Изчерпа ли се връзката ни??? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изчерпа ли се връзката ни???
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 1681 пъти
Здравейте,
Искрено се надявам историята ми да бъде публикувана тъй като незнам към кого да се обърна и как да постъпя!
С мъжа ми сме заедно от 9 години. Имаме момиченце на 2г и до скоро си мислех, че сме перфектното семейство.
Връзката ни започна като тези по филмите, той беше обвързан, аз също, но и двамата не се чувствахме добре и щастливи с тези връзки. Започнахме да се срещаме тайно и дълго се крихме, тъй като не намирахме начина да оставим тогавашните ни половинки. Това сякаш ни караше да се привличаме още по силно, все пак както знаете "Забранения плод е най-сладък". След няколко месеца тайни срещи се решихме и се разделихме с партньорите си и не след дълго станахме официално двойка. Връзката ни винаги е била много силна, всички които са около нас споделят, че не са виждали толкова влюбени и отдадени един да друг хора.. И това в продължение на години!! От около година обаче, усещам леко отдръпване от негова страна. Най ме дразни, че няма обръщение към мен. В началото ме наричаше "коте", "зайче"... И т. н, знаете.. С Годините обаче спря да ме нарича с тези обръщения и въобще с каквото и да е било обръщение към мен. Ако иска нещо да ми каже, просто го казва без дори да ме назовава по име. Много пъти съм му казвала, че това ме обижда и си имам поне име с което да се обръща към мен, казва добре и до там.. Непрекъснато се заяжда или се държи някак студено към мен! Много пъти говорехме, казва, че няма нищо и понякога съм го дразниш.. Така и не разбрах как.. В никакъв случай не мога да мисля, че се среща с друга защото наистина няма времето за това, или е на работа или вкъщи с нас. Много ми е мъчно, че стигнахме до тук защото имахме наистина нещо голямо и много силно. Преди правеше всичко за мен, сега сякаш дори и не го интересува от какво имам нужда. Не го лишавам от нищо, оставям му време само за него, секса ни е редовен, не съм спирала да му показвам, че той е моето момче и нищо не се е променило през годините, но за жалост аз не получавам същото... Мислела съм и за няколко срещи със семеен консултант, но това е просто невъзможно защото той отказва и смята, че единственото което правят е да събират пари, а и според него ние нямаме проблем. Не искам да продължаваме така докато не стигнем до раздяла. Моля тези от вас които имат някаква идея как да постъпя и какво да направя за да спася брака и семейството си да оставят по еидн коментар. Искрено вярвам, че има начин. Бъдете здрави и се пазете!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: fb45dcd91b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Извинявам се за глупавия въпрос, но пробва ли да му кажеш всичко което написа тук? Сядате и разговаряте. Тихо и кротко му кажи какво ти липсва. Колко да е трудно? Кажи му как се чувстваш. Ако те обича ще иска да си щастлива нали? Питай го дали пък на него да не му липсва нещо. Попитай го, защо се отдръпва и дали изобщо иска да продължавате да сте заедно.
Според мен ще се шашне и ще започне да полага усилия, но за целта трябва комуникация.
Успех пожелавам, сигурен съм, че е моментно явление. Не се напрягай излишно.
(И без утехи от външни лица моля ви се писна ми от истории за изневери и разбити семейства)

Ронин

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 89619721c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вие май нямате сериозни проблеми и си търсиш такива. Вече не сте влюбени гаджета и е нормално животът ви да стане по-еднообразен. Не е голяма драма, че не те нарича с лигави имена. Аз съм жена и също не наричам мъжа си никак, дори и по име, защото няма хубаво галено име. Когато живееш с някого и делиш битовизмите с него, е в реда на нещата да се дразните един на друг и да има пререкания. Всяка двойка рано или късно си поомръзва. Това не значи, че трябва да се разделяте. Напротив, направете си още едно-две деца и любовта към тях ще осмисли живота ви. Откакто имам дете, разбрах, че то е на първо място за мен, дори след мъжа ми.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 8d047b6108
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Душа такъв е живота рано или късно идва този момент.
Ж30

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 39c41254a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Изключваш варианта за това да има друга, защото мъжа ти бил или у вас, или на работа. Повечето ми колеги точно на робота завъртяха любовни срещи.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 12599457b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Не ти казва зайче и коте и си решила, че връзката ви е пред разпад?

Най-долното в историята е, че сте изневерявали на бившите си. Когато една връзка не е започната начисто, то се предполага и че ще свърши по сходен начин.

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 4895ec2802
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, а ти не се ли замисляш, че каквото посееш, това ще пожънеш? Казваш, той не обичал предишната си жена, това че ти си изстинала в отношенията си към предишния ти човек, не значи автоматично, че трябва да отнемаш другия от другата! Ако ме разбираш, авторке! Знаеш ли, че Вие жените сте специалистки в тази система? Знаеш ли, че аз в момента си имам приятелка, но от 3 месеца в работата, където съм, една колежка отчаяно опитва да флиртува с мен, макар че е омъжена с дете??? Така ли Ви харесва да унищожавате щастието на другите за свое удоволствие в любовта? Не те критикувам, може и да си прекрасен човек, но се замисли за действията си! Първо мислете, жени, а после действайте! Струва ми се, че при Вас първо е действието, а ако е останало някакво мислене, то остава на много заден план!

Мъж над 30-те

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 49aa2858c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ами правилно забелязваш, че връзката ви се е изчерпала. Изчерпала се е обаче за теб. Аз имах същия проблем. Исках повече нежности и любов, но не получавах. Просто моята половинка рядко разговаряше с мен и то само за битовизми. Ако се опитах да я прегърна, изчакваше някак си от благоприличие и след това отново се захващаше с някаква си нейна работа. Сексът много се разреди. Ако закъснеех от работа, дори не ми се обаждаше да види дали съм жив и така нататък. Веднъж се опитах да поговорим за това. Поговорихме и според съпругата ми сме нямамли проблем. Всичко във връзката ни било ОК и ме била хванала кризата на средната възраст. Защо? ! Защото съм искал да се държим като в началото. Нарочно започнах да флиртувам пред нея с други жени от нашето обкръжение и пак нищо не се промени. Накрая поканих една нейна приятелка на кафе с идеята нещо в отношението на съпругата ми да се промени, защото безразличието и ме убиваше. Направи ми нещо като скандал, но много вяло. Казах и, че го правя нарочно, за да започне да ми обръща повече внимание. Няколко дни не ми говори, две седмици напарави някакъв бегъл опит да се държи по-мило с мен и след това пак същото. И аз изключвам варианта за любовник, просто защото съпругата ми е хоум офис от началото на март и почти не излиза от нас. Телефонът и е чист и даже не го закючва. Просто счита че това е нормално поведение. Е за мен не беше нормално и започнах извънбрачна връзка. Вкрайна сметка изглеждам доста добре, имам доста почитателки и не ми беше трудно. Разбира се моята жена веднага ме усети. Беше ми сърдита още две седмици и след това всичко си остана както си беше. Явно положението я устройва, защото друго обяснение не намирам. Аз пък получавам страшно много внимание и любов. И мен положението ме устройва. Това е моята история.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: abcce521a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Вечни неща на този свят няма, особено пък вечна любов, тя е само в холивудските измислени романтики. Хората си омръзват като живеят заедно и затъват в ежедневие, скука и битовизми, изстиват и се отдръпват от човека до себе си. Във връзката/ брака винаги единият обича повече и по-дълго.
За съжаление и №5 е прав- на работното място се въртят всякакви любовни връзки. Изневярата може да е и емоционална, не само физическа. Имайки предвид колко е бил верен и честен с бившата си приятелка, докато е ходел с теб, няма да съм толкова сигурна в него.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: a34d05f5f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Имали мечти човекът до теб, нещо за което си заслужава да живее?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 3f62601a50
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От авторката:Уважавам всеки един коментар и всяко едно мнение, но искам да кажа нещо!Нали не мислите, че с 2 годишно дете имам толкова излишно време, че да вляза тук и да пиша излишни глупости? За да се реша да напиша тази история, значи наистина имам основание за това и се чувствам наистина зле, за което искам съвет... И проблема не е само обръщението му към мен а като цяло отношението! Не съм от този лигав тип жени-кифли, които искат нон стоп да бъдат глезени и обгрижвани, а просто повече внимание и нежност от страна на мъжа си! Говорила съм много пъти с него и съм му споделяла всичко написано тук, резултат не видях, за това реших да поискам съвет от непознат! После се сърдите, че админ не одобрява коментари.. Хората тук, пишат с надежда за съвет и помощ, не за упреци и подигравки... И все пак, Благодаря за мненията ви!

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 18ffcb62f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Това, че ти си мислиш, че не ти изневерява, не значи, че не ти. Точно така се държат изневеряващите мъже. Дори и все още да не е започнал физически да ти изневерява, със сигурност има някоя ( или няколко) на прицел, най-малкото. Подсъзнателно я сравнява с теб и понеже тя е новата му тръпка, го кефи много, а в теб всичко го дразни. Ако му разгледаш телефона, чатове, съобщения и файлове най-вероятно ще се шокираш от съдържанието им.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: b50465efeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Няма по-глупав съвет от "Сядате и разговаряте" - това само жена може да го даде.
Време ви е да пораснете и връзката ви да мине на ново ниво - отношение между партньори, възрастни. Започни първа, той ще последва.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 115fb68e10
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Ти си нагледно доказателство за това, че хора, които са изневерявали на бившите си с настоящите дори и да се съберат, рядко живеят добре. Сама си го казала-забраненият плод е най-сладък, и като стане разрешен-много бързо омръзва. Защото се знаете един друг какви билки сте. Никога, ама никога не бих направила такава глупост-да изневерявам, че и да се събера с тоя човек. Ами нали знам какво е правил с мен, докато е бил обвързан с другата. Който изневерява с тебе, неминуемо ще изневери и на тебе. Неписан закон, и ако досега не го е направил-ще го направи.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 48bb249240
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Връзката ви е започнала по много фалшив начин. Когато почваш нова връзка не стоиш в стара. Когато аз се запознах с моята жена, тя беше обвързана и живееше с друг мъж. Казах и, че ако иска да е с мен, аз няма да се крия като мишка и да се съобразявам с нейното време, съобразено с трети човек. Ако иска да е с мен да приключи с другия, с когото вече просто живееха като съквартиранти в нейното жилище. И още нещо никога не бих имал сериозна връзка с жена, която си ляга с мен и в същото време е интимна и с друг мъж. Когато се започнах се моята жена, тя от месеци не беше правила секс с тогавашното си гадже. Попитах я съвсем сериозно и тя ми каза, че от близо година не са били интимни. Но ти авторке, вероятно с предишния си приятел си била интимна по едно и също време с настоящия макар и за няколко меесеца, както казваш сама. Това малко или много му се е загнездило в подсъзнанието и го трови вътрешно...

Впрочем, на работното място е напълно вероятно човек да изневери. Знам за такива, които се чукаха в офиса след работно време, а дори в тоалетните преди да се приберат у дома при законните си половинки. Гнусно е.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 25016b9ef9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Всички отношения се изчерпват.. рано или късно.
Ако не искаш да се разделяш с човека, просто биете рестарт.
Разделете се временно. Забелязала съм, че след временна раздяла всичко е красиво, като в началото.
Дори не сме си казвали, че се разделяме. Заминавам за родния град отпуската с детето, и така си липсваме. Или нещо ако се наложи и не се виждаме, също..

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: cb6de90cc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Така както сте започнали , да се срещате тайно ,докато партниора ви е бил на работа или е правил друго за да те подържа ,но разбира се все не ви е комфортно и си решила да си го сложиш с баджо . Сега и баджо не ти е достатъчен и друг ще си намериш а детето ти ще остане поредното зарязано оъ родителите си също като тебе предполагам. Спокойно най много и той да е уморен от връзката ви и вечер , докато ходи в сервиза да го топва нали е стар . И запомнете драги дами каквото посеете това ще пожънете , а именно започнала си с измама и това ще срещтнеш. Дъщеря ти и тя ще стане такава бъди сигурна.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: cb6de90cc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Не се притеснявайте всичко е нормално. Просто е загубил интерес към тебе след като си му вече в ръцете. Надявай се нещо да се запали, или разпали като факла върху къса рокля на витрина ;) или нещо ново по твой вкус. Не забравяй че господ забавя но вижда и щом сте се срещтнали по този начин неможе да очакваш друго. Не знам кое е по страшно разпалването на нови страсти, пожар или киселина от пъкала. Отговора скоро по вашите екрани смехурковци.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: cb6de90cc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Пожелавам ти от все сърце да ви пламне любовта и да си направите още едно детенце, както и той има едно чудесно 3 ка кебабчета. И тогава да реши че си му омръзнала и видиш как е от другата страна. Спокойно баща ти вече е свикнал, ще гледа всичките ви чавета. Най важното е да се плодиш да си викате котенце, и после да се надлъгвате. Кой каквото търси си го намира! Не мисли че Бог ще позволи да минеш метър или ще ти се размине. Както казва министъра на здравеопазването яко ще гориш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 4000884c26
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Криза на средната възрасти и ли кризата на хората с връзки около и над 10 години. Студенина, отчуждение, не се знае колко ще продължи, но излизане има, след време което си дадете да не сте заедно, разбирате можете ли да продължите заедно или не.Трудно е.
ДО номер 8: за първи път чета за мъж който открито да споделя за потребността и липсата на жената до него

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: cb6de90cc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Номер 13 ти е отговорил най вярно. Смятам че трябва да погледнеш в нея посока и да приемеш нещата както са. Имаики в предвид че вече е изневерявал с теб не можеш да се надяваш на различно отношение. Просто му е преминала тръпката.

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: cb6de90cc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Мислиш ли че с предната си половинка не е бил на "котенце зайче 'и други такива? Просто му е омръзнала, ако са имали дете скандали в едно семейство се случва, и ти си била новото месо в менюто. Ако си понапълняла след раждането бъди сигурна че той се оглежда за нещо наоколо, ако не е вече в чужда пострля още повече че не е като да е от най верните! С какъв акъл си тръгнала семейство да правиш с този човек и двамата сте лъгали, а сега ще се надлъгвате.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: cb6de90cc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Явно ти и той сте боклуци. Това че не си го хванала не изначава че не те лъже, явно и двамата сте добри в лъжите. Щом се прави на гръмнат скоро очакваме развръзката в друга тема изневяра. От скромния ми опит и поглед около мен съм забелязал че такива като вас винаги си намират майстора.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker