На кръстопът - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121302)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

На кръстопът
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 1497 пъти
Здравейте,
Моля за коментар само от минали по този път. Жена на 30г. съм. От 7 години имам връзка с мъж по-голям от мен с 18 години. Преди 4 г. се роди дъщеря ни. Той от своя страна има 2 деца - 26г. и на 9 г., като децата му са от две различни майки. Отношенията са нормални, минахме през напрегнатия период. Въпросът е, че като забременях той започна да се държи лошо с мен, имахме периоди на събирания и раздели, в крайна сметка решихме в името на детето, да останем заедно и да поработим върху връзката си. Да, обаче миналото лято срещнах познат, с който не се бяхме виждали 5 години. Той е на 39 г., не живее от 4 години с майката на децата си, които са на 10 г. и 7 г. - те живеят при майка си. Между нас пламна много силна любов... изпитвам чувства, които досега са били чужди за мен, но... съм раздвоена и не знам как да постъпя. От едната страна е бащата на детето ми, чийто отношения са ни нагоре и надолу, от другата страна е, мъжът, чиято любов ме кара да се чувствам жива. Една от причините да се отчуждим с бащата на детето ми е, че аз исках още едно детенце. Той не беше съгласен, въпреки че аз се върнах на работа, веднага като дъщеря ни направи 1 година, тоест не съм от жените, които по цял ден се чудят на коя страна да спят. В един момент, той се съгласи, но щяло да бъде само зазаради мен, тоест аз съм щяла да си го гледам, тъй като той вече остарявал и не му било до повече бебета...
Много съм объркана, няма на кого да споделя, затова моля за коментар от минали по този път.... БЛАГОДАРЯ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 9edbebc40b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Толкова много деца , разбити животи и само заради това че незнаете какво искате ! Вие ( този тип хора сте пумияри който не мога да дишам) а ти след като те кара да се чувстваш жена върви да за заплоди и тебе . Нямате начесване боклуци.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: b6c0261628
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Много грозно изказване за жените, които отглеждат децата си до по-голяма възраст. Не знам с какво счоташ, че си повечв от тях, но определено си куха лейка, след като сама си се набутала в тази ситуация. Много ме ядоса.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 41d0acb001
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Акъл се иска жено, но навреме!

Била си на 23 г., когато сте тръгнали. А той е бил на 41 с две деца от две различни жени!!! И ти си се намърдала при него, да ти направи и на теб, за да не би да останеш по-назад от другите две изхвърлени майки с деца!

Това жените грам мозък нямате в главите си!
Има мъже, които "не знам" с какво ви привличат, които ви минават на конвейер, а някои ви и надуват на конвейер!

Хайде да ни обясниш каква е причината млада жена/девойка на 23-годишна възраст да отиде при 41-годишен, който има две разбити семейства преди това? Тази "умната" дали й е минало през акъла, че нейният сценарии с този мъж няма да се различава?
Парите май играят, а?

Знаеш ли, ние мъжете имаме основание да се ядосваме на такива като вас! Мъжът ти е създал 3 (ТРИ) семейства, а някои мъже и едно не могат да направят на неговата възраст (визирам, когато е бил на 41). Тоя твоя, с какво е толкова заслужил, че създава поколение от ТРИ ЖЕНИ??? Шейх ли е? Падишах? Крал? ПУТИН???

А омерзението към жени като теб е ясно! Самият факт, че си започнала подобна връзка, говори предостатъчно за теб!

А относно въпросът ти - като не си чакала да се появи правилният мъж навремето, сега си разрешавай въпроса: "Как да бъда с човека, който възпламенява любовта в мен, когато имам дъщеря от друг? На всичкото отгоре аз искам второ дете, защото силно усещам, че такава е моята житейска съдба, а и пламенно желание, но застаряващият ми мъж с три различни деца от три жени ми заявява, че няма сили за повече деца и трябва аз да си го гледам сама!? Като за капак взе, че се появи и моята изгора! Е ся какво да правя? Ба`х мам* му! "

- Честито! Оправяй се, както можеш! А си все още самоо на 30!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: fd253e45f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От трън, та на глог...Явно имаш слабост към такъв тип мъже-разплодници. Направили по две деца, оставили ги жените им да се оправят с тях и вече готови да напомпат следващата. Не знам какво те кара да мислиш, че ти ще си им последната на тези, а не поредната? Който и да избереш, все тая - еднакво безотговорни женкари. И накрая сама ще гледаш едно или две деца.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: b594bca819
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Имаш право на щастие и ти! Онзи мъж, който се е появил отново в живота ти готов ли е да се криете или те иска официално к детото при него. Нещо не ми се струва нормално и да ти поставя условия съпруга ти за следващо дете. Ти ако родиш ще си вкъщи така или инъче. Може би съпругът ти е просто ревнивец, сигурно работиш с млади мъже и той се страхува много. Поздравявам те, че ки готова да се бориш за връзката си, макар че си преживяла много препятствия с него

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: a5222ce541
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей. Може би трябва да обсъдиш нещата с човека, в когото си влюбена. Ако той е готов за връзка, може би ще имаш яснота какво да правиш. Никога не знаеш какво ще последва. Връзките имат етапи и се променят с течение на времето, но ако чувстваш, че щастието ти е при другия човек, може би трябва да опиташ. Както се казва - следвай сърцето си, което понякога е много трудно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 4d4125317c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Според мен си доста влюбчива и лековата. Е, да, но в този живот не става така. Има такива жени, които някак подсъзнателно са разбрали, че не искат деца и отговорности, дори и съпруг не искат, и си живеят сменяйки разни мъже. Но при теб е още по-зле, защото имаш и искаш деца, но не им даваш добър пример сменяйки мъжете. Любовта не е да минеш през нечие легло! Добре го разбери!!! Съжалявам, че трябва да го кажа, но според мен такива жени остават сами в даден момент и влачат хомота сами само защото не са знаели какво искат и са си вдигали опашката пред всеки мераклия. Осъзнай се!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: ffc9e39fbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Здравей,
писала съм коментари по такива теми, писала съм и роди на тема тук.
Минах през абсолютно същото. С мъжа ми сме от 12 години заедно, имаме момченце на 3, 5 години. Връзката ни беше мечтаната връзка. Перфектни отношения, много бях щастлива. Роди се детето ни и всичко се промени, след година се появи и друг мъж, разведен с деца от предишни бракове. Мъж който така ме омая, че мислех, че е влюбен в мен, че ме обича. Искаше да оставя мъжа си и да заживея сама, за да имаме истинска връзка. Беше много убедителен. В момента, в който се решавах на тази стъпка той се отдръпваше. Зарязвал ме е няколко пъти по доста брутален начин с оправданието, че съм обвързана и не можел повече така. Много бях влюбена но реших да прекратя отношения и го зарязах. Не ми писа нито веднъж, не ми честити нито един празник. Не попита нито веднъж как съм. Такива мъже се захващат с обвързани, защото знаят, че има кой да се груб за нас, ние сме им безплатно забавление, неангажиращо. Останах с бащата на детето си и не съжалявам за решението си. Ако бях избрала любосника щях да съм самотна майка. Мисли кой е с теб в трудни моменти, кой ти е подкрепа. Мисли за себе си и детето си.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 434cffb2d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До №9 - Благодаря за споделената съдба. Все още съм на кръстопът, мисля най-вече за дъщеря си, но вярвам, че съдбата ще ми даде някакъв знак и ще ми покаже верния път. Тук пиша за първи и исках да прочета подобни истории как са се развили.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: d8a8dffd01
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   То това е масово в днешно време. Имате проблем във връзката и допускате първия, който ви обърне внимание, пък после се чудите какво става. Най-лошото е, че наранявате и човека до себе си, семейства разбивате само и само вие да сте си добре. Изобщо се чудя, дали тези хора, които изневеряват дали ги гризе съвестта? Окей човек е полигамен и вие не можете да бъдете моногамни, тогава не създавайте семейство. Знаете ли каква голяма травма е за детето и за човека до вас? Лошото е, че справедливост няма, има само разбити сърца, семейства в името на удоволствието и тръпката.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker