Приятелката ми има записан в телефона номер на мъж с женско име - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелката ми има записан в телефона номер на мъж с женско име
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1643 пъти
Ами заглавието говори само по себе си. Знам какво ще кажете, но искам да го чуя и от някой друг. Става дума за обща компания от 8 човека - събираме се, пием кафета приказваме си. Повечето са по двойки, но има и свободни хора. Преди 3 месеца някъде нещо много странно ми направи впечатление. Единия от компанията се казва (името е измислено) Георги. М. да речем. Той е свободен. Докато чакаме да дойде часът на уговорката за разходка телефонът на приятелката ми звъни и на екрана се изписва Гери. М. Тя беше в банята и не вдигна, а аз в първия момент не обърнах внимание до момента когато не излезнахме и въпросният не и каза - "Звънях ти, а ти не ми вдигна". Бях като застрелян но си сдържах емоциите. Само да отбележа никой друг не беше звънял след това. Както и да е мина месец време, нещата поизбеляха, казах си че може да не е той а някоя нейна приятелка и не бива да се поддавам на ревността. Но....подобна случка стана преди месец - отново тя беше в банята, този път нямахме уговорка да излизаме но телефонът и беше на масата и и дойде съобщение по вайбър от Гери М. като на снимката познайте кой беше....Дааа точно така на нашия общ приятел. Не знам какво и беше писал тъй като не и ровя в телефона, но този път бях сигурен че е той и от тогава насам се чувствам доста сконфузено особено като сме се събрали компанията. Връзката ни не е особено пламенна и да си призная честно не върви много добре, но пък и ми стана тъпо точно по този начин да се случи. Какво е вашето мнение?
Случвало ли ви се е подобно нещо и въобще има ли основание да се притесняваме ако половинката ни има записани мъже/жени с имена на другия пол?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: f91f4f4aa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ппц не го одобрявам, но този път има доста основателна причина да и погледнеш чатовете с този. Ако я питаш директно винаги може да те изкара виновен, че се съмняваш в нея, а реално това било шега между тях. Един вид се шегували и тя му сменила името в указателя. Между другото има и немалка вероятност нещата реално да седят по този начин. Вместо да тормозиш себе си и да внасяш напрежение във връзката ви просто хвърли едно око на чатовете.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: d108f1dcba
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Естествено, че имаш основание да се притесняваш. Няма друга причина да му сменя името на женско, освен ако не крие нещо от теб. А то е ясно какво крие.

Ако и без това не ти върви връзката - е време да помислиш за бъдещето - има ли смисъл да продължаваш с нея.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 65b144ed1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Ееех, може ли да си толко наивен!? Има ли вика повод за притеснения.
Нали знаеш жените кога сменят имената на мъжете с женски такива, ако не знаеш да ти кажа. Когато същите тези мъже или ги чукат или много скоро ще започнат да го правят. Пич, разкарай я тая. Нека и дойде, като гръм от ясно небе. И какви са тия глупости не и ровя в телефона.
Бате, ако видя, че друг мъж и пише с женско име, то направо взимам телефона и ще чета,а тя ще стои и ще гледа, докато не прочета всичко.
Стига с тия глупости, ако ли не си живей още в лъжа, но ако искаш да си спестиш още унижения я разкарай моментално.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 708c2d13e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бих сложила картите на масата, след което най-вероятно връзката би приключила.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 394e3887c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Прочети и чатовете задължително, така си изясняваш нещата вместо съмнения да те мъчат. И ако е каквото изглежда... ами когато сте заедно с Гери М хвани нежно за ръчичка твоята прелест, отведи я до Гери и му се извини че, без лимон в устата и чушка в задника му я подаряваш. Без разправии и истерии, без унизителните "Ама защооооо, лъжци, предатели" т.н. Не се поставям в подобна позиция.
Спокойно си му я подарявай (така унижението ще си остане изцяло за тях, все едно за теб тя вече е предмет от който нямаш нужда и подарявам на друг който пък се нъждае) честити му подарената придобивка и си тръгвай с изправен гръб и глава.

Ж

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 72e77c4cb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   имах един приятел но неми беше толкова близък просто приятел с проблеми много на главата, запознах се с майкаму случайно един ден докато го чаках да излизаме с него, майкаму ми сподели проблемите му и ме помоли да подържаме контакти ако има нещо да и докладвам един вид и аз се съгласих, понеже исках и аз да му помогна наистина да излезе от тия лайна в които се е вкарал. Той беше на едва на 19 аз бях на 27г тогава а майкаму незнам на колко е била но беше много запазена жена но самотна майка без мъж до нея. Минаха месеци от както се чувах с нея и всеки път когато я виждах в тях тя беше все по красива и по красива но все пак жена която гонеше 40те години вече но подържана и на място. С времето започнахме да излизаме да споделя и други нейни проблеми на главата а аз всеки път се правех че я ислушвам все пак това ми беше ролята нали и през цялото време тя ме имаше в нейния телефонен оказател като замесник шефка и никой не подозираше какво става между нас и така малко по малко докато не дойде момента в който си легнахме в най скромното хотелче и не го направихме няколко пъти. Честно казано хареса ми много защото тя правеше неща дори които все още аз не бях правил с предишните ми момичета в живота но дойде момент в който това продължи 1месец и ме помоли да спрем защото започвала да се влюбва в мен а знаехме че няма как да се получи нещо повече от секс. Такаче си му прави и ти сметката

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ec33888862
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да, ние със съпруга ми по времето когато бяхме любовници така си бяхме записали телефонните номера - той с женско име, аз с мъжко. Стар номер.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: e9f450129b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От Автора

Здравейте и благодаря на всички за участието в темата. Ясно ми беше какви ще бъдат повечето отговори, тъй като съм чувал за този феномен жена да записва мъже с женски имена в телефона си и долу горе знам какво значи, но не мислех че ще ми се случи на живо. Не че е кой знае какво - по скоро е неприятно, дори и друга жена да видиш да го прави пак ще ти стане сконфузно. От тук нататък аз ще започна леко и деликатно да разследвам нещата, като дори ще и преровя телефона. Искам да съм максимално подготвен когато трябва да се сложат картите на масата. Но както ме посъветваха по - горе мисля това да стане без караници и без кавги. Лошото в случая е, че някой трябва да се отдели от тази компания от 8 човека. Или аз след като скъсам с приятелката ми, или те двамата които предполагам ще тръгнат заедно когато тя се освободи. Пък може и те двамата да се скарат и да не се гаджосат :D Знае ли човек. Времето ще покаже. Доста ми олекна след като писах тук и да си призная не изпитвам ревност. Ще се подготвя в рамките на седмица две, ще събера информация и ако доказателствата са против нея деликатно ще я скъсам, даже си мисля пред Герито и направо да му я подаря.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 9d9b6e8f9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ти си будала.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8e5f2f51a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Въобще не ѝ отваряй чатовете, а говори директно с нея. Защо името на вашият общ приятел е Гери М. ?! - директен и ясен въпрос.
Едва ли ще получиш адекватен и честен отговор, но опитай.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a9ad006597
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Чети, слагай keylogger , 100% има нещо ! Ако разбереш нещо не и казвай ! А като се обади следващшя път гери вдигни и го направи леш , после изхвърли ку*вата с парцалките и , и си сипи едно малко .....!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a9ad006597
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами според мен "Гери .М " оправя приятелката ти , а теб съвестта не ти позволява да и видиш чата ....и те правят на глупак , трябваше да отговориш на въпросния (Гери.М) и да напишеш обади ми се , след което вдигни телефона и му....(сещаш се) . Аз ако се съмнявах , че приятелката ми изневерява веднага щях първо да намеря тоя "Георги" и да го накарам да си изпее вс , после изхвърлям парцаланата и така . Не разбирам мъжете, които са спокойни докато имат съмнения за изневяра ...
П.с не съм ревнив но най -мразя да ме правят на глупав..

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a9ad006597
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   До 3 . Много си прав ! Аман от курволяци , зарежи я веднага и прекратявай всичко с тая компания , дето тоя нещасник седи и те гледа в очите докато е*е приятелката ти, тва е страшна подигравка , аз бих му разбил канчето !

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c285f5a1d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Ем брат Сигорни се дъни зад гърба ти , кофти разкарай я да вари при Гери.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 5ee22476ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Пич те двамата правят неща зад гърба ти. Няма какво да го мъдриш много, иначе хубаво че искаш да си 100% сигурен. Но оттам нататък провери дали и останалите в компанията ви не са знаели за това нещо. Ако не - идва въпроса дали да ги изобличиш пред тях след като се разделите.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ced218545a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Щом използва друго име определено иска да скрие от теб тази комуникация, може би точно затова да не си мислиш разни глупости. Не я защитавам! Казвам, че някак не ми се връзва цялата картинка, ако имаше нещо повече от чат с този, тя щеше да си крие телефона или да го заключва, но очевидно това не се е случило. Тя, ако иска да е с него, ще бъде с него, какъв е проблемът? Тя е с теб до момента!
Съветът ми е да го обсъдите спокойно, да я питаш за мотивите, за чувствата, въобще накъде върви връзката ви. Такова дебнене не ми се струва мъжко, питай директно и после си прецени. Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 09616f0265
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   След като приятеля е от обща компания, не виждам причина да крие името му. Може да е някаква грешка. Аз преди две години записах телефоните на двама нови колеги, единия мъж, другата жена, размннени. И досега говоря поне веднъж в седмицата с някой от тях, но така си останаха с разменени фамилии. Какъв е смисъла да слага друго име, след като ако някой е достатъчно близо да види кой я търси, ще чуе и гласа дали е женски или мъжки. Ако иска да скрие големия брой разговори не е ли по лесно да ги изтрие от последни повиквания? Ако само на това ти се крепи цялата теория за изневярата на жената до теб, проблема е в теб. Ако имаш и други наблюдения, по добре прегледай тайно телефона, отколкото да рискуваш да си разрушиш връзката заради печатна грешка.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: e9f450129b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   от Автора

здравейте хора. Мина почти месец откакто писах темата и нещата се развиха в благоприятна за мен посока. Просто се разделихме защото тя е от друг град и се наложи да се върне обратно там да живее. За Георги не съм я питал, а и не можах да открия убедителни доказателства с които да я закова на място. Видях един чат между двамата в който не пишеше нищо подозрително и един малко по странен във вайбър който като че ли не почваше отначало явно е бил изтрит след което пак са си писали, но отново нищо подозрително. Другото интересно е че никога не е закъснявала, винаги сме си заедно вечер, нито е излизала сама. Като и да е. Разделихме се като приятели и си казахме че някой ден може пак да ни събере съдбата (едва ли). Говорим си от време на време и съм и казал ако идва насам да се обади. А Георги си е тука, но той вече нищо не може да направи. Ако иска да отива да живее в нейния град. Ако въобще е имало нещо между тях.
Абе сложно нещо е живота....

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker