Имам връзка с мъж и съм щастлив. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам връзка с мъж и съм щастлив.
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1351 пъти
Мъж съм. И така се случи че станах би-сексуален. Неочаквано и за мен.

Имам жена и дете. Имам и връзка с колега - за пред 'света' сме просто добри приятели които обичат да ходят за риба. Всъщност се чукаме един друг винаги когато имаме възможност.

Почна се от една двуседмична командировка на която бяхме заедно.
Тъй като работодателя е скръндзав ни настаниха в стая с единично двойно легло. Първите вечери спах на дивана.

Една вечер пийнахме повечко и легнахме заедно в кревата да си продължим разговора - дрехите върху завивката - нищо което да предположи как ще завърши това (може би той предполагаше?).

Започнахме да си говорим и да се гледаме. Той започна:

'Така както ме гледаш ще ми докараш ерекция'

'Наистина?'

'Еми хубавец си'

Накрая ме предизвика да проверя дали има ерекция с ръка. Имаше.

Почнахме да се целуваме.

Направи ми свирка.

И аз му направих.

Следващите вечери не се минаваше без секс.

Хареса ми.

И реших че искам да продължим.

Та мнението ми за секса между мъже.

Удоволствието да ти вкарат пенис отзад е голямо. Чисто физически имам предвид - вероятно заради простата ,която се масажира в този случай и която така или иначе участва в оргазма на мъжа.
Отделно че самият анус си е доста чувствителен и всичко се чувства като дълбок масаж.

Удоволствие е и да лапаш пишка. Наистина. Може би е по-скоро на психическо ниво. Някакъв вод общуване на ново ниво? Не знам..

Сексът с мъж е по-продължителен - не само аз съм активен. Което е добре.

Моят съвет - всеки трябва да пробва и с жена и с мъж. Не се съобразявайте с морални норми, така или иначе може да стане и тайно. Удоволствие е което поне трябва да се опита. Животът се живее веднъж, сексуалните експерименти са най-приятни докато човек е отнистелно млад.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: ac230d14da
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, в цялата ситуация не одобрявам единствено това, че имаш жена и тя не знае какви ги вършиш...едва ли ще се зарадва, ако разбере...Но иначе съм съгласен. Аз също понякога правя секс с мъже и ми харесва, макар да съм само активен.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: ac230d14da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   И аз съм бисексуален. Действително усещането че прониква пенис в теб е уникално. Първоначалната болка бързо изчезва, отпускаш се и се отдаваш на доста силно удоволствие, придружено с разтърсващ оргазъм. Имах притеснения, преди да пробвам, но когато опитах, всичко си дойде на мястото. Не е нито извратено, нито гнусно, ако се спазват елементарни правила за хигиена и безопасност. Против съм демонстрациите на гейщина и мъже с женска външност и маниери...но двама човека могат да правят в леглото каквото им харесва, щом е по собствено желание, а не по принуда, независимо от какъв пол са.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: fe35a826d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   "Моят съвет - всеки трябва да пробва и с жена и с мъж."
Твоите съвети там където си преоткрил новото си щастие!
Няма лошо да си ползвате задниците (и предниците) както намерите за добре, но "може и да е тайна" да си такава пу•ка спрямо жена си...
На всичкото отгоре "съветваш" и други да са пу•ки като теб! Не задето си "гъделичкате" простатите с колегата, а заради курвенската ти същност. Жена ти има право да знае и да избере свободно дали иска да продължава с теб!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 520d01d083
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Такива като теб, които съсипват живота на нищо неподозиращи жени за мен са утайката на обществото. Ще спра до тук, защото ако опиша какво точно изпитах докато чета няма да ми публикуват коментара. Надявам се всички твои близки и познати да разберат. Това е българският мъж през 2021 година - преди жените ги беше страх да не спи с колежка, а сега с мъж или травестит. Погнусена е най-малкото, което съм. Напусни жена си - не я заслужаваш. Някой ден и детето ти ще разбере какъв “баща” има.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 59efdb037e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   А жена ти? Ако разбере?? Как ще се почувства???? Изневеряваш й с мъж... леле!!!! Никакъв морал вече няма!!! Мъже педерасти, жени лезбийки, джендъри, а къде остана истинската Любов??? Само за ебане мислите!!!! Без значение с кой, и кого наранявате.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 173c7a5a0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Я бягай с твойте глупости. По хубаво от цици, женско дупи и гладки крачета няма.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 45655e3749
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   А моят съвет към теб е да покажеш тази история на жена си, да видим тя какво мисли по въпроса. Голям лицемер си - всеки трябвало да пробва ама ти се криеш като мишка. Истината е, че един нормален мъж няма и да си помисли за такива извращения.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 438ac61ace
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Няма нищо лошо да си гей, но имаш дете и жена и ако ви хванат ще я нараниш много и ще си развалите семейството. Помисли наистина да ли да не се откажеш, преди да стане късно.

Клоп

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 185eef31c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Аз съм гей и държа да кажа, че проблемът с изневярата е доста голям. Няма значение полът на човека с който изневеряваш.

Още, нали се сещаш, че полово предаваните инфекции така стават, и внимавай някой ден жена ти да не те попита "защо съм болна" че много има да обясняваш!

А за това че обществото публично говори за някакви високи морални устои а иначе всеки прави зад затворени врати точно обратното - отдавна съм се убедил! Нито си първият мъж правещ секс с мъж, нито си първият изневерил. Но е хубаво да изчистиш ситуацията пред жената. Тя не е длъжна да е жертва на нагона ти.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 4e9a5bcdbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Чудя се кво сте се загрижили за жената без да я познавате, едва ли не е невинно същество, на което изневеряват и то с мъж. Ама тя най- вероятно( предположение, не я познавам) си е типична българка, събираща доста негативни качества за една жена, която си харесва все " подходящи" мъже. Даже и тя може да му изневерява( е може би не с жена)имайки предвид манталитета на Ганьовката. Много се съмнявам да е перфектната съпруга, която ще бъде тежко наранена от постъпката на мъжа си.

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: e9a837f154
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Мачкай и изобщо да не ти пука! Тя жена ти няма да разбере понеже колегата няма да тръгне да разказва. Много моралисти ще се навъдят тука то на всякъде ги има, но тва са хора живеещи за мнението на околните. Кеф ти е да те ебът и да духаш кеф ти е, тва е положението, поне си събрал смелостта да го направиш а не само да си фантазираш и да четеш морал как нетрябвало и какви сме били неморални хората. С един приятел от детството като бяхме в 12ти клас такъв секс направихме, че още го помня и най вероятно няма да го забравя! И кво след години си се занимаваме с жени, даже той си има сериозна приятелка, никой нищо не знае, но кефа и самия експеримент си заслужаваха всяка минута! Както казваш, веднъж се живее. На предсмъртното ми легло би ме било яд за нещата които не съм успял да направя, а не за тези които съм направил. М24

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker