Той не е човек, който цени малки неща - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той не е човек, който цени малки неща
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1289 пъти
Здравейте. Мъчно ми е и съм доста емоционална в момента, за това искам да споделя с вас, защото направо ме е срам да го кажа на родителите си или на приятели.
Моят приятел не оценява малките неща, когато направя нещо добро, той мълчи и не казва нищо, но когато направя нещо и допусна грешки, или нещо което не трябва да е така, той веднага започва : тии не вършиш нищо като хората, ти нр можеш нищо да направиш, всичко объркваш, нямаш никой в главата, нарича ме празномозъчна и подобни.
Давам пример, който ме обиди адски много..
По случай св. Валентин, бях му подарила подаръка по - рано.
Беше 2 тениски специално направени за двойки, много хубави. Но не свършва всичко до тук. Аз нямах работа, защото ни затвориха и не бях с много пари, а и тези тениски просто не са много евтини... Но все пак открих начин и вършех работа на мързеливи хора, които ми подмятаха някакви 10-15 лв, а работата беше тежка и ми се наложи до късно вечер да го правя, защото имаше и срок. Събрах парите и по най-бързия начин поръчах подаръка и го платих с удоволствие и много исках да го зарадвам.
И накрая какво - поръчах тениските в размери които наистина си носим - аз S, с той M. И когато дойде до момента да пробва тениската - оо тази тениска ми е тясна, аз като че ли съм облякъл S, хич не ми е удобна, да ми беше взела L поне, тая тениска си я носи ти, аз този парцал няма да го нося
В момента тениската седи ВКЪЩИ В МОЯ ГАРДЕРОБ.
Това беше много гадно от негова страна, като се прибрах много плаках и ми беше много гадно, чувствах се адски сама.
Можеше да каже,, нищо, че не ми става, явно материята е такава, грешката не е твоя, ще си я пазя защото е от теб.. "
И едно благодаря не каза.
А на деня в който стана 1 година от нашата връзка - нищо не ми беше взел, аз отново му бях направила един уникален подарък.
Не си мислете, че ми е за подаръци, но по този начин се показва малко уважение и любов. А и със самото държание-също. А аз доброто и благодарност от него не получих :(
Какво мислите? Права ли съм или греша?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 62b9a00830
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Права си. Не оценява твойте жестове. Разкарай го. Всеки знае, че когато поръчаш от Интернет може и да не пристигне това което си поръчал. Не се хаби. Зарежи го. Няма да чакаш от умрял кон да дърпа каруцата.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 182395fe7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Този човек не държи на теб. Не е важно какъв е подаръка, важен е жеста и че си се сетила и потрудила за това.
Предполагам не сте от много време заедно и сега се държи така. А след 10 години примерно? Мисли момиче с главата си. Навън има много прекрасни мъже, които биха се държали с теб много много по- добре.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 7de79aa4a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Нека той ти подарява подаръци, мила, мъжете оценяват това което те влагат.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a1373112ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да, грешиш. И грешката ти е, че си с човек, който не те цени и уважава. Помисли си, размърдай си мозъчните клетки и си отговори на въпроса защо трябва да си губя времето, чувствата и нервите за човек, който не ме обича и не държи на мен? Толкова ли съм грозна, глупава и жалка, че не можеш да съм с по-стойностен мъж?

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9d8f3e5b04
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   С риск, че ще ме нападнат "мъжете", стоя зад думите си, че голяма част от мъжкото съсловие, не заслужават да се наричат мъже. И не, не е до подаръците, както ще кажете, че е материалистка и прочие, до отношението е. Човек се надява, включително и аз, че ще се появи човек, който ще опровергае моето мислене, защото съм сигурно, че има и Мъже. Лошото е, че в днешно време, стойностните мъже и жени, привличат пълната противоположност. Хубавите ябълки, прасетата ги ядат. Не заслужаваш такова отношение, по добре поеми в друга посока, дори и в началото да е трудно, след време ще осъзнаеш, че си е струвало. Успех. :)

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a15edfcd6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Скъпо момиче, малките неща имат най-голямо значение. В твоя случай говорим за проява на неуважение. Човек който не те уважава, не те оценява и не те обича. Точно такива несъществени дреболии не бива да се подценяват, защото след време прерастват в нещо значимо.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: fa1448433d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Този няма да се промени. Намери си мъж, който ще оцени любовта ти.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: b983b16503
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Прочети малко за петте езика на любовта. Това, че някой реагира така на подаръците, в които си вложила толкова много, не означава непременно, че не те обича, не му дреме за теб и прочие.

Ти се обиждаш от нещо, което за него е незначително и оттук заявяваш как той бил виновен за нещо. Ми не. Глупости са това. Той бил реагирал по начин, по който ти намираш за пристойно...

''Не си мислете, че ми е за подаръци, но по този начин се показва малко уважение и любов'' - Любов се показва по много начини, като подаръците са възможно най-повърхностният и незначителен от всички ;)


Братан.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: b2a7642e69
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Поне да му беше купила нещо по-евтино-флашка, карта памет, калъф за телефон-в Кауфланд ги има тези неща! Но в случая той те е обидил, защото не е оценил твоя жест! Макар, че вече хората вече не подаряват вещи, а си раздават пари-кой каквото иска, това да си купи, но според дадената сума!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a3b995eabf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Братанчо ... когато някои те обича и държи на теб подбира изразните средства и знае кое ти е важно или не.Този човек да си я завре обичта сети се къде.Такава ефимерна обич дето не можеш да я усетиш кучета я яли.Тук е пълно с теми , в които мъжете реват ,че любимата не им прави свирка или не гълга.А иначе любимата може всичко друго да прави за него.Е и ?Ама на човека не му е важно , че днес тя е олизала апартамента два пъти.Тои не се чуства спецялен от това ,че има перфектна съпруг домакиня.Иска си човека свирката и гълтането .Това го кара да се чуства спецялен и обичан.Дреме му че са измити прозорците три пъти , ако се чуства незадоволен.Та така.На авторката и половинката и разбиранията са разрични.Трябва ли тя да се нагоди към него се пита? Апропо , да беше за нещо приемливо -да , комромисита не ги виждам като проблем.Но грубото говорене за щяло и нещяло не е нещо с което човек е нужно да свиква , да го приема за нормално.

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: ede10c8cad
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Благодаря на всички, много добри отговори получих.
С отговора на Братан обаче не съм много съгласна, прочети отново темата ми. Той премълчава всяко едно мое добро направено, не само за подаръци.
А когато стреша или не разбирам нещо се започва - ти си празномозъчна, много си зле, не можеш дс направиш нищо, аз поне имам някой в главата.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 546e7e9979
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ако продължаваш да си с този, след година вече ще му вярваш, че си празномозъчна.

Сериозно говоря. Той може и да не го прави нарочно, но те манипулира. Ще ти внуши, че нищо не можеш да свършиш сама. После, че никой друг не би те харесал. Накрая ще зпочне и да те бие.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker