Тя се завърна за да ни раздели отново - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя се завърна за да ни раздели отново
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1037 пъти
Здравейте, наскоро се събрах с бившият ми приятел, след около 2 месеца и половина раздяла. Причината за прекратяването на отношенията ни беше друго момиче с което той си е имал взимане даване преди 3 месеца. Той отрича да е имал нещо с нея, но аз знам че е имало нещо между тях. Всичко между нас вървеше перфектно до днес. Гледах го, че е онлайн, реших да му пиша, а той ми отговаряше с по 1-2 думи, през дълги интервали от време. Понеже всеки ден гледах профила на това момиче реших и днес да го отворя по навик и видях, че имаме още 1 общ прител, който беше той. Аз знам, че мога да видя списъка с приятелите ѝ, защото го е напрвила публичен и много добре видях, че вчера той не фигурираше в него. Те преди време пак бяха приятели, но после явно единият е изтрил другия, а от днес гледам, че отново са станали. Това ме наведе на мисълта, че работата е станала днес. Тръгнах притеснена да му звъня и той ми каза, че му е писнало всеки път да се оплаквам от проблемите си на него, ядоса се и каза, че ще изтрие всичките си социални мрежи, не желаел никой да му пише и да му досажда. Аз съответно му обясних какво съм видяла, и той реагира остро. Твърди, че те с нея винаги са били приятели във Фейсбук, но я бил блокирал в Месинджър, не контактувал с нея никъде, нямали нищо общо. А на мен не ми се вярва, защото всеки ден ѝ разглеждах Фейсбук приятелите. Помолих го, да я изтрие щом нямал нищо общо с нея, но той ми отказа. Нямало смисъл да я трие, защото тя нищо не правила. Въпросното момиче е от наполовина ромски произход, доста по-дебела е от мен, не е особено красива, наркозависима е, на външен вид е като магистралка, ходи с едни мрежести чоропогащници, гърдите ѝ са отвънка, абе нямам думи, облича се все едно работи в публичен дом. Какво намира в нея не знам. Тя уж си има приятел, беше качила снимка как се целува с някакво момче, обаче пак се гласи при моя, усещам я. Хора не знам какво да правя, обичам приятеля си и не искам да се разделим отново, но не мога да понеса тази никаквица около него. Аз знам, че двамата пак ще се срещнат въпреки разстоянието, ние и тримата живеем в различни градове. Нея нищо не може да я спре. Искам да ѝ пиша обаче знам той как ще реагира, не искам с него да се скараме. Чувствам се ужасно. Моля ви дайте ми съвет как да се отърва от нея. Умолявам ви много е важно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: cd53bbf914
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   С бивш никакво събиране-едно от неписаните правила в любовта. Той тогава още е вършал тази, още я вършее, ти просто го играеш втората. Няма значение, че тя е от малцинствата, лека и по-пълна. Някои мъже ги влече точно това мръснишко излъчване у жените. Не казвам да си такава, в никакъв случай. Бъди себе си. Щом тоя предпочита такава пред всичко това, което си ти като визия и характер, за какво ти е изобщо?! Даже е обидно да се сравняваш с личност като тази.
Не и пиши, не участвай в драми и не прави сцени от ревност. Тъпо е жена да се кара с друга за мъж. Щом той още преди месеци е избрал такава особа пред теб, не те обича. Блокирай го и го прати да пътува.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7119dd2004
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила, ако той кръшне, виновният е той. И най-грозната да е, ако предпочита нея? Стига с тая злоба. И да, правиш от мухата слон, но самият факт, че той се държи грубо - според мен него трябва да зарежеш.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4b7a6fff05
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Mного лесно -като се отървеш от този , който се мъкне след нея

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 05c2450510
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Еми, като не иска да я махне, нлокираш го ти него и чао.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 3e0599e9a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   "Твоят' хич не е твой. Само ти ще си трошиш нервите, разкарвай го да ходи където иска. Щом не уважава собствения си избор (да сте двойка), как очакваш да уважава теб като личност, че и да му споделяш.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 226a98b08f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не вини момичето, не е виновно то, не я защитавам, но, ако е един мъж и държи на теб не би го направил.. Ако не е тя утре ще е друга и т. н щом имаш съмнение в нея утре пък ще имаш в друга и така историята ще се преповтаря. При мен се случи така : Аз ходих на работа и постоянно отсъствах, нямах време за любовните авантюри, въпреки, че много обичах съпруга си и си мислих, че има любовница, защото телефона му даваше заето(той какво да прави по цял ден, да не говори и с приятели ли, като аз съм на работа -самота убива, дай му свода и ще видиш как връзката ви ще върви ) и какви ли не глупости ме лъжеха хората и аз им вярвах като наивница, след много караници се разделихме, а е с 15 г по-млад и сега си има дете от друга и е женен, беше много трудно да го забравя и изпитах голяма болка.. Щом си почнала да се съмняваш не е добре, по- добре вярвай на човека с когото си лягаш и като имаш някакво съмнение, не се занимавай с нея, родителите и т. н, няма да направиш нищо или ще си изядеш боя или ще има скандал, така дори го отблъскваш, сигурно си започнала да му казваш, ама защо така като няма нищо се случва това и това, проблема не при момичето от ромски произход, а при теб, седни някой път и поговори съвсем човешки с него, без онези предразсъдъци, кажи му твойте съмнение, поговорете си да ви олекне и на двамата, не ти да се тормозиш и да мислиш постоянно, а той да вдига скандали, просто живей си живота и не се напрагай чак толкова, не прави моята грешка, ако аз не го отблъснах с гадното си държание с постоянните обвинение и бях показала малко доброта, съчуственост и най-вече разбирателство, сега щеше да е друго. Един мъж иска разбирателство нищо повече, всеки бих погледнал друга жена, щом собствената му прави скандали, обвинява го, защото някой и казал нещо и и най-вече не му дава свобода, рови му в телефона, ходи на всякъде с него, не го остава и за 15м. Сам Така и мен лъгаха, никога не казах, кой ми е казал, тези неща, до момента в който той не ме притисна, запали колата и отидохме до човека, който ме беше излъгал и той пред собствените ми очи отрече а относно за момичето, което ме бяха лъгали, то ме намрази и родителите му също, създадох проблеми на мъжа си и така се разделихме, не прави моята грешка, просто поговпро с него и намерете начин да си решите проблемите, ако искате да се заедно, не си качвай снимки с него в интернет и да мислиш, че въпросното момиче ви гледа, напротив на нея не и пука, утре ще е с друг, а ти ще се ядосваш вместо да си решиш проблема, не прави моята грешка

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 2ac6ca5b4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не от нея, а от НЕГО трябва да се отървеш. Тази жена, каквато и да е, не е с него насила, а защото той я иска. Ако той не желае и я отреже, блокира я отвсякъде и пр., тя няма да е с него. Не си затваряй очите за истината. Проумей, че той , ако те обича и държи на теб, нито ще се разделяте, нито ще прави неща, които знае, че те дразнят. Щом не му е важна и не му е никаква, нямаше да му е проблем да я изтрие от листата си, нали? Тя не е длъжна да мисли за теб и да пази връзката ви, длъжен е да го направи приятелят ти. Мисли малко, спри да ровиш само из Фбук.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 3b6086752b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Каквото сам си направи човек, никой друг не може да му направи ей.
Онова момиче може да е първата курва на света, но не е луд тоя със зелките нали се сещаш. Виновен е твоя приятел, който се занимава с нея. Да не говорим че освен това му е абсолютно през оная работа за теб, колкото и да го обичаш няма да го промениш и той няма да те заобича. Това е реалността, така че си прави сметка дали ще се хабиш цял живот по разни нехранимайковци които те използват, или ще започнеш да цениш себе си и ще намериш мъж също да те цени.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker