Не мога да се влюбя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да се влюбя
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 1424 пъти
Здравейте,

Пиша тази тема, защото имам нужда от съвет. Мъж в средата на двайсетте години съм. Никога не съм имал човек до себе си, макар и да не ми липсва женско внимание. Проблемът ми е, че изключително рядко се чувствам физически или сексуално привлечен от някого. Определям се като бисексуален, макар и за немалко хора това да е равносилно на гей. Давам си сметка, че през всичките тези години съм се влюбвал само веднъж - в мъж, но нищо не излезе от това. Не съм асексуален, тъй като имам нужда от секс и мога да бъда силно привличен към човек. Винаги съм се чудел на другите мъже - как са готови да спят със всяка една жена (или мъж), която (който) им даде шанс. През годините много пъти съм си мислил да опитам с някоя жена, макар и да не чувствам нищо, за да видя дали пък няма да се зародят някакви чувства. После осъзнавам, че в мен няма желание дори да я целуна - какво остава за друго. Някои, вероятно ще ме упрекнат, че съм много високомерен и претенциозен, но това към кого си привлечен не е въпрос на избор. Самотата започва да ми тежи все повече и повече, но не бих бил с човек, към когото не изпитвам нищо - така съвсем ще изтерясам.

Благодаря ви за отделеното време.
Поздрави! Бъдете живи и здрави!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 5ea099bab4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо две уговори, по повод твои забележки.

(1) Не съм от тези, които считат бисексуален за равносилно на гей.

(2) Не сме всички мъже такива, дето биха спали с всяка жена, която ни даде шанс. Аз например не съм. Винаги при секс има опасност от забременяване, а смятам за морално недопустимо да убиеш бебето, било то след или преди да се роди, следователно жената трябва да е качествена и цялостно да си пасваме доста, за да поема риска с нея да станем родители. (Не е нужно да е чак „мечтаната ми съпруга“, защото с контрацептиви вероятността е малка. Баланс на риск е, не е черно и бяло. ) С този си манталитет не съм останал хептен на сухо - в средата на двадесетте си съм, хетеросексуален съм и съм правил секс само с една жена в продължение на около три години. Хич не съжалявам за този си принцип.

---

Но от това, което пишеш, звучи като да си гей(*), а не бисексуален. Тези, с които казваш, че си се захващал, или те самите трябва да са били много непривлекателни, или ти намери обяснение защо не си имал желание „да ги целунеш дори, какво остава за друго“... Какво те кара да мислиш, че си бисексуален, а не гей? Има ли други жени в обкръжението ти, които те привличат (а просто не си се „захващал“ с тях)? Случва ли се да видиш навън готина мацка и да усетиш, че те привлича? Или харесваш да гледаш порно с жени?

Масово състояние сред хетеросексуалните мъже е да отричат, че за тях въобще съществува такова нещо като мъжка красота. Изглежда точно все едно ги е страх, че ако кажат, че има, това ще означава, че са бисексуални, или направо гейове. Да не би ти да си нещо като огедален случай на тези мъже? Т. е. да си гей, който (грешно) тълкува факта, че не е сляп за съществуването на женска красота, като признак, че е бисексуален.

(*) И това го казвам при все, че ми е много странно да се каже окончателно, че даден човек е гей, напривлечен от жени и точка. Защото... две неща. Първо, съжалявам, че го казвам, но това те ощетява обективно, защото означава, че не можеш да имаш собствено дете с партньора си. И второ, всички имаме полуосъзнато отношение към сексуалното (затова и сексът винаги е бил табу повече или по-малко). Умеем да лъжем сами себе си какво харесваме и най-вече какво не харесваме. Аз например като видях за пръв път deepthroat, месеци наред бях убеден, че въобще не ми харесва да го виждам. Явно защото не съм можел да осмисля, че тази агресия не ми е чужда, а я нося и аз у себе си. Та по малко свободна и хлабава аналогия, няма да се изненадам голяма част от хората, които мислят, че са гейове, да са всъщност бисексуални. А просто поради един-бог-знае-какви причини да не са осмислили, че харесват И жени. Както аз бях готов да се закълна, искрено, че не ми харесва да виждам deepthroat.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: fe017c8de5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Любовта не е по избор, а влюбването не е по желание. Нямаш някаква реална вина. Или се влюбваш в някого, или не се случва. Не съществуват средни варианти. Какво си виновен ти, че не си срещнал човека?

Лек за самотата са приятелите, хобитата, роднините, понякога дори работата. Любовта съществува в много форми, за да не си самотен е достатъчно да я изпитваш поне в една форма... не е нужно тя да е точно романтична връзка. Премести фокуса си върху нещо друго, отдай се на отношенията ти с твоите близки и не забравяй да радваш и себе си. Човекът ще се появи все някога, не може цял живот да се разминавате.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 246ecaf7e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От автора:

Благодаря ви за отговорите.
До 1. Може и да съм гей. Не мога да кажа със сигурност. Направо си ме е срам, че на тази възраст аз все още не съм сигурен каква е моята сексуалност. Изпитвал съм влечения и към жени, и към мъже, но самите чувства са различни помежду си и предполагам, че до голяма степен зависи от характера на самия човек.

Поздрави.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 5e6987e9bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Важното е да сме живи и здрави и аз не мога да се влюбя.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker