Не разбирам сексуалната обсесия на хората. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не разбирам сексуалната обсесия на хората.
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1483 пъти
Здравейте! Пиша по един въпрос, който отдавна ме мъчи и хич не го разбирам. Момиче съм.
Защо е тази обсесия със секс особено сред мъжете? Защо мислят за това нещо много от тях цял ден и замърсяват планетата като пръскат мръсните си мисли? Такива мъже говорят по един начин, изразяват се по един начин и искат всичко да стане прекалено бързо. И като малко ги назориш се дразнят. Имат някакво огромно его и понеже са толкова обсебени, си мислят, че момичето срещу тях се чувства по същия начин. Другите момичета може да харесват това и да пращат ц*ци и снимките си с огромни джуки, но за момичета като мен това е много противно. Когато срещна уж приятен тип и обърне всичко на секс, като полудяло куче за кокъл, това СТРАШНО МЕ ОТВРАЩАВА! Веднага искам просто да се махне от мен без да ме интересува за колко красив и напомпан се мисли.
Такива жени и мъже, които по цял ден са на лов, за мен имат по- скоро психологически проблем, който избухва в ужасно хормонално разстройство. Не искам никого да обидя, но такива хора ме карат да се чувствам все едно съм в някакъв обор, пълен с полудели свине. Не разбирам и какво е удоволствието да се изч*каш с човек, който едва познаваш? Това вече вие си го знаете! Това е страшно изкривяване на човешката природа и начинът, по който сме създадени! Да се използвате едни други за секс е по- близо до издевателстване и психически тормоз, защото когато актът свърши, отново гладът и емоционалната болка ще се върнат! Моля ви, престанете! Сексуалното издевателстване над хората е причина за много емоционални проблеми и страдание! Вие не сте стока за еднократна употреба! Имайте някакво достойнство и самоуважение! Овладейте хормоните си и не ставайте техни роби, наранявайки другите хора без да ви пука, защото всичко си има последици, невидими за окото!

ПС: Не очаквам одобрение на поста си, не ми пука кой какво мисли, но дано има малко останали свестни хора!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: c6fbccebf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абе аз съм мъж, ама също не разбирам защо се придава чак толкова голяма важност на секса. ОК, важен е, хубав е, няма лошо, не казвам нищо, ама повечето малко прекаляват. Само за това мислят. Чак семейства и деца нараняват заради пустото чукане.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8842a1a63c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не всеки ги осъзнава тези неща. Хората предпочитат да живеят в неведение, защото е по- лесно.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6efb9e560f
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

3.   Защото повечето хора са по-близо до животинската си същност, отколкото до човешката. И не се опитват да развиват последната. Хората сме на различни нива. Когато вътрешният ти свят е празен, за теб е виден само и единствено физическия. А в него има само секс, храна и "перчене" на егото, с цел придобиване на първите две. Не търси дълбока същност, там където я няма и липсва състрадание. Голяма част от усещанията и емоциите никога не са ги изпитвали. Има различни нива на емпатия. При много хора тя е ниска или несъществуваща.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: da5a4a9e55
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Чувала ли си за пирамидата на потребностите на Маслоу? Провери я и ще видиш на кой ред са господата, които мислят само за секс. Мястото им лесно се разпознава дори без да е написано в обяснителния текст.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: cf9fb138c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Имах нужда да прочета точно тема като тази. Даже започнах да си мисля, че на мен нещо не ми е наред. Написала си го прекрасно: "Не разбирам и какво е удоволствието да се изч*каш с човек, който едва познаваш?" - аз също не го разбирам. Получавал съм много предложения от хора, които дори не са ме виждали как изглеждам, което означава, че подбора им е нулев. Самоуважението липсва. Както казаха горе - липсва същността на човека, какво да говорим за дълбока такава. За мен също тази мания за секс подсказва за дълбоки вътрешни празноти и емоционални разтройства.
Радвам се, че все пак има и хора като теб, мислещи по по-нормален начин и благодаря за темата и смислените коментари горе. Желая ти успех, авторке, и да намериш човек в пълния смисъл на думата.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 5ac439e128
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Ако беше мъж на 21 години, който и една жена не го е поглеждала сексуално, щеше да разбереш. Ама това човек от женския пол не може да го изпита хихи

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: edf6d3cd4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 6 чак пък толкова ли една жена да не те харесва, защо така се е получило?! Сподели братле.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ce202de57c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Също съм радостен за темата. На седемнадесет съм - момче. Хареса ми да видя отново че и момичета мислят така, понеже знаете около моята възраст подрастващите доста мислят за това, ако нямат особен контрол.
А и зависи от средата, начин на възприемане на любовта, компания...
Но всъщност, понеже си падам по - философията и винаги има две страни...
А какво толкова лошо правят?
Да се развращават ако искат. хаха. Да си правят своите неща- по начина който го виждат. Хора сме и какъв е смисъла да се сдържаме например.
И мисълта(според мен)с която трябва да гледаме на нещата които не ни допадат е не, дали светът би бил по- добре или по- зле без тях...
Ами да мислим че обогатяват света!
Природата сякаш наистина е помислила за всичко и да - гадно е когато момиче иска любов, а момчето срещу нея мисли само за секс.
И проблема според мен води от това че някой някъде просто попада на грешния човек. Всеки човек си е с цел. И ако на някое момче или момиче не му е до романтика, а до по- дива любов- няма по- хубаво да срещне някой със същите нагласи.
И какво по- хубаво от момиче, което търси човек който да я цени, уважава и обича-държи се мило и и отделя време-да срещне своя човек.
Това е моето мнение. Може би съм млад още и за това не мога да застана на една от двете страни, които представляват от една страна секса, а от другата любовта- но като цяло...
Нима те не са вплетени заедно?
Просто младите, а понякога и възрастните се привличат повече към едната от двете страни.
И като заключение мога само да добавя, , Златната среда".

хГеорги_Стоянов:)х

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: fa80e6da00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Така е Н6 съчувствам ти и аз съм така, само че на 22. Българките не обичат секса, като рускините, полякините и чешкините.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8c980f44d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   №6 кажи й го брат!!! Жените им е много лесно, само излизат навън, нагъзят се и се разкрачат, и хоп -вече имат стотици хиляди кандидати за секс, без да правят минимално усилие, че и могат да изкарат по 1000 лв. на ден, стига и шундата им чисто физически да може да издържи на толкова к*рове.
А пък мъжът освен ако не го устройва горепосочения вариант и не е педал НИКОГА няма как да получи секс от ЖЕНА по този бърз и лесен начин. Днешното педерастично феминизирано общество тотално е смачкало достойнството на младите мъже, и насърчава по всевъзможни начини проституцията и разврата.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c32a04094f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Да, и аз се питам същото? ! Каква е тази мания сред жените и мъжете да мислят всеки ден за секс. Все едно нямат друга работа, и май е от това - скучаят цял ден и се чудят какво да правят. Болни са тези хора, според мен. Понеже следя сайта от години, бях се натъкнала на тема, където мъжа споделя, че правят секс с приятелката си по 3 пъти на ден? Тия значи по цял ден голи на дивана стоят. Голяма тъпотия. Толкова по-важни неща има за правене. В главата им само секс ли е? Няма ли проблеми, натоварване, тревоги... Аз лично не мога да си го представя. Последните години се чувствам като луда. Всеки около мен секс, секс, а на мен даже не ми пука.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 22dd1121c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не искам да чета другите коментари, затова просто ще си го кажа на кратко. Когато станеш на 18 е много трудно да си мъж и то поради много фактори като един от тях е секс. Самочувствието на много мъже се гради от това с колко момичета са правили и това за жалост води до много нещастия (включително ниско самочувствие, емоционална нестабилност и дори самоубийство). Хората се присмиват на девствените, засрамват ги и затова всеки мъж търси някоя жена, към която няма чувства само за да прави любов с нея. Някой може да е толкова отчаян, че да го прави и с най-простата жена на света.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 58d73671f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Добре де, не е ненормално, че има асексуални. Не разбирам какво търсите в "секс и интимност?! Вероятно се чудите и на влюбчивостта на някои? Нормално ли ви звучи "любов без секс"?

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 814e24f131
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Когато казах на мой бивш, че в очите му виждам, че би изчукал всяка втора той каза: “не всяка втора ама всяка трета може би, аз не влагам чувства и емоции. За мен не е нужно да обичам жената или да е умна, ако физически е добре бих го изчукала. ” Е как да изпиташ удоволствие от секса с такъв като той си го вади пред доста мацки.
Ж30

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker