Как да намеря човек? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Как да намеря човек?
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1247 пъти
Здравейте!
От две години се опитвам да намеря информация за един човек. Жена е, познавам я, но няма как да я питам директно, пък и от година и половина не сме се виждали.
Опитах различни варианти да намеря информация но не успях.
Първо започнах със старателно разлгеждане на профила и снимките й ввъв фейсбук и инстаграм, но резултата не беше особено задоволителен.
Намерих училищата в които е учила( 2012 е завършила както и аз), но и там не успях да открия някой наш общ познат, на който да се доверя и да го помоля да ми помогне.
Питах един двама мои съученици и колеги от работата, които са от нейния квартал, но пак без успех- не я знаеха.
Опитах дори и в омегле да питам хората от къде са и от кой квартал ако са от София и дали я познават :D и пак без успех.
Остават ми два три варианта да питам в училищата където е учила, но първо няма да ми дадът информация от там, пък и няма да е това което ме интересува.
В интернет съм намерил всичко свързано с нея, но това са предимно профили от различни сайтове.
Преди 1час на шега пробвах и успях да открия скайпа й, но съдейки по профилната й снимка, която е околко 2011-2012г. няма да има активност този скайп профил.
Минавало ми е през ума и варианта с частен детектив, но нито знам колко пари струва, нито има гаранция че ще свърши работа, пък и не знам къде да го търся него.

А информацията която търся за нея е дали е омъжена, сгодена, и т.н.
Харесвам я, но преди почти година оплесках нещата с един чат и сега не мога просто да я питам.
Едва когато науча за тези неща ще мога да знам какво да правя за напред.

Знам че тук не може да се споделя лична информация, затова и не го правя. Но ще се радвам ако дадете идеи как да намеря информация за нея. Ако знаете някой сайт в който може да се споделя такава информация или по някакъв друг начин да намеря информация ще съм ви благодарен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7d33ba3de5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ето ти едно нестандартно предложение: а защо просто не я забравиш?

Преди да се ужасиш от лошата идея, нека анализираме фактите:
1. преди време си оплескал нещата с нея. Приемаме, че си ги оплескал здраво, а не е бил дребен гаф.
2. не сте се виждали от година и половина, а гафът ти е бил преди година, т.е. дори по-пресен. Въпреки това не чувам тя да те издирва особено напористо и въобще да се виждате или чувате често.


Извод: ти нямаш шанс с нея, дори да няма съпруг, но не можеш да понесеш, че си се издънил и вътрешно се надяваш на втори шанс, за да си докажеш, че си безгрешен. Или пък чрез нея се опитваш да поправиш грешка от миналото, която няма как да поправиш и вместо да я приемеш и да продължиш напред, ти си се вкопчил в клетата женица и я правиш заместител на някого или нещо.

Обяснение: дори да няма съпруг, ако е искала да те потърси, досега да го е направила. Фактът, че липсата ѝ е по-очевидна от Брекзит не те ли навежда на мисълта, че не си важен за нея? Тогава какво ти пука дали е омъжена или не? Дори да не е, ти нямаш шанс там. Толкова ледено отношение не е имало дори между САЩ и Русия през миналия век, покрай Студената война.

Да не говорим, че твоята фиксация по нея с цел да докажеш, че си безгрешен или да поправиш гафа си в опит да поправиш някой друг гаф, ползвайки нея като заместител /приемам, че не си просто отчаян странник, който се е вкопчил в последната жена, която е говорила с него - ще е още по-зле за теб, а искам да вярвам, че си просто леко изостанал от пътя, не че ходиш назад вместо напред/ те кара да правиш зловещи неща и да изглеждаш зловещо. Пич, замисли се кои други правят това, което ти в момента! Преследвачи - чувал ли си ги? Сега проверяваш дали има съпруг и ако няма какво? Ще ѝ виснеш под балкона, ще я гониш навсякъде, ще ѝ правиш подаръци, ще ѝ се подмазваш всячески... Точно като преследвачите, пич! А дали ще се спреш, ако има съпруг? Или ще се самоубеждаваш, че онзи не е там за дълго и ти си Човекът?

Не ставай такъв, ако трябва си забий един шамар, за да се събудиш от тая делюзия, но не ставай такъв! Жените на света не са свършили и няма как тази да е толкова идеална, че да не можеш без нея! Никоя не е!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b4b241a1c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пълен психар.
Дъщеря ми си имаше работа с подобно лайно. Бързо ѝ светна, че тоя не е читав.
Прекратиха отношения.
Последва пълен блокаж и след около година, лайното отново реши да напомни за себе си.
И понеже сме от различни градове, тръгнал да рови и да разпитва за нея, чак и в работата и в училището се е намъкнал да я злепоставя,докато не го набарах и не му разбих дебелата помашка глава,че да се научи да не се рови в чудия живот.
Бог да пази от такива психарчета!!!
А ти авторе, няма кво да дебнеш.. Че да не се намериш и ти някъде с разбира глава.. ;)

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 676e6ecf4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Още нещо!!
Не иска да я търсиш и да се занимаваш с личния ѝ живот.
Ако е искала, нямаше да те разкара и комуникацията щеше да продължи.
От училището, в което е учила няма да получиш никаква информация. Това все пак си е лично инфо. ( това е завършила 2012)
Ако пишеш на нейни приятели и познати, също няма да получиш инфо.
А това с частния детектив направо ме довърши. Да не ти е жена, че да наемаш детектив да я следи?
Явно си много отчаян, щом за година и половина не си намерил друга, а си се хванал за това момиче като удавник.
Няма нужда да се ѝ натягаш.
И още нещо - никой не харесва преследвачите. Най-много да се отврати от теб. Намери друго занимание, вместо да следиш хората. Не е нормално.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 649f4edeee
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Лично мен като жена, ако разбера че някой така подмолно ми се е ровил в живота, първо че ще ми стане крайно неприятно и второ ще започна да се питам тоя човек на какво ли още е способен.Ако си мъж на място и си сгафил и тя все още те интересува, ще се извиниш и след това ще я попиташ директно каквото те интересува.Ако те приеме ок, ако не забравяш я и търсиш друга.Това за мен е нормално поведение, а не някакви крайности като частни детективи.Но по-добре изобщо не занимавай жената, на такива като теб им казват stalker(преследвач) и малко хора биха искали такъв човек до себе си.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 68c93673dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   До коментар 1.

Опитах да я забравя и мисля че успях за известен период от време. Миналата година заминах да живея в чужбина( Базел, Швейцария) точно с тази цел да я забравя. Там не успях, но след като се върнах тук в България, мога да кажа че успях.
Инетересът ми към нея се породи от 2 месеца насам. Бях под карантина и може би и това помогна за да се стигне до тук.

И тук искам да кажа че НЕ АЗ А ТЯ ми поиска приятелство във фейсбук. И НЕ АЗ А ТЯ ми харесва снимките във фейсбук и инстаграм.

Не на последно място, да ако разбера че е омъжена ще спра да я "преследвам" както го наричате разбирачите. Не че съм тръгнал да правя каквото и да било към момента.
Всички варианти които ги описах, бях само варианти, не съм тръгнал да изпълнявам нито един от тях, точно заради това че я уважам и не искам да я злепоставям.

Колкото до коментар 2: Такива курвета като дъщеря ти ги минавах в 10 клас!!

Автор

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0ba991385c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Според мен, ако е сгодена/омъжена и т.н., щеше да си личи от Фейсбук профила ѝ. Жените специално обичат да си снимат пръстените и прочие, т.е. да покажат на света, че ще има сватба. Може би не всички, но едно 95% от тези, които аз познавам са така. Така че има голяма вероятност да НЕ е омъжена или сгодена.
Но това не означава, че няма сериозна връзка и/или не желае да има нищо общо с теб. Добре са те посъветвали по-горе да не се занимаваш - психарско е до някаква степен наистина, а и по всичко личи, че само си губиш времето. Спокойно, всички сме имали "мании" по разни хора, но с достатъчно силна воля ще я забравиш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1b94db2ab3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Това, ако не е сюжет на някой хорър, ама Не-явно е реалност. Някой се е вманиачил по бивше гадже и сега я издирва все едно още има шанс.Пълен психопат. Поискала едно приятелство и лайквала снимки , и наш Ганьо веднага вади детективския арсенал и засенчва всякакви детективи . Прави разлика между лайкове и реалния живот! Да ти е писала реално, да ти е казала, че иска да те гледа?! Мадамата не подозира какъв психар е насреща и.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 285c442dc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Отдавна съм спрял да обръщам внимание на това какво говорят хората за мен, така че се радвайте че вашите жени дъщери и т.н не са на нейно място щом твърдите че съм такъв психопат.

Нито съм тръгнал са я преследва нито да я отвличам. Затова и търся как най дискретно да постъпя.
В крайна сметка мога да кажа че дори да няма приятел пак едва ли ще тръгна на 100% да я търся. Още по малко пък ако си има приятел. Уважението ми към нея е голямо за да тръгна да и създавам безпокойство.
И да, през този период тя ми пишеше и тя ме търсеше, не аз нея.
И друго след като обичате да си показвате путките и аналите по социалните мрежи, Какво очаквате никой да не гледа ли.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker