Това нормално ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121195)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9600)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18525)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Това нормално ли е?
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 1084 пъти
Бях обсебена от него дори го следях. Никога преди това не ми се беше случвало подобно нещо обичах го без да го познавам. Какво ли не съм правила само и само за да се срещна с него и той най накрая ми обърна внимание и започнахме да се срещаме отначало беше срамежлив не споделяше какво чувства както и аз (всички казваха че той просто е такъв и че за сметка на това ще ми бъде верен). Да но след време да речем 7 8 месеца връзка започна странното държание. Като започна да му разказвам за моите приятелки какво харесват и по какви мъже си падат той ми отговаря с "тази е точно за мен" или "тази не е за мен" това нормално ли е? След това ми казва че се шегувал или нещо подобно но аз не мисля така явно иска връзка с приятелките ми. Влизала съм в фб му и видях че е търсил профилите на мои приятелки. И тогава му казах че съм видяла но той ми отговори с "един мой приятел ги разглежда от моя телефон аз не бих направил нищо с тях знаеш че не съм такъв пък и съм срамежлив" (ако не беше срамежлив щеше да го направи по пътя на логиката). Но както и да е това го забравихме и след това той започна да си мисли и да си фантазира секс сцени с моя много близка роднина това го знам защото когато чуе за нея следва много странно поведение но това трябва да се види не може да се опише дори с думи. Как бихте описали това и имате ли някаква представа защо е така след като постоянно ми казва че много ме обича и че за него няма друга освен мен .

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 04b2c167e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Явно му нямаш доверие,щом постояно да си съчиняваш даден сценарий в главата си,непременно свързан с изневяра.
Отпусни се,дай му свобода,дай му шанс да те заобича и да свикне с теб. Накрая от страха си да не го изгубиш,ще го изгубиш. И ще страдаш,не го обсебвай,никой мъж не обича да се чувства ограничен и под постоянно наблюдение
Покажи му хубавата си страна и не подхождай с недоверие. Казвам ти го от личен опит
Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 93963f7641
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А нормално ли е, ти да му говориш за твоите приятелки какви мъже харесвали? Ако това е нормално, значи, че и той мисли нормално, вместо да опознава приятелките ти, направо ще се насочи към правилната за неговият вкус!? После оле майко, той налази приятелката ми, ами като има глупави кифли!?

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6869398ee3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ти не казваш правите ли секс и колко често. Ако рядко правите секс и ти не се представяш така както той очаква, това може да означава че ти не му харесваш в леглото. Вероятно не си го впечатлила с нищо в сексуален смисъл. Вие жените си мислите че веднъж като си легнете с един мъж и това е всичко което се иска от вас. Щом реагира по особен начин когато види снимка на твоя близка роднина означава, че той вижда сексуалния обект на неговата фантазия. Стига си го критикувала а разнообрази вашия секс

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: d231089e88
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не слушай №1, това поведение от страна на приятеля ти не е нормално. И не защото не те обича, а защото е долно по принцип. Няма да те обикне защото явно е от хората които гледат на жените като на парче месо, щом си ги избира тая и оная. Недей да си губиш времето, нито ще ти е верен, нито на някоя друга ще бъде.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 671140d24c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Звучи ми психопатски. Не бих искала да съм във връзка с подобен мъж.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: e5cf2b9bca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   То толкова странно звучи, че чак налудничаво. Но аз познавам мъж, които често изневерява на жена си с нейна братовчедка и на мен ми е правил намеци, а също се водим роднини. След като го отрязах сам ми разказа за братовчедката, като аргумент, че няма да се кой знае какво ако ние нещо... Пиян ли беше, друсан ли. Това сигурно е някакъв фетиш по забраненото, болни мозъци. Не се занимавай с тоя човек, нито те уважава, нито те оценява, нито изобщо звучи да е голяма загуба.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker