Да обичаш със цялото си сърце и душа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121340)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да обичаш със цялото си сърце и душа
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 1486 пъти
В момента е 3 часа през ноща и искам да си излея душата и цялата болка..Той е всичко за мен , обичам го повече от себе си,искам да имам дете от него , искам до края на живота си да бъда с този човек . Но..нещата между нас от 4 години се влошават все повече и повече , с няколко думи той е от най най ревнивите , егоистични , вярващи само на себе си и обсебващи мъже.В момента получих смс че си е намерил друга (дали защото е пиян , не знам ) .. А аз пренебрегнах себе си за да бъда с него , обичах го толкова много и му го показвах , винаги избирах него и пред родителите ми и приятелите ми.Никога не са ми изневерявали и това ще ме съсипе и убие.Аз не знам как се живеее с такава болка , направо се задушавам иде ми да скоча от някъде и да се приключва.
.Да обичаш човек който не заслужава и да си даваш цялото сърце и душа на него.
Не искам друг , не мога да си го помисля.
Къде да отида , какво да правя , не знам.
По добре ще е да не живея
На 25 години бях готова за семейство с НЕГО а сега вече не искам да живея .

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: efac1fa0cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз изпитах същата болка. Пренебрегва, работа, роднини, приятели, цели и амбиции за него. И това беше грешката. Когато започнеш да поставяш партньора пред себе си, той започва да се възползва от това. Запомни го. И аз така се влагах, влагах. И в моя случай, той беше първият, от когото поисках да имам дете и семейство, но уви. Каквото и да ти кажа в тоИ момент едва ли ще те успокои. Споделям моя опит, за да знаеш, че не си сама. Аз таях много гняв в себе си, но колкото и банално да звучи с времето ми мина. Важно е да дадеш изява на емоциите си и да не ги задържаш. Реви, чупи, блъска, но колкото по-бързо се освободиш, толкова по-бързо ще ти мина. Доста безсънни нощи преминах. Запомни, че както си живяла и преди да го срещнеш, ще живееш и след него. Дай си време и не бързай да се хваща с нов човек напук.
Никакво самоубийство. Това го решава онзи горе, не ти.
И акко реши да се връща след като е преминал през друга, не го приемай, аз направих тази грешка и ме унизиха по много гаден начин. То не бяха подробности за интимните им отношения, къде са при вили секс, какво точно са правили, то не бяха приказки.... И то с цел да ме накара да се чувствам зле. Не си го причинявай
Знай, че има и по-страшни неща и всичко се преживява.
Успех и бъди силна.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: a18c965c62
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Горе главата. Всичко ще се оправи.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: f5f0a52d7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това, което обясняваш за себе си, не е любов. Виждаш, че имате токсична връзка, но въпреки всичко отказваш да го пуснеш, забравяйки, че той не е твоя собственост. Затова ще те боли- заради егото ти. Можеш без него и още как! Е, колко години още смяташ да губиш в обречени отношения? Мислиш, че ти е късно да намериш нормален човек ли? Или „пренебрегна себе си“ и сега чакаш компенсация? Любовта е нещо съвършено различно, надявам се някой ден да разбереш. Тръгни си, дай си време, правилният ще се появи.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: ccc3cac6e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Голямо его имаш! В действителност сте равнопоставени и съвместният живот става само по общо съгласие. Негово е решението да изчезне от живота ти, негова е преценката какво е добро и лошо, а дали печели от този избор - животът ще покаже.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: e970713006
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Я се стегни. Погледни в друга посока, май си се превърнала в деденост за него щом ти говори такива неща. Успокой се, и изчезни от живота му без да се обяснваш. Събери себе си, твойте интересни, хобита, цели, къде са? Казваш, че си на 25г., животът е пред теб, с женитби на бързай. Бях на 25, когато разбрах, че човекът когото харесвам и имаме отношения има паралелна връзка... е от дистанция на времето казвам, харесвах го много повече отколкото той мен. Еее небеше лесно, но продължих, след ок. година се намерихме с човек, който ми показа какво е да си във връзка истински. Пусни се и горе главата. Всичко е в ръцете ти.

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: ee736722f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мне... твоето не е любов, а зависимост и то от най- отровните. Човек като теб би превърнал дори кротък пацифист в агресивен.
Обяснявам: имаш нужда да се чувстваш нужна от удавник който да спасяваш...
Само че, той не е удавник, самата ти си. Давиш се в емоционални липси и се залепваш за агресивен, нестабилен, вероятно с ментални проблеми човек където можеш да "изживееш" твоите си нужди.
И имаш нужда от негативната му енергия...
Неговата е лесна, ти имаш нужда от психотерапевт. Направи поне 1- 2 посещения и реши нататък дали да продължиш с терапията или да си търсиш друг който да ти набавя негативни емоции и енергия.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 41db73b68a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Хубаво е да разбереш, че всеки трябва да живее сам живота си. Рядко някой който казва "живея за да помагам на децата си" или "живея заради децата си" или подобна глупост свързана с някой друг живее добре.
Живота на такъв човек е изпълнен с компромиси, често нещастен и пълен с разочарования.

Гледай да спазваш принципа, че живота на всеки човек е собствен и нещата ще се подобрят.

Децата трябва да излитат от дома на 18, а родителите да живеят сами собствен живот като пенсионери. Ако не могат тогава хоспис/дом за възрастни хора.
Да, звучи отвратително, но когато го заявиш ясно, никой не се сърди, а почва да си прави сметка.
Същото е валидно и за мен. Не искам децата ми да ме дондуркат като възрастен, както и аз не искам да го правя за родителите ми. Ако жена ми не й е приятно с мен да ходи където иска или ако нещо не й харесва в мен или да го приеме или да хваща пътя.

Когато го проумееш на време, приемаш лесно нещата. В крайна сметка никой не е длъжен на никого.

М40

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 5fa935006b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Зарежи го, не ти трябва човек, които не споделя чувствата ти. Ще те боли, но ще намериш начин да продължиш отначало със самата себе си, бъди си само достатъчна и се уважавай.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 747e8a62cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами добре.. ако живееш някъде около морето, просто влез малко на дълбоко, одавянето трае 5 минути най много.
Успех!!!!

Началника.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 78737f4acb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Здравей , минал съм през подобна месомелачка и знам кск се чувстваш . Отвратително е да си предаден от половинката си за която си правил всичко ,и сте градили планове за сериозно бъдеще. Опитай се да се съвземеш вземеш в ръце и обърни нова страница . Всички казват че с времето минава , истината е че когато си обичал истински неминава и ти го казвам от позицията на 8 години по късно.

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: b88e0d30b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторката

1. Благодаря за подкрепата! Точно това, че се възползва от факта че аз съм загърбила себе си и всички мои интереси заради него. Аз съжалявам че ти се е случило това, но нали знаеш когато чоеек изпитва болка, винаги си мисли че е по силна от нечия друга. Но премисляйки нещата, знам че живота трябва да продължи.

3. Благодаря ти, надявам се.

4. Аз знам че връзката ни е токсична, знам че някой ден ще го преживея, но докато настъпи този ден ще живея в адски мъки. Ако видиш неговото его какво е, моето ще ти се стори безобидно. Не е късно за нищо разбира се, въпрос на гледна точка. Компенсация чакам да, за изгубените нерви. Любовта явно е друга и чувството явно е друго.

5. Защо да имам голямо его!? Той се е вкопчил в мен, не само аз.

6. Хобитата и интересите останаха на заден план, а това е най голямата ми грешка. Как да не бързам със женитба, не искам на 40 год да бъда несемейна и да нямам деца и да се чудя защо живея. Всички мои приятелки имат деца и семейство или са в този процес.

7. Неразбрах защо да имам нужда от негативната му енергия, нима това ще ме направи щастлива? Психотерапевт не е лош вариянт и бих отишла да, но не разбрах как така направи такова заключение?

8. Много неща е хубаво да ги разбера и аз ги разбирам, но от малка съм чувствителна и всяка болка ми влияе неблагоприятно, докато едни стават по силни, други като мен се сриват. Явно не съм израстнала достатъчно за годините си, но смятам че и на 50 да стана, пак всяка болка ще ме съсипва и разяжда.

9. Прав/а си. Човек трябва да си бъде самодостатъчен Иначе да си мислиш че щастието ти зависи от нечий друг след време ще се разочароваш.

10. Имам страх от дълбокото, но какъвто съм карък и на брега мога да се удавя! Може заедно да се удавим, ако искаш, тъкмо да не се чувствам самотна, а и хората да кажат, че любовта е за двама хахахах

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 0afed09232
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   "Обичам го по-вече от себе си"-точно там ти е грешката. Не знам някой да е обичал безрезервно, да се е раздавал докрай и да не го наранят-поне аз така мисля. Гадно е, но явно така са устроени хората-усетят ли, че някой им е в кърпа вързан бързо губят интерес. Особено мъжете-пиша от позицията на жена. Не са ти изневерявали досега-за жалост винаги има първи път. Разбирам болката ти, но знай, че винаги има по-лошо. Представи си вече да си омъжена за него, да имаш дете и тогава да ти заяви, че е намерил друга. Тогава за себе си ли да мислиш, за детето си ли, как да постъпиш, да се разведеш ли или да си плюеш на достойнството и да продължиш напред с него. Аз избрах втория вариант-заради детето си продължих със съпруга си. Докато не ми се случи, ако някой ми беше казал, че ще ми изневери мъжът, който беше лудо влюбен в мен, преследва ме близо година докато се съглася да се омъжа за него-никога нямаше да повярвам. Поне си научих урока-никога, ама никога абсолютно доверие на никого. В кръга на шегата вече не вярвам и на родната си майка, когато ми каже че ме обича. Научи и ти твоя-обичай и уважавай най-много себе си, за де обичат и уважават другите. Сега ти е адски тежко, но повярвай-и това ще мине. И си избий от главата тия мисли за самоубийство-повярвай ми, никой мъж на света не го заслужава.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: fda86030a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Някои така и не научихте приказката за лудия и зелника. Всичко, което се случва в живота ти си е по твоя вина и поради твоя избор. Той може да е най-големия негодник, скапаняк и мизерник, ти защо си избрала да си с него тогава? Че и се тръшкаш, защото не му пука за теб и чувствата ти? Докато не се научите да влагате не само чувства, а и разум, ще страдате.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: f39fdf6524
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   отиди на психолог по-добре
Не знам защо ти е да си с такова същество... аз не бих си го причинила

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker