Не знам какво да правя! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121298)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам какво да правя!
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 1078 пъти
Здравейте казвам де Андреа и съм на 20, имам връзка от 4 години, всичко между нас е толкова сложно, че не знам какво да правя. Приятелят ми винаги е бил много ревнив и от началото на връзката ни се е случвало да ми посяга. Първите 2 години очите ми не виждаха нищо друго освен него въпреки обидите и шамарите. Като цяло никога не сме се разбирали идеално, в началото на 2-рата година той ми се разсърди и отказваше да ми говори, първите дни мислех, че ще му мине, но не му мина, аз се депресирах, само плачех, дори и в училище по време но час сълзите ми се стичаха, постоянно го търсех а той не отговаряше, пишеше ми само да ме обижда, а аз не знаех какво да правя. Една вечер с 2 мои приятелки излязохме на дискотека, там едно момче дойде да се запознаем, първоначално отказах, но на следващия ден разбрах, че е намерил телефонния ми номер, писахме си и понеже нямаше никакви новини от моят приятел (от около месец) а аз бях приключила всичко в главата си се съгласих да изляза с момчето от дискотеката(главно за да се разсеям и да не плача цяла вечер сама вкъщи). Разбрахме се, беше добро момче, но когато моят приятел научи за нас се сети за мен, почна да ми звъни, да ме изнудва емоционално, да идва пред нас... И аз естествено се върнах при него.. И точно тогава започна всичко... Постоянно започна да ми натяква колко долна съм понеже съм излязла с друг а не съм продължила да го търся и да го чакам, аз го обичах толкова, че търпях и не можех да си отида, седях пред него ревах и така с месеци, почна да ме крие от другите, да не излиза с мен на публични места а аз не можех да си отида от него, но няколко пъти се опитах просто да се разсейвам с други момчета след като съм му казала ^КРАЙ^, но той или ги биеше или разваляше нещата между нас, не искаше да бъда с друг, но не ме правеше и щастлива, не даваш и да си отида.. След известно време се запознах с едно момче на име Иван и се привързах към него, но обичайното, моят човек провали всичко, а аз просто не исках да страда и се върнах при него, но Иван беше в главата ми, не му казвах какво точно се случва между мен и приятелят ми, но винаги когато той отново ме обиждаше отивах при Иван и секса с него ми идваше като успокоително, той не ме питаше нищо но ме желаеше.. това е така до ден днешен, мисля да прекратя отношенията и с двамата защото ми е много трудно... мислех да отида на психолог, но нещо ме спря. Днес ми удари шамар защото не исках да му давам да ми гледа телефона, но после се почувствах виновна защото знаех, че имам съобщение от Иван.. Моля Ви дайте ми съвет... знам, че и аз имам вина, но бях само на 16 когато започна всичко

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: fa88065fc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бягай надалеч е моят съвет. Ситуацията ще стане още по-сложна и сериозна ако не прекратиш с нещата сега, казвам ти го от личен опит, защото на тази възраст и аз имах много сходна история. Това, което прави приятелят ти към теб се квалифицира като физически и психически тормоз и със сигурност не е признак за здравословна връзка. Бъди подготвена, че ако прекратиш отношенията си с него има голяма вероятност да започне да те преследва (такива са този тип хора), тогава се обръщаш директно към полиция. Ще намериш много по-смислена и здрава връзка, гарантирам :)
Поздрави

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 00235ab0f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Можеш ли посочиш поне 1 разумна причина да търпиш този тормоз четири години? И какво бъдеще очакваш с такъв човек?
Лошите момчета са много интересни, губите си акъла по тях, после ревете, но пак стоите да ви пердашат и да ви подритват като животни.
Като се страхуваш, иди в полицията и се оплачи от него. Баща, брат нямаш ли, някакви роднини мъже да си "поприказват" те с него?
Иван няма да ти помогне, той си гледа кефа и те ползва за секс услуги.
Зарежи и двамата, постой малко сама, сега и без това е карантина, иди на психолог, чети, въобще мисли за себе си, не бъди подлога на Иван, Драган и не знам си кой. Човек е най-силен, когато живее за себе си и цени себе си.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6618dc23a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Единственият съвет, който мога да ти дам, е да потърсиш психолог. Научи се как да живееш, иначе много ще страдаш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 89d23c9f0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Родители нямаш ли да подредят тоя хубавец?! Ако бях родител, никакъв хлапак нямаше да ми пипне детето! Кажи на баща си, някой братовчед, да ступат този балкански субект. Понеже нищо не правиш, търпиш си спокойно, позволяваш да те унижава, затова го прави.
Как може да го наричаш приятел, твой човек, та тоя е психопат и насилнк! Жените наистина си ги избирате за чудо и приказ!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ab7be31532
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ти баща нямаш ли? Брат, братовчед? Разкажи на сестра си, леля си, майка си и пусни жалба в полоцията да го предупредят да не те доближава и повече никога не излизай с мъж, който те удря и обижда. За какво по-точно ти е жал? На него не ми е жал за теб. Психопат е, който ще гледаме по новините някой ден. Всяка е попадала на такъв, но обикновенно ги режем по-навреме от теб. Какви са тия шамари и пребивания на приятели? Утре теб ще прибие. Стегни се. Ако нямаш пари за психолог, влез в канала на Кобилкина в youtube има видеа за подобни случаи. Има и на английски на други психолози.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 8b2e9c4baa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Надалеч от този незрял младеж,на далеч!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: fc18fefcfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Никога не позволявай на мъж да те удря. А ако го направи веднага се раздели с него. Трябва да ти е жал за себе си, а не за насилника. Защото той ще продължи да те удря, после ще те бие, накрая може и да те убие. И на теб ти е жал за него???? Ти тръгвай на психолог, защото имаш проблем. И веднага се разделяй този психопат. Защото той не е в ред.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker