Избухвам в гневни изблици - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121195)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9600)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18525)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Избухвам в гневни изблици
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 795 пъти
Здравейте, завърших поредна връзка, но отново по грозен начин. Питам се аз ли съм неуравновесена или хората са прекалено коварни. Та имам следният проблем, когато съм във връзка съм мила, добра и грижовна, но често мъжете се подиграват с тези ми качества и започват да се държат гадно, аз изтърпявам до едно положение, в което ми прекипява и започвам да казвам по обиден начин и с обидни епитети реалното си мнение спрямо техните действия към мен. И другото винаги оправдават бившите, си което мен ме изкарва буквално извън релси и ставам меко казано много гадна в обидните думи, които казвам или пиша. И въпросът ми е как да преодолея това, как колкото и да съм гневна, ядосана и обидена да замълча?

А. 28 г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: d374638b8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За да го преодолееш, първо по-внимателно си избирай мъжете. И не бързай да бъдеш мила и добра с всеки, а само с този, който наистина го заслужава. Второ- човека може да го обидиш и засегнеш много повече с игнор и безразличие, отколкото със скандали, крясъци и обиди. Неовладените гневни изблици и каруцарски епитети показват единствено слабост и лошо възпитание. До тях прибягват хора, които са от твърде ниска класа. Ако не искаш да изглеждаш "ниска топка", прояви воля и се научи да се владееш. Леденото мълчание и пренебрежението вършат по-добра работа от истериите.
Трето- ако искаш да ти върви връзката, разговорите за бивши връзки, любовници и пр. са табу. Не е важно това, което е било преди теб, важно е какво е сега, с теб. Ще си спестиш доста неприятни емоции.
Работи върху характера си, другите не можеш да ги промениш, най-малко пък с обиди и скандали.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 0bbe3d251d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Щом са си го заслужили, защо ще мълчиш?

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: e3bf25717a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Имаш проблем с комуникацията с партньорите. Когато си недоволна от нещо, си кажи разумно и спокойно какво не ти харесва, не е нужно да чакаш да ти прекипи и да стигнете до скандал. Иначе другият може да мисли, че всичко е ок докато извеждъж вдигнеш скандал. Той не чете мисли, за да се сети сам.
Нещата не се решават със скандали, както вече си забелязала, а с комуникация. Важно е да очертаеш границите, до които си склонна да приемеш поведението на другия и да кажеш, какво не би изтърпяла в никакъв случай. Въпросът ти не е коректно поставен, няма нужда да замълчаваш, а навреме да обясниш какво мислиш и как се чувстваш. Ако човекът срещу теб е разумен, ще се съобрази, ако не, значи или е неразумен, или това е в разрез пък с неговите разбирания и не е твоят човек.
Комуникация му е майката, а не стискане на зъби и замълчаване докато вече ти писне и ти падне пердето.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 7fdddeb1ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Попадала си на нарцистични хора, това е.
И при мен става абсолютно същото нещо почти всеки път.
Решението го открих наскоро.
Не си губи времето следващия път и се влюбвай полека.
Не се впускай веднага с чувствата и бъди внимателна. Не предубедена, а просто по-внимателна и не бързай да показваш хубавите си черти. Отпускай от себе си бавно и спокойно, без да ти пука толкова дали ще спечелиш човека отсреща.
А ако забележиш червени лампички, които те притесняват, доверяваш се на инстинкта си и веднага се отдръпваш.
Фокусираш се върху нещо друго и продължаваш с живота си без да отразяваш въпросните хора, защото в крайна сметка няма защо да се ядосваш за някой, който се гаври с добротата ти.
Те губят стойностен човек, а при теб ситуацията стои така, сякаш боклукът сам си се изхвърля от живота ти.
Препоръчвам ти да започнеш да тренираш йога вкъщи, има страхотни видеа, да спортуваш повече за да си изразходиш негативната енергия, да излзиаш с нови хора и да си намериш хубаво хоби, на което да се отдадеш.
Зарежи миналото и си започни живота начисто, няма защо да дълбаеш в отминали глупости. И да се ядосваш, и да не се ядосваш, глупакът си е глупак и няма да се промени. Като не знаят как да се държат с теб, остави ги да си живеят без теб.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 3836c94c67
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Този проблем и аз го имам. Много е трудно да си здържаш емоциите. В момент на силен гняв и кавга ако можеш излиззай навън и ходи размисли сабери си ума и след това напиши или кажи (ама докато се научиш по добре само пиши) Какво мислиш и чувстваш и ако човека е идиот го остави( дори ако не се извини) и не се занимавай. По добре е за теб да си двлеч от егоисти. Аз съм същата казвам какво мисля и чувствам а те ми казват, че не трябвало така да се чувствам и бля бля преиграва Ла съм. Аз още повече се ядосвам, защото не се зачитат мойте ЧУСТВА и отделно ми се казва какво може и какво не мога да чувствам. Ама че тъпо.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 3836c94c67
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Този проблем и аз го имам. Много е трудно да си здържаш емоциите. В момент на силен гняв и кавга ако можеш излиззай навън и ходи размисли сабери си ума и след това напиши или кажи (ама докато се научиш по добре само пиши) Какво мислиш и чувстваш и ако човека е идиот го остави( дори ако не се извини) и не се занимавай. По добре е за теб да си двлеч от егоисти. Аз съм същата казвам какво мисля и чувствам а те ми казват, че не трябвало така да се чувствам и бля бля преиграва Ла съм. Аз още повече се ядосвам, защото не се зачитат мойте ЧУСТВА и отделно ми се казва какво може и какво не мога да чувствам. Ама че тъпо.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 3836c94c67
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И според мен не замълчавай. Това ще те гризе много повече и ще се влошиш. Казвай си всичко, но не обиждай. Както казах по горе разходи се първо и тогава

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 426b39c1bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Благодаря за отговорите на всички, наистина се замислям над думите ви. Мисля, че очакванията ми са по-големи от това, което всъщност получавам в реалността като поведение и се разочаровам и си мисля, че всеки трябва да се държи като мен. Това със спорта и йогата обмислям да започна. Успех и на вас!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: c000305911
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Изобщо да не ти пука за тези пустиняци, гледай единствено и сямо себе си, уважавай себе си и не се раздавай за такива хора. Явно не са на твоето ниво.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker