
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Номер 15 към 17. Да на вас жените вечно трябва само да ви са дава, без ние мъжете нищо да не получаваме.Една връзка мойто момиче е двупосочно движение, тоест процес на даване и получаване.Ако чакаш някой само да ти дава, ще остарееш с няколко котки.Защо трябва да споделям живота си с някой, ако нямам нужда.Никъде не е написано как трябва да се живее.За да направиш нещо, значи имаш нуждата да го направиш.Ние мъжете също не сме банкомати и спермодарители.Особенно пък в тая пандемия, добре устроените мъже, те първа ще имат доста голям избор...

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 809c34049c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Струва ми се, че имаш много наивен поглед върху отношенията между хората. Връзките не са само пътуване, готвене, ходене по заведения, цветя и рози. По-скоро това се демонстрира в социалните мрежи, но има и много други неща, които не са толкова романтична част от връзката, но са неизбежни. Или например е напълно възможно да си с някого, но той да няма възможност да пътува/да излизате често навън и тогава пак ще страдаш, че не сте двойка като за инстаграм. Или ти да искаш да му сготвиш и да сте вкъщи, а той да предпочита да сте с неговите приятели.
И на мен ми се е случвало нещата да приключат след една-две срещи, но тогава бях по-срамежлива и по-плаха. Казваш, че си контактна, да не би да споменаваш нещо по време на срещата ви, с което натоварваш хората с очакванията си?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 0c121f0103
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Номер 21 е изтъкан от комплекси. Жена без мъж=жена с котки?! WTF???!!! Или все едно някоя примира за спермата му и да му износва поколението. Имал нужди човека, купил си печка и хладилник, сега и от жена имал нужда. Нещстник. Добре устроените мъже сега имали избор... да си купят домашна помощница комбинирана с крава за разплод и проститутка. Нещо за душа да се сети, бе мършо, за личност? Ти кво си, робот ли, човек ли? "Дет са вика" писал, да си бехте останали по селата със селските ви разбирания за отношения, поне щяхте да бъдете полезни по нивите с нещо. Меркантилни пресметливи животни.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker