Къде сгреших в чата с нея? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121334)
 Любов и изневяра (29742)
 Секс и интимност (14380)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Къде сгреших в чата с нея?
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 2719 пъти
Познаваме се от един доброволчески клон. Родителите ни също се познават и постоянно ни подстрекават да станем двойка. На по 25 г. сме аз работя и изкарвам нормална заплата. Не съм от най-хубавите, обаче тя е много красива.

Ето какво й писах.
- хей здравей. Да те питам сватбата на брат ти на 28 ли беше (работя и като фотограф и ще снимам брат й)
- да
- от колко часа ще сме в ресторанта
- не знам питай майка ми. По принцип отт 2 до късно.
- не се ли интересуваш от сватбата на брат си
- от 2 до 7 е казала
- ок. Ти как си какво правиш
- добре съм, седя си. Ти?
- пращам и снимка от ремонтите в нас и се бъзикам с нея. Дали си търси работа че аз си търся общ работник.
- не аз си имам работа
- какво бачкаш
-.
И спря да ми отговаря.


Да приема ли, че просто някои момичета няма да ме харесват и толкова? Тоест нормално ли е това?!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 058b16e652
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Приеми, че просто не се интересува от теб.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 1a33d1ee43
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пич, ако бях жена, и аз щях да те отрежа. Това "не се ли интересуваш от сватбата" звучи като обвинение и подсъзнателно предизвиква силен дискомфорт у нея. Трябва да я накараш да се усмихне и отпусне, а не да се напрегне, защото подсъзнателно ще те свървза с неловкост и неудобство. Второ какво и дреме на нея за твоя ремонт - това е адски досадно. Изобщо целия чат е досаден и скучен. Отделно има нотка на нийди. Трето и най-важно - има значение дали по начало си неин тип. Ако не си - и Ален Делон да си, пак няма да ти пристане.

Пробвай нещо по-разчупено и да предизвикаш някаква емоция, някакъв интерес, направи и комплимент на място, поработи върху чувството си за хумор, защото никак не ти се получава. И после без да се бавиш много, просто я покани на среща. И ако стане, стане, ако не здраве да е.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 3b8322eaad
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Не се отказвай толкова лесно, покажи и, че си мъж. Когато искаш нещо отиваш и си го взимаш, не се отказваш, защото "чата не върви". Покажи и, че имаш интерес към нея, без да ставаш досаден и без да я притискаш и да я товариш с такива въпроси. Успех

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e4fcdfee84
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти й пишеш като на момче. Първо я обвиняваш, че не се интересува от сватбата на брат си. Защо ти трябва да я обвиняваш? После я занимаваш с ремонт и я каниш да ти стане общ работник??? Никое момиче няма да схване хумора ти в това предложение. Нормално е, че те е отрязала. Говори й хубави неща, не я обвинявай, пиши й романтични неща.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 92da7b7a8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   Емотикони, играят важна роля. Не ги ползвай за щяло и нещяло, но все пак ги имплементирай.
Противно на номер 2, бих ти писал отличен 6 за бъзика с мацката. Тя го пита, той отговаря, че се занимава с нещо и толкова. Какво трябваше да направи? Да и каже, че и той седи? Уау, колко интригуващо! Добре се е получило, бачкаш, на почивката си се сетил за нея и си и писал. Точка.

Отделно, тя що се прави на разсеяна девойка, да ти отговори като хората за някои детайли. Нали седи и дреми, а и пишеш на нея, не на майка и!
Имам въпрос, авторе. Хубаво е хубава, ама като я премериш, има ли мозък в главата си или просто е антисоциална и не знае как се комуникира с хора? "Не, аз си имам работа". Бог да ме прощава, ама ако си мисли, че предложението ти е било сериозно, като сериозно - обувай се и идвай, въобще не се занимавай. На 25 си, не на 18, трябва ти по-зряло и умно момиче. За да няма повече такива обървации, пращай по 1-2 емотикона накрая.

Може би, след отговора, че вече си има работа, щях да напиша нещо от сорта на "ех, как ми трябваха женска прецизност и отношение към детайла" , последвано на нов ред с "какво работиш сега". Друго нещо, технологията е тук, за да помага. Обърни внимание колко време и отнема, за да ти пише. Ако и отнеме 15 минути, не я seen-вай веднага, първо виж от лентата за известия какво ти пише и измисли какво ти да и пратиш. Повярвай ми почти всеки го прави, така че не се притеснявай. Ако и отнеме 1 час да ти отговори, ти и отговори след 3, но я дръж на "unseen". Нека си мисли, че имаш нещо много по-важно от чатенето с нея, а дори и да не е така, тя няма да го знае :) Отначало всичко е една игра и надцакване. Не забравяй, че ти си мъжът и ти си начело.
Ако вече и тогава спре да отговаря, няма смисъл да се хабиш, а варианти бол - от това да не те харесва, през това да не и се занимава вмомента, до това вече да си има тъпкач ( тъпкач, щот' е тайно, сеш' се?).

Съвет и до номер 2, не е нужно да променяш себе си, слагайки фасада, преструвайки се на клоун, само за да я разсмееш и да звучиш "по-разчупено".

ДС,21

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 92da7b7a8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Сега виждам одобрените коментари. Номер 3 е прав, но пак зависи. Ако чатът завърши само със "seen" от нейна страна, можеш да и пишеш след 2-3 дни, но ако стане същото отново, тогава вече ще знаеш, че не си заслужава да се хабиш.

Не слушай номер 4, "обвиненията" са въпрос на гледа точка, дали си използвал емотиконки (за да разбере, че е бъзик) и това как ще го приеме тя. Отново казвам, добра шега за общия работник. Номер 4, грешка, всяко момиче с обединен умствен капацитет на над 3 хлебарки ще схване майтапа (дори и без емотикони, макар че наистина би изглеждало малко неловко, но не и фатално).
Знаеш ли кое би изглеждало невероятно малоумно и странно? Да и пишеш романтични неща и да и правиш прибързани комплименти, при все, че сте се виждали 2 пъти и сте си писали 3 изречения.
"Говори и хубави неща, пиши и романтично...", гали я с перце по гърба, внимавай да не я обидиш и ще ти пусне. Да, ама не.

Един от триковете е да и покажеш, че не те е*е за това какво е мнението и. Да не стъпваш на пръсти. Искал си да и пратиш снимка - пратил си и това е.
Друго нещо, може би най-най-важното...моля те, не изглеждай отчаян, дори и да си, това е ОК да го прикриеш. Замисли се, ако някой ти пише всеки ден, отговаря на момента, иска постоянно да е с теб (сигурен съм, че ти се е случвало нещо подобно), как ще се почувстваш? Притиснат, задушен и че отсрещният е досаден, отчаян и needy.


ДС,21

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 90cd20383a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Трябва да си внимателен- когато си пишеш с момиче което харесваш,още по внимателен трябва да си ако тя знае че я харесваш, това е!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: f587b804ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Брат, аз съм ебал жена на която съм пращал точка (.) като напълно непозната в социалка... тя ако не иска да има нищо с тебе, ако ще и в Паулу Коелю да се превърнеш - все тая.

Ти я ебаваш с нещо, което показва чувство за хумор - тя изобщо не вдЕва какво ѝ се говори... ЗАЩО ти е изобщо да търсиш нещо с нея... аз ако бях щях аз да спра да ѝ пиша като ми каже "не, аз си имам работа"


Братан.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 81de903ec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Всичко си сбъркал. Особенно с ремонтите. Знаеш ли жена колко се интересува от ремонта ти? Колкото ти се интересуваш от дамски чанти и рокли! И за капак кво бачкаш? - ти с дърводелец ли разговаряш или бъркач на киреч? Аз ако бях жена направо ти трия профила.
Освен това на вашите какво им се иска и на нея какво и се върти в главата са съвсем различни неща. Примири се нищо няма да стане. Издънил си се.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: d90e72b592
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Е, как пък може да и пишеш дали се вълнува от сватбата на брат си? Що за малоумен въпрос? ! Наистина.
А това за ремонта няма да го коментирам, тъпо е. Ти не си пишеш с браточката, а с жена, която уж те вълнува и искаш да впечатлиш. Личи си, че не умееш да сваляш жени.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6c28bb3681
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Чак мен ме вбеси като те чета. Поредния навлек. Не стига, че изразяването ти подсказва за адски противните личности- типичен ганьо, нахален комплексар, ами най-вероятно и без друго грам не те харесва. Очевидно че й е яко досадно да я занимаваш.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6c28bb3681
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   И както винаги дебилчетата ганьовски констатират, че момичето нямало мозък. Хахаха А не се усещат, че теграм нямат мозък да вденат кига грам нямат симпатии към тях и дебилните им, безочливи шеги. Мо. ичето е разбрало, просто вие сте комплексирани, и както казах в предишния коментар- нахалници и навлеци.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a536ff116d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Аз съм жена и начина ти на изразяване също би ме подразнил. Първо, това, че не се интересува от сватбата на брат си звучи като обвинение. Второ, думата "бачкаш" винаги ме е дразнила. Аз не съм поредният авер от коч-компанията и ако мъжът ме сваля, би трябвало да говори по-възпитано с мен. Иначе шегата за ремонта е добра, но вместо общ работник можеше да кажеш, че ти трябва дизайнер. Аз не бих се обидила, но мога да си представя, че някои жени ще се почувстват принизени.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 1a33d1ee43
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   До тук само критики. Според мен би било по-полезно за автора да дадете конкретен пример как би трябвало да протече чата.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 01d24a67e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   "пращам и снимка от ремонтите в нас и се бъзикам с нея. Дали си търси работа че аз си търся общ работник.
- не аз си имам работа
- какво бачкаш"
Във всеки случай не общ работник за Ганьо търсещ дом. прислужница...
Ако вденеш, ок, ако не- типично!

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 11ec8c9e06
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   "Шегата" за сватбата на брат й звучи като обвинение и подсказва контролиращ тип или пълна липса на чувство за хумор и нисък интелект. Последващата "шега" с общия работник, също подсказва не особено висока интелигентност. Търси по-глупавки и обикновенни момичета и си коригирай малко шегите и ще се случат нещата. Но не очаквай, че някоя с две-три висши или разсностранни интелектуални интереси ще те хареса, защото ще очаква разговор на по-високо ниво. Все едно Айнщайн да хареса Андрея - фолк певицата. Жената трябва да е на сходно интелектуално ниво като твоето. При външния вид, може и да има разминавания, но трябва да се компенсира с друго, понякога няма как да стане и това,зависи от жената.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 92da7b7a8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   13, предполагам мен визираш. Има два варианта, или тя да не е разбрала една много обикновена шега (ъхм, интелигентост) или да е разбрала, но да реагира по мега сухарски начин. Забележка към теб, оправи си правописа преди да коментираш и да раздаваш епитети напред-назад.

14 и Братан са ти дали добро мнение...
10, то нея от сватбата на брат си не се интересува, камо ли от ремонти.

До останалите коментари - защо сте такива сноби? Защо сте толкова тесногръди и злобни? Наричайки някого "Ганьо" не ви прави нещо повече. Никой не е казал, че на пича му трябва прислужница и бетонобъркач. Какво ако мацката беше по-отворена и беше отишла? Дали нямаше да си прекарат готино? Тя щеше да боядиса нещо, да помогне, да се изцапа и да се посмеят. После нашият щеше да и се реваншира с един обяд или една вечеря...Такива, дето' си лакират ноктите по цял ден и ги мързи да напишат 2 изречения, а да не говорим реални действия в живота са навсякъде.

Аз като чета коментарите и си давам сметка, че никога не сте живяли извън България (пребиваване, не екскурзия за 5 дни). Доста затворено мислене. Мъжете са наплашени и внимават малко да не сбъркат, а жените са останали с впечатлението, че някой трябва да ги гали с перце.


ДС,21

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b17f974c92
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Не те харесва и точка явно не си неин тип, досаден си и няма намерение да се занимава с теб. Ако имаше желание щеше да си проличи веднага спри да се занимаваш с нея и си намери някое момиче, което има сходни на твоите интерси. За всеки влак си има пътници.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 4e88bc45f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Нещо не ти стигат парите. В общи линии, това ги интересува.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 4e88bc45f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Казваш, че вашите родители се познават и се опитват да ви гаджосват. Ако наистина е така, то вероятно това е предопределило резултата от чата. Момичетата не обичат такива сватосвания, такава предопределеност, лишена от всякаква емоция. Помисли дали това не е факторът.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: fdaeab0d41
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Не откликва още от началото, т.е. вероятно просто няма симпатия към теб, не и в дадения момент поне.
Единственото, което мен бе ми било леко неприятно е "не се ли интересуваш от сватбата на брат си", но не смятам, че това е била причината да спре да ти пише.
Бтв ако някоя те харесва много дори и супер плоска шега да и кажеш, вярвай ми, ще се смее :) а тя дори не дава признаци, че стопля шегата ти... тъй че, не го мисли повече. Следващата!
Ж32

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c9dd73ed2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Показал си неуважение към момичето, ей това ти е грешката. Всеки не е длъжен да се съобразява с теб и да приема дърварското ти "остроумие".
Питал си за сватбата- отговорила ти е, можеше да благодариш за инфото и да спреш до там. На нея не и дреме за твоя ремонт и не се интересува от теб- съвсем ясно ти го е показала.
На твое място ще мина на "здравей, добър ден, довиждане" и толкова.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 15ce571578
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Напълно съм съгласна с номер 2. Жена съм, дори много да съм те харесала външно, с този чат би изгубил всички шансове с мен. Имаше един лаф, че има два типа хора: едните имат чувство за хумор, а другите си мислят, че имат чувство за хумор. Не си бил забавен, а укоряващ и подценяваш я. Виждам само една опция- на сватбата я заговори, извини се за несполучливите си "шеги" в чата и ѝ кажи, че изглежда страхотно.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 341428420c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   За първи път съм съгласна с Братан. Аз съм жена и мога да ти кажа, че просто тази не те харесва. Първо ти по някакъв начин си се опитал да държиш разговора, и как така няма да знае до колко ще е, все пак говорим за нейният брат. Остави я да се надува, аз ако бях на твое място щех да спра изобщо да се занимавам, какво ще и се молиш ли? Разберете го това не е важно колко е красива, ти ако ще се спичаш край нея и тя няма да се смее на твоите шеги и няма да ви е забивно, остави я тази работа.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 40c8c1f9c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Тука ти направиха мега анализи какво би си помислила, направила, бла-бла. Ако ще да си най-големия борсук, ако си мачо и ебач, лошо момче и т.н. и те харесва, няма значение какво ѝ пишеш, ще се кикоти и ще го бъде. Ако не, ако ще да си възпитан в британския кралски двор, ще си намери нещо, за което да се захване. Изобщо не я интересуваш.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: d2965017e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Първо, започни да уважаваш повече себе си, защото това се забелязва отстрани. Подценяваш се, а това вероятно я е отблъснало. Не казвам да имаш някакво свръх самочувствие, но помисли над това, което ти казвам.
Второ, „Не се ли интересуваш от сватбата на брат си“ - ами ти не им знаеш отношенията, може пък да не се разбират и тя не е длъжна да ти го казва и тази реплика би я отблъснала още повече.
Трето, ще бъдете заедно на тази сватба. Използвай момента да имаш някакъв жив контакт с нея, без да се натрапваш, вместо да се опитваш да си пишеш с нея в интернет. В никакъв случай не започвай да ходиш след нея, ако виждаш, че тя няма интерес, както и не я хващай от вратата за краката. Може да е вече обвързана или да има чувства или симпатии към друго момче.
Успех! Дръж ни в течение.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 3eb49a09d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Що се унижаваш сам... явно не те харесва нито физически нито финансово. Ако ще и Шекспир да рецитираш няма да я впечатлиш.
Най много да и досадиш още повече и да те блокира. Тя ако е клъвнала дори и да я псуваш пак ще ти пише. Не се излагай повече а давай напред.

Михо

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ee816ec999
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

29.   Авторе, има промяна в поведението на хората в зависимост от средата.

Преди '89 г. жените са били поставени в различна външна обстановка и реакциите им, цялостното им поведение е било съобразено с обстоятелствата.
Сега българките видяха какво е "свят", виждат, че има и друг, много по-богат начин на живот и всяка спрямо своите външни, а и вътрешни дадености, се цели все по-високо.
Преди за всеки здрав мъж е имало и жена, понастоящем не е така.

Съветвам те да не вземаш горните коментари с упрекващ тон за "правилното". Те по всяка вероятност са писани от мъже-мазници, които са наясно, че ако не предложат пари или един нереалистичен образ за себе си пред някоя жена, няма да ги огрее посмъртно. Затова дори са склонни да ти анализират и сричките, за да ти докажат, че ти бъркаш. Реалността е такава, че в днешно време мъжете се "свалят" на жените и техните коментари само потвърждават, че те постъпват точно така с контактите си с противоположния пол. От мое гледище това е слабохарактерност в поведението на един мъж. Мъжът не е п@тка, че да трябва да се мазни и сваля, за да го огрее. Но да ги оставим, това си е изцяло личен избор.

Единственото по-нетактично нещо в разговора ви, е забележката дали се интересува от сватбата на брат си - макар че е намясто поставена от теб, защото действително показва голяма незаинтересованост по отношение на нея.

Защо е такава реакцията ѝ?

Защото не се интересува от теб!
В над 99% от красивите момичета ще откриеш огромното желание да си уредят живота при някой богаташ!
Когато отвориш социалните мрежи и видиш красивите момичета и вече жени, каква визия поддържат и сигналите, които изпращат към последователите си, ще разбереш, че това далеч не са случайни неща. Не и когато почти всички имат сходно поведение и еднакви щения.
Ти си просто обикновен човек за нея и въобще не влизаш в опцията ѝ за нещо повече. Цялото ѝ настроение трябва да те наведе към тази мисъл.
Ако решиш да я наблюдаваш в дългосрочен план, как ще се развият нещата около нея, със сигурност ще видиш с каква охота се е долепила до някой богат/батка/мутра. Или просто се е превърнала в скъпоплатена к**ва. Друга опция почти няма и не защото няма по принцип, но защото поведението ѝ отдавна е трасирано от многобройните предхождащия женички с нейните даденост.

Между другото, от начина ѝ на реакция или по-скоро от липсата на такава на твоите закачки става ясно, че далеч не е умна, съобразителна, добросърдечна, открита и пр. Тя не търси твоето благоразположение, тя не се интересува от тебе, даже напротив. Което идва да те наведе на мисълта, че дори е твърде егоистична и себична. А защо е такава затворена за теб, знаеш ли? Защото е СМЕТКАДЖИЙКА!

Дай си повече време да я опознаеш и ще се убедиш, ако не изцяло, то частично в думите ми.

Не знам по какъв начин ти трябва такава "жена" до теб?
Такива стават само за секса и точно защото вече има бая от този тип жени, затова и има мазници, които да ги одрусат някой и друг път, докато мацката не реши да ги изхвърли. Иначе подобен тип момиче се цели в богаташките среди и само там ще се кротне.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: f653f84921
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Част от горните съвети са доста добри, очевидно има хора чели и/или практикували пикъп.
Мен обаче ми стана интересно друго. Как така родителите ви се познават, което ще рече, че се познават много добре, след като са стигнали в разговорите си и обсъждания, да ви бъзикат/подтикват да сте двойка и същевременно вашите не знаят какво работи момичето, това не е обсъждано и т.н........та да се налага да я питаш. Обикновено такива близки или дори не толкова близки хора си знаят нещата. И ако са толкова близки, защо вие сте на етап някакъв чат и то с подобни въпроси.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 01d24a67e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Н 18- ще отделя от времето си да ти "осветя" някои питанки
1 - отговаряме на въпроса на автора според собствените ни възприятия. По негово искане/ въпрос! Нататък той може да извлече поука (или не) виждайки ситуацията и през други очи
2- аз съм една от които включи "Ганьо" в коментара си и "Оо, изненада" не само че, съм обиколила цяла европа, а и живея в една от страните и вече 15 г като и работя с хора отвсички континенти! Ти ако си била някъде за 5 дни и си си помислила че, си "прихванала" различен манталитет ...в голяма грешка си! , Скочи наш'та да размахва пръст защото имаме мнение хаха
Просто си закъсала пропускана, и имаш нужда от мъжко "одобрение" ами свързвай се с автора и бягай да се "цапате с боя" :)

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9b3023679b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Защото е подло да я подведеш въобще да започне разговор с теб, като използваш формален повод и рязко да ѝ влезеш с кубинките в личното пространство. Това е прозрачна манипулация и отблъсква.
- Извинявай... ъъъ... имаш ли... ъъъ... учебник по... биология?
- Нямам.
- Ъъъ... а лъжичка сол?
- Свърши.
- Ами... ъъъ... хапче за глава?
- Не.
- А да се оженим искаш ли?
Въпросите ти са тенденциозни и мотивацията ти е прозрачна, но не се виждат топки зад нея. Какво повече е нужно на една жена, за да се отегчи и да пожелае да избяга възможно най-бързо...

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 92da7b7a8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   31, кое те кара да си мислиш, че съм жена?
?
Иначе, аз никого не наричам Ганьо. А ти си доста злобна.
ДС,21 ????

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: bce603d753
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Ще ми пише един фотограф за брат ми. Ми ще му кажа да пита майка ми и да ме остави. Аз дори на приятелки с които ми става скучно ги оставам на seen и не пиша вече. Ако те харесваше вече да беше спала с тебе. Пък и вашите родители искат да ви съберат. Може да се е досетила и тя и да не те харесва и да не иска като циганите родителите и да я уреждат с някой. Може пък докато сте си писали някой друг, който тя харесва да и се е обадил или писал и да те е оставила.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 4490bacf0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Мъж. 31г

Какво аз разбирам от чата ще го слагам в квадратни скоби:


- хей здравей. Да те питам сватбата на брат ти на 28 ли беше (работя и като фотограф и ще снимам брат й)
- да
- от колко часа ще сме в ресторанта
- не знам питай майка ми. По принцип отт 2 до късно.

1.[Питах я за ресторанта, щом казва да питам майка й сигурно има причина сега да не иска да говори с мен, не знам каква е тази причина все още. Тук й благодаря, спирам да й пиша. Така може да спечели доверието ми. Друг път може да пробвам пак, може просто да прави нещо, а не че няма интерес към мен. Въпреки, че "не знам питай майка ми" от части означава "не ми се говори с теб не ме занимавай" :D, но все пак може просто да ми няма доверие затова тук спирам за да спечеля доверието поне]

- не се ли интересуваш от сватбата на брат си

2.[ това са 2 червени флага, неуважаваш, че момичето не иска да говори с теб каквато и да е причината вкарването й на някаква вина, за която много от коментиращите споменаха.]

- от 2 до 7 е казала
- ок. Ти как си какво правиш
- добре съм, седя си. Ти?
- пращам и снимка от ремонтите в нас и се бъзикам с нея. Дали си търси работа че аз си търся общ работник.
- не аз си имам работа
[3. Може и просто да е заета, никой не знае, но няма да разбереш, защото вече си направил грешката да пишеш след точка 1. и си започнал да "слагаш некачествени тухли в стената"]
- какво бачкаш
-.


Това е, че ако й пиша след точка 1. за мен означава, че друг път няма да иска да разговаря с мен, защото в предишния чат съм потвърдил, че не може да ми има доверие.

Метафора: МОже да сложиш 1 тухла докато строиш стена, но да е читава. Защо трябва да сложиш 1 читава и после 1-2 почупени и несигурни отгоре й? Ако искаш да говориш с нея ще трябва да махнеш нечитавите тухли иначе няма да ти има доверие. Демек, понякакъв начин да й покажеш, че си сгрешил и да се поправиш.

Не мисля, че проблема е в отношението към момиче, мъжете са същите. Ако не те позвавах добре, а ти ми пишеш уж все едно сме близки приятели и ме питаш лично нещо като:
- не се ли интересуваш от сватбата на брат си
Аз щях да спра да ти пиша тук :D изглежда needy и единствения начин да се поправиш е да е поотдръпнеш малко.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9244dcbd22
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Аз пък на твое място, щях да й пиша същото за сватбата на брат й, защото от коментарът й наистина лъха някаква незаинтересованост, все едно наистина не й пука.
Никъде не си сгрешил, явно тя или не се интересува на този етап от теб или не знае как да води разговор, защото всеки човек, търсещ внимание, ще се опита по някакъв начин да продължи разговора, дори да не разбере всичко, което са му казали.
Успех с мацката, ако не стане, спокойно, може да си промени мнението в някакъв момент, а може и ти да си намериш друга!

* Flowy

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: f0348368a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Авторе, жена съм. Най-адекватни мнения си получил от мъжете тук, а номер 29 те съветвам да го препрочетеш поне няколко пъти и да помислиш над това, което иска да ти каже. Не си сгрешил с нищо в този чат. Да, може би емалко дебелашки начинът ти на изразяване, но ако те харесваше нямаше да е проблем. За мен положението е следното (съжалявам ако прозвуча грубо, но ти искаш истината): тази те е сложила в графа “ниска топка”. Жени, които се считат за хубави (нищо, че всеки кукумицин си го вярва в България), а особено и в комбинация с елементарността, която лъха от това момиче = мисли, че заслужава “повече”, демек “мутра, батка, някой с пари или да създава впечатление на такъв”. Ти вярваш същото: прекалено си пренавит, че на “красавицата” трябва да и лижеш подметките и цялата работа лъсва в един чат, в който едната страна е неуверена и недодялана, а другата цинично незаинтересована. Пълен игнор на сватбата и ако е заинтересована сама ще дойде, ама надали. Продължавай напред: важно е жената да е хубава, ама представите за хубава жена не от инстаграм с надутите джуки, а да има излъчване, духовност, емоционална и физическа чистоплътност, топлота и грижа - нещо, което и най-“хубавата” кифла не може да ти даде. Избирай умно, за да си щастлив във връзка и един ден в семейство.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 863cb0ab5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Не си сбъркал (поне не много). Подхванал си тема, за да имаш повод да ѝ пишеш. Но темата е такава, че е ясно, че просто искаш да ѝ пишеш. Защото най-нормално е да питаш младоженците и/или този, който конкретно те е наел като фотограф, а не нея. Тя те е пренасочила, като по този начин ти е дала сигнал, че не се интересува. Иначе щеше да отговаря. Въпросът дали не се интересува от сватбата на брат си е тъп. Тя е била любезна и умишлено те е "отрязала" за работата, но въпреки пренасочването, ти си продължил да "упорстваш". Заради това е спряла да отговаря. Просто явно не е от жените, които директно могат да кажат, че нямат интерес. Естествено, че отдавна трябва да си осъзнал, че не всички ще те харесват. Не знам какво се чудиш в ситуацията.
ж33

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 7e1f5b2522
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Просто не се интересува от теб. Няма нищо по-нормално от това. Не е необходимо да е заради теб. Може да си най-прекрасния на света, а тя да е заета, влюбена в друг, обратна, да не я привличаш или да не се интересува от отношения с мъже в момента. Светът не се върти около теб, момче.

А ако трябва да бъдем честни, чатът е и доста тъповат. И на мен би ми било скучно и ангажиращо да отговарям на подобни въпроси.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 7e1f5b2522
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Номер 9, съмнява ме да не е разбрала така наречения "майтап". Просто го е счела за тъп и досаден. Реално това не е майтап, а троянски кон - опит от страна на момчето да получи внимание. Ако му отговори по-закачливо, ще последва още 3 часа тъп чат. Кой човек би попаднал в такава душегубка, ако не се интересува от теб? Ако някоя посредствена безлична (в твоите очи) мадама дойде и те задърпа за ръкава, няма ли да се дръпнеш? Не е длъжна да му се усмихва и да го забавлява. Са пък трябвало и да му се закача, за да не излезе глупава. Глупав е той с тези натрапени смешки от 82-ра.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker