Тя не иска секс, издъних се - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121343)
 Любов и изневяра (29747)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя не иска секс, издъних се
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 2941 пъти
Здравейте, пише ви мъж на 29 с жена на 24, заедно сме от почти година. Всичко между нас вървеше гладко, но аз прецаках нещата. Тя харесва ласките, прегръдките, целувките, нежността. Много е нежна и самата тя, естет, чувствителна, всичките и емоции чета на лицето. Сексът ни е (беше) хубав, тя ставаше страстна, дива и много и харесваше. Веднъж обаче и намекнах за свирка и тя ми каза, че не иска да си грози физиономията, никога в живота си не била виждала по-грозно и отвращаващо нещо от духаща жена. Някога мислила да мастурбира и пуснала порно. Там видяла свирка и веднага и минал мерака. Това тя ми го каза. Друг път пак я питах за свирка, а тя се засмя и отговори: "Ти да не би да си латентен гей? " и излезе от стаята омърлушена. Оттогава не ми говори, не ме докосва, не ме приближава даже. Все едно ме няма. Казвам и "Здравей", а тя даже не ме поглежда. Снощи случайно видях в Гугъл историята, че е търсила билети за родния си град Варна, в момента живеем заедно в София. Явно ме оставя. Обичам я, но нейният пламък угасна. Тя мен явно вече не, а преди умираше за мен. По цели дни ме мачкаше, беше като залепена за мен, очите и светеха, а сега... Аз се издъних, знам, виновен съм. Как да се извиня?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 144086af21
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

1.   Ако и го подам пред муцуната и извърне поглед, директно се обръщам с двеста и си отивам и без да съм си обул гащите.

Представям си и тоя секс колко пък е бил хубав, щом такава реакция ти е избацала.

Когато човек истински желае някой, той иска да му изпие душата направо, пък ще му е гадно от един хуй.

Да 'чезва.


Братан.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: d0630a4276
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

2.   Ако това и стига да те остави...колко може да те обича. Съчувствам ви. някои мъже просто живеем с проклятия. Твоето е да си влюбен в такава жена. Даже смяташ, че си "виновен". Защото тя така смята, не че ти мислиш така. Не мога да те обвиня, но се надявам да не се получи между вас, защото няма да си щастлив с такава жена, според мен. Не ми се сърди, ама няма да се свърши със свирките рязането. Особено ако тя сега се направи и тръгне да си ходи, а ти и се хвърлиш в краката. Никога вече няма да имаш тежест във връзката. Баланса на силата просто е разбит.
Иди при нея, кажи и че щом това и стига да се откаже от теб е нямало да се получи, колкото и да си смятал, че тя е истинското. Ако ти струваш по-малко от желанието и да си тръгне, така е по-добре. Целуни я по челото и си тръгни. Знам, че няма да го направиш, но е правилното. Понякога обичаме безсилно мощно тия с които нищо не може да стане наистина. Проклятие...

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 55979342c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не говориш като мъж на 29, за какво да се извиняваш има мъже които го искат 24 часа, ако не го иска тя и ти си ок с това точка.
Ж30

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a6836ec46f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Ами просто да каже, че не иска.
Нормално е да искаш, нещо което харесваш. А защо не по говорите?
Може да е грозно да се прави на всеки срещнат, но на мъж който обичаш какво грозно има?
Пък и на теб като ти се иска все някога ще си намериш другае. Такава жена ли искаш, тръгва си при едно предложение само?

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b2ee146ffc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Ако за една свирка е решила да те изостави, значи не е добре психически.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: bb5ea34326
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Аз също не правя свирки на приятеля ми. Виждам колко много иска, но просто не мога. Подкрепям приятелката ти, за мен тя има достойнство, щом е правила други неща за теб и си се чувствал добре, нужно ли е да ти прави орална.

Зависи и как си и го "намекнал"?
Може и да се е почувствала така, все едно не те задоволява. Поговори с нея, без директно да казваш " добре, не искам свирки" примерно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ecfebfa691
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Не се обвинявай, от къде да предположиш? Това не е адекватна реакция. Отказала съм много неща на мъжа си, ама не съм се изнесла, защото изобщо е попитал. Това е моят човек, той не е фантазиите си, нито пениса си, той е много, много повече от това.
То, любов, любов ама какъв ще е тоя живот по терлички, днес питаш нещо и утре нямаш жена?
Какво е това, ще ти каже гей и ще си купи тайно билет... Лабилна жена. Няма да ти каже "Не е моето и темата приключва. Ако ти толкова важно ще трябва да смениш жената" Аз това направих, когато мъжът ми за втори път ме награби посред гората. Имам 100 алергии и страх от буболечки, знаеш ли кога ще си сваля гащите в гора? Кво трябваше да му кажа - извратен як, тъпак, искаш да ме убиеш ли? И да избягам на стоп? ! Може, ако съм смахната.
Първият път като го направи, му казах, че не ме кефи идеята и това беше. Вторият път му обясних за алергиите и бубите, той ми се извини, каза, че знае ама с това клинче го побърквам, прибрахме се и всеки остана доволен.
Проблемът не е в свирките, а че нямате комуникация.
Няма как от-до да си паснеш с друг човек, такива очаквания са инфантилни. Приемаш човека с различията ви, ако можеш, ако са непреодолими-чао. Ама това без разговор не може да се изясни. Очевидно.
Сега твойто перко си мисли, че свирките са ти приоритет номер 1 в живота, то е ясно, че е далеч от истината ама... Това е класическа проекция. Тя мисли, че ти за да поискаш нещо, което мрази, значи обичаш това нещо точно толкова, колкото тя го мрази. Разбираш ли? Понеже за нея е много значимо да не го прави, си мисли, че и за теб е много значимо, че не го прави. Това, както става ясно не е реалността, това си е нейната субективна реалност. Ти нямаш много общо с този вътрешен конфликт. И затова и не участваш в него, мадамата ще си го пренесе в следващата връзка. Докато не добие увереност, че е ценна и обичана и без да прави свирки, дори и ако мъжът харесва това. Милата, сигурно си мисли, че някога ще я зарежеш, заради някоя, само защото обича френски ласки.
Не можеш да се бориш с нейните вятърни мелници.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 6a6df2783a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Не си се издънил,напротив.Много е хубаво да си казваш какво искаш.А тя щом не иска няма и да стане.Хубаво е да получаваме повече неща в секса,но чак пък да е грозно да ти духа,е това вече е странно.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 3e9d4e8e4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Здравей, говори с нея за всичко, което те притеснява. Най-вероятно е намерила друг, не ми се вярва чак толкова даде сърди за такава тъпотия толкова време, че чак и секс да не ти дсва- освен ако не е някоя кифла, ти си я знаеш най-добре. Но според мен да се сърдиш за такова нещо, че чак да не те поздравява, Абе пич това момиче нормално ли е? Да не е влязла в някоя секта или да е решила да става чиста пред очите на Бог... не ми се връзват нещата, всичко ме кара да си мисля, че има друг! Говори с нея, успех!
.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 316e47b646
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ами като не иска и ѝ се гади, значи няма да стане. Не искаш повече и толкова. Като не можеш без дудуци, си намираш друга жена. Тази вече е взела решението си, не те иска. Насила хубост не става.

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 9e28c8e36b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Има психически бариери около сексуаността си. Всъщност всички имаме. Затова и сексът е табу в практически всяка култура. Според мен почти всички всъщност харесваме почти всичко в секса. Просто като не можем да осмислим дадено влечение по начин, който да не засяга егото и имиджа, който имаме пред себе си, успяваме да се залъжем, че влечението всъщност го нямаме. Аз дълго време отричах пред себе си, че харесвам да доминирам. В нейния случай, тя е инвестирала много в образа си на фин естет и признание пред себе си, че харесва нещо по-такова, би ѝ коствало много, защото си мисли, че тези неща са взаимно изключващи се. За да осъзнае, че всъщност не са взаимно изключващи се, трябва зрялост и познаване на човешката природа.

Казах, че всички имаме такива бариери. Повече или по-малко. Просто нейните са бая повече и бая по-сериозни.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: bcc7414d0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Както вече някои хора споменаха, това не е реакция на ментално стабилен човек. А обвинението й, че си гей е гнусно и крайно неуважително към теб. Недей толерира такива мърши с психарски наклонности. Да бега.
Баси. Аз не само, че не бих се обвързал с някоя дето не духа, ами даже не бих се обвързал с някоя дето не иска да ми лиже задника (щото ме кефи!). Гарантирам ти, има предостатъчно жени дето да правят всичко. Махай я тая. Даже гледай да й вкараш един ритник на изпроводяк, белким й прищрака мозъчето и после ще те моли да я вземеш пак, само и само да й дадеш възможността да ти прави дълбоко гърло.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker