Влюбена в жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121293)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена в жена
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 810 пъти
Здравейте! Момиче на 20 години съм от сравнително малък град. Ще карам направо по темата - да, почти безнадеждно изгубила ума си по жена. За сексуалната си ориентация мога да кажа, че още от малка съм усещала, че съм различна, че се чувствам странно привлечена от жените, което впоследствие успях да открия и назова с истинското му име.
Всичко започна преди около 2 години. С въпросната жена се познавахме и преди това, но отношенията ни бяха чисто приятелски, ако мога така да ги нарека, тъй като разликата в годините ни е доста - тя в момента е на 45. Общо взето се познавахме от наши общи познати, а разговорите ни се свеждаха до "Как си"; "Как върви живота" и т.н. Един ден обаче се срещнахме насаме, тъй като трябваше да обсъдим проект, който бях започнала, а тя работеше в същата сфера и щеше да ми бъде от полза със съвети. Видяхме се, всичко мина нормално, но не знам защо някак си я почувствах близка и реших да й споделя болката в живота си в момента, а именно че преживявах трудна връзка с момиче (към момента го приемам като да съм се травмирала тогава за нещо тъпо :D). Тъй като не споделях за чувствата си с най-близките си хора, понякога ми беше по-лесно да го направя с някой, който бегло познавам. Когато й споделих за това, нейната реакция беше съвсем нормална - каза ми, че се случват такива неща в живота, трябва да съм силна, но ако някой чувства нещо такова към нея би се отдръпнала.
Аз въобще нямах подобни мисли, но явно, когато кажеш, че си привлечен от своя пол, автоматично следва да си влюбен във всеки един от тях. Както и да е, след тази среща никоя от нас не коментираше нищо по темата, но започнахме да се виждаме по-често заради въпросния проект. С времето работихме и по други неща заедно и се сближавахме, аз й разказвах за живота си, тя на мен също, личеше й, че се чувства много добре в моята компания и често тя поемаше инициативата за среща по работа.
Няколко месеца след първата ни среща започнах да забелязвам, че разговорите ни за нас самите преобладаваха, организирахме съвместни екскурзии с познати, със семейства, тъй като в малък град хората някак повече се познават помежду си. Харесваше ми това в нея, че е човек на изкуството, на литературата, оценяваше подобни неща, за това и често и предлагах да посетим дадена постановка или нещо подобно. Тя естествено идваше с мъжа си, аз с приятели, имаше и случаи в които ходехме само двете. Но с течение на времето аз усещах как си променя отношението към мен - когато ме видеше не сваляше очи от тялото ми, разговорите ни по телефона продължаваха по 1-2 часа и открито признаваше, че й е приятно, разпитваше ме дали съм във връзка, как бих реагирала в различни ситуации, сякаш ме изучаваше. Аз реших да отвърна, осъзнах че не ми е безразлична, беше ми приятно с нея, а скоро изцяло завладя ума ми. Имаше моменти, в които се виждахме вечер, притискаше ме уж неволно към себе си за прегръдка, целуваше ме по бузата за довиждане, хващаше ме за ръка и някак си "забравяше" да я махне от там.
Кулминационния момент за мен лично беше когато след поредната целувка за довиждане обърна рязко лицето си към мен и устните ни се сляха за секунда. Аз се дръпнах от страх, мислех, че го е направила неволно, но след доста размисли после, осъзнах, че май не е било по грешка.
В крайна сметка след 2 години гонене, намеци, караници, сдобрявания, ние все още поддържаме връзка, но никой от нас не прави крачката за признаване на чувствата си. Това, което мен ме съмнява е дали изобщо изпитва същите чувства, каквито и аз или си въобразявам и това, което е показала го разбирам грешно, въпреки че описвам ситуациите обективно.
Това, което не мога да реша е дали да й кажа всичко или ще разваля отношенията ни, тъй като за мен не е просто обект на сексуално привличане, ами доста повече я ценя като човек и не искам да я губя, но пък и не мога да живея в това неведение, да мисля постоянно и да се измъчвам. Колкото до това тя да направи първата крачка, едва ли ще се стигне до там, тъй като я спират много неща като съпруг, деца, общи познати, а пък аз съм на принципа, че ако искаш нещо в този живот ще намериш начин да го получиш, не винаги за сметка на друго нещо. Разбирам, че е семейна и никога не съм искала да развалям отношенията й, но когато виждам желание и толкова емоции от нейна страна, искам да й дам това, което очевидно не получава на другото място, без да провалям изградения "имидж", позиция в обществото, мнение на околните и т.н.
Ако някой е попадал в подобна ситуация, ще се радвам да чуя мнението ви. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 548ce21b76
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Moят съвет - зимети са наибети! Честита нова година!!!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4ea1001b3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Голяма драма, голямо чудо, а то става въпрос за едно ебане, щом тя е омъжена. Ти го описа, все едно живота ви ще бъде повод за роман бест селър и че ще е нещо, което не се е случвало никога в живота.

Вземи и кажи и се натаковайте, че да ви мине. Иначе ще го мислите и ще го идеализирате и драматизарате още 2 г. Тя вече е на таква възраст, че рутината в брака и е взела връх и иска да се освежи. Може и изобщо да не е би, ами просто да иска да разчупи скучния си брак. Но явно си дава сметка, че си е просто стара коза, искаща да лющи млада върба и това я спира. Все пак никога не е късно да станеш за резил.

Но не те виня, на 20 г. повечето са така, не могат да различат посредственото таковане от истинската любов - някой да ги погали и вече се изживяват като Ромео и Жулиета.

Междувпрочем зададе ли си въпроса къде е мъжа и в цялата история? Или си толкова заслепена, че дори не се замисли?

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 65110e352c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Пак оня чекиджия-фантазьор с фантазиите за младите и стари лесбийки. Пич,спри порното че ти е промило мозъка.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7c5947a763
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Ще се радвам, ако има развитие! Нека авторката сподели, когато се случи. Като съвет мога да дам да бъде припипомнена тази неволна целувка, но в подходящ момент и някак шеговито, за да се види нейната реакция.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 909c3a7e05
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Щом държиш на нея като човек и приятел не поемай инициативата за нещо повече. Ще я изплашиш и това ще ви развали приятелството. Тя е в по-комплексно положение и именно заради това инициативата трябва да е по-скоро нейна. Ако нещо ще се случва, то ще се случи ако сте по-често насаме, но нека стане естествено. Според мен алкохолът (малкото количество!) може да ти подскаже повече в някои моменти за желанието на човек. На по една-две чаши вино... всичко ще ти се изясни.
Права си, че когато човек иска нещо трябва да се отстоява и да намери начин да го получи, но в случая ви според мен е по-добре да оставиш нещата така и просто да се пуснеш по течението. Даже мен ако питаш се поотдръпни лекичко щом вече имаш чувства - за себе си, колкото да се оттърсиш от чувствата в теб.
Трябва да ти кажа, че ако тръгнете по този път не виждам реално до къде ще стигнете и струва ли си. Каква е перспективата? Тя е семейна и със сигурност ще се притеснява постоянно да не се разбере нещо за отношенията ви. Да, може и да има някакво желание/любопитство/симпатия, но ще ви коства приятелството рано или късно, ще задълбочите отношенията си, което ще усложни живота ви - особено нейния, ти ще хлътнеш още повече и ... впоследствие ще се изгубите като приятелки. Да не говорим, че живеете в малък град и пак ще се засичате по един или друг повод.
Разбира се това е само една теория как биха се развили нещата, не знам за какви отношения и натури става въпрос. :)

Все пак ако нещо ще се случва гледай инициативата да не е изцяло твоя и да не си настъпателна ти, нека нещата се случват естествено и да си съвсем наясно, че желанието в нея го има, а не си се заблудила. Най-умният ход е да не казваш абсолютно нищо.

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 1325983835
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз мисля, че би било добре да й кажеш. Разбирам те напълно, аз също съм влюбена в жена по-възрастна от мен. Повярвай ми след като й признах доста ми олекна. Успех и пиши как се развиват нещата!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker