Възможно ли е българин да си купи девствена циганка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Възможно ли е българин да си купи девствена циганка?
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 6968 пъти
Търся си жена с традиции. Която да е честна да бъде домакиня да седи край печката, и да възпитава децата. И да ме уважава. Ясно е, че сред българките няма вече такива, за това съм се ориентирал към циганките. Знам, че имат ромите в България все още останали цигански родове, където се спазват тези традиции. И булките се продават. Разговарях с мой приятел, който познава циганската култура и традиции из начале, и ми обясни, че това били само определен сорт цигани, калайджии, ако не се лъжа, и че нямам никакъв шанс, понеже аз не съм нито циганин нито калайджия, а традицията била булката да се продава от калайджии на калайджии. Но все пак реших да потърся и второ мнение. Иначем, аз съм симпатичен, работлив, амбициозен, чистоплътен, социален и с чуство за хумор. Имам свой дом работа и автомобил. Събрал съм някой лев и предпочитам да го инвестирам в свястна булка, от колкото в лъскави ламарини. Под свястна има напредвит чиста и неопетнена.


Благодаря и бъдете живи и здрави!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 88

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 5966c222cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

1.   Ами пич, то би трябвало тя да ти плаща задето ще я интегрираш. Обаче нали се сещаш, че ако нещо сгазиш лука ще го отнесеш от цялата и рода.
Според мен не ти трябва на баир лозе, гледай си рахатлъка и си пази здравето.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 19e12c80f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

2.   Ти не си добре с главата! По-добре си вземи прислужница, или секс кукла.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a589c09895
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

3.   Автора към номер 1 За какво да и плащам за където да я интегрирам? Имах съученичка от техникума именно от тия циганки, които се продават девствени, беше отличничка по всички предмети.Със знания и обща култура можеше да сложи всяка нашенска парцалана в малкия си джоб.За красота не искам да говоря, слънцето заслепяваше... Работеше в събота и неделя при родителите си на пазара, които продаваха дрехи.В същото време другите съученички българки на по 17г. вече имаха по 10 х я в колекцията някои вече даже гонеха 30-ка. Даже повечето се клатеха с курсовия да им ходотайства за оценки.И това утре ще ми целува децата и с тия ръце ще ми прави мекици.... Именно с българка днес ще си с лозе на баир. Ще и търпиш безкрайните претенции, ще и слугуваш, ще и осигуриш всичко, накрая ще се изчука с кумеца, както тука една от форума. А с такава жена традиционалистка ще си гледаш рахатлъка.Освен, което са весели и купонджийки, а не кисели и постоянно недоволни като нашенските коври...



Номер 2 Съжелявам, но ако погледнеш назад към миналото такива са били и някогашните българки.Обаче от както ги облъчи феминизма стават само за секс кукли...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 5a9ef96bf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

5.   Аз съм на 23 години, девствена съм и съм българка, ама не бих те погледнала даже, какъвто и да си. Ти не си търсиш жена, а слугиня. Никоя нормална жена не играе на "Пепеляшка". Обречена ти е мечтата.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a589c09895
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

6.   Автора към 5. Няма такова нещо като девствена българка на 23г. Може да излъжеш баба ти, която е на 86г. и не излизала от село, но не и някой друг. Единствения вариянт за девствена българка на 23г. е някоя със сериозни физически недостатъци. Имах една комшийка на времето Ганка тя беше българка на 30г. и беше още девствена. Но имаше тежка форма на паралич и си преплиташе краката, до като ходеше. Беше озлобена до душата си, понеже живота я беше наказал и мразеше всичко и всеки дори и собствените си родители.


Айде лека и мека!

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 01130066fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

7.   А ти девствен ли си? Или си се отъркалял с не знам си колко досега?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 5cbd546eb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

8.   Слънчице, сред българките има жени с традиции и аз съм една от тях. Аз готвя и се грижа за 80% от домакинството като чистене, гладене, пране и пр. На всичкото отгоре и моят няма кола и е на квартира, а съм му вярна. Аз още уча, но отсега си търся къде да си намеря нещо по специалността. Това, че циганката е девствена, не значи, че ще е вярна домакиня, макар че аз бях девствена до 21, докато не срещнах приятелят си, но и като такава казвам, че девствеността НЕ е гаранция за вярност! И да, бях девствена и не съм нито грозна, нито дебела, просто чаках любовта, докато такива като теб тичаха по градските парантии , а нас свестните ни третирахте като втора ръка. Стига плюхте по българките, защото вие нас свестните и търсещи любов не не отразявахте, а търсехте молските кифли и дискотечните плъхове. Сега си сърбайте попарата такива като теб! Не сме ти виновни българките за това, че си поредният с фетиш към кифли! Сам си си виновнен за избора и си стой сам, защото си го заслужаваш!Явно толкова струваш!
Още малко ще повярвам, че карма има, хаха! Много се радвам за теб иначе. Благодаря, че сподели историята си. Дано повече такива като теб да остават сами.
Ж22

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ab75b61f6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

9.   Ооо, авторе...От името на всички българки, или както ни наричаш “парцалани”, моля те, вземи си циганка, защото с такова мислене само за такава ще ставаш :)
Такива семейства, които си продават дъщерите, или както ти казваш “поддържат традиции” е меко казано извратено, замисли се, ти би ли си продал дъщерята, защото бъдещата ти циганска булка ще иска да продължи тази извратена “традиция”. Хайде като толкова плюещ по българките, нека те видя как след 20 години ще си продадеш детето. Търсел жена с традиции, хаха, паднах да се смея, не авторе, ти търсиш жена СЛУГИНЯ, някоя необразована. Защото нека не се лъжем, никое образовано момиче няма да остави да в търгуват, като някоя вещ.
Българските вече отдавна не искаме да ни третират така. Ти не третираш жената с уважение, в темата ти чета само “Аз искам”, “Аз искам”, което говори само по себе си, че си егоист. Казваш какво искаш, но не и какво предлагаш - егоизъм.
Така че, от името на всички българки, УСПЕХ с намирането на циганка, само не ни обиждай ние какви сме, заради това че имаме някакво себеуважение, и не искаме да ни третирате като черга.
И спокойно, няма да умрем без златния ти ***.
От 6 години съм във връзка с прекрасен бял англичанин, които никога не ме е обидил каква “парцалана” съм, заради това че съм спала с 3-ма преди него (ти също не си света вода, едва ли си девственик). Уважава ме, не очаква да му прислужвам, имаме си чистачка веднъж седмично, за да може вместо да търкам(е), да имам време за себе си или да излезем някъде. На това се казва УВАЖЕНИЕ, да мислиш за другия, не само да взимаш, затова на този мъж с кеф му готвя и го глезя, защото той нищо не очаква от мен :) А ти авторе, бъди здрав с необразованата си циганка, ние “парцаланите” не те искаме така или иначе :)))

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a589c09895
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

11.   Циганките са огън.... Има легенди за циганската любов... И най-вече страашни фурии на купона.Винаги засмяни весели... Има приятел цигански барон в Ямбол, всеки път като му ида на гости ставаше невероятно шоу. Циганките по цицки думкат кючеци на масата отгоре.Даваш им само ядене пиене и цигари , ще ти веселят душата до зори.Много са и темпераментни чуствителни влюбили се в теб, ще е само твоя до като смърта ви раздели.Страстни са в леглото.Раздават се на макс.И не крещят, че си болен порноманиак, ако искаш да и го изцуркаш в устата к после да гълта.Та нали така една жена доказва любовта към мъжа си, като приема неговия генетичен материя под всякаква форум.Нашенския гарбич не искам да го коментирам.Все повече самотни майка, щото от рано се проевават емоционално са изхабени, и не стават за семейство.Прецакаха се яко с тоя феминизъм.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8360543937
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И аз съм жена, на 22г и съм девствена. 178см, 55кг с руса коса и сини очи. Българка. Пък ти ако искаш вярвай. И на 100% подкрепям номер 5.

Именно защото няма да тръгна да си лягам с някого просто ей така, а държа на отношение, възпитание и най-вече човечност. Които в днешно време са дефицит. Както и няма да се поробя с мъж с подобни разбирания, който търси някоя да му готви, да му чисти и да му пере мръсните чорапи. Да ми се прибира от работа и да чака на масата ракийката и салатката, а аз на пета да му се въртя. Ей сега!

И още по-зле пък да ми обвинява феминизма. Кое е феминизъм? Че не искам да бъда цял живот домакиня ли? Че искам кариера? Че не ми е мечтата да готвя, чистя, пера по цял ден и вечер да правя секс по команда? Какво като имаш работа, дом и автомобил? И аз имам работа, автомобил имам, който сама съм си купила. Дом още нямам, но е в целите ми.

Аман от комплексирани мъже, които ги е страх от амбициозни жени. Иска човекът неграмотна циганка от село. Да е той по-умен, да е той мъжа, да носи той парите и да командва парада. Тя ръка да му целува, краката да му мие и децата да му гледа. Представи си...... в 21 век живеем.

После какво няма да сме девствени, вие сами съвсем се обезличихте!

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 3d9f07593a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Браво на номер 12, аз също съм девствен на 19.
М19

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a589c09895
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

14.   Автора към 9 Оооо миличка, тия холивудски прожекции с ,,Добрия бял англичанин,, и камериерката ги прожектирай на съселяните ти, от изтритото село от картата от където си се пръкналала:)))))) Те са вижда ли чужбина само по телевизията и биха ти повярвали на 100% Аз съм живял 20 години на запад и ми е ясно нашенските парцалани къде са пласирани при западняците, точно при гарбича на запада.Или при някой зальохан хомосексуалист, със не лоша работа на хранилка.И лятото отива на слънчака и се счупва от еване два месеца, защото ония незнае как да я оправя.И тя загораля като каубойски тиган даже не издържат и до лятото , ами вилнеят и с арабята и неграта на местна почва.И като се прибере на село Плевен го раздава аристократка.От горе с цилиндър надолу с галоши..... смях:)))))))

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: bed788586b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   Вземи влашка циганка няма да сгрешиш познавам много това са най-хубавите хора

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: bed788586b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Разбирам те донякъде,но ще ти кажа,че колкото и да е това са две различни култури тя няма да се нагоди към така да кажем бълграски стил на живот.Аз съм била във една сериозна и дълга връзка със съвсем побългарен циганин,образован не приличаше на циганин изобщо,по-късно разбрах за това,че е циганин красив,богат,от голям град,но различията са си различия..никога няма да те приемат нейните родители както може би и твоите,както и роднините ти,макар,всичко да е приключило между нас до ден днешен загубих уважение в очите на роднините ми наистина стигмата е голяма ..Факт е помисли,ще можеш ли да се нагодиш.При тях е веселба до зори,при българите нещата са много по-скучни задружни са изключително много,понякога това може да изиграе лоша шега,от друга страна българите не са задружни като цяло.Ще трябва да й изпълняваш скъпи прищевки(не,че не е така при всяка жена) ще трябва да й купуваш златни бижута,това при тях е на макс,циганите купуват злато на жените си,имах 19 грама златно колие от бившия ми.Давам ти пример,българин не би купил това.Ще трябва да промениш много от възгледите си за да не ти избяга..Циганките имат тази черта с три деца може да избяга стига,друг които е готов да я позлати да се появи...Помисли,не си мисли,че са цветя и те само заради едната "девственост" това,при тях вече не се спазва търси жена която ти подхожда

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: bed788586b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Калайджиите са род които,никога няма да се сроди с българин.Няма такъв филм.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a589c09895
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

19.   Автора. Преди имах нещо като връзка с циганка от околноста на Ботевград. Тя ме хареса и започна да ме ухажва, после аз и стана заварката.Каза ми, че преличам на Ал Пачино, а той и бил любомиями актьор.Пък аз я харесах, че ме почерпи с домашно приготвени от нея палачинки и се влюбих в тези прекрасни палачинки и очи на дива кошута.Много работлива, и домакиня.Работеше на две места и помагаше с домакинството в къщи на майка си.На 25г. беше още честна.Как разбрах ли? Ами не можеше да се целува буквално, аз я научих.Личеше си, че не е била никога с мъж.Със над сто български съм бил, но такова самодивско тяло, като изваяно от скулптур никакъв шанс при българка.С едни гърди като нарове и стегнати като камък.С часове съм ги любил.Много я глезех и лапето изцяло откачи по мен.Даже колата и давах да кара без книжка, а това най-много я кефеше.Проблема е , че не бях подготвен още за семейство. Карах една счупена атройка, живеех при сестра ми в една стая , не исках после тя да бъде поредната,която да крещи по форумите, че от мъжа и нищо не става.Тя искаше да се евен, даже ми дойде в хотела на крака, любих я любих я , но не исках да я отварям понеже не исках да и провалям бъдещето.Ясно ми беше , че в момента няма как да бъдем заедно.Но сега съм наредил нещата, имам тук таме някой човек по циганските махали важни клечки ще видиме... Бог напред аз след него.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ab75b61f6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

20.   От Номер 9, там ти е проблема, че слагаш всички под общ знаменател, за теб ВСИЧКИ българки в чужбина били Еди какво си, защото ТИ така си бил видял :)) както и че ВСИЧКИ българки в България не ставали защото ТИ така си казал. Затова с такова мислене - циганката под ръка и пътя. Аз никога през живота си не бих тръгнала да говоря, че всички български мъже са еднакви, въпреки манталитета които споделят. Просто няма логика в това.
Речника ти е толкова беден, озлобен си на макс и не бих тръгнала изобщо да си губя времето да те убеждавам за английските мъже и тяхното отношение към нас “парцаланите”.
Циганки много, скоро и без това те ще станат повече от нас, така че се подготвяй от сега :)))

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1e40968218
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

21.   Авторът от напъни да спори даже пусна един коментар за циганската любов, където "забрави" да се представи. Спокойно, сайтът има функция за разпознаване!

Пич, предлагам ти направо да си вземеш афганистанка! Те са дори с повече традиции от циганките. Само да не дразниш братята ѝ, че... Или пробвай с пакистанка - пак не дразниш братята ѝ, както и афганистанците от предишния пример и си тип-топ! Не се занимаваш с парцалани, Цоцолани, корморани и всичко, което завършва на -ани в множествено чисто! Зареж ги тия циганки! Много реклама, малко истина! А и като започне да танцува по цицки на масата пред чужди мъже, ще ти стане едно такова... парцаливо. Не си го причинявай! Наистина!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a589c09895
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

22.   От Автора към 20. Аз казах какво търся в в поста с , с който пуснах темата.Не мога да разбера, ти и останалите истерички, за какво се обадихте като не взехте грам отношение кокретно по темата, а сте озлобени от комплекси, че вече много българи взеха да им се поизбистря мозъка и започнаха да търсят качетсвеното и да не залагат на куц кон, само зарди десет опикано месо.Ти за какво се хвана с англичанин? Щото като цяло западняците са по-големи шМатки от Ганьо и там мурафетите за феминизма по-лесно се пласират. Да му пускаш когато си искаш, да шеташ когато искаш, да пускаш приятелите му вкъщи когато искаш, защото си имала право да бъдеш човек.Да обаче с всяко право върви и задължение.Както той има задължение да ходи всеки ден на работа и да осигурява финансов конфорт на семейството, така и ти имаш всеки ден съпружески задължения да шеташ, да го задоволяваш и прочие.А и те англичаните са една грозна нация... на всеки с два грама сивак му е ясен отговора от уравнението ,,българка англичанин,,


Аре със Здраве

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8de531d59a
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

23.   Преди години срещнах една циганка в Търново, в басейна на хотел Света гора. Беличка, страшна красавица. Тя беше на 20 г. и учеше в Търновския, от Шереметия беше, едно селце преди Търново. Аз бях там по работа и бях на 26 г. тогава. Ейййй това момиче ми смени мнението за циганите. Умна, чиста, невероятно красива. 3 дни си говорехме в басейна, заедно и излизахме из Света гора на разходка. Та тя каза, че е калайджийка, девствена и чака да я купят. Мисля, че много ме беше харесала, а и аз нея. Но тогава бях млад и страхлив ауууу, какво ще кажат хората, аууу как ще я купя. Сега си давам ясна сметка, че точно това момиче беше моя избор - и преди тази среща, и след нея сума ти българки ку*ви ми изневеряваха. И не, не е в мене проблема, а в тях, защото са боклуци. Никакъв морал, нищо. 10 години минаха от тези 3 дни в Търново и още и още ме е яд! Затова ще ти кажа - намери си момичето ти, пък да видиш дали няма да я купиш. Тя като настоява и родата й ще отстъпи накрая, аз сега хващам намека на онази мома....Просто не се отказвай.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 3b419a6e53
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

24.   22, обиждаш българките и какво очакваш? Хвалби? Ти висиш тук и по цял ден обиждаш българките, понеже нямаш очи за нормалните такива. Цял живот си се влачил след кварталните уруспии и сега те са ти виновни, а не самият ти за грешният ти избор. Съмнява ме да си бил с над не знам си колко българки. Такива мъже са отракани и умеят да си отсяват жените, докато ти не можеш. Такива мъже или са си отсяли жена, или проста си гледат живота и не висят по такива сайтове по цял ден да плюят по българките, защото знаят, че с това няма да постигнат нищо. На такива мъже като не им изнася дадено общество, търсят по- добро такова и действат по въпроса, а не мрънкат като теб, докато ти се оля - то не бяха плюнки по българките и това как западнячките били готини, после азиатките, сега и циганки. Очакваме да минеш и на марсианки. И не си мисли, че не се подразбира кой си. Темата с онзи глупак, дето се е влюбил в азиатка, която му била направила еротичен масаж и в която тема също има несъответствия, вероятно си я писал ти. Вижда се по еднаквите правописни грешки и това цялото детайлно и вживено описване на действия и сцени.
Пишеш, че си живял на Запад. Ами, като си толкова читав, защо не се хвана с жена от там? Или се хвана и не можа да я задържиш, понеже те видя колко струваш? Защо си дойде в България, след като не ти харесва тук? Защо не си тръгнеш и не отидеш на по- добро за теб място, след като не ти харесват жените, а само мрънкаш по сайтовете? Изобщо не се връзват нещата. Истината е че едва ли има нещо вярно в това, което пишеш, или всички тези неща с това с колко жени си бил, как си живял на Запад и колко си видял, е силно изопачено, за да се изкараш големия мъжкар с големия опит. Ами, не си такъв, няма и да станеш.
В коментар 19, който най- вероятно е измислен, ясно се вижда "опитът" ти с жените и цялото ти противоречие в сбърканите ти представи за нормална жена. Като например с това, че обвиняваш българките, че били златотълрсачки и колко било ужасно българката да се възмущава от материалното състояние на даден мъж, а иначе ти си се притеснил от циганката, че щяла да реве по форумите как нищо не ставало от теб (то не че става, де). За българката не е ок да е златотълрсачка, но за циганката е. Пишеш, че циганката ти се била слагала - поведение на лека жена. Но на нея й е простено да е лека, а на българката не. Пишеш с кеф как циганите играели по цицки на масата, но ако българка го направи - ще влезеш тук и ще почнеш да ни плюеш отново. Нещо като с темата с полуазиатската масажистка - българките са к*рви, ама тя не е, ако че прави масажи с хепи енд и секс к клиентите си(обикновена проститутка). На нея й е простено да е к*рва, ама на българките - не. Азиатката или циганката може да са минали целият квартал,ама не са к*рви, а девствената българка е "парцалеса" за теб. Ами, авторе, не очаквай с тези гнусно сбъркани представи за нормална жена и с тази отвратителна злоба да си намериш нормална жена. Нито циганка, нито азиатка. И искрено се надявам да не намериш такава, защото намериш ли, ще я съсипеш с откачените си представи и ненормалното си поведение. Убедена съм, че тези сбъркани представи си ги прилагал и при българките преди, та затова така си ни намразил. На Мара общата й е простено да се облича като магистрален гном, понеже ти харесва и затова си се хванал с нея, ама скромното Ленче (примерни имена) не те кефи, понеже е тихо и не се набива на очи, затова е "парцалеса". И Мара те е окичила с рога, колкото Тръмп Тауър и сега търсиш ли търсиш някое Ленче да се грижи за теб и да ти е вярно, но някой умен мъж я е взел и й се радва, а ти сега си седиш сам в злобата, която не след дълго ще те доведе до психиатрията. Даже те съветвам да спреш да си търсиш качествена жена, понеже всичките такива (българки или не) са взети и няма да те огрее, ами стягай багажа и върви да си запазиш място в някоя лудница. Невменяем си, наистина. Сбъркан тип.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 64873fb178
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   23, ама ако пък я беше взел, нямаше да знаеш, че българките ще ти изневеряват и все щеше да си мислиш "ех, защо я взех тази циганка, защо трябваше да си причинявам това да се обяснявам с родата, защо не си взех българка да е от моя род, децата ни да са чисти българи, ех как изтървах еди коя си българка, толкова е бяла и цивилизована и нямаше да имаме културни различия". Като се скарате или те издразни за нещо пък, щеше да си мислиш "циганска работа". Докато не опиташ и от двете няма как да знаеш кое би било по-добър вариант.

Мисълта ми е никога да не съжаляваш, защото един Бог знае на какви яйца щеше да се насадиш с нея.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 64873fb178
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

26.   Не съм жена, но не разбирам.

Първо - защо искаш девствена жена със семейни ценности, след като самият ти си чукал порно актрира, българо-виетнамска проститутка и онази мрънкащата разведената, която ти е била гадже едно време? Не е ли малко лицемерно? Да чукаш порноактриси и платени разпоретини много ли е традиционно и семейно? Не го казвам с лошо, но аз ако бях девствена жена, със сигурност нямаше да се хвана с такъв като теб.

Второ - уж не искаш парантии, обаче си готов да отидеш до другия край на света заради виетнамската парантия. И това не го разбирам. Защо не искаш западна курва, а искаш азиатска? Питам сериозно, не се заяждам.

Трето - искаш тя да те уважава и тем подобни, обаче ти какво уважение имаш към жените? Оная си хващал за косата, тикал си и устата на хуя си и някакви такива. Ами тази циганка или виетнамка нали като поживеете няколко месеца, ще започне да те дразни я с някакъв неин си навик, я с някакви разбирания нейни, все ще имате някакви противоречия. Мислиш ли, че ти ще я уважаваш повече от няколко месеца? Защото аз никак не съм убеден. А би било нагло да заставаш някаква да те уважава без същото в замяна, че и да си жертва девствеността за тебе. Ако една жена иска да е девствена, значи тя иска да я даде на мъж, който споделя същите виждания - да е уважителен, да не се чука за спорта и за нагона, да има семейни ценности и т.н. Би било егоистично да и отнемеш девствеността, да я омърсиш с твоите долнопробни бройки и неуважение и в крайна сметка тя какво ще получи в замяна - провален брак и унижения.

Моята жена също я взех девствена, така се случи, не съм го планирал. Аз самия бях с една връзка преди нея. Знаех, че да взема девствена е голяма отговорност. Това не е жена, която да онодиш и да кажеш "голям праз, ще си намери друг". Тя тръгва с един мъж с идеята това да и е любовта и много отбира и проучва, докато се наеме на такава крачка. Тя не иска да се омърсява с някакъв, дето след месец няма да я помни. Вече 15 г. не е съжалила, не съм погледнал друга жена, нито тя друг мъж. Да ми е жива и здрава, бих дал живота си за нея, както тя нейния за мен.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1d3effb19b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Авторе, вместо да искаш да си първия, искай да си последния. Когато се омъжи за теб, повече да няма други, да не ти изневерява, това е по-важно. Аз съм имала двама приятели преди да се омъжа, вече имам дългогодишен брак през който нито веднъж не съм изневерила и не мисля да го правя. И ще защитя българските жени по простата причина, че почти всички от моите приятелки също не изневеряват на мъжете си. Всяко стадо си има мърша, знам, че има и много жени, които сменят любовник след любовник, но не слагай всички под общ знаменател. Иначе абсолютно съм съгласна с теб за тая история дето кумът и е любовник на една, по-гнусно и отблъсващо нещо тук не бях чела.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 799eec1f39
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Интересно как казваш, че си бил с над 100 българки, но заявяваш твърдо, че искаш девствено момиче? О, мале, хаха. Когато видя мъж на 23 примерно девствен, тогава ще ти се вържа на акъла, хаха. Да, българките едно време бяха като слуги, но така е било общоприетото, колкото и да не ми харесва на мен това. Един уж зрял мъж си има две ръце и два крак, за да може и той да върши тези неща. И това да си хващаш циганка е направо лудост. Ти си българин и трябва да си вземеш българка. И през ум не може да ми мине аз лично да съм с циганин! Ненормално е за мен. Нещо ти хлопа дъската, не го казвам с лоши чувства.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a589c09895
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

31.   На скоро мой приятел се запозна с една българка, на 38г. , която живее на семейни начела с един холандец. Холандеца я прибрал буквално от пътя с детето и в къщата си. Тя била и с дете от някакъв си там. Човека работа и намерил за детето и се грижил, пари не и искал. За две години с нейната заплата апартамент в Бургас си купила. И хукнала нашата да си търси мъжурля по сайтовете, като в същото време забременяла от холандеца. Намерила моя приятел помислила си, че нещо може да се случи между тях и хукнала да прави аборт. А той реално искаше само да я клати. И в кухнята била спъната, холандеца го хранела предимно с полуфабрикати. За това и моя приятел не я изкаше за жена, а само, , чук и бек, , Нямала чуства към холандеца, спяли даже в отделни стаи, но е трябвало да му пуска питенце, понеже живяла в неговата къща. Тука колкото и да ми крещят болни феминистки, и отхвърлени жени, достатъчно видях имам и личен опит доста. Аз нямам нищо против българките да се взимат с който си искат, незнам какъв им проблема обаче на тях, че българина не предпочита вече българка. Успех им желая въпреки всичко.



Автора

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: bed788586b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   Българките са тръгнали по араби и други талибани,а българите по циганки.Затрихте България такива като вас.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 27f1cadec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

33.   Като момиче, вече млада жена, в което село има цигани калайджии, които продават дъщерите си, ще ти кажа, че:
1. Повечето не биха си продали дъщерята на българин посмъртно.
2. Малкият процент, който биха, я продават колкото да приберат парите на българина и после булката бяга в срок от 2-3-4 седмици, както са и заръчали тайно техните. Парите естествено не се връщат.
Съвсем сериозно. Ама така ви се пада на такива.
Ж22

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 5ac2670158
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

34.   29- щяла да защитава българките????

Ама мила, кои българки по-точно?????

То мършата е превзела стадото, така ми се виждат на мен работите!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 3b419a6e53
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   32, къде са тези българки??? Не казвам, че няма такива, но така се изказвате, все едно всяка втора е тръгнала с такъв (говоря за България, понеже не знам как е в чужбина). Така се случва, че живея в два града (за един период в единия и за един период в другия). Уча в университет, в който чужденците и разбирай - негри, араби, индийци и хора от почти цяла Европа - се увеличават с всяка година и то видимо. Не съм видяла българка с арабин или негър. Може и да са си лягали, но чужденците там са си едно капсулирано общество и рядко се завързват по- задълбочени познанства. Не съм расист. Нямам против да обясня нещо за фитнеса на университета, както беше преди коронавируса, да обясня нещо на български или кое къде се намира в родния ми град (там уча). Мога и с 10 негри и араби да изляза на кафе, но няма да си легна с никой от тях, защото противоречи но схващанията ми. Така, че ако си видял българка в компания на цветнокожи, не значи непременно че си ляга с някой от тях.

От 8 и 24.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1d3effb19b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   Към 34-няма да влизам в режим на обяснение,достатъчно ясно казах кои жени бих защитила-тия които не изневеряват и съвестно си гледат мъжа,децата и къщата.И няма да се уморя да повтарям,че има и такива,явно кой каквото търси,това намира.В моето приятелско обкръжение почти всичките са такива жени,аз никога не бих се събирала с жени,които са от мършата на стадото.Просто нямам какво да си кажа с тях.А и не желая да контактувам с такива.Дано този път си разбрал.Хайде със здраве-от 29

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a589c09895
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

38.   От автора към 29. Една жена, която е имала много, няма как да свикне само с един .Това са фантасмагории.Щом до момента преди да срещне мен не е свикнала с един, и когато е с мен няма да остане с един.Аз харесвам българката но някогашната...Онази гроздоберачката от банкнотата от два лева от соца.... с ценности, морал, правелни черти на лицето... А на днешния гарбич какво да им харесам Възпитанички на интернета , и серияли като ,,Секса и Града,, и ,,Дързост и Красота,, и философията на САЩ за независима и космолитна жена...:)))). Ганка и космополит...? Ако го няма смартфона в ръка да я препитам за неща като обща култура относно странатата на, която проповядва философията им феминизъм САЩ. Всички президенти на САЩ, столица и прочие...? Ще мълчат като риби.Нали ги гледам в реалита като Фермата и Биг Брадър, как историята на собствената си страна не знаят ка моли САЩ. И тези парцалеси ще имат претенциите да бъдат нещо повече от домакини..? Аре бегай от тука! Дърво ,което е расло да бъде направено от него мотика, няма как да бъде направено от него цигулка.




Към 30 Мила само за едно си права.Че имам два крака и две ръце.Обачем имам и глава на раменете си представи си, с която мога да мисля представи си.Мога да сготвя повече манджи от на колкото години съм.И готвя. Домът си чистя по перфектно от аптека.Пари изкарвам доволно и предоволно.Дом имам работа имам, кола имам.Ти за какво си ми тогава.Като си легна само да вдигнеш краката и аз пак да свърша цялата работа ли? Аре у лево.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 5a9ef96bf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

40.   Авторе, с този твой сбъркан, болен манталитет никоя жена не би те взела, сигурно и много закъсалите биха те пропуснали. То бива злоба, сексизъм и омраза, ама твоето е направо дъно.

Бил си с над 100? Хаха, повярвахме ти. Едва ли и една би те изтърпяла. Мечтаеш си да си мъжка курва, ама и за курва не ставаш дори. Иначе пък искаш девствена, умрях от смях.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a589c09895
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

41.   Ооо 36 я не се изказвай неподготвена, като не си излизала от България.В България българките ги сърбат гащите за черна или арабска гега, но повечето се въздържат заради обществените норми, които са наложени на територията на България.Я отиди на запад там където ги няма тия обществени норми да видиш нашенките как трошат арабските геги, други вече дундуркат по едно-две лапета смърдящи на афганистанска или сирийска сган.С последната такава нашенка се запознах миналата година с дете от иракчанин, с който живяла на семейни начела, и след като я е забремял и изхвърлил като мръсна котка от кебапчинийца без да признае детето.И нашенската куха лейка чак кръстила детето с името на Арабина, мисля, че Адил ли нещо такова се казваше, ако не се лъжа.После я е бил онодил някакъв нашенски тъмнокож турчин , който е с 20 години по-голям от нея.Тя чак се и влюбила в него.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 5ac2670158
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

42.   41 - една забележка!

Ти говориш на българката логично, разумно, с доводи, сякаш тя разбира (от) нещо.
- Няма смисъл!


от 34

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6498e69b14
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

43.   Хора, вие не разбрахте ли, автора всичко е видял, навсякъде е бил, слага всички под общ знаменател. Няма какво да си губите времето с него. В главата му е загнезден сексизъм, злоба и бълва само гнилоч срещу българките. Иначе е спал със сто... но иска девственица.. държи да е девствена, но той не е. Двойни стандарти колкото си искаш, никаква нормална мисъл не връзва освен че обижда насреща. Обикновено хората, които нямат грам аргумент, а само обиждат са неуки и с нулева обща култура. Достатъчно си изгубихме времето с него, човека си иска циганка и това е.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 799fd9ded7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

44.   И какво ще си говориш с тази циганка? Как да калайджисвате тигани? Тя сигурно няма да може да посочи къде е българия на картата... Намери си умна и интелигентна жена, ама като те гледам какъв си едва ли някоя ще ти се върже. Ти затова и по-тъпички търсиш. Мале, мале..

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 799fd9ded7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   И какво ще си говориш с тази циганка? Как да калайдисвате тигани? Тя сигурно няма да може да посочи къде е България на картата... Намери си умна и интелигентна жена, ама като те гледам какъв си едва ли някоя ще ти се върже, а и едва ли търсиш такива жени над твоето ниво.. и затова и по-тъпички търсиш. Мале, мале..

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 733a75490f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

47.   Нямаше да пиша по темата, защото всеки луд с приумиците си - относно автора на темата!

Но това, което ми направи впечатление като четях коментарите беше само едно - коментар 12! 22-годишното момиче, което изказа мнението си, не я познавам, но точно такава жена бих искал за съпруга като нея и искам да й кажа, че ако ми позволи да се опознаем, на ръце бих я носил и бих си я гледал като писано яйце! Харесва ми изказването й, харесва ми мисленето й! Да, може да не съм я виждал, но момичето е изключително умно, а аз нямам претенциите да бъда с "Мис Свят"! Важен е ЧОВЕКЪТ! А такова момиче като нея е 1 на милиони! Зная, че тук няма как да разменим свои координати, но просто искам да й кажа, че ще се моля да я срещна в своя живот!

Мъж на 34 години

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 3b419a6e53
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

48.   41, кое ми е неподготвеното? Ти си толкова злобен, че от злобата си не се прочел като хората какво съм написала. Казах, че говоря за университета в моя град и че уча сред такива. Изобщо не съм забелязала колежки да заглеждат негри, а повярвай, говорили сме се за мъже, ходили сме заедно до фитнеса, където ходи целия университет и те точеха лиги по българки момчета там, а не по негрите. Говоря за колежките и от двата курса, защото си смених специалност. Необвързаните ми колежки си говореха за българските мъже в залата и се чудеха дали да ги заговорят. Това, че българки припадат по негри и араби толкова масово, изобщо не е вярно, а ти колко си видял на Запад и колко си живял там, вече го поставих под въпрос в предния си коментар (24). Това, че има пропаднали БГ индивиди от женски пол, не значи, че всички сме такива. А и пропаднали жени се срещат във всички държави. Говориш за феминизмът, същевременно говориш за Запад. Как пък пропусна колко са облъчени с феминизъм жените там и то много повече от тукашните жени? ! Ама, ти нали ги харесваш повече от българките, така че феминизмът им е простен от Ваше Величество. Като с циганките - те могат да развяват деколтета и това е ок за теб, понеже ги харесваш, ама за българките не е ок, 'щото не ги харесваш. С това мислене нищо чудно, че си попадал само на леки жени.

Излизала съм от България и съм ходила за две седмици в Австрия, където за тези две седмици видях две двойки бели, руси и високи австрийци с негърки. В нашият град също има българин с негърка, имат и дете. Ти пък кой беше да съдиш българките за това, че си лягат с негри, при условие, че ти си готов да си легнеш с циганка, азиатка или негърка. Та, ти си същия, даже си писал нова тема за африканските жени. Отиди на специалист, наистина!

От 8, 24, 36.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0ad6de1c52
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

51.   Познавах една циганка, млада и екзотично хубава. Страхотно тяло, без един косъм, шоколадова кожа, кошутести очи, чистоплътна, възпитана, говореше ми на Вие. Гледа мъжа си в очите, чака го с нетърпение след работа. Всичките и деца са с български имена, никога не съм чул да им говори на цигански. Работлива, добра майка, вярна. Не знам от какъв род е, но факт, че боготвори мъжа си и много се обичат. Рядко срещана в днешно време жена.
Garbage

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b4eb11a9e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

53.   Направо си купи робот, да си го ползваш със здраве.

Един въпрос: Аз мога ли да си те купя, да ми косиш градината и да те оправям отзад от време на време? Ще се грижа за теб, гладен няма да останеш, ама трябва да слушаш и да седиш у нас.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 3b419a6e53
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

54.   42, обясняваш как "българката" не те е разбрала, но ти си този, който не е разбрал нищо. Апропо, скандинавката ще те разбере ли, ако й обясниш? Или испанката? Аз не мога да разбера защо си тук още. Живеем в глобализиран свят и границите са отворени. С КОВИД ще е трудно, но не е невъзможно да се устроиш на друго място, щом толкова те дразни "българката". Да не мрънкаш пак, ако западнячката се разведе с теб и ти земе всичко или азиатката, като те замени с по- добър бял мъж. Твърдиш, че си живял на Запад. Щом никоя тамошна жена не те е пожелала, значи толкова струваш. Пък ти си искай традиционна жена да ти готви и да ти гледа децата. Не и на такъв откачен индивид като теб.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a589c09895
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

55.   Автора към 48 Разбирам, че като тинейджърка си била често отхвърляна от момчетата. Имам една съученичка и нея така я бяха отхвърляли и стана озлобена феминистка. Сега седи само като кукувица и плюе по щастието на другите. И ти до там ще стигнеш. Сигурен съм. Знам понеже, често съм отхвърлял жени, които не са покривали критериите ми, и виждам как на пръв поглед мило създание се превръща в коросърдечен звяр. Сега тука всичките злобеете и плюете, понеже не покривате критериите ми на това, което търся, и сте се почуствали отхвърлени на подсъзнателно ниво. , , Хм от къде на къде мъж ще ме отхвърля, че не съм девствена и не искам да бъда домакина.? Та аз съм жена, от къде на къде си го позволява това мекотело? , , Това ви се върти в главите. Ти не си научена мила да уважаваш мнението на другите. Повечето сте такива издялкани сте като мотика... Страдащи от предрасъдаци и изтъкани от комплекси. И пак ти повтарям. Харесвам българката, но старата генерация. Вие новата една манжа с картофи не може да направите. Свикна ли сте на храна от вън или някакви полуфабрикати на бързо. После защо се раждат все по болни деца. Еми как няма да се роди болно. То като утробата на майката вече е отровена от отровна храна. Отделно кариера иска да гони, стрес на работа, стрес на пътя до като шофира. Стрес от динамичното ежедневие. Знаеш ли, че на запад именно от тая хипер-феминизация и ежедневен стрес, на който е подложен жената, почти всяко дете е с психически проблеми, ако не в начална възраст, то в пубертета ги развива. Знаеш дръшки. Знаеш само да тропаш с крак и да викаш, , Искам, ,

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a589c09895
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

56.   54 я се върни прочети темата пак. Първия пост. Къде видя в него мрънкане относно българките? Чак когато надохте злобен вой няколко феминистки, че мечтата ми била обречена и, че съм искал слугиня и прочие... Тогава казах, защо не искам българка и вие явно се припознахте в тоя образ и започнахте да ме заливате с помия. Имал съм и скандивка, точно защото са още по-феминизирани, и събрах дрехите в два плика и по живо по здраво... Мен не ме мисли, коя ще взема. Бивши в бегето където ги е напънал глада от ковида са счупват да ми пишат на скайп. Глада е по-силен от тока. Утре, ако и прата билет, знаеш ли колко бързо от феминистка, ще запретне ръкави и ще стане образцова домакиня и майка... пушек ще се вдига...



Автора

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 3b419a6e53
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

57.   51 е авторът ямно. Той почна да си пише сам коментари на темата и да си измисля истории, ха ха.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6498e69b14
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

59.   52, го раздава голям бияч и насилник, нищо не зависили от жената и тя трябвало да бъде БЛАГОДАРНА(?!) ти нормален ли си , бе?! За какъв се мислиш? Б България не знам, но на запад където живея, ще има да целуваш пода на някой затвор ако удариш жена (или мъж).

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b4eb11a9e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

60.   Авторе, ще те цитирам: "Знаеш само да тропаш с крак и да викаш, , Искам, ,". Ето това, което си написал, напълно важи за теб.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 3b419a6e53
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

61.   55, авторе, много радваш с това как си вярваш на глупостите, които в твоята глава са някакви железобетонни факти, а в реалността са делюзия; с неграмотността си ("коросърдечен", "свикна ли", "до като", "сърбАт" (сърбат нещо или ги сърби нещо?), "правЕлни", " серяли" (от "сериал" или "сране"?)) и с проблемите ти с амоновия рог (не, не е рогът, който са ти го слагали бившите). Казвам последното, защото само в първия си коментар под номер 8 написах, че бях девствена и без никакъв сексуален контакт с мъже, защото исках първият ми път да е с мъж, с когото се обичаме, че се грижа за мъжа до себе си, готвя, чистя, пера, гладя, за да може, когато той се прибере, да е чисто и да има какво да яде. Но ти просто хващаш някоя коментираща жена, и и' налепваш етикети, които не знаеш дали са така, и се кефиш на творението си като копрофил на изпражнението си. Много ехидно. Не само манджа с картофи мога да направя, а и много други неща. Не само искам, а и давам. Вече обясних тези неща. Пий я тая гинкобилоба, бе, авторе, и то заедно с успокоителните и някакъв антипсихотик. Не аз, а ти си изтъкан от злоба и диви комплекси, че да опреш до ситуацията да си измисляш истории с разни виетнамки- масажистки, белгийски порноактриси и да плюеш българките 24/7. Злобата ти те изяжда всеки ден, защото не можеш да си намериш качествена жена, понеже не си на стойността на такава, пък и не притежаваш критичното мислене да отсяваш жените. Затова си я докарал до никъде. Просто толкова ти е капацитета, но ти не си виновен за това. И дълбоко вътре в себе си знаеш, че всичко това е така.
За феминизмът знам не само дръжки, а много повече от теб, тъй като следя крайно лявата политика на Запад от 3- 4 години в близък план, главно поради комични причини и за лично забавление, но не съм феминистка.
За критериите ти: много бих се радвала да не ги покривам, но част от тях всъщност ги покривам, доколкото чета. За мое съжаление... Човек да се забие в радикалните феминистки и SJW's, заради теб, колкото и да са му противни. Пфу! Иначе, не ми трябва твое личностно подобие. Имам си приятел, който е много по- нормален от теб и който ме обича. Абсурд да обърна внимание на патологичен злобар със склонност към делюзивни състояния, който виси в анонимен сайт по цял ден като Ваше Величество. Ще е голяма мъка да живея с такъв и ще се чувствам като в лудницата или обгрижваща психично болен.
Не уважавам мнението на другите? Сериозно ли го казваш ти, дето лепваш етикет на "злобна феминистка" на всяка жена, която не споделя вижданията ти. Трагедия.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6498e69b14
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

62.   Абе, автора си го каза направо, той харесва жени, който да са му роби един вид :) Ти авторе защо не седя девствен за съпругата си?! Какво те право теб по-велик да спиш с всяка, а жена ти - не? То поне да имаш какво да предложиш насреща, и хич не ми излизай с довода, че имаш някаква бричка и апартамент. Тези неща и една жена сама може да си ги позволи както много жени вече имат. Ти нямаш какво да предложиш на една българка, интелектуално си под всякаква критика, злобен - дребен човечец си, пък и с претенции до безкрай. Интересното е, че ВСИЧКИ жени които познава и е срещал в живота си са ВСЕ изоставени, курви, проститутки , пропаднали, ходещи с черни (пък и да ходят, него какво то бърка това, след като той си търси циганка, отново двойнствен стандарт). За мен темата е най-вероятно измислена и гледа да пробуди провокация, както и стана (или както автора помисли, че сме се почиствали...ох....отхвърлени от него) ХАХА!!!!

 
  ...

1-50 от 88
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker