Тя ме привлича само когато НЕ съм с нея?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121322)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя ме привлича само когато НЕ съм с нея?!
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1278 пъти
Последната ми връзка е много странна, ей сега ще ви разкажа защо. Може би съм повреден от предните две, защото на 22 вече имах 2 дълги и токсични връзки. И с двете се привлякохме моментално. Първата беше в Германия обаче и постоянно се карахме, защото усещах, че там си има някого и така и се оказа. След година и половина ме заряза заради немски плейбой, а аз останах сам точно на бала си, за който щеше да дойде, да ми бъде дама и бях купил билет. Втората пък беше агресивна и откачена. Първите месеци ангел, после налиташе на бой и се оказа, че е наркоманка. За нея особено ми беше много тежко, защото доста ме нарани.
През цялото това време имам приятелка от детството още. Винаги на нея като на сестра съм гледал, пък и тя като брат уж ме приемаше. До един момент. След последната ми раздяла между депресии и всичко, тя беше до мен и ми сподели, че има чувства към мен. Аз не бях готов за нова връзка, а и не исках да раня, но ме вкара в страшна дилема. Погледнах на нея като на жена, не е грозна, даже има нещо много секси в нея, но пък сексуално не мога да погледна, може би, защото толкова години ми е била като сестра. Другото е, че е по-голяма, а в тази възраст тежи желанието за деца и семейство, макар че е на 25 де, а аз на 22 се чувствам още дете самият. Иначе 3 години нищо не са, какичките са супер, но така не мога. Тя е готова за мен да изчака де. Също така е от малкото жени, в които не стои някаква изгода - като съм болен съм виждал сълзи в очите й, готви ми с любов. И тук идва трудното. Не мога да се оплача от женско внимание, много хубави и умни момичета, и свестни при това контактуват с мен, но като не съм с нея си мисля само за НЕЯ. Не за бивши, не за други. Мисля си как бих предпочел да говоря с нея. В момента, в който изляза с нея и се опитам да бъда повече от приятел обаче, не мога да си представя да я целуна. След дълго приятелство връзка е така. Ще вземе да не ми стане ако правим секс и съвсем ще се изложа. Така че хем я харесвам, хем не. Но друга не мога да харесам. И така година вече. Помагайте. Не мога да й кажа дай ми време, защото се познаваме от тийнейджъри. Вече я въртя достатъчно, а тя не е погледнала друг, но иска конкретен отговор вече от мен, какво ще сме. Да пробвам ли връзка? А ако я нараня, ще прецакам единствената, която мен не ме....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 5f141230d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Значи тази жена те обожава , грижи се за теб , иска те , ти мислиш за нея , но се дърпаш. Дори и да не пробваш с нея и да и кажеш, че искаш да сте само приятели , за нея ще е по-безболезнено да прекрати контакт с теб, защото те обича и не може да ти е просто приятелче повече. Аз лично бих искал връзка изградена от приятелство и уважение, а не просто от секс , химия и моментни емоции , които с времето ще се изпарят.
Според мен нищо не губиш. Така като я описваш , кака ти звучи като дар божи. Вместо да си губиш времето започни да я ухажваш малко. Изведи я на някое хубаво място и се отпусни малко. Или пък може да сготвиш нещо и да я поканиш на вечеря у вас. Не я изпускай. Не я бил възприемал така. Тогава как така ти е завъртяла главата, че да пишеш по форумите и да търсиш съвети ? xD После да не ревеш, че са ти я взели.

Ронин

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4edd58633b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто ти е удобна, защото само с нея се разбираш като жена. Свикнал си с с нея, не я желаеш като жена. Затова приятелство мъж-жена не може да има, защото единия винаги се влюбва и драпа да избяга от френдзоната. Просто я остави да си намери някой, който ще иска да я целуне и да и е гадже, ти се насилваш просто, защото си сам и това явно е единствената жена, която се е държала добре с теб. Тя се е държала добре, защото още отдавна те е харесвала, ама ти си гледал кифли и т.н. И сега като си сам , си се хванал за нея като удавник за сламка, защото нямаш друг избор. Тя ти е резерва.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6434473bcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Според мен блокиращ защото прекалено много ги мислиш тия работи и се самонавиваш. Спри да си представяш а директно го направи или я остави тя да те целуне и виж оттам нататък как ще са нещата. Щом сте толкова близки и държите толкова един на друг, бих казал че това е доста добра основа за здрава и стабилна връзка. Остава ти да прескочиш единственото препятствие в съзнанието си.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4a023bad52
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От всичко, което си написал, оставам с впечатлението, че ти все още я възприемаш като приятел, не и като жена. Е, споменал си, че е красива, но явно не те привлича така, както жена обикновено привлича мъж. Ако смяташ, че можеш да се преструваш и да симулираш сексуално привличане и желание - окей, но струва ли си? Според мен ще я нараниш повече, отколкото ако изобщо не опитате.
Другото, което ме притесни е това, че тя очевидно много, ама много си пада по теб. Може би дори те обича. Ако не си готов да предложиш същото, рискуваш всичко да се сгромоляса в един момент. И наранената ще е отново тя, макар че и ти до някаква степен, все пак сте близки приятели.
Моят съвет е да послушаш сърцето си, ако то ти казва да опиташ, рискувай. В любовта понякога трябва и да се рискува. А и човек никога не знае, случва се да имаш голяма любов с някого, за когото дори не би предположил в началото.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: fe863cebc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Погледнато острани сякаш ти самият, след като си разбрал за чувствата й към теб, си се почувствал задължен да отвърнеш със същото. Затова се чувстваш и пред такава дилема. Не знам какво точно да те посъветвам, защото каквото и да направиш, има вероятност да погубите дългогодишно приятелство. Всичко зависи от нея самата. Поговорете си като приятели, сподели й всичко, което си споделил с нас тук. Тя трябва да го знае. Кажи й, че държиш на нея и че не искаш да я губиш по никакъв начин.
Само дето ние хората сме така устроени, че когато ни се предостави възможност, ние бягаме от нея, а когато я загубим ни се иска да направим това, което се изпуснали като възможност.

Всъщност и аз май се обърках. Дано направиш правилния избор. Дръж ни в течение. Малко истории интригуват.

-

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 42d46e0a06
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Те са изгубили приятелството си в момента, в който единия е започнал да има чувства към другия. Няма какво да се лъжем по този въпрос.
Иначе според мен не я обичаш. Сам казваш-имал си две токсични връзки, в тях си вложил много страст и емоция, но накрая са те предали и си бил наранен. После това момиче ти се разкрива. Красива е, добричка е, но най-важно тогава ти е било това, че някак ти е в кърпа вързана, отдавна те обича, няма да те нарани. Няма голямо сексуално привличане, но пък ти е спокойно, че няма да ти изневери. Тя заслужава да бъде оценена като жена, някой да бъде щастлив, че е с нея, да я желае. Повече ще я нараниш, ако продължиш да бъдеш с нея без да го искаш. Разкрий се, сподели съмненията си. Остави я да намери щастието, както и ти твоето.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker