Приятеля ми харесва снимки на други жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121322)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятеля ми харесва снимки на други жени
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 4099 пъти
Здравейте, имам дългогодишна връзка, в която все още не съм заживяла с партньора си. Изключително много ме дразни факта,че харесва снимки на други жени, дори и известни, добавя приятели жени,които не познава също. Дълго време той се опитваше да ми каже,че проблема е в мен,като му натяквам нещата,които не ми харесват по-горе описаните. Не е приятно, и дори понякога се комплексирах от това, търсех проблема в себе си. Според вас грешно ли е , или е съвсем нормално нещо и аз съм прекалено ревнива. Ако всички мъже го правят и е нормално сигурно ще си остана сама..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 3ceef37107
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   сякаш слушам себе си. Аз съм същата, прекалено съм ревнива и знам че това не е хубаво, нооо... Такава съм си.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 16f5384afb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако той търси други жени, кани ги за приятели и търси контакт с тях, проблемът не е, че си прекалено ревнива. Явно той не е убеден, че си жената за него и продължава да се оглежда.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 504160952f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Няма лошо да харесва, ама чак да добавя непознати. Явно си му някакъв компромисен вариант и продължава да търси нещо по-така. Или просто е неудовлетворен сексуално.

мъж

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 7f7f02990b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   И аз не мисля, че е нормално. Какви са тези жени? Някакви красавици, засукани, има ли определен тип, който обича да добавя, пише ли им и т.н.? Определено има за какво да се притесняваш и не си луда, опитва се да ти вменява вина, защото много добре знае, че прави нещо нередно и затова иска да те изкара луда, обсесивна, несигурна и какво ли не. Помисли си добре дали това е връзка, която си струва и дали при удобен случай няма да да предприеме и по-сериозни действия.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9119a80717
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Същата работа и при мен след дълги години се разбра че не само ги харесва а и спи с тях само да има възможност
Ж30

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 28a141d1e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Зарежи го, има други мъже, по добре сега когато нямаш деца от него. Аз трябваше да го направя това по рано за съжаление

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: dfa82efedb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз с бившия бях така. Сега за мъжа ми не ми пука, или това не е мъжа или просто не се чувстваш единствена или самочувствието ти го няма.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 7cd4130071
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   Не си губи времето, просто не е сериозен към теб, може да е играч по принцип. Това, че те напада е показателно, за това, че знае че прави нещо нередно. Иначе щеше да обясни спокойно. Махай го, негативните емоции рушат здравето. Бях с човек, който непрекъснато създаваше проблеми, в началото беше само това, но после станаха грандиозни. От две години съм с хронични бактериални инфекции навсякъде и себореен дерматит на стресова основа с рани по главата. От година и нещо не сме заедно, а аз още не мога да се оправя съвсем, въпреки че се лекувам постоянно. Смяташ ли, че си струва? От тази връзка загубих пари и здравето си. Не спечелих нищо. И при теб ще е така. Мъжете са да ти е хубаво с тях. Ако те карат да се чувстваш зле за дълги периоди от време - не стават и са вредни. И не, не всички мъже са такива като твоя. Мъжете са различни видове. Събери си нещата и му кажи, че връзката ви се е изчерпала и че ти трябва време. Така ще те пусне без скандали. В никакъв случаи не му казвай, че е заради фейсбук - ще започне да те напада, после ще излъже, че ще спре и след това ще започне да се крие по-добре, а след година или няколко, ще установиш, че е завъдил любовница, а тогава може и да си с дете вече. Да не го обиждам, ама има мъже, от които нищо не става и твоя е един от тях. Има и по-нормални, поогледай се.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 2f11315992
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не всички мъже го правят, нито е нормално когато човек е във връзка. Да не кажа че и иначе не е нормално да харесваш снимки под път и над път. Определена категория 'мъже' се опитват да убедят този и онзи че подобно поведение е нормално обаче. Не се връзвай и продължавай да цениш себе си. Той като иска да си лайква, нека си бъде сам.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 2a7fd4258d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   "Не е приятно, и дори понякога се комплексирах от това, търсех проблема в себе си."

Тъсри повече, тогава!

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: adf6342456
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Не, не е редно да го прави, още повече ако си му казала, че ти е неприятно е неуважително към теб.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b4356439c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   В мига щом друга му върже ще те предаде. Той търси, бе човек. А ти му позволяваш да търси, докато е във връзка. Накрая ще има "той ме излъга", а всъщност ти се лъжеш, игнорирайки очевидни неща.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 4a64554f9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Ако е само харесване на снимки, не е проблем. Макар че аз също съм много ревнива и всеки ден следя профила на моя, усещам, че съм обсебена. Но ако праща проятелства на непознати жени, не е нормално. Аз също не бих го приела! В момента не му правя проблем за харесванията, но ако забележа, че праща покани на други, веднага ще го попитам защо!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 7ae12b32ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Започни и ти очевидно да добавям хубави пичове, пращай сърчица т.н. И ако нещо каже твоя хубостник репликирай- с неговите камъни, по неговата глава. Междувременно и ти се поглеждай за по добър вариант от него, той това прави.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 37921f2ed0
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Аз пък не съм напълно съгласен. Лично аз правя същото, но не бих изневерил. Това че ми харесват други жени е съвсем нормално. Жена ми няма нищо против.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: bd92f8282c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Ами, най-вероятно, защото е женкар и по-лошо ще става, аз също съм ревнива и такива неща са ми крайни и не бих търпяла някой такъв, моето е детско игурно за някои, но аз съм много морална и честна и винаги очаквам това и от другия и подобни заглеждания по други, лайкове, покани, не са окей за мен. Може би затова нямам приятел от 100 години, но всичко с времето си. По-добре сам, отколкото с неподходящ човек.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: bd92f8282c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Аз съм ревнива и ми е тъпо името на МОЯ ПРИЯТЕЛ да е под снимката на някоя си, която да се ласкае, че той и е харесал снимката. Просто такъв тип мъже не ми харесват, те дори, както казваш ти, не го приемат като проблем и изкарват теб кривата. И по този начин се образува един токсичен кръг, в който едва ли искаш да бъдеш.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: dd59f622d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Твоят проблем съм го чувал и преди. Един приятел се оплакваше, че неговата половинка все му натяква за това. Накрая се оказа, че госпожицата смятала за нормално да си фантазира за други мъже по време на секс, но не одобрявала човекът да лайква едни смешни снимки. Моля те, кажи, че и ти не си от тези с двоен морал, при който за жената важат някакви промоции, а за мъжа - да ляга там и да не мърда, докато господарката не му разреши!

За едно нещо е прав: щом натякваш дълго време /ти сама си го признала/ и човекът ясно ти е показал, че няма да ти угоди, ти наистина имаш проблем, мила! Ако до някой момент си вярвала, че можеш да го промениш, пречупиш, научиш да е като теб, ако щеш, то в един момент се очаква да си разбрала, че това няма да стане. И какво направи в този момент? Примири се с неизбежното ли? Не, съдейки по прочетеното май имаш отчаяна нужда да доминираш и не приемаш "не" за отговор.

Та всъщност не ми пука дали е развратен коч или нормален мъж, но е добре наистина да помислиш за себе си. Не може всеки отказ да те докарва до такова състояние! В този живот отговор "не" е напълно възможен и всеки на тази Земя има пълното право да ни го даде. Това, което следва след този отговор е да подвием опашка и да спрем да се занимаваме с глупости. Ако си хабиш силите за всяка битка, която си загубила, на стари години ще си уморена, нещастна и може би дори с болни нерви. Не си заслужава!

Ти си решавай дали ти е чак такъв проблем това със снимките или просто егото ти не може да приеме, че човекът си е позволил да избере да запази част от себе си макар да не я одобряваш. Защото вие сте във връзка, но това не значи, че единият притежава другия и някой е изчезнал или умрял! Всеки има право да запази от живота си преди това всичко, което счете за нужно, доколкото не нарушава идеята на връзката. А от лайкване на снимки до изневяра има крачка, която не знаем дали е направил. Пък и нима ти ще промениш всичко, което той поиска? Ама абсолютно всичко? Толкова ли жертвоготовна си? Помисли добре преди да ми отговориш по рефлекс, за да не изглеждаш лошата! Мен можеш да излъжеш, но не лъжи себе си!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: d28c15af41
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Ще се повторя с предишните коментатори, но щом една връзка не те прави щастлива, щом ти липсва внимание в нея, късай! Просто си тръгни, никой не може да те задържи насила. Остави го да си харесва каквото и която иска и толкова.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: da9fe3c8e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Моят знае, че има неща, които са непростими...
Твоят явно няма никакви граници и си позволява прекалено много...
Кажи му, че при следващата покана на друга, ще загуби теб...

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 474bdd2455
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Авторке, не се чувствай длъжна да заживееш с него, ако не си сигурна в отношенията ви и в това дали искаш да създадеш нещо дългосрочно с мъжа до теб занапред.
Ако сте от повече от 5 години заедно и сте на възраст, в която се предполага, че вече трябва да създадете семейство, това, което той прави не е много нормално. Според мен няма нищо нередно в това да харесва снимки на други жени, но е много странно, че добавя такива, които не познава. Но го има и това, че колкото повече го ревнуваш, толкова повече той се чувства провокиран да търси други, дори и да не го осъзнава на първо време.
Поговори с него. Ако неговите разбирания за живота са такива, че докато е сериозно обвързан не вижда нищо нередно в това да добавя жени, които не познава, а ти от своя страна не можеш да приемеш това и да заживееш с този факт, може би просто не сте един за друг. А и ако това нещо те кара да се комплексираш и да не се чувстваш добре със себе си, е по-добре да се откъснеш от този човек и да намериш някой, който би те оценил повече.
На каква възраст сте и от колко време сте заедно?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 49798ac5b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   авторке, казват ти хората пишещи тук, че не е редно и че момчето ти не е сериозен към теб. Така е.

Но ти пиша за да ти кажа да не следваш съвети като "направи същото към него". Не се учи да правиш такива работи, запази си сърцето за друг и не си хаби енергията да му го връщаш. Кажи му чао без да чакаш отговор на това, което ще му кажеш като причина. Просто му кажи, не прави диалог и така.

Най силното нещо, което може да направиш е да запазиш себе си - знай, че не е постъпил правилно. Не се променяй и комплексирай.
Не се превръщай в него.
Кажи му причините, които те карат да си тръгнеш, ще ти помогне да се приемеш и да се възстановиш - Тръгни си с достойнство.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9652a0f579
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Моят мъж също гледа профилите на други жени и аз го знам, но не ми пречи. Имам доста по ражни неща за които да мисля и нямам време да се задълбавам и заяждам за тези глупости. Аз не се смятам за по-грозна и глупава от тези жени и също имам мъжко внимание и гледам профилите на други мъже. Разнообразието и свободата са част от формирането на една хармоничка възка.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 0484acabe1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   От авторката:
Благодаря много за коментарите. Парадоксалното е, че не подбира какъв тип добавя, а има доста голямо мнение за себе си, в същото време не подбира. Страшно много ме обижда това поведение, защото ме изглеждам зле, нито е и уважително.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 0484acabe1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Какво мислите за разбиване на паролата на фейсбук. Знаете ли как става или няма смисъл да си го причинява човек

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b936375300
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Не съм чела коментарите. При мен е същото. Заедно сме от 4 години и имаме дете на годинка. Милион пъти съм го питала дали съм му досадна, скучна и тн. Той казва, че се филмирам. Писнало ми е да харесва други, да си пише с други.. Решението е развод. На предела съм вече. Мислех, че с детето ще се промени, но стана по-лошо. Адски съм изнервена заради мъжа си. Предимно аз гледам детето, ставам нощно време като той ме ръчка аз да ставам. Писнало ми е. Дори предпочита приятелите си пред мен. След работа се вижда с тях вмести да дойде при жена си и детето. С говорене пробвах, но не става. Затова ще му поискам развод. Да си вее спокойно байрака.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: da732dffe1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Ех, ако имахте малко акъл и не се занимавахте с Фейсбук (изобщо да нямате) и лайквания...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 35eff21d64
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   Никога няма да преглътна такова нещо. Мъжа ми да търси контакт с други жени и да точи лиги като помияр? Никога. Това е неуважение към теб, връзката и дори към самият него. Зарязвай го директно! И не слушай глупостите как всички мъже гледали и т.н - да, гледат. Но между гледане, поглеждане, зяпане и добавяне, търсене на контакт, фантазиране и производни има много голяма разлика - едно сърце и едно уважение. Не си губи времето с недостойни хора. Тръгни си без обяснения. Ако имаше уважение към теб не би го направил. Ако е грешка би го взел предвид при разговора ви.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 474bdd2455
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Извинявай, че ще те попитам това, дано не е много лично. Не си длъжна да ми отговаряш, но много би ми помогнала, ако го направиш - колко години ви е разликата, в чия полза, и каква е причината да не живеете все още заедно? Благодаря предварително

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 5bdc8d7d01
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Номер 29, разликата ни е една година, той е на 28. Не живеем заедно, поради разминаване в желанията и варианта е квартира, а в дългосрочен план е по-добре копуване на апартамент. Но тъй като не сме живяли заедно си е доста сериозна крачка и за това стоим на едно място. Освен това поне 2 3 пъти в годината предпочита да ходи на дискотеки сам, сега например ще ходи на вила с колеги и колежки. Опитва се да ми внуши,че е нормално,но за мен не е, единия да си живее живота, а другия да е затворен вкъщи.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 2853e965da
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Не е проблем, ако един мъж, харесва снимки на красиви жени- известни модели или просто случайни красиви жени в интернет или на улицата. Все едно да му забраниш да разгелжда списания.
Проблем е, когато търси контакт с тях, флиртува с тях, пише им, сваля ги, излиза на срещи, прави им подаръци. Тогава вече е проблем.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 2f11315992
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   Абе стига сте оправдавали лайкване на произвол. Нормално е мислено да отбелязваме коя е секси/привлекателна и т.н. Но въпреки че съм мъж не мисля че е нормално да се демонстрират публично подобни неща, още повече като човек е във връзка. Ако обичате човека до себе си, защо бихте му причинявали такова нещо ?

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 2853e965da
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   Авторке, той нито веднъж ли не те е канил на клуб с негови колеги и приятели?
Ти имаш ли приятели, с които да излизаш без него?
Не е нужно да сте обсебени един от друг и навсякъде да сте заедно, по принцип. Но от време навреме е хубаво да се събирате с неговите или твоите приятели. В твоя случай, поведението му е егоистично и неуважително. От друга страна, ревността е най- деструктивното чувство на света и е абсолютно пагубно, както за теб самата, така и за връзката ви. Ти правила ли си му сцени на ревност на публични места, без причина? Ако не си, проблемът определено не е в теб. Не е проблем, че харесва снимки на известни и красиви жени в социалните мрежи. В случая той, не ти обръща достатъчно внимание, пренебрегва твоите желания, не иска да живеете заедно и ето откъде идва ревността и несигурността във връзката ви. Трябва да си поговорите сериозно двамата и да му обясниш, как точно се чувстваш. Обърни внимание на следното, което си написала: "имам дългогодишна връзка, в която все още не съм заживяла с партньора си." - Мисля, че тук се крие разковничето. Той не ти предлага брак, не ти дава любовта и сигурността от която се нуждаеш, не ти предлага да живеете заедно и реално оттам тръгва всичко.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker