Къде е границата/баланса в сигналите, когато флиртува. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Къде е границата/баланса в сигналите, когато флиртува.
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1108 пъти
Първо да кажа, че темата е в ЛЮБОВ и изневяра, не в секс и интимност.


Мъж.

За мен:
Правил съм секс 1 път преди 8 години. Не ме притеснява неопита в секса, колкото неопит в свалките и вербалните игри с жените. Жената, с която съм бил беше от моята компания и е различно от това да се сваляш с непознати, а и доста години минаха без да съм се поддържал топъл по-темата. От намеци разбирам, но границите на какво е уместно и какво не, не ги разбирам, защото не съм правил дълбоки флиртове.

От една страна не ми пречи да съм правил секс един път, но наистина искам да развия свалките, мисля, че имам бързо мислене, че съм sharp и witty, и че бързо ще схвана, но може би някаква основа и "границите на какво е уместно и какво не, не ги разбирам много". А понякой път преминаването на границата означава неуместно изказване или по-лошо грешен сигнал всякаш залъгвам жената, че искам да я имам.
Смисъл, искам да трупам опит, но не искам да залъгвам жени и да им давам грешни сигнали, което пак си е залъгване. Също, не ми е зор за секс за една нощ, искам единствената, любовта, аз да си я избера и уловя, но как се трупа опит, в свалките ако не искаш да вееш кур наляво и надясно и без да даваш погрешни сигнали....

Не искам да съм лек мъж, искам да имам умения без да съм наранявал жени с погрешни сигнали. Как се прави... Възможно ли е това. Знам, че може само да флиртуваш с продавачки, и какви ли не там подобни, но къде е границата и баланса.
Разбирате ли ме?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: dce4c2f23b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сладурче, искам да ти кажа да не го мислиш толкова. Усмивка, постоянен визуален контакт, докосване уж неволно по рамо, ръка и мили думи са в състояние да разтопят всяка жена. Говори , слушай и я търси. Златната тройка за успех. Късмет!!!
Ж19

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 3ec88c62cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   границата е там, до където на жената и е приятно с теб. Прекрачиш ли я, сам ще разбереш по отношението ѝ към теб, смяната на настроението и отдръпването. Стига да не си последният тъпак и селски бек, естествено.
Има една стара поговорка - ако с гледане се ставаше нещо, кучетата щяха да са първи касапи. Та и ако с обяснения от тоя и оня в анонимен сайт се "развиваха свалките", всеки втори щеше да е Казанова.
Наскоро някой пак питаше подобно нещо - рецепти няма и никой не може да те научи. Защото хората са различни. Което върви при една жена, друга няма и да го забележи.
"Искам единствената, любовта, аз да си я избера и уловя..." Ако тя не те избере теб и не ти даде да я уловиш, нищо не става, comprendo?

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 697ea7161f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   №2, аз съм автора. Пиша ти за да ти кажа, че търсех отговор в твоя коментар, но звучих всякаш отговаряш на някакъв друг въпрос или решаваш да ме обучиш в нещо, което не питам (с изключение на първия абзац)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 697ea7161f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Към 2 пак от автора. Нещо ми се струва, че си мислиш, че съм слаба ракия и, че това за теб е момента да си чистиш комплексите. Аз съм тук и съм си отворил душата, а ти искаш да хвърлиш боклук. Що не ходиш да си е*еш майката Comprendo!? Ти си нямаш на идея аз какъв съм и кой съм. Разбра ли? Това, че аз имам проблем и го споделям не ти дава право да дойдеш и да си плющиш твойте проблеми, които нямаш смелост да назовеш, а ги използваш като избиване на комплекс. Пикла. Щом чакаш някой да си отвори сърцето и покаже душата, за да му се изплюеш достатъчно говори какъв човек си. Никога няма да видиш такъв като мен. Само ще те подминаваме и ще те гледаме от високо с нашия скромен опит. Не бих се отворил пред такова злобно и очевидно нещастно същество. Това, че искам да съм уязвим и да вървя по границата на любовта и максималния кеф не означава, че съм слаб и че не мога да те пратя на майната си с думички. Разбра ли ме?
Не се опитвай да си пускаш отровата тайничко като кажеш 1 изречение, което има смисъл, за да ми се прииска да ти чета коментара, та после да ти гледам грозната душа преведена в думи.
След първия абзац няма нищо общо с темата и въпросите, които аз питам. А ако вие чакате някой да си свали гарда, за да му плювнете. Ако си мислите, че някой неопитен ще го феминизирате за да си чешате егото и чистите комплексите, няма да стане. Доста глупаво постъпваш да ме приемаш за толкова глупав. Ходи по училищата и им говори на тийнейджърите. Ама да знаеш, че и те са умни и ще те хванат, поне аз се познавам и аз и тогава щях. Може да нямам опит в това нещо, но интелект имам и си нямаш на идея в каква миша дупка мога да те завра ако се опиташ да злоупотребиш с мен. Боклуци сте, и не заслужавате хора с душа около вас. Само обикаляте и искате да омърсите всичко що мърда щото иначе се чувствате недостатъчни около другите хора, щото като се знаете вас какви сте, най-обикновените хора ги виждате като перфектни и само разрушаване ви идва в главата. Comprendo?!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 3751114216
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторе, мисля че, не разбра правилно н 2..

Съгласна съм с нейното мнение въпреки че, звучи малко грубо и може би на това реагираш.
Няма универсална рецепта наистина, различни сме по между си- соц. среда, възпитание, житейски опит т. н.
Но най- общо, да речем неангажиращ флирт:
Зрителен контакт поне 3 секунди, усмивка. Може да бъде придружена усмивката с одобрителен поглед, тактичен, бърз поглед отгоре надолу без да спираш на отделни части от женското тяло (много мъже като забият поглед в гърдите и забравят че, към тях има прикачена жена например) и връщаш бързо лъм очите където задържаш. Жените сме свикнали да ни огледжат гърди, крака, дупе, устни- не ни впечатлява, само значи "бих те.... "
Хубавата и интелигентна жена се вчетлява от зрителния контакт.
Няма лошо в компания да се шегуваш, без да включваш интимни/сексуални намеци щом не искаш да подаваш грешни сигнали.
Спокойно можеш да правиш комплименти- според жената. За стил на обличане, цвят който подходжа на очите и да речем, за професия и постижения. В такива моменти просто трябва да си малко психолог- поведението, дори дрехите що- годе насочват, но най- вече поведението.
Мисля че, ще ти е от огромна полза ако се сприятелиш по- отблизо с 2- 3 жени. Наистина само приятелство. Ще ти помогнат много дори само с компания и разговофи да опознаеш малко по- отблизо, пък покрай тях ще имаш и повече контакти с други жени.
Н 2 е прав/а за още нещо... жената е която избира и ти "позволява" да я ловиш. Ако не и допаднеш, няма да допусне интимничене освен ако не е да бройка "възхитени" за престиж. Такива лесно ще усетиш по това че, ще си пишат с теб, но няма да излизат с теб насаме. В компания може да е около теб колкото да видят и другите че, си има фен.
Жена която те харесва ще търси близост с теб и задушевни разговори. Ще иска да опознае личността ти. Да прекарва време с теб насаме. Ще прави малки жестове за теб.
Не е уместно нито за неангажиращ флирт, нито за сериозни опити например- пращане на интимни снимки; разпитване за сексуални предпочитания без да имаш връзка с жената; натрапване на свои такива; повторна покана след като веднъж са отказали без значение как е бил маскитан отказът; навлизане в личното пространство без да са подали индикация че, може; прекалено оглеждане от главата надолу- най- общо, най- грубите неуместни според мен.
Уместни- комплименти с нужното уважение; разговори за хобита; цели/мечти; споделяне на позитивни неща от личният живот/време; покани за приятно прекарано време на места интересни за двамата; смях- много усмивки, колкото повече я усмихваш, толкова повече ще иска да продължаваш да го правиш.

Това разбира се, най- общо. Различни хора- различни иде(и)али!
Но трябва да излизаш и се сближаваш с жени, дори просто на здравей, пък после по кафе до евентуално приятелство. Така ще придобиеш опит в общуването с жените и по- важно, да развиеш детектора си за правилния избор.
Влюбването е само химия... с времето отшумява.
А за любовта е нужно време, обичаш качества у човека (иска си опознаване) усмивката, походка може би, неща уникални и само нейни си.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 766b8745f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   "Правил съм секс 1 път преди 8 години. " Така. Явно за теб границата е била доста дебело подчертана и досега си се спирал. Дай по-смело. Да, не трябва да се прекалява с флирта, да, 90 процента от мъжете са досадни и натегачи, но останалите 10 (в които вероятно попадаш ти) пък са в другата крайност. И им трябва една идейка повечко смелост. Не го мисли толкова наистина. Успех!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 766b8745f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Опа, сега прочетох коментарите на автора към номер 2 (който се е изказал доста приятелски даже) и си връщам предния коментар назад. Ясно защо си "правил секс 1 път преди 8 години." Нищо не променяй в поведението си, авторе. Нека жените си знаят какво имат насреща - честността е хубаво качество, то ни спасява от злини.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 697ea7161f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Към 7. От автора.

Не разбирам какво ми казваш, упрекваш ме за коментар 3 и 4 и целиш нараняване със сарказъм.
Или ...

Ако целта ти е първото, то... Аз очаквам помощ, и когато някой коментира с такава, оценявам и той трябва да знае, че го оценявам, дори и да не му кажа изрично.
Но ако някой мърси, ще го изпъдя за да остане само чистото.
Може би заради това е по-трудно да лъсне лесната страна на хората (въпреки, че в самата история аз показвам моята).

Определено бих разговарял с по-приятна нагласа с номер 1, 5 и теб, но не толкова с номер 2.
Всички жени са различни(че и мъже) и заслужават различно държание.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 697ea7161f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От автора. Приемам, че коментар №7 е вид сарказъм пасивна агресия.
№7 Ще ти обясня какво се случва, защото много често се срещат тея проблеми в комуникацията дори не само в този сайт....

Ако ти №6/№7 ако беше достатъчно готина, щеше да оставиш коментар №6 без да пишеш коментар №7, но ти не го направи.

Пиша този коментар за да разбия някои съмнения. Когато се търси неприятната страна на един човек, ще я намерите, а някои(ще кажа кои) от коментарите ме карат да изглеждам, че аз друга страна, освен неприятна, нямам.

Ако имаш мъж, как би искала той да реагира, когато някой атакува душата му или твоята? Да те брани или да стои и да гледа?
Ако не си бях избранил душата към №2, ще изглежда, че коментара му/й, го приемам за правилно отношение.

Виж коментар №1, не съм й го казал, но ме накара да се почувствам по-мек, и всякаш ми позволява да си показвам по-меката страна към жените. Разбираш ли? Даде ми този комфорт.

Виж коментар №5, показва ми, че ме приема, звучи всякаш прощава и изписва дълга рецепта с помощ. Въпреки моя груб коментар към №2, самото действие на №5(дори още преди да взимаме под внимание съдържанието) - стъпките: прощаване, приемане, подробната помощ, е нещо, с което една жена може да спечели мен като мъж...

Ти, №7, не ти харесва как съм се отнесъл към №2, но харесва ли ти твоя собствен коментар №7?

Отклонявам се от темата за да обградя значителното и да направя същинската дискусия още по-стегната след това.
Аз не мога да разбера, ако в историята ми изглеждам мек, има приятни коментари като №1 например, но или някой ме съжалява като вероятно №6(правя си извода, щом след това пишеш онова в №7, в темата не се оплаквам, "правил секс само един път моля помогнете"... Питам за тежкия баланс да си готин и почтен, но щастлив човек) или някой ме подценява и приема, че не трябва да има никакво уважение към мен, като №2.
Ако пък покажа, че мога да браня душата си, има коментари като №5, които да изразяват човечност, но ще има и други като №7 с пасива агресия.
Тези коментари, които ги споменавам като по-негативни такива, ме карат да си чувствам историята и собствените коментари много разклатени, всякаш не казвам, точно това, което мисля. Всякаш ме дърпате в различни крайности, извът това, което съм казал. Всякаш изобщо не разбирате думите ми. Малко ли е да мисля и за други хора, да не искам да ги захвърлям като носни кърпи само и само аз да си трупам моя кеф и опит?
Въпреки това пак съществуват коментари като №1 и №5, които са ме разбрали и не разклащат, а напротив, строят.

Аз просто разбирам, че №2 и №7 нямате достатъчно опит във възприемането, някаква вид обща интелигентност, не знам каква точно и.. може би някаква вид топлина, която №1 и №5 излъчват.

Аз съм добър човек, но живота ме е прекарал през живот, и след дълги години съм се научил и бързо да се движа м/у лентите - дявол/ангел.

И все пак има нещо за мен в коментар №6.
Към №5, относно онова с улавянето, съжалявам момичета, аз вярвам, че Няма жена, която да не може да бъде уловена, когато се действа правилно. - "освен ако не е да бройка "възхитени" за престиж", това с мъжки и женски friendzone и "фенове" го забравяме. Все пак говориме за мъже и жени, а не за драми и непораснали момичета и момченца.

Та да благодаря на коментарите, които наистина искаха да помогнат! И така. На дали тази тема ще получи повече коментари...
Дори не знам дали ще ми публикуват коментара, модовете имат навика като седна и си пиша спокойно, да не видя коментара си след това.. ("Моля" ли се казваше тук)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 766b8745f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Приятел, много се обясняваш, много лесно се засягаш, много очаквания имаш... и то към банда непознати. И изобщо си един много много тежък характер.

Представи си, че срещаш себе си, но в женски вариант и бъди честен... Не би ли избягал от нея, без да поглеждаш назад, още при първото запознанство?

Казвам го с добро. Може би ти звучи грубо, но дори смекчавам думите си. Няма да те лъжа - истината е, че когато срещаме такива хора, гледаме да не се забъркваме с тях. Сам помисли дали може да промениш нещо в себе си. Защото не можеш да промениш света и другите хора, за да станат удобни за теб.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 697ea7161f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Към 10. Прав си пич, бих избягал от жена, която се държи така постоянно. Но проблема тук е, че се държа така, когато някой си играе с мен. В случая аз искам помощ, и си отварям душата колкото се може повече, за да може да бъде помогнато, а хора решават, че тогава трябва да си изхвърлят боклука и да ме учат да давам на жените неща, дори и да си мисля, че не са заслужили.

Няма как да докажа, че това не е първото дори и второто АЗ в живота ми. Тук хората идват и съдят по това, което виждат. Ти ми казваш това, което на мен ми помага само в редките случаи, в които се карам с хора като някои от коментиралите.
Искам да кажа, че: Не попаднах на хора от началото с коментарите и лъсна част от мен, която и аз няма да я приема да я имам като всекидневие, но я приемам да я имам за редки моменти, в които ще защитавам себе си.


Темата е счупена. Аз как да обясня или докажа, че съм много по-различен от колкото оня, който се брани в коментарите.

Мога да си браня душата и не бих спирал да го правя. И да съм честен, жените биха се подразнили, когато са срещу мен и се наложи да се държа така, но ако са от моя отбор, мисля, че ще е едно от нещата, които ще харесват най-много. Да браня мен и нея.

Ако решиш, отговори ми само на историята, без да гледаш коментарите. Ще го оценя.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker