Жени какъвто и мъж да си изберете все ще сгрешите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121200)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14358)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жени какъвто и мъж да си изберете все ще сгрешите
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1742 пъти
Здравейте,
Понеже сайтът е за споделяне реших и аз да се включа.
Нека преди да ми се нахвърлят жените да си отговорят на следните въпроси:
1. Оплакват ли се пред приятели и роднини от мъжа до себе си?
2. Искат ли да го променят по свой критерии?
3. Изразяват ли недоволството си от него пред него с повод и без повод?
4. Ако горните три неща не ги правят, то нека си отговорят хвалят ли го и повдигат ли самочувствието му по някакъв начин?
С горното заглавие искам да кажа, че с какъвто и мъж да живее жената все ще му намира кусури. Предполагам, че има жени и да са съпруги и на султана на Борнео и там ще има проблеми.
Значи тук не обобщавам и не налагам мнение, защото винаги има изключения, но изключенията потвърждават заключението.
Изграждам мнението си на наблюдения и на конкретно преживяване в моя живот.
Точно преди година приятелката ми ме изостави заради друг. Той нито е по - образован, нито по - красив, нито пък блести с някаква уникална професия - социолог е по образование и работи на свободна практика. Човекът свири на китара и е душата на компанията. Явно са имали връзка преди това, но тя сама ме напусна, като ми заяви, че има друг. Този същият е ерген на 36 г. живее в собствено жилище - сам. Аз съответно съм на 28, тя е на 27, т.е. господинът е по-голям от нея с 9 години.
Ние с нея живеехме на квартира. Аз плащах всичко-наем, консумативи, храна. Много я обичах, а може би и сега. Показвал съм и го и доказвал. Проблемът е , че животът и се изплъзвал, защото аз съм много работел и заедно никъде не ходим и нямаме преживявания и общи спомени. За какво по точно става въпрос? Имам имот, къща в груб строеж на 2 етажа с двор. Той е собственост на мойте родители, които живеят на село и се занимават със земеделие. Аз съм само дете. Реално те са ми го оставили на мен. Имотът е на много хубаво място в нашия град. Много е близо до планината има път, канализация въобще приказка. Идеален за семейство и отглеждане на деца, само че трябват пари да се довърши. Заради това всеки ден, след работа и събота и неделя съм там и нещо работя. Баща ми също помага. Видимо е резултат има. След като ме напусна, аз зарязах квартирата и отидох там да живея, като си стегнах перфектно таванския етаж. Външно къщата е готова, остава само вътрешно трябва да я оправя. Затова работя отгоре - надолу.
От април миналата година, поради короната приятелката ми е без работа. На оня доходите също са спрели, няма поръчки, няма и купони. Бившата ми е живяла с него 3-4 месеца и после се е прибрала при техните. След като ме напусна съм я срещал случайно и сме се поздравявали, но нищо повече от това.
Миналата седмица ходих в нейната махала да оставя багаж на приятел. След като си тръгвах, я засякох в една от уличките и само и кимвах, но тя ми махна да спра. Поздрави ме и ме пита как си? Казвам и добре нищо ново. Тогава тя седна до мен на предната седалка. Питам я какво правим? Карай вика на някъде. Е, къде аз се прибирам. Тя отвръща аз не искам да се прибирам. И аз не знам какво да правя. Седим и мълчим. Пуснах радио. Тя го изключи. Накрая и казвам прибирай се щото ще си помислят нещо хората. Не ме интересува няма да мръдна от колата ти. Викам и добре. Откарах я пред тяхната къща на две преки. Тя обаче не слиза. Настоява откарай ме някъде, не желая да се прибирам. Викам и плашиш ме, къде да те откарам? Излезе майка и, пита ме какво става. Обяснявам. Тя ми предложи да пием кафе вътре, пък тя ще се качи по-късно. Пихме кафе поговорихме си. Майка и ме разпитва за нашите, но за дъщеря и дума не е ставало въпрос. Лафихме половин час и ние пак отиваме до колата, но тя не ще да се прибира. Пак настоява да бъде с мен да съм я разходил. Значи не върви пред майка и съм груб с нея. Викам добре, нека да дойде и брат и той е на 14 г. Имат голяма разлика. Той е добро хлапе. Казвам му ще те водя на къщата да видиш кучето и да ми помогнеш малко. Малкият се съгласи. Пристигнахме той се радва и така. На нея и викам, аз вече тук живея - горе на тавана. Тя ми отвръща знам. Разведох ги, показах им какво върша и така. Айде да ви връщам викам. Тя не, рев искам тук да остана. Не ще и не ще. Малкият звъни на баща си. Вика му кака не ще да се прибира в къщи. Той пристига с майка и. И почват едни пазарлъци, разправии. Баща и ми вика да я влача ли какво да я правя. Познавам те, имам ти доверие, нека остане. Утре ще си я прибера.
Накрая остана, уж само за една нощ. Останахме сами. Виком и защо са тези номера. Не знам-беше отговора. Не те ли е страх от мене. Не - вика. Познавам те добре. Какво искаш от мен - я питам. Не знам, но с теб ми е спокойно. И както си мълчеше скочи и започна да ме налага с юмруци и да вика: защо ме пусна толкова лесно, защо не ме наби, защо не ме разубеди и рев, и рев, и рев...Спала беше 12 часа непробудно.
Вече е в къщи осем дни и то в къщата от груб строеж. Чисти, готви и ми помага в ремонта. Баща и два пъти идва да си я прибира, но тя му отказа. Хайде, каже те ми какво да правя...
Нито мога да я ударя, нито нагрубя, нито накажа, нито да отмъстя. За първи път ми каза обичам те и то всеки ден. Този път тя се дебераздава за мен. До кога ? Не знам..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 16b1946343
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еми ситуацията е ясна. Ти си бета мъж, а тя си пада по алфа, за това и те е зарязала. Жените са така, обожават да правят секс с алфа, а за мъже си избират бета. Изглежда, че си добро момче. Но моят съвет е да не се събираш отново с нея. Кажи и, че ако не напусне, ще извикаш полиция.

Имаш двуетажна къща и доходи, да не ти пука!
Ще си намериш друга, просто не бъди мекушав.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: b3d8665b71
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   За съжаление не е единичен случай. Изглежда както описва нещата, че си стабилен млад мъж. Другият е безделник, а ти си работил и хубостницата е решила, че и е скучно. Пък сега се чуди как да се спаси. Зарязвай я категорично. Ще вдигнеш къщата, ще се развиеш в работата и докато се трудиш, тази ще доведе някой подобен в къщата. Моят случай е идентичен с разликата, че аз винаги имах време за нея и постоянно бяхме заедно и не сме спирали да се забавляваме. Аз на 32, тя на почти колкото мен - лекарка. Заряза ме заради 50 годишния си началник, който трудно би изкачил един етаж стълби. Всъщност не ме заряза, а аз разбрах, като се оказа, че близо година се е срещала паралелно с него.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 80dc979e33
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Абе, човек, не ти ли омръзна всеки ден едни и същи истории да измисляш, с еднакъв нелогичен край, явно фантазия в главата ти! Ако жените ревяха толкова много, колкото ги описваш, ще се наводни пустинята Сахара! Това психиатрите го наричат персеверация, т.е. предъвкване на едни и същи болезнени мисли и истории. Явно някоя мадама те е зарязала, и ти си фантазираш за този край със завръщането и реването. Преодолей го вече, и пиши по други теми.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 2e2524ddc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Ебати селския номер( с извинение). Опитала с другия, не й се понравило и се връща при сигурното. Колко е лесно само, а? Идвам у вас и отказвам да си тръгна. Щото видиш ли ти ще ме храниш и поиш. А един ден и ще ми простиш и всичко ще е както преди. Само с тази разлика, че някога ще се появи нов и та пак ще си тръгне. Историята е доста предвидима. Съжалявам те само теб в тази ситуация.
Ако търсиш съвет- изхвърли я от вас. Ако се бяхте събрали по друг начин, ок. Но това е неприемливо

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 8cfefd9bf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   След като и ти си сам, може да я вземеш, понякога човек трудно намира половинка.
Просто не е знаела какво иска, хората правим грешки, ежедневието е скучно, търсим тръпка.
Гледа, че си я издържал и търси сигурност Дано е разбрала какво е изпуснала. Живота не е както си го представяме.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 8cfefd9bf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз, ако го направя това с другия, мъжа ми едва ли ще ме прибере пак, дори не знам ако съм без работа дали ще ме издържа, но аз с моята работа никога няма да остана без работа.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 07977e579d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Без да се обиждаш, ама това са изпълнения, характерни за едно нашенско етническо малцинство. Сещаш се кое. И така, както си започнал в началото с изводите и обобщенията, направи подобни и за мъжете. Колко стойностни са пък те, щом някаква си... ги върти на пръста си и си играе с тях на иди ми-дойди ми както и когато ѝ кефне? Ти защо си безпомощен срещу нахалството и наглостта на тази твоята бивша? Какво очакваш от човек, който веднъж те е предал и се е изгаврил с теб? Не си извлякъл никаква поука от случилото се, иначе нямаше и да я погледнеш, вместо да ходиш в тях, да пиеш кафета и в крайна сметка да я прибереш в къщата си, вместо да ѝ биеш шута в преносния и в буквалния смисъл. Жена съм, но имам повече характер и принципи от много мъже без топки и не бих допуснала такова нещо като тази твоята отново в живота си.
Много ясно, че като е останала "на сухо" ще търси балък, на който да се лепне. Ако не беше я закъсала, нямаше и да се сети за теб. И за това, че ти си показал слабост и липса на себеуважение не са ти виновни всичките жени. Даже не е виновна и тя - ти си ѝ дал да те използва. Не случайно е казано "каквото си направиш сам, никой не може да ти го направи".

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f6aec8c196
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Манипулаторка от най-висша класа. Тази пак ще те напусне.

М32

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 31cf7c18eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Явно си гониш нещата и правилно правиш. Предала те е веднъж, ще те предава винаги. Намери начин да се отървеш от нея и да продържиш живота си. Няма да ти е лесно, но трябва да то направиш в името на своето самоуважение. Особено ако нямаш нищо към нея. Викни родителите и да си я приберат. Странни са ми жените - /почти/ никога не са в състояние да приемат последствията от решенията си. Все някой друг е виновния, все на тях им се полага прошка за идиотски действия...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 4e3bd01830
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Явно има проблеми със себе си и другия я е натирил. Ти си сигурния и стабилния, това ти е единственото предимство. Угажда ти , за да не е сама. Тъжно е и жалко. Смяташ ли , че ти като човек заслужаваш да те оценят по този начин?

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 3cc0fa619b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ето го поредното доказателство. Изневери на мъж, зарвжи заради друг и му гледай сеира после. Ако някой ми извърти такъв номер като твоята, не само, че няма да я допусна до дома си, ами няма и да я поздравя на улицата. Като чета историите ви се замислям, дали трябва да се чудя или трябва да се уча... на курвалък

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 355285897a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Тая е психо брато, защо си с нея?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9632bb75a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Приятелката ти е супер инфантилна жена. Жена съм и на нейната възраст и вече с дете на годинка. Не може да иска да ти се натрапи и така пак да сте заедно, а и е супер унизително за нея като жена. Тя веднъж тръгнала ли е с мъж, пак ще го направи. И моят ни плаща квартира и ни осигурява с детето. Писа ми скоро едно гадже, от преди години. Искал да прави секс. Но му отказах. Моя ако му изневеря няма да ме погледне вече, а и защо да го правя? Тя ти се натрапва, но действа като дете, а не като жена. Действай както щеш,, не бих се доверила пак на тоя човек. Ти да го издържаш, той да те остави. Пак ще го направи един ден. А и цялата й постъпка - тя недоволно хлапе ли е или зряла жена? Май първото.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 19afd6d96d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Много гръмогласна е тази история, във всяко изречение има викане.

Първо ще напиша, какво мисля за теб, а след това за нея.
Действието е преди години, когато бях студент на един купон в едно общежитие. На този купон един колега изпечен сваляч си пийна и се пусна на една позната, но те двамата не се бяха виждали преди тази вечер, т. е. напълно непознати си бяха един за друг. По едно време, той започна да я прегръща, да я държи през рамо, а след това и да я целува. И така доста време, половин-един час, не я пуска и си я целува, а тя не се дърпа. Това на никого не му правеше впечатление, защото си мислихме, че си се харесват и каквото правят си е тяхна работа. Когато той отиде до тоалетна, тя започна да ни разпитва какъв е тоя, какво иска от нея и други от този сорт. Тя не беше от най-скромните, даже си беше доста отворена в общуването и не бих казал, че е била толкова интровертна, тиха или въобще супер пасивна, т. е. да приема винаги мъжа да прави, каквото той иска, а тя да се съгласява, но тогава не го спря този по никакъв начин. Да е искала да има нещо с него, не е. Така и не се видяха след тази вечер, а тогава повече от това да се целуват нищо повече не се случи. Защо го разказвам това? Тя значи си трае и нищо не прави, не му казва нищо за да го спре по някакъв начин, но нас ни пита: "Този какво иска? ". А, бре, девойче, той ще почне да те чука (извинявам се думата, ама друга по-подходяща няма) още малко, а ти ни питаш какво иска. Сега се сети в твоята история, кой е девойката която си трае и почти я изнасилват и кой е нахакания. Като не си искал да се връща в живота ти е трябвало още, като си спрял пред тях да я изхвърлиш от колата си, ако трябва и с цената на скандал. И какво значение има, че хората гледали и какво щели да си помислят. Да не си на 5, че да има значение мнението на някакви хора, независимо дали ги познаваш или не. Още повече, че не е и тяхна работа да се месят и клюкарят в/за неща, които не си им работа. Но не, ти си затраял и сега ти си изнасиления (метафорично казано). Въпросът сега, дали можеш да ѝ простиш и да започнете на чисто или не. Каквото и да е, тя трябва да е наясно дали имате истинско бъдеще или не, защото ако засега сте си спестили скандала и разправиите, то ако таиш нещо в себе си, рано или късно ще избие. Тогава може да не се размине само със викане и скандали, а може и до физическо насилие да се стигне. Ако пък, вече мислиш, че се е осъзнала и е минала през някакъв катарзис и от сега нататък ще можете да живеете един с друг - ОК. Но трябва да бъдеш честен, първо пред себе си, а след това и пред нея.
Сега за нея. Така както я описваш доста слабохарактерна ми изглежда и сякаш я е страх да поеме сама отговорност за живота си. Баща ѝ да идва да си я прибира, като някаква вещ, а като човек, това да я си я спрял и набил, когато е забегнала при другия, не говори добре за нея. Сякаш се сама се оставя да се носи по течението. Всъщност това, че ти се натрапила така грубо може да е най-волевото нещо, което е правила в живота си. Може пък и наистина да е претърпяла някакъв катарзис и вече да е друг, по-осъзнат, човек.
Аз, лично, не бих ѝ дал втори шанс. Човек може да прави много грешки в живота си, но когато касаят и някого другиго трябва първо да помислиш за него/нея, ако го/я обичаш и чак тогава за себе си. А тя, въобще не е мислила, какво ще ти причини и се хвърлила при другия. Значи толкова и те е обичала преди, явно си и бил удобен, а аз това не бих могъл да го простя - някой да живее с мен без да ме обича, а само защото има някаква изгода от това (било то материална или емоционална).

P. S. Това че другият мъж е бил с девет години по-голям от нея не е проблем и не виждам защо го споменаваш в историята. Проблемът е, че те е сменила с него. Мнението ми е, че мъжът в една връзка/семейство трябва да е по-възрастен от жената поне с 5-6 години, до към максимум 15-16. По този начин, жената има някакъв респект от мъжа, защото се предполага че имаш по-голям житейски опит и вече си улегнал и зрял и знаеш какво искаш от семейния живот и най-вече как да го постигнеш. Освен това също ще си финансово по-добре. Едно е да имаш 5--6-7 години опит и стаж на 28-30, друго е тепърва да си на 20-22 с начална заплата. Както сам виждаш, парите може и да нямат значение, когато си сам (човек сам може да се лишава от много неща), но когато имаш дом за поддържане и семейство разходите си вървят със страшна сила. Освен това не теб ще ти е по-добре с млада булка. Сега за твоята възраст идеалната жена би трябвало да бъде на 20-23 годишна, на която можеш да ѝ предложиш много повече, отколкото нейните набори. А за приятелката ти (или каквато ти се води в момента), най-добре е мъж над 35, който няма да има такъв избор, както ти и желае да стане баща в най-скоро време.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 06e4440f7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Пич, жените обичат емоциите. Когато се награят с лошите батковци и душата на компанията, тоест алфите, търсят бетите, които не им носят емоции, но им носят сигурност. Ти си точно бета индивид. Факта, че наистина си останал малодушен, когато е казала, че те напуска, и не си се борил показва, че си безхарактерен. Факта, че не си я свалил веднага от колата когато се е качила, факта че въпреки, че те зарязала и, че си я прибрал показва само едно. Че си безхарактен. Не си изградил характер на мъж, ако не го направиш, цял живот ще бъдеш резервна гума на жените.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 44a381ea66
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   То е нормално, че няма идеални мъже или жени. Просто трябва да си намериш човек със същите психични разстройства, като теб.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 795f396fc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Какво по дяволите xD. Значи тази мацка просто ей така ти се натриса в живота. Сега разбирам какво означава жените избират -не е важно дали ти я искаш или не, важно е само нейното мнение. Е@ати егоцентричното същество си си хванал. (По-скоро тя си те е хванала) Ако не я искаш и кажи да си ходи, ако откаже викаш полиция да я изкарат.
"До кога? " Ами щом се появи някой по-интересен ти си чао.
Първо, ако те обичаше нямаше да ти изневери или да те зареже.
Второ щом те обича толкова много, защо не зачита чувствата ти и желанията ти, а ти се бута въпреки, че не я искаш?
Бъди малко по-твърд.

Ронин

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 6112e02087
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Бягай далече приятелю. Тази не е стока и ти го знаеш добре независимо какво сте имали, дори четейки твоя пост отговорите са в него. По написаното съдя, че си образован и съвестно момче.. заслужаваш жена която ще те носи на ръце. Не ти трябва тая използвачка. Сигурен съм, че ще намериш жената за теб на друго място.

М 28 г, София

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d68a68e03c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Жена съм и се съгласявам с темата на автора. Значи има си категория жени, които са точно такива. Майка ми е напуснала баща ми без мен и сестра ми точно седем път. Най-малкото и отсъствие беше за една седмица. Другите пъти по един-два дни. Баща ми казваше, няма къде да иде, ще се върне, няма и кой да я търпи. Така и ставаше. Връщаше се все едно, че нищо не е било. Иначе сама лично ни е казвала, че по-добър човек от татко не познава и не може да обича друг освен него. Още са си заедно мама много е улегнала вече и просто се грижи за татко.
Авторът не е безхарактерен, просто е много добър. Има и такива мъже, те не обичат скандалите, виковете, проблемите, просто са по отстъпчиви. Много силно обичат децата си. Такива мъже са злато, те са благо за една жена. И моят мъж е такъв, не бих го заменила с никой друг, а и не бих го предала, защото осъзнавам каква късметлийка съм.
Ж 35

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: c964547465
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Номер 22 ,,Такива мъже са злато,, само за жените като майка ти, които са изневерявали за кеф и после като се наиграят винаги е имало има къде да се върнат на хранилка. Но за повечето жени такива мъже не са злато , а мухльовци и въобще не биха се захванали с тях, понеже той ще си е мухльо и като цяло в живота и ще бъде мачкан и унижаван от всеки.Едва ли някоя нормална жена би се гордяла с такъв мъж.Изключения правят такива, като майка ти, където явно не е била жена за един мъж.Но като те чета и ти не падаш по-долу от нея.И в библията го пише: ,,Прекалено добрия и богу не е угоден,,



Чингис Хан

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 8cfefd9bf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Явно не е оставила само теб, като се появи друг с него...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 7fc1078bb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Това момиче се държи като побъркана, не ти ли идват много тези драми около нея? Щом не я искаш, викаш я и говорите - има 24ч. да се изнесе от вас или викаш полиция. Ако не искаш да викаш полиция и тя не разбира от дума, трябва да бъдеш по-груб - т. е. не и говориш, започваш да я обиждаш - така тя най-вероятно сама ще се махне. И другото което е, явно наистина си човек, който обръща внимание само на работата - това е голяма грешка. Така ще привлечеш само жена, която иска да се "уреди", в стил този има добра работа, къща, значи е добра партия, така че го вземи впредвид за по-напред.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d68a68e03c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   До 23. Явно си някой непораснал дечко или чекибоец от доста време. Къде съм написала, че майка ми е изневерявала на баща ми? Как прецени, че и аз съм такава като майка си....?
И моля те не говори от името на всички жени какви мъже обичат. Със сигурност не обичат такива мачовци като теб.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d87844b8d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Щом има мъже като теб да се връзват на такива елементарни нахалници, ще си ги търпите :-) Дори не се е опитала да подходи по заобиколен начин, да ти каже, че си й липсвал, че е сгрешила, да се опитава да се извини... директно ти се е натресла и ти си я приел като пълен мухъл, без дори да проведете 1 разговор.
И какво очакваш от нас? Ми трай си я тогава, да видим докога ще се раздава. Докато се почувства пак сигурна или докато срещне поредния, дето й предизвиква пеперуди.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 079baa1846
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Еех батенце как си се набил на кьоравото. Единственото сигурно нещо от цялата ситуация е къщата, която имаш и която ти пожелавам да завършиш докрай.
Обаче всичко останало е Болшой театър мой човек. Не те упреквам, защото жените са манипулатори от най-висша форма. Постоянно се изненадвам на какво са способни.
Ако искаш да живееш щастливо трябва да я разкараш. Не може да ти разиграва такива панаири. Да я беше набил наистина. Те това искат човек. Искат да видят, че си лошото копеле, което ще и счупи главата, ако му изневери. Иска да си непредсказуем, искат емпоции и то лоши. Сега се е върнала и "те обича". След 1 година, като хване друг чичко на 50 пак ще тръгне, а ти ще си загубил още повече време. Да не говорим, че тая май си е леко луда така, както обясняваш.
Имам един закон аз. Никога не се връщам и не приемам бивша. Щом е бивша значи има причина.
Не погубвай достойнството си заради курвенските номера на някаква откачалка. Не бъди лекомислен. Изхвърли я, сега е моментът. Звънкай на баща и без тя да знае да идва да си я прибира. Какви са тия детски драми.
Иначе ще ти го набие двойно по голям гарамтирам ти. Покажи, че си мъж и я разкарай. Такава жена не искаш и не ти трябва в къщата. Аз ако съм баща ти и разбера за тоя случай, яма да ти дам да припариш до къщата с такава жена.
Това да ти в обеца на ухото за възможностите на жените.

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: efa6936856
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Да видим: детинско поведение, даже нещо като нервна криза видях.

Или е психично болна, или незряла. Ако е първото, вместо баща ѝ да я прибира, да доведат психиатър! Ако е незряла, помисли си искаш ли такъв човек до себе си! Първо ѝ е липсвало времето с теб и е намерила по-свободен човек. Но понеже е незряла, не е помислила, че и парите ще намалеят. Когато същите съвсем са секнали, тя е загряла, че нещо липсва и подсъзнателно е чакала да те засече, за да пробва да се върне там, където има пари. Виждал ли си дете, което седи някъде и повтаря "Няма" всеки път, когато му кажеш, че е време да си тръгне? Та и тя така! Същото и с колата, и с къщата ти. А това, че се стараела - виждал ли си дете, което е направило голяма беля и са му се скарали сурово? Ако не е от бъдещите непукисти на планетата, вероятно временно се е снишило и се опитва всячески да покаже, че е добро, но щом се успокои, че си му повярвал, ще направи нова беля и този път ще е поне на нивото на предишната /т. е. ще те зареже заради някой, който има повече свободно време или по-хубави играчки, пардон, електроуреди, кола или нещо друго/.

Или е непораснало дете, или има някаква форма на душевно разстройство, което включва невротични избухвания и промяна в поведението /зарязва те и се хваща с друг, после зарязва него при следващата криза, при по-следващата ще зареже теб, ако сте пак заедно и така до края на света/. Може и просто да е вдетинена и емоционална жена /вдетиняването подсилва емоционалността, защото децата хич не са добри в контролирането на емоциите/. Но и в двата случая, братле, БЯГАЙ! БЯГАЙ НАДАЛЕЧ И ДОКАТО КРАКАТА ТЕ ДЪРЖАТ! С други думи: изгони я или ако трябва я излъжи, че отивате някъде другаде и я предай на родителите ѝ, за да се грижат за нея. Просто не ти трябва да си навличаш такава беля на главата!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker