Нямам мечти вече. На 31 съм и нямам за какво да "бутам". - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121302)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нямам мечти вече. На 31 съм и нямам за какво да "бутам".
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 1178 пъти
Нямам мечта вече. Имах мечти свързати с компютрите и висенето пред тях, бутах яко за да имам това, което имам. Но не се чувствам щастлив. Не се чувствам удовлетворен. Не е това, което мислех, че ще е. Може би го избирам пред какво ли не друго за да си изкарвам прехраната, (и се радвам, че в такива дни имам работа). Но пиша, защото сърцето ми не се чувства на правилното място.

Не ми се виси пред компютъра вече, не и всеки божи ден по 9 часа.
А това, че не чувствам сърцето ми да е на правилното място, докато не виждам нито 1 друга мечта, направо ме убива. Мога да работя здраво, но нямам за какво. Няма нещо, което да ме прави щастлив вече, няма нещо, което да си кажа, леле това ми е щастието, де да можеше да се изкарват пари и да го правиш - нямам и такива нещо.

НЯМА нещо, което да ме прави щастлив - хоби или друго.
Харесвам всякакви спортове, всичко с топка, всичко с кардио, тенис, гимнастики, някакви весели опасни движения на лостове, плуване, тичане, велосипед. Какво ли не съм опитвал през живота, математики, музики, китари, танци. Имам чувството, че прекосих света и не намерих нещо за себе си. Нямам хоби, което да го правя без да мисля и да ми доставя удоволствие и се уморих да търся, но.. търся.

А в сегашни дни, вися пред компа, мисля си какво ли искам да правя, ям лягам и същото. Мисля ли мисля, и нищо не измислям. Тамън щах да се запиша на един от спортовете за кеф, само за кеф реших е така... И след няма и седмица го затвориха заради новите правила от пандемията. Започнаха да ми навлизат негативните мисли, това е знак не знам си какво. Вече не знам какво да мисля. Не знам какво искам и се уморих да търся. Нямам мечта, защото нямам нещо, което да ми доставя удоволствие просто да го правя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9afbbe656f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз съм горе-долу по същия начин, само че съм студентка по медицина. Ако имаш приятели, поемай инициатива да се събирате. Спортувай нещо, което в момента може. Купи подаръци за любимите си хора. Зарадвай някой, като не очакваш същото в замяна. И така... на мен това ми помага.
Ж 24

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 893d6c1d38
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вземи си куче. Аз се спасявам с четене. Съседката отглежда цветя и гледа куче, аз имам котки.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a177f3fdf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Няма ли жени около теб? Деца? Стани доброволец-разнасяй храна на нуждаещи се, засаждай дървета. Има групи във Фейсбук Гората. бг, Приятели,помагайте и пр.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 924cec7b01
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Какво ревете всички бе? Хората няма какво да ядат, а той реве, че не се бил записал на спорт заради пандемията. Е какъв мъж си ти бе ?
Я се стягайте, аман от лигльовци. Знаеш ли пич, че има семейства с по 2 деца, които не знаят дали ще имат вечеря на масата си. Живеят ден за ден. Това естествено не е твой проблем, но спрете да си мислите, че сте най-зле и се огледайте около себе си. Ще се шокираш колко неща имаш, за които другите само си мечтаят.
Иначе грам не съжалявам хора, като теб. Проблемите са ви в главите.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 066230d0b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Споко ще откриеш какво искаш да правиш като настъпи пълно отчаяние,при мен така се случчи една вечер просто го сънувах,на другия ден веднага започнах да го правя и така четери години,но сега вече и други неща ми се правят,всичко се нарежда просто не спирай да го умуваш

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6e380e8006
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Регистрирай се в сайтове за фриланс услуги, научи как се случват нещата, изкарвай някакви пари от това и постепенно ще станеш добър. Почти някаква тотални различна работа, за да ти е интересно, пътувай, обикаляй из България и света, запознавай се с различни хора, било то и в Интернет. Излез от зоната си на комфорт. Запиши се на някакви курсове в друга сфера (скоро записах Дигитален маркетинг в СофтУни и мноого се запалих).

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker