Турчин и българка! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121269)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18547)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Турчин и българка!
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 884 пъти
Здравейте, бих искала да споделя една важна тема. Наистина много харесвам турците, повече от българите. За втори път качвам тука тази история. Имам момчета турци, с който се познавам. Много ми харесват, просто много ме привличат незнам какво да правя. Така някак са по възпитани повечето, а от бйлгарите един от 100 1свестен. Едно момче, което е турчин много ме харесва постоянно ве кани на крещи ден. И аз също много го харесвам. Най важното, което ме притеснява, е че когато отида по нататака за уча в друг град да кажем. Ами ако си намеря турчин какво ще правя, ако ми е на сърце как ще му откажа. Наще ако разберат ще стане лошо, направо ми се плаче. Вуйчо ми колко пъти ме обиди, като му покажа всеки турчин да го обижда, че били ТЪПИ селяни и тн. Много се обадих и започнах да плача в стаята. Пък то момчето не беше някой лигльо, а възпитано момче, даже приятелката му е българка. И това, че питам въпрос на вкус не означава нещо лошо. А пък, когато му показах някой българин веднага някак си променя емоционално без обиди. Това не ле е честно, всички сме хора, защо да се обиждаме така. Познавам едно двама братя, които да много умни, това че имат хубави оценки не те прави умен. А пък какво с мен как се държаха уж единия ме харесваше. Веднъж, кога имахме спортен полезен и ми казаха с нацупена физиуномия, че облеклото не ми вървяло за този ден. Пък друг път бяхме на рожден ден и започнаха да ми се присмиват, за нещо от както помня. Пък другия път е, когато беше коледа и ди разминахме подаръци. На мен ми се падна на него. Купих му цяла торба с подаръци, независимо какво е бях му купила една топка с сняг стъклена за украшение и други неща така за спомен и тн. А второ единия от братята ми се натиска да го харесвам, обаче аз не го харесвах. После незнам, защо ме махна от фейсбук, без нищо да съм му направила. Даже един път те сами се поканиха у нас. Аз ги пуснах, какво да направя. Нямаше как. Какво може да се нарече това!? А онзи турчина, когато бяхме вънка на пейката и говорихме, даже косъм ми махна от блузката. Винаги е бил възпитан с мен. Един път пред блока един започва да ме излага и да ме пита какво имам и вика като някакъв луд, имах си проблеми да здравословни (не е за теглото), поради операцията, нямя значение както и да е. А той дума не каза. После ме извика да се говорим и тнн. Според мен не е важно какъв си, а дали си човек. Затова това много ме притеснява ако де харесам турчин, а наще не ми дадат. Иначе и на мен ще ми е малко неудобно пред техните, ама като се обичаме с него, защо да не сме заедно. Извинявам де за правописа, просто бързах. Моля ви без заяждания, защото тука не е сайт за скандали, а дайт за съвети. Момиче на 17 години. Очаквам вашите отговори. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 5b4cf40e4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами можеш много лесно да си решиш проблема, след като обичаш толкова много турците, просто отиди да учиш в Турция.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker