Няма да дам сина ми за туркиня! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121322)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Няма да дам сина ми за туркиня!
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 2610 пъти
Здравейте, ако имам дете син. В никакъв случай няма да му позволя да се ожени за туркиня. Тия туркини са ужасни. При тях нещо системата на мислене им е объркана, нещо не звучи добре. Никога не бих го дала за някоя ханъма да му се разкарва с шалвари. Вие българи не се предвайте, уважвайте се. Трябва да сме единни. Колкото и да сме си лошички, все пак сме си българи. Няма никога да си позволя, то първо как ще я диша тая забулената. Незням какво е вашето мнение, но препоръчвам да си вземе българка, отколкото оная другата. Като иска толкова мнго да се оженят да приема християнската вяра. Гледай ги турците как се държат. От ДПС крадат пари. А Пък ние българите ще се мразим. В България ще ми говорят на турски от къде на къде, ако беше Тодор Живков жив на власт на мига щеше да ги застреля. А вие турците милите нямате с място в нашата родина, тъй като имате двойно гражданство. Дръжте се българи. Всичко си има закони.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 64422d0fd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти била ли си някога в Турция, или говориш наизуст? ! Не всички са забулени, ама явно живееш с представите си отпреди 200 години. Ако те слуша човек, ще рече, че там са някакви изостанали, а ние сме висшата раса. В действителност те са по'-добре икономически, градовете им са по-красиви, също и морето е по-чисто. Мръдни извън пределите на страната и виж как живеят хората.
То пък като вземе българка за жена, ще цъфне и върже. Даже и ще е по-зла и лека, туркините поне имат морал. Важното е да се обичат хората, а не нации и религии. Ама на българите ни е втълпено, че сме велики.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: f0eba3f68e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Уникална тема... И провокация, освен всичко. Поздрави на всички нормални и добри турци и българи!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: e1ddcc0c6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   . С тази провокативна това и с това мислене не се чуди ако си в негативност и ниска вибрация.
Коя си ти са определяш живота на другите. Всеки има свой живот и път. Никога не се месете на някого, защото вие знаете по-добре и така е правилно.
Колко пъти когато някой ни е наложил нищо защото така е правилно и по-добре за теб сте били щастливи и успешни. Форумът е пълен с такива теми. Някой решава живота на друг. Спрете се, така вредите и на себе си.
Темата е на ниско ниво с плоски разсъждения характерни за човек с ограничен мироглед. Този е такъв онзи е инакъв.
Живея в чужбина и такива теми никой не го вълнуват. Смесени бракове от няколко поколения. Даваха размяна на съпруги тук той немец, тя туркиня. Какво семейство, деца, къща. Тя страхотна. Отиде в немско семейство ниска класа, обърна им къщата да чисти, готви здравословно, навици, децата нямаха пижами. Е кой е по-добра германката, защото е германка или туркинята ракета с къща, като слънце, ред и дисциплина. Съдредоточи се върху позитивното, красота и махни расизма и въображаеми проблеми.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 4a9232d99a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И ето поради тази причина би изгубила сина си ако е мъж на място. За протокола българин съм, не бих казал, че съм вярващ, но съм кръстен и не деля хората по раса, вяра, националност или каквото и да е..

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: f2e73f99c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Хахахахаха, а за нероден Петко да си чувала?

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 551e596799
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Много обичам да ходя в Турция, защото там са ми били най-незабравимите почивки, а и имам доста роднини изселници. Така ще те предразположат, както не могат нито гърци, нито испанци дори, че ще се почувстваш у дома си буквално.

Не че нещо, ама дори и в Турция вече почти няма туркини, които да се забулват и самите турци масово го осъждат това. А в България само бабите по селата се забулват, както и при българките. Бил съм там вкл. и в Анадола и бях изненадан колко смесени бракове има с рускини, украинки, молдовки, както и с тези от бившите съветски републики като казахстанци, азери, узбеки и т.н. Хората са много отворени, приятни и позитивни, спирали са ме по улиците непознати да ме заговарят и да проявяват интерес към културата ни, езика ни, историята ни. Вкл. и с кюрди съм разговарял, а си ги представях като някакви талибани и терористи едва ли не. Нищо подобно. Има доста образовани от тях, запознах се дори с архитект от кюрдски произход. Нито са черни, нито са терористи, някои дори са атеисти.

По-скоро ние станахме вече цигани в сравнение с тях. Бил съм в толкова чисти и спретнати квартали на Истанбул, каквито и в Западна Европа не съм виждал. Блоковете бяха на затворени в групи по 2-3 блока с градинки, фотнанчета, гъски в малки гьолчета, изключтиелно много и поддържани цветя. Толкова поддържани цветя и алеи не бях виждал дори в Лондон около Бъкингамския дворец.

Няма преливащи конктейнери, няма олючени панелки като в България. Сградите им на всеки няколко десетилетия се събарят и се построяват нови за сметка на държавата. Уличните им фитнес площадки не са изпочупени и надраскани като нашите, ами все едно вчера са ги направили. Градския им транспорт е с изцяло нови автобуси, мият се всеки ден и са като аптека, с климатик, с всичко. Аз в България съм се нагледал на стари и мизерни автобуси и тролеи. Изобщо ние сме 100 пъти по-големи цигани от тях. Само в Истанбул е направена толкова инфраструктура, няма да ти казвам колко тунели, мостове, фериботи, пристанища, магистрали, летища и какво ли не, колкото бай Тошо не е направил за цяла България.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 93e2bd9095
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това ти да се разпореждаш за кого може и за кого не може да се ожени синът ти ми идва твърде... ориенталско.

Половината турци са с по-просвещенско и европейско мислене от нас, включително от теб. По-точно - особено от теб.

Това да си турчин въобще не означава, че харесваш турските практики, порядки, ритуали, култура и т.н. Означава само, че си имал нещастието да се родиш в Турция.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: d422434038
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Ганяовци ей това е Ганьо тъпия Ганьо Българинът, затова ке си останете тъпи и прости и завинаги. Много сте прости и не се виждате колко сте смешни отстрани.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: f83d4a5135
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Нямам думи

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: ddb3287bcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   То тролове е ясно че има тролове, особено по теми като тази, но защо подобни тролски провокативни постове се публикуват?

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 1df0df593e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хахаха

Много забавна тема. Голям залък лапни, голяма дума не казвай.

Един познат така мразеше турците, вечно намираше повод да ги оплюе. Господ вижда всичко.
Синът му се влюби в туркиня и си има дете от нея.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: f291f53f5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Към №6-сигурно има истина в думите ти,аз съм ходила в Турция по екскурзии и на море,но изобщо не претендирам,че ги познавам като бит,култура и отношение.Но моят съпруг,който дълги години беше тираджия много е пътувал по южната ни съседка.Той ми е разказвал,че в Истанбул и европейската част на Турция всичко си е супер,но надолу,в Анадола-там не е за приказка и е истина и за забрадки,шалвари и всякакви отживелици.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 7603597e10
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   Този фалшив патриотизъм, ще ни погуби. В 21 век такива разсъждения....
Ако бях на мястото на сина ти, не бих те погледнал никога. Не ти, а той ще си прекарва времето с жената до себе си. Сина ти ако иска ще се жени с африканка или азиатка, това си е личен живот, тебе не те бърка.
Че и религията ще сменя....... Ало в 21век, който вярва в религии ?
Уникално просто мислене. Потресен съм.
Такива токсични хора са проблемът на обществото.....

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 875458f3e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Авторке, ти ненормална ли си с главата или се правиш на луда? Коя точно беше ти че да определяш какви са туркините и да казваш на сина си за кого точно да се ожени. Ако е минал 18-те години има пълното право сам да решава какво да прави с живота си. Ти сигурно си някоя изкукуригала дъртачка, която е изгледала 100000 серии на турски сапунки и живееш в миналите векове. Успокой се малко и се съвземи!!!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: eff1446309
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

16.   То пък някой българин ще се засили да се хваща с турчин/туркиня или циганин/циганка. За да стане такова нещо трябва да е в много сериозно умопомрачение. Не, че ги мразя(освен наглите от тях), но това значи да си съсипе цялата кръвна линия. Съжалявам, но трябва да го кажа направо за да бъде разбрано най-точно. Негрите, циганите и турците заедно с другите азиатци мюсюлмани са по-глупави генетично от българите, и още-по-глупави от западноевропейците и много по-слабокултурни от тях. Българите не са стока, има много тъпи и нагли, но каквото и да си говоририм разликата с турците е драстична. България има едно от най-ниските нива на престъпност в света, тук човек може да се разхожда спокойно сам нощем по улиците. Докато в Турция е немислимо, турците само гледат как да те излъжат, измамят, туристите се напатиха от измами, могат да те отвлекат на улицата там и да ти продадат органите или да те изнасилят в таксито, ако си жена. Българите са на светлинни години като култура пред тях и не се различават от западноевропейците в това отношение, не са варварско племе. Освен това българите които са само колкото един град като население са дали страшно много неща променили света, а турците които при това са 12 пъти повече от българите не са дали нищо на света. Както и циганите и негрите. Затова имаш право. Не е редно да се смесват хора от по-силен и по-слаб ген, защото така се разваля генът на първите. Пак казвам това не е причина да бъдат презирани по презумция, всичко си е до човека, може да има и свестни турци и такива не биват да бъдат дискриминирани откъм работа и отношение, но само не трябва да се забравя това за генът и да става смесване на гените. Тя природата се е погрижила за това като е втълпила на мюсюлманите и циганите да си подържат генът несмесен и да не се хващат с българи, европейци и християни, а само със свои, както и на българите и европейците им е програмирано да не се хващат с турци, араби, черни, мюсюлмани и цигани. Културно също не е редно първите да се разпростират при вторите. Нека не тръгваме срещу природата. Тоя катинар в ума е сложен с цел. Аз бих го нарекъл расов инстинкт.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 88caa8d612
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   16< не знам кой е на светлинни години, но турците имат двама нобелови лауреати, а българите 0. Отделно най-добрия кардиохирург е турчин.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 3aa145c65b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Ако синът ти, е обича туркиня, нищо не можеш да направиш. Единственото което можеш да направиш е, да го отблъснеш от себе си. И няма да ти е никак забавно... Приеми избора му, и живей с мир. И да ти напомня, много турци имат и български гени.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 81daac4763
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Познавам жена на Вашето място, която 10 години се бореше със сина си за да го откаже от туркинята и наистина успя да му развали връзката само, че синът му в момента вече е на хапчета, макар, че успя да приеме туркинята вече е късно.
Искам да те обърна към всички майки борейки се за бъдещете на синовете си ги пращате направо в дъното.
Ж30

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 88caa8d612
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

23.   И майка ми се опита да ме раздели с жена ми, но успя само да ме настрои срещу себе си. Казах и, че това е моя избор и ще трябва да го приеме. Ние сме заедно 16 г. и нито за миг не съм съжалил. Напротив благодарен съм, че съм с нея. Отдавна вече нямаме дразги, тя я прие, но в крайна сметка има една остатъчна горчилка в мен, нещо се пречупи в мен и повече и да искам, не мога да възприема майка си безрезервно като преди. Преди нея бях с българка. Не беше лоша, но българките са друг тип жени, с нея не можах да усетя този уют. Винаги имаше една лека студенина и дистанция. За българката мъжа не е стожера на семейството, а по-скоро поредния партньор в живота, за който не са вързани и могат винаги да го напуснат. Няма я тази преданост като при туркините.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 595cbc4a60
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Семейство съм с мюсюлманин. Няма по-прекрасен човек от него. Обожавам го и благодаря всеки ден, че живота ни събра.
Не гледайте само религията, а погледнете човека и ценностите му.

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 5fc37425f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

25.   Темата, която е чиста провокация и изкарана от тоалетната, е пусната, но отново моят коментар е изтрит!!! И това, ако не е цензура и тъпизъм, аз съм трамвай! В коментарът ми нямаше никакви обидни квалификации, за разлика от гнусната тема, която сте одобрили (неграмотно и несвързано написана най-малкото). В него имаше само истини.
Номер 1, темата, че е провокация е ясно, ама и ти си далеч от реалността. Българките може да сме курви, ама туркините са къде-къде повече. Просто се крият изключително добре. Имам достатъчно познати и съм работила със над 50 такива на работа, на едно работно място. Такива истории за изневери от българка не можеш да чуеш посмъртно. Пазят се девствени до сватбата, ама след това да видиш какво става. Казвам ти го като жена, на мъж и пред обществото никога няма да си признаят.
Ж26

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 7037ab2d29
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Ти не си добре честно!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: bdb7f39e66
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Ако ти доведе зед българин щастлива ли ще си?

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 29542a88b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   То Господ си гледа кой кого обижда хем прости хем смешни смешници хахахахаха

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 3aa145c65b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Каквото мразиш, това ти се пада! Вселенски закон е! И от каквото се страхуваш също.. Приеми туркинята с обич, и уважение. Защото може да ги загубиш и двамата!
..

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 75063d328b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Авторке, Не обичам да нападам никой и винаги се поставям на мястото на другите и се опитвам да разбера гледната им точка но теб не те разбирам. Как може да мразиш хората така. Само да ти разкажа нещо:
Аз съм българка. В гимназията винаги имах съученички туркини. Такива които говореха с акцент. Мразех ги, толкова ги мразех, че им се подигравах. На една и бях казала- да ти дам микрофон, че да те разбирам по- точно какво говориш.
След години обаче срещнах мъж от турски произход от България, влюбих се в него и вече 12 години сме заедно, имаме и дете. Искам да ти кажа, че всичко се връща, така, че спри с умразата и разделението. Незнам какъв живот живееш, но ако си излизала зад граница може би знаеш, че нас българите никой не ни харесва и за всички сме доста надолу в класацията. Погледни, че половината ни кухня е взаимствана от турската, половината ни език също. Стига си се връщала години назад, защото сегашните турци нямат нищо общо за войните и робството. Не отричам, че манталитета им е по- различен, както и вярата им. Но всеки човек е различен по принцип. Всичко се връща рано или късно и дори и да не харесваш някой не мрази. Внимавай само да не настроиш сина си против теб, за да не си смени вярата той.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 9d51baa01b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Ако имам син се надявам никога да не му се мешам за коя да се жени и коя да обича. Децата са отделни личности с чувства, емоции и разум, а не кукли на конци.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 27d30896d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Ето кво става като не си пиете лекарствата :)

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: d4b4d34b72
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   А ,той тебе ще те пита,ако естествено,е мамино синче,може и да си спи при теб,а аз се учудвам на мисленето ти,в 21 век ще даваш тон в живота на децата си.Ако са влюбени и се обичат ,и се разбират,каквато и да е,ще бъдеш съвременна свекърва като мен.Помагам,както и с каквото мога,гледам детето му,снаха ми е българка,но е толкова добро дете,че не мога да й отвърна с лошо.Затова,трай и бъди добра към децата си,и своите ,и .чуждите.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 282dba7a9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Мъж.

Към 25.

"Българките може да сме курви" не знам това дори и да е признание и каквото и да е ама не ми е приятно да го казваш. Оценявам, че заемаш поза, много жени си траят и не смеят никога да заемат пози, защото след това идват отговорностите за тях, но ти го каза и го направи - оценявам.
Но не ми се иска съдържанието на признанието да е истина, дано го казваш за да може да създадеш среда за по-добро изразяване на коментара си.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 1617f224bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Божке, колко глупости са написани...

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: ec23ebe890
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Приказката за нероден Петко не сте ли я чували? Защо обръщате внимание на подобни глупости?

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: a6971672fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Първо още нямаш син.И второ няма как да му забраниш,ако се обичат..Просто ще го загубиш и няма да те погледне повече.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 08875eafdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Нямам син, но дъщери, бих им казала да са с обичащи ги мъже, каращи ги да се чувстват кралици. Другото, каквото си го изберат.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 88caa8d612
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Не очаквах такава реакция от българите. А уж мразехте турците. Изненадахте ме приятно. Радвам се, че реагирахте толкова зряло и започнах да си връщам вярата в българите.

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 6a2bb408d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   Първо детето ти все още е Нероден Петко. Второ как ще живее живота си ще си решава само то ти нямаш право да му се бъркаш в живота след като навърши пълнолетие. Какво ще следва, работи и с кого ще прекара живота си си е изцяло негова работа. Един приятел на годеника ми имаше съшия проблем родителите му не одобряваха жена му и непрекъснато му нятакваха за това. Той обаче ги постави на място заявявайки им, че това е неговата избраница и колкото и да не им харесва са длъжни да я уважават. Повече дума не обелиха по въпроса. Е момента човекът е щастлив с жена си и двамата си сина на 5 и 3 г.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker