Порнографиятя... Вечния проблем! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121322)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Порнографиятя... Вечния проблем!
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 1419 пъти
Здравейте,

М20, темата за порното е може би "дъвкана" хиляди пъти, но все пак искам пак да открехна и да си поговорим по нея.

Може ли да споделите, дали има такива от вас които са пристрастени към порното (в каква степен), как им се отразява, влияели на отношенията с приятели, а винтимна връзка, начини по който сте се справили?

Смятам че донялъде имам този проблем, не смятам че съм силно престрастен, гледам порно 1 път в седмицата или 1 на 2 седмици, но зависи от настроение, колко съм зает и т.н. И все пак искам съвет, тъй като имам чувството че малко изкривявам някои мои представи за истинския секс с порното.

Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 1d9519b65b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Проблем, проблем, ама като жена ми все или цикъла ѝ по 10 дена, или не в настроение, или детето еди какво си, ми върши работа. Или да ходя по кварталните курви, освен? Или да седя и да се сдържам. По идея е кофти да се прекалява и само да се гледа постоянно, ама пък и помага понякога. Проблемът е в дозата.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 9be4535195
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Стой настрана от тази зараза. Все още не си пристрастен. Аз гледах с години, с часове наред, всеки ден.... Но и аз почнах с малко. Естествено че изкривява представите за секс. Ония в клиповете правят всичко друго но не и секс.. Зарязвай докато можеш. Аз едвам се откачих. Равносилно е на наркотици и алкохол, аз даже мисля че е още по зле.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: bf0ff1ffc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   1 път на седмица е нищо. Като бях тийн и по 2-3 пъти на ден съм пускал порно да чикиджийствам. Но може да ти изкриви представите за секса, ако не си имал достатъчно реален опит. Общо-взето в повечето случаи между реалния секс и порното няма почти нищо общо. Реалният е много по-хубав, разбира се, хаха. Някои хора се извращават и почват да искат разни неща от порното в реалния секс, защото от много порно губят чувствителност към нормалното. Като цяло ако и двамата партньори са ок с това няма проблем. Но често се случва мъжът да иска разни неща, които е виждал в порното, а жената понеже не гледа толкова порно (или въобще) дори да не знае какво точно е това и като научи да се отврати.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: bb78fadadf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз гледам порно редовно. По няколко пъти на ден. Гледам по сайтове, но имам и няколко десетки гигабайти свалено. Имам и жена и правим секс редовно.

Сега по твоите въпроси. Как ми се отразява? Позитивно. Носи ми наслада да гледам. Влияе ли на отношенията ми с приятели? Не. Не съм обсъждал с приятели дали гледам порно. Всички знаят, че всеки гледа. Влияе ли на интимната ми връзка? Не. Реално интимната ми връзка влияе на гледането ми на порно. След секс с жената, хич не ми се гледа порно в следващите два часа. Как се справям с проблема? Гледам порното преди да правя секс.

Надявам се, че съм помогнал.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 2a8baf5c9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ооо, ти не си изобщо пристрастен. Хванах приятелят ми, че гледа порно всеки ден. Когато го попитах защо го прави той ми каза,че е пристрастен. Попитах го дали е от скоро или преди даже да се познаваме и той каза,че е отдавна. Досега не съм забелязала, а се почти 3 години заедно. Нито секса е куца, нито отношенията, нито е маняк да говори на тема само секс. Да кажем,че си го е прикривал добре. Само,че след като разбрах аз тези неща, на мен той ми стана противен. Меко казано ми е извратено това. И да, порното според мен влиае по един или друг начин. Ако не на секса, то поне на психиката. При мен това влиае, защото не ми е нормално приятелят ми всеки ден да си лъска оная работа на голи момичета, а аз да си мисля, че съм му достатъчна.
Ако беше в рамките на нормалното както ти каза - 1 път в седмицата, даже нямаше и да го коментирам.

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 1b0241a280
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Намери писаното по темета, порови, прочети...Наистина някои теми се повтарят и става досадно. Начина да се справиш с постепенното пристрастяване е само един- спираш да го гледаш и толкова.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: d21b73b40e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Когато гледаш порно мозъка възприема, че "всичко е достатъпно" и сякаш прави секс с различните жени от видеата когато ти поискаш. Което е една стимулация, която не можеш да получиш в една връзка. Предполагам, че секса с жена е по-приятен от ръката, но една жена не би се съгласила на всичко, което ти би видял в порното.
Не мисля, че има как да се отрази между приятели.
Но ако имаш сериозен партньор може да се отрази. Моя приятел свършва много бързо, защото много е мастурбирал. И е сериозен проблем, защото дори на второ/трето повторение не е сигурно, че ще издържи много повече от първия път. Обичам го.. но това ни се отразява и на двамата по кофти начин. Карам го ако свърши преди мен пръсти да ми помогне да свърша.. ама пак не е същото.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 286c584ef0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Зависим си от нещо, когато не можеш да се откажеш от него. Т. е. не можеш 'да живееш' без него.
Обикновенно трябва да спреш и тогава да видиш дали си зсвисим или не.
Аз съм женен от 10г с деца. Жена ми никога не отказва секс. Но порното е голям проблем при мен.
Много пъти се опитвам да спра... и после падам.. и пак ставам... и така. Години наред.
Проблема при мен бе, че от години >25, съм свикнал с него и то е станало като дъкбок коловоз, от който трудно се излиза. На теория, ако дълго се въздържаш от дадена зависиност, то нейната сила намалява, както времето заличава дори дълбоките коловози. На практика скъсването със засисимост е една борба. На падания и ставания...
Съвета ми е - не позволявай на коя и да е зависимост да направи дълбики коловози в живота ти.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: fcc127e6c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Аз гледам по 7-10 пъти на седмица поне и не съм имал проблеми.
Та представи си с 1 гледане на седмица да смяташ, че имаш.
А относно разминаванията има доста жени които не правят повечето неща от филмите. Просто е както и с другите филми . Във всеки филм всичко се получава добре. Все пак не губи надежда може да намериш някоя която си представя нещата както теб.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker